Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy régebbi notebookot, és a hdd –hez csatlakozó „rack” hiányzik. Nem szeretnék hozzá ilyet rendelni, hanem, mivel van egy 2,5” hdd-m, hasonlóan a hozzászólásotok szerint, usb-ről szeretném bootoltatni. Teljesen világos, hogy a biosban a boot usb legyen, csak az nem, hogy a winyóra mit másoljak fel? Olvastam több féle megoldást, szerintetek ez lehetséges?
A teljes xp könyvtárat, ami a cd telepítőjén rajta van, vagy a bootable pendrive zip-et, és a win 386 könyvtárat. (A külső 2,5"-os hdd-re, (a pendrive-hoz hasonlóan) is ugyanezt lehet tenni?) És ebben a formában a modosított boot-al tudnám telepíteni a külső 2,5" hdd-re az xp-t??? Ugyanúgy feltelepülne a rendszer?
Az usb-m kingston 2 gb. Vagy még kell más is?
Illetve a portable xp (szállítható), melyet nem kell telepíteni, de sajnos eléggé lebutított xp, (magyar verióról nem tudok) okosabb megoldás?
Én mindenesetre az előbbit választanám, amennyiben lehetséges. Gondolom ebben a formában egy sokkal jobban használható xp-t kapok, ami ráadásul magyar nyelvű. Jól gondolom.? (A laptop rendszerének telepítéséhez szükséges adatok másolása, az asztali számítógéppel könnyen megoldható.)
Kérem segítségeteket! Minden hozzászólásnak örülök.
Köszönöm
Illetve, segítenétek abban,az általatok javasolt angol lapot ne kelljen webfordítóval, vagy más egyéb szoftverral lefordítani. Idézem:"(Ez alapján a leírás alapján csináltam:
http://www.ngine.de/...jsp?pageid=4176
Néhányváltoztatást csináltam ezeket igyekszem mihamarabb leírni)" Ha lehetséges priviben, vagy ide másoljátok? Elnézést kérek, ha tolakodó voltam. Köszönöm előre is!
Szerkesztette: fine2006 2008. 12. 17. 13:20 -kor