HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#251 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 02. 23:11

Egyik cicánkat így akartak megölni, csak elszaladt, de el kellet altatnunk, mert a nyalogatta magáról az olajat, hiába mosták ki a gyomrát... Tehát ilyet ne mondjunk lécci :( Köszönöm szépen.
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#252 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 23:26

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 1:26

Egyáltalán nemtisztelt petárdázók!

Kívánom, hogy robbanjon fel a kezetekbe a petárda!

És a kutyásokhoz mit szóljunk, akik szájkosár, sőt még rosszabb esetben póráz nélkül viszik ki az utcára a kutyájukat? Nem érdekel, hogy nem harap, az én adómból is van az utca, és félek a kutyáktól, pont. Horrible dictu, még össze is szarja a blöki a járdát, ami nemcsak undorító hanem az esetleges férgek a kisgyerekekre irtózatósan veszélyesek.

#253 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 00:14

Favágó!

Értelmi szinted jelzője az állatokhoz való viszonyod és a legutóbbi leveled tartalma.
... és ezt veheted ténynek. :mad:

#254 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 03. 00:16

Idézet: m-t - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 10:41

Kedves mozilátogatók!

Tudom én, hogy nehéz dolog az alapvető kultúra. Nyom mint a kő és igen nagy teher lehet. Bár az is lehet hogy fogalmatok sincs róla, mert sosem találkoztatok vele. Én viszont szomorúan nézem a mozi padlóján mindenhol hentergő, széttaposott kukoricát, a széksor szélén hagyott kajástálat, az ülésekbe belekent ételt.
Arról nem is szóltam, hogy szerintem alapvetés, hogy oda ülök ahová a jegyem szól, és ha véletlenül megjelenek én a Kedvesemmel és szeretném elfoglalni azt a helyet ahová a MI jegyünk szól, ne én érezzem magam rosszul attól ahogy rám néztek amikor kénytelen vagytok visszaülni a saját helyetekre. Ja! És szerintem film közben nem röhögünk, kommentálunk hangosan. Persze ha tévedtem, én kérek elnézést...

mt

Volt szerencsém moziban dolgozni, sajnos a magyar nagyon igénytelen állat, ha nem a sajátjáról van szó. Illetve jó ideje már a sajátjával is igénytelen. Nem csak azzal, ami közvetetten az övé (az utca, a metró, a vonat, stb.), hanem a saját kocsija, lakása, stb.

Ami nem az övé, azt lesz@rja és lenézi. Ezt nem kéne átvenni a fogyasztói társadalom nagyjaitól. Szemetelés nélkül is lehet vendégségben élvezetesen filmezni... Eljátszható ugyanez a mozikban is. Senkinek nem kívánom egy Stárvárs, Hellipokter, Kókember vagy egyéb jobban futó film utáni takarítást. Undorító dolgokat művelnek az emberek és ami számomra a legelképesztőbb volt, hogy ez nem elsősorban a huszonéves korosztályra jellemző, hanem sajnos inkább a 30+-os egyedekre.

A közös, kultúrált nevetés azonban hozzá tartozik a mozizáshoz, a kommentelés viszont szerintem is kerülendő... (A színházakban is együtt nevetünk a fehér vászonra festett fehér csíkon. ;))

Szerintem...

--

Ez úton kérnék minden kedves mozizni vágyót, hogy legyen tekintettel az utána takarító személyzetre is, akik nem egyszer hajnali 4-5 között érnek haza, hogy aztán délben felébredve ismét becaplassanak a munkahelyükre ahol megint kezdődik minden elölről, így cserébe sokszor hetekig lemondanak a társadalmi életükről azért, hogy aprópénzért mindig mosolygva segítsenek, 2 napig lemoshatatlan, orrfacsaró kókusz-olajszagban fürödve kukoricát süssenek, takarítsanak utánatok vagy a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban elfogyasszák a folyton növekvő sort a kasszájuk elől. (:respect: minden mozisnak!)

Egyébként mindenkinek kellemes és jó mozis élményekben gazdag, boldog új évet kívánok..!
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#255 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 08:04

Idézet: Favágó - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 22:48

Macska!

Ha mégegyszer felmászol a kocsimra, akkor leöntelek benzinnel, és felgyújtalak.
...és ezt veheted fenyegetésnek! :mad:

Ha jól tudom, állatkínzás 5 év sittet is jelenthet. Részemről kevesellem, tartsd a roncsod garázsban, ha zavar a macsek.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#256 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 08:10

Idézet: Favágó - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 22:48

Macska!

Ha mégegyszer felmászol a kocsimra, akkor leöntelek benzinnel, és felgyújtalak.
...és ezt veheted fenyegetésnek! :mad:

Favágó!
szerk. túl sok %- járna az eredeti hsz-ért..
...és ezt veheted fenyegetésnek.

Szerkesztette: anyaanya 2007. 01. 03. 08:13 -kor

"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#257 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 08:23

Idézet: leslie - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 9:04

Ha jól tudom, állatkínzás 5 év sittet is jelenthet. Részemről kevesellem, tartsd a roncsod garázsban, ha zavar a macsek.

2 év, de sajnos amíg valakinek nem szabják ki ténylegesen, addig csak dísznek van a btk-ban ez a tövényi tényállás szarnak rá a kínzók.

#258 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 09:57

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 0:26

Egyáltalán nemtisztelt petárdázók!

Kívánom, hogy robbanjon fel a kezetekbe a petárda!
Indoklás:
Kép

Kedves Harlequin!
Nem kéne leporolni a gép tetejét? :D :D :D
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#259 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 10:01

otthon van cica, szomszédnak is, sőt a környék tele van cicusokkal. namost a 4es társasház előtt kb 4-5 autó áll, aminek az értéke egyenként 6 millió huf felett van... és a macskák végigmásszák azokat is. sőt, a mieinket is. ettől függetlenül egyik szomszéd sem akarta megmérgezni vagy leönteni bármivel a macskákat. szerencsétlen állat honnan tudná hogy az a8-asra nem illik felmászni... gondolkodjunk már csöppet. :up:

-C0pp3rM!n3-

#260 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 10:11

Idézet: Coppermine - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 10:01

otthon van cica, szomszédnak is, sőt a környék tele van cicusokkal. namost a 4es társasház előtt kb 4-5 autó áll, aminek az értéke egyenként 6 millió huf felett van... és a macskák végigmásszák azokat is. sőt, a mieinket is. ettől függetlenül egyik szomszéd sem akarta megmérgezni vagy leönteni bármivel a macskákat. szerencsétlen állat honnan tudná hogy az a8-asra nem illik felmászni... gondolkodjunk már csöppet. :up:

-C0pp3rM!n3-

Esetleg az autót is fel lehet gyújtani, akkor megoldódna a probléma.Merthogy cica sok van.....az ő autója kevesebben van :ninja:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#261 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 10:36

Kedves Mindenki!
Szerintem tök fölösleges ez az álszenteskedés, hogy szegény-szegény cicusok. Senki nem örül neki, amikor végigtrappol a kocsiján (én sem, pedig csak 1.5 millás az autó). És ilyenkor az ember sok mindent mond. Például hogy felgyújtja. Minek kell ezt 100%-ra venni? Én is mondtam, hogy kivágom a szomszéd macskáját az emeletről, ha még egyszer a lábtörlőnkre vizel. Vagy seggbelövöm azt, aki a bérházban 2 nagytesű kutyát tart, és még azt sem tanítja meg nekik, hogy nem ugatunk eszeveszetten, ha mozgást észlelünk a lépcsőházban? Főleg nem este fél 11-kor?
Vagy akkor fordítsuk meg. Miért vannak szabadon engedve a macskák? Miért nem lehet figyelni rájuk? Miért én szagoljam a macskapisit reggel az ajtómban? Szóval az érem kétoldalú.

Szerkesztette: A.J. Crowley 2007. 01. 03. 10:42 -kor

"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#262 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 10:50

Idézet: bean - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 23:26

És a kutyásokhoz mit szóljunk, akik szájkosár, sőt még rosszabb esetben póráz nélkül viszik ki az utcára a kutyájukat? Nem érdekel, hogy nem harap, az én adómból is van az utca, és félek a kutyáktól, pont. Horrible dictu, még össze is szarja a blöki a járdát, ami nemcsak undorító hanem az esetleges férgek a kisgyerekekre irtózatósan veszélyesek.

Kedves Bean!

A mi kerületünkben az ebrdenlet szerint, szájkosár nem szükséges a kutyasétáltatáshoz. A kutyapiszok problémát pedig úgy oldották meg, hogy vannak kihelyezett kutyakaki tárolók aminek a oldalán van zacsi. Ergó én úgy gondolom mindent megtettem a kultúrált kutyatartás érdekében, ellenben a petárdázás törvénytelen és életveszélyes.

UI: A gyereket meg kéne tanítani, hogy ne vegyen minden sz@rt a szájába.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#263 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 11:30

A férget be lehet hurcolni cipőtalpon is  (ezer más dologgal együtt) :omg: , ennyire ne legyünk már szakértők, főleg nem ilyen stílusban!

Ha valaki - szerinted - ostoba baromságot ír be nyílt levélként, tekintsd úgy, hogy csak a saját szellemi nívóját reklámozza, nem kell rögtön ugrani rá.

Nekem is piszkálta a csőröm a macskás levél, de mit lehet tenni? Semmit. Azon kívül, hogy reménykedem benne, hogy a fogékonyabb fiatal fórumozók közül nem támad kedve valakinek kipróbálni a macskagyújtogatást. Attól még hogy valaki beír ilyesmit, egyáltalán nem biztos, hogy meg is tenné. Remélem, hogy nem teszi meg.

Seprűnyelet törtem már ketté valakin, mert a szemem láttára rugdosott egy macskát és ugyanígy megtenném, ha valaki egy kutyát, vagy bármilyen álatot kínozna a jelenlétemben. Aki képes egy ilyen helyzetből rápörögni a kutya-macska ellentétre, az ne tartsa magát állatbarátnak. Normális lakóközösségben nem jelenthet gondot a házba szokott cicák rendben tartása, ugyanígy nem kellene gondot jelentsen a kutyapiszok sem, ha mindenki feltakarítana a saját ebe után. Minden rajtunk, embereken múlik. Társasházakban, nagy épületekben 10-20 lakónak fejenként pár száz forintot jelentene éves szinten a házba szokott cicák ivartalanítása, oltása, vannak normális megoldások a kóbor macskák elszoktatására is, ha már bejárnak az udvarba, lépcsőházba. Ha valaki nagymenő és egy macskával vagy kutyával keménykedik, az másszon be az oroszlánhoz vagy a medvéhez pofozkodni :Đ, de egy hiúz vagy erdei vadmacska is jó edzőpartner.

Jöjjenek a nyílt levelek, állatkínzástól és az erre ugró flame-től mentesen.

#264 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 11:43

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 10:36

Kedves Mindenki!
Szerintem tök fölösleges ez az álszenteskedés, hogy szegény-szegény cicusok. Senki nem örül neki, amikor végigtrappol a kocsiján (én sem, pedig csak 1.5 millás az autó).

Miért,mi baja lesz a kocsinak? Behorpad az állat súlya alatt?  :rolleyes: Lehet hogy rajta lesznek a tappancsának a nyomai, de amúgy is kell a kocsit mosni. Ha ezt nem teszed meg, arról nem a cicus tehet. Én pl egy ilyen jeleneten még röhögni is tudnék,még akkor is, ha az enyém az autó. És nem álszenteskedek,csak mint írtam is egy kicsit feljebb, egyik cicusunkat így akarták megölni. Mindig is imádtam az állatokat, és az ilyen jellegű hozzászólások, mint Favágóé,finoman szólva felhúznak. Bocsi mindenkitől az offért. Részemről lezárva a dolog.
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#265 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 11:51

Idézet: Gery80 - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 11:43

Miért,mi baja lesz a kocsinak? Behorpad az állat súlya alatt?  :rolleyes: Lehet hogy rajta lesznek a tappancsának a nyomai, de amúgy is kell a kocsit mosni.

Megkarcolja a metálfényt. De nekem már második nap több festéklepattogás volt a kavicsoktól a  motorháztetőn, mint macsektól karmolásnyom. Valamint kilincs alatt a körmöm nyoma is meglátszik, innentól kezdve nem érdekel a probléma, mert kvázi nincs is. Aludjon csak nyugodtan a motorháztetőn, mert meleg, bundája meg tisztább, mint némely embertársunk.

Először én is szívgörcsöt kaptam a macskanyomoktól, mert falun itt keresztben/hosszában grasszálnak rajta, csak aztán kinéztem a hülye lyukon, meg arra használtam a koponyám, amire való, így kikalkulálódott, ez marhára nem ártott a kocsinak.

Persze lehet, mióta minket le akartak lőni, mert haver 8 méterre egy kocsitól a bokorban brunyált, így már semmin sem csodálkozom...
Make love not Wor.

#266 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:12

Azért milyen érdekes, hogy, hogy ugrott mindenki a macskás levélre, a "robbanna fel kezükben.." petárdás levélre gyakorlatilag, meg senki sem reagált? :) Töbet ér az állat mint egy ember? :) Ne értsétek félre, utálom, gyülölöm a az állatkinzókat, ebben egyetérthetünk.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#267 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:13

De ennyi erőből, kurva varjak, meg galambok, mert azok is tudnak kárt okozni a metálfényen ha már itt tartunk. :) Szóval sztem ezt a témát máshol. :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#268 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:18

Idézet: Socket - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 13:12

Azért milyen érdekes, hogy, hogy ugrott mindenki a macskás levélre, a "robbanna fel kezükben.." petárdás levélre gyakorlatilag, meg senki sem reagált? :) Töbet ér az állat mint egy ember? :) Ne értsétek félre, utálom, gyülölöm a az állatkinzókat, ebben egyetérthetünk.

Aki petárdázik az tudja, hogy milyen veszéllyel jár a dolog és azt is, hogy be van tiltva. A cica meg csak azt tudja, hogy meleg a motorháztető azt viszont már nem, hogy nem szeretik ha felmászik rá. ;)
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#269 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:19

Idézet: bean - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 0:26

Képzeld, egy kutyát meg lehet nevelni nem is túl bonyolultan. És egy jól nevelt kutya képes kultúráltan létezni. Én sem szoktam megkötni séta közben, szájkosarat meg véletlenül se rakok rá, mert felesleges. MAgától nem bánt senkit, ha meg piszkálják, akkor úgyis leszedném róla...

Egyébként nem tudom, hogy a póráz és a szájkosár hogy akadályozza meg hogy összeszarja a járdát. :)
mt

#270 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 15:37

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 9:36

Kedves Mindenki!

ha egyszer majd lesz macskád akkor majd tapasztalod hogy hogyan viselkednek.

Idézet

Miért vannak szabadon engedve a macskák?

és a galambok ? miért vannak szabadon engedve, hiszen lesz@rják a kocsidat?!

meddő vita. nem azzal volt baj, hogy valaki nem komálja, hogy a macskát összejárják (esetleg karmolják? bár ezt még nem tapasztaltam) az autókat... hanem azzal, ahogy ezt kinyilvánította. :up:

-C0pp3rM!n3-

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.