HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#2181 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 05. 11:37

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 23:49

(említettem már, hogy nem érdekel a véleményed?)

Nem ismertél magadra vmelyik szereplőben a Lúzer SC-ben, ha láttad? :think:
:offtopic:  vége.

Ami idevág : sajnos nagyon keskeny határ húzodik több topik között is, és most akkor azt fikázza mindenki aki meg eldönti h ez meg az meg amaz lesz. Gondolom a fórummotor igy is örül h annyi topic van már, senkinek nem jó h válasszunk szét több topikot is.... :think:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2182 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 12:06

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 0:31

A jó képeket pedig várjuk oda is. :) Sokan azért járunk a szigetes topicba, mert a többi már-már túl szakmai. Itt meg van sok, általában szép kép, néha becsúszik egy-egy rosszabb mindenkitől. Kitől több, kitől kevesebb. Nekem is szóltak már, hogy rossz képet tettem be, na de ez van. :)

meggyőztetek :)

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 7:39

Egy másik lehetőség, indítson mindenki jó kis fotóblogot, bizonyám :Đ (bocs, nem hagyhattam ki :respect: )

MarKinG, nyugodtan fejezd be az erőlködést.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2183 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 13:49

Fejezzétek be mindketten.

#2184 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 14:52

Azt olvastam elsőre, hogy 'Fejezzétek be hirtelen. :-)))

#2185 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 16:19

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 14:52

Azt olvastam elsőre, hogy 'Fejezzétek be hirtelen. :-)))

Akkor Neked barátom több alvásra lenne szükséged  :Đ
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2186 Felhasználó inaktív   Examinator 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 13:53

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 19:57

Innen: https://forum.hwsw.h...showtopic=71596

Riszpekt, hogy beláttad, hogy nem volt igazad (legalábbis remélem); de az, hogy Examinatorral azonosítasz nagyon durva.  :o  Ennek fényében elgondolkodtató, hogy LameX és a többiek valóban jogosan lettek-e eltávolítva innen  :)

Azóta is szeretnék választ kapni erre a "duplareges meggyanusítós" problémára.

Core2 Duo E6600@3600; Asus P5W64 WS Pro; Team Xtreem 2x1GB 667@800MHz 3-3-3-8; MSI 7900GTO; Creative X-Fi; WD Raptor 150GB; WD 5000YS; NEC 4551A; Plextor PlexWriter Premium; FSP-460-60PFN; Antec P180; DELL 2405FPW 24"; Ilyama AS4314UTB 17"; Klipsch Promedia 5.1; diNovo Media Desktop Laser; Hauppauge WinTV USB2.

#2187 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 06. 16:26

Miért nyit egy házigazda poltopikot a Szigeten? :think: :think: :think:

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 01. 06. 16:28

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 16:26

Miért nyit egy házigazda poltopikot a Szigeten? :think: :think: :think:

üdv

R.

Idézet

Vannak egyenlőek és vannak egyenlőbbek...

#2189 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 16:35

Köszönöm a jelzéseket, a topik a Tématemetőbe került.

Kakukk, nem kell ez  "Vannak egyenlőek és vannak egyenlőbbek..." hangulatkeltés!  Kép Ha azt gondolod, vagy még inkább azt szeretnéd sugallni, hogy ez az üzemeltető és/vagy a moderáció támogatásával létrejött vagy akár eltűrt kezdeményezés volt, akkor tévedsz. Köszönöm, hogy jeleztétek.

#2190 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 16:45

Nem, szerintem arra gondolt h egy mod nem engedheti ezt meg magának! Neki kéne példát mutatni nem? Erre politikai ócsár topikot nyit... na mind1.  :omg:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2191 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 16:48

Nem is engedheti meg magának. Házigazda és moderátor sem.

#2192 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 07. 18:39

Szerintem ennek a témának így már semmi értelme nincsen: https://forum.hwsw.h...ic=96775&st=250 !

Jó topic-nak tartottam, amikor komoly levelek voltak benne. (Erről volt is itt ugyebár egy kisebb csevely nem olyan régen.)

De most már jó ideje pitiáner dolgokkal, történésekkel kapcsolatos rövid véleménynyilvánításokat szúrnak be levél címén; vagy egy-egy valódi nyílt levéllre, esetleg egy annak "álcázott" pitiáner dologgal, történésekkel kapcsolatos véleménynyilvánításra reagálnak folytonosan; de még inkább egy nyílt levélnek álcázott hozzászólásban egymásnak válaszolgatnak.

Szemmel láthatóan nagyon keveseknek sikerült megérteni a topic célját. (Pedig a nyitó hozzászólás és az első nyílt levél szerintem tökéletesen körvonalazza, hogy milyen formában kellene a topic-nak léteznie, s hogy mi nevezhető valóban egy komoly levélnek /amelyen ráadásul érdemes elgondolkodni, s közérdekű témát feszeget, nem arról szól, hogy "kedves íróasztalom, még mindig rossz helyen vagy a szobában, mert megint belédrúgtam"/.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2193 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 18:43

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 18:39

Szerintem ennek a témának így már semmi értelme nincsen: https://forum.hwsw.h...ic=96775&st=250 !

[...]

Nem a témának nincs értelme, hanem az oda írók közül némelyeknek...

szerk.:  Viszont egy, a nyílt levelek kommentálására helyt adó topik azért lehet, hogy hasznos volna...  (Legalább valahol meg lehetne kérdezni ettől a WhiteHuntertől, hogy vajon akkor is ilyen szép levelet írt volna, hogyha a bringás történetesen annyira elveszti az uralmát a kerékpárja felett a hirtelen erős dudálás miatt, hogy beesik a kocsija alá...)

Szerkesztette: szeder 2007. 01. 07. 18:52 -kor

#2194 Felhasználó inaktív   Examinator 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 19:14

Idézet: Examinator - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 13:53

Azóta is szeretnék választ kapni erre a "duplareges meggyanusítós" problémára.

Sunyi, bújkáló szemétládák. :kma:

Core2 Duo E6600@3600; Asus P5W64 WS Pro; Team Xtreem 2x1GB 667@800MHz 3-3-3-8; MSI 7900GTO; Creative X-Fi; WD Raptor 150GB; WD 5000YS; NEC 4551A; Plextor PlexWriter Premium; FSP-460-60PFN; Antec P180; DELL 2405FPW 24"; Ilyama AS4314UTB 17"; Klipsch Promedia 5.1; diNovo Media Desktop Laser; Hauppauge WinTV USB2.

#2195 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 19:16

Bocsánat, én voltam a hülye, kár volt reagálni rá, de egyszerűen képtelen voltam magamban tartani azt, hogy valaki felelőtlenül játszadozik más életével és még büszkélkedik is vele!

Jöhet a figyu, eltiltás, siíta gyalázkodással egybekötött akasztás, fejlevétel stb.! :respect:

#2196 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 19:37

Idézet: szeder - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 18:43

Nem a témának nincs értelme, hanem az oda írók közül némelyeknek...

szerk.:  Viszont egy, a nyílt levelek kommentálására helyt adó topik azért lehet, hogy hasznos volna...  (Legalább valahol meg lehetne kérdezni ettől a WhiteHuntertől, hogy vajon akkor is ilyen szép levelet írt volna, hogyha a bringás történetesen annyira elveszti az uralmát a kerékpárja felett a hirtelen erős dudálás miatt, hogy beesik a kocsija alá...)

természetesen meg lehet kérdezni ettől a Whitehuntertől, mint ahogy meg is tetted priviben, de mivel ide is gyorsan bepostoltál, akkor ide válaszolok ...
a nyílt levélbe beszerkeszettem a választ, mielőtt túlzottan elkezdene bárki is aggódni...

továbbá sem a körülmények sem a helyzet nem volt életet nemhogy veszélyeztető, de még veszélyes sem...hacsak azt nem számítom, hogy ő fenyegetett meg... :smoker:

de sem neked sem Warton kollégának nem tartozom számadással, a tetteimért és következményeiért vállalom a felelősséget... és egyúttal megkérlek, hogy söprögess a saját portád előtt,  ne kelts pánik hangulatot , főleg ott nem, ahol nincs...

a biciklista éli tovább vidáman kutya és embergyűlölő életét egy hajaszála sem görbült meg, attól, hogy valaki rádudált üdvözlésképp, mikor mellé ért kb 20 km/h sebességgel .. ;)

ha a barátom kezébe szaladt volna netán, akkor lehet hogy most kevésbé lenne vidám...

Szerkesztette: WhiteHunter 2007. 01. 07. 19:38 -kor

#2197 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 19:41

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 19:16

... hogy valaki felelőtlenül játszadozik más életével és még büszkélkedik is vele!

Jöhet a figyu, eltiltás, siíta gyalázkodással egybekötött akasztás, fejlevétel stb.! :respect:

hééé Ember, azért ne szállj már el ennyire... a józan észt hívd már segítségül pls...

amúgy csak kb 100x kérték, hogy ne reagáljon senki, semelyik levélre...  :smoker: ha ezt az egyszerű kérést sem voltál képes felfogni, akkor  be kell látnom, hogy  nem várhatom el, hogy egy kényesebb szituációt helyesen értelmezzél... :confused:  :think:

Szerkesztette: WhiteHunter 2007. 01. 07. 19:48 -kor

#2198 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 19:55

:offtopic:

Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 19:37

[bla]

Évek óta biciklivel járok mindenhova, és ez idő alatt tapasztaltam egyet, s mást.  Egy dudaszó egészen más úgy, hogy kb. tíz kg fém van alattad, nem pedig tonnányi körülötted, és pusztán 10-15km/h-val is lehet hatalmasat esni...
Ezt kellene belátni, nem azzal jönni, hogy "ő bezzeg szóban hogy megfenyegetett"...

#2199 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 07. 20:04

Idézet: szeder - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 19:55

:offtopic:
Évek óta biciklivel járok mindenhova, és ez idő alatt tapasztaltam egyet, s mást.  Egy dudaszó egészen más úgy, hogy kb. tíz kg fém van alattad, nem pedig tonnányi körülötted, és pusztán 10-15km/h-val is lehet hatalmasat esni...
Ezt kellene belátni, nem azzal jönni, hogy "ő bezzeg szóban hogy megfenyegetett"...

ha ennyire off topic, hogy már a táblát emelgeted, akkor miért ide írsz? mit akarsz itt elérni :think:  :confused: 
miért nem jó a privi,  ha valóban a véleményemet akarod a körülményekről hallani... és esetleg  arról, hogy  én is eleget kerékpározom és autózom is...  tehát van némi fogalmam ...

de ha az igazságosztó  szerepében akarsz tetszelegni, akkor prédikálj továbbra is itt... felesleges bármit is mondanom...hiszen nem beszélgetni akarsz, csupán  a  nyilvánosságnak  tetszelegni...  :mad:

Szerkesztette: WhiteHunter 2007. 01. 07. 20:05 -kor

#2200 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 20:13

Én már unom.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108