HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen notebookot vegyek? - negyedik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen notebookot vegyek? - negyedik rész

#371 Felhasználó inaktív   Patronok 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 11. 12:58

Idézet: special - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 13:41

A Dothan magos Pentium M (2 MB L2 cache) 2.26 Ghz-ig érhető el, és itt bizony már szinte nagyon sok területen elkapja egy 3 GHz-es Pentium 4 tökit.

Ha hosszabb távra fektetnél be, akkor nézegess Intel Core Duo / Centrino Duo logóval ellátott modelleket. Ezeket már kétmagos (két processzor egy chipen) Yonah chipek lakják, és magonként is erősebbek valamivel, mint a Pentium M. A két mag akkor jöhet neked jól, hogy sok program fut egyszerre, pl. böngésző, word, excel, közbe vírusírtás stb, mivel a Windows igyekszk elosztani a terhelést a két mag között.

De irodai munkára továbbra is a RAM + HDD a meghatározó.

Bocs, rosszul fogalmaztam. Albacomp árlistákról kinézve a procik:

Mostani: Intel Pentium M, 2.00GHz/533MHz, 2MB L2 Cache
Régebbi: Intel Pentium4 3.0GHz/800MHz HT, 1MB L2 cache, 478mPGA

A mostani igen erősen érezhetően lassabb a korábbinál. (Word, Excel, Photo Editor, internet...) Hiába teszek fel Notebook Hardware Controlt, ahol beállítom, hogy fix 2GHz-en menjen.

RAM: 2x 1GB DDR2
HDD: Samsung 40GB 8MB cache

Talán a CoreDuo is egy megfelelő alternatíva lehet...
www.tocke.hu - minden, ami hüjeség :)

#372 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 02. 11. 14:34

Ha a proci miatt van, akkor a megoldás számomra egyértelműen a HT, az a Pentium M-ben nincs. Hasonlóan "pattogós" rendszert a kétmagos chipek jelenthetnek.

#373 Felhasználó inaktív   psg5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 15:37

Idézet: trebon - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 18:38

Köszi a választ.

Ezt azért nem egészen értem, én már kb 5 éve is vágtam DV anyagot 1400 Mhz-es Thundebird-del 512 SDRAM-mal, 5400-as ATA66-os HDD-vel, Gef2Ti VGA-val. Adobe Premiere-rel

Turion biztosan erősebb, RAM biztosan gyorsabb (persez adok még neki 512-t minimum), HDD...hmm ez egy kérdés :), VGA...itt lenne a fő kérdés. Nem sebességben, hanem minőségben  :rolleyes:

Közben látom megkaptad. Első benyomás?

rettentő tuttkráj!!
Már egy egész napot és egy éjjszakát nyúztam (honlapszerkesztés, PS alakítgatás, filmnézés, Pokoli szomszédok játék:),nettelefonálás,stg )
Amire kellet azzal nagyon úgy néz ki hogy kiállja a próbát!!
Nagyon jó!!
Az zavart csak hogy nem látta az összes 512 ramot de itt is felvilágosatottak, hogy a videókaresz miatt, de a Bios-ban nem hiszem hogy állítgatom, egyenlőre símán megy minden így is!

#374 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 11. 15:44

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 23:47

Gondolkozok notebook vásárláson, kinéztem egy ASUS A6U-5050-t.
(http://www.notebook....book/asus/a6ku)

Vajon ennek a teljesítménye egy integrált Sis M760 8-128M DDR kártyával elég mondjuk egy Starcraft futtatásához? Esetleg egy COD futtatásához?
Amennyiben nem, úgy egy GeForce Go 6200/128MB az kb milyen szintű asztali vidkártyával egyenértékű, mennyire alkalmas játékra is akár?)
(Esetleg egy-két 3dmark eredményt is szivesen látnék, akinek ilyennel van dolga.  ;) )

(Tudom, hogy a notebook nem játékra való, nem is elsősroban ara használnám, arra megvan az itthoni gépem, de egy-egy luykas órát azért csak el-el játszogatnék rajta valami régebbi játékkal :))

Nem sokára előkaparom a pontos 3Dmark eredméyneket, nekem 1.6PM mellett van 6200GO.
Simán megy rajta Farcry (kb közepes beállítással) meg egy két játék amit megnéztem. Nem egy teljesítménybajnok, de notiba jó, jó a driverezettsége, és szvsz nem fogyaszt túl sokat.

Akkor kikeresem az eredményeket...
"Aki a munkahelyén nem nyal, az szopni fog!!!"

#375 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 16:35

Üdv!
A szituáció: két laptopot kellene beszerezni 1-2 héten belül (céges vásárlás), ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, amikre visszaolvasva nem nagyon találtam választ.
Szóval:

- a gépek várhatóan a nap nagy részében hálózatról, valszeg "rendes" (úgy értem asztali) monitorral és billentyűzet-egér párossal üzemelnének, azok nélkül ugye elég kényelmetlen lenne a munka.
A dokkoló azért jó, hogy ezt a "csak rányomom a laptopot és már dolgozok is"-ügyet megkönnyítse, vagy van valami extra tudása?

- dokkolót csak bizonyos típusokhoz lehet kapni? IBM-ekhez tudom hogy van, de pl. [CENZÚRA] weblapon csak a HP gépekhez láttam hogy kínálnak - szóval ezen a téren mi a helyzet?

- fontos ugye a minél hosszabb garancia - garibővítést is csak bizonyos márkák esetén lehet vásárolni? Csak mert ezt a lehetőséget sem láttam minden márkánál feltüntetve.

- a garancián belül vannak olyan verzió hogy a sima "hozza be aztán ülünk rajta pár hétig" módszer helyett 24 órán belüli javítást, cseregépet vagy akármit ajánljanak?

- 2 db-os vásárlás esetén van ahol adnak valami kedvezményt?  :cool:  (mittomén, mondjuk annak a reményében hogy a cég további gépek beszerzésénél is ugyanonnan fog vásárolni)

- ha Windows XP Home jár a géphez, lehet kérni helyette Professional változattal, a különbözet megfizetése mellett? Vagy ez is márka/kereskedő függvénye?

Később majd írok géptípusokat, egyelőre csak gyűjtöm a lehetséges változatokat  :think: 

#376 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 16:54

Idézet: special - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 12:30

A SiSM760 chipsetben egy Mirage 2 grafikus chip lakik, hardveresen DX8.1-es gyorsítást tud, és elvisz az elég sok mindent Q3-at is.

Hm. Ez tuti? Eddig eléggé pesszimista hozzászólásokat találtam(többségében angol fórumokon), hogy pl a windows-os Passziánsz-nál jobbal ne akarj vele játszani, stb. :)

#377 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 17:37

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 16:54

Hm. Ez tuti? Eddig eléggé pesszimista hozzászólásokat találtam(többségében angol fórumokon), hogy pl a windows-os Passziánsz-nál jobbal ne akarj vele játszani, stb. :)

Bocs, most nem fogom megkeresni azt a tesztet, ahol 85 fps-sel futtatta a Q3-at 1024*768-ban, és úgy rémlik, nem is írták, milyen minőségi beállításokkal (vidkarit nem szoktak lowban) de ebből arra következtetek, hogy azért el lehet vele játszogatni. Nem multiplayerben deathmatchre, de ahogy írtad, időhúzásnak megteszi, pláne egy StarCraftot elvisz bőven.

#378 Felhasználó inaktív   szpalika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 18:43

off:
van néhány hónapja egy Acer Travelmate 2304 lmi-m, és szeretném a rendszert a rejtett partícióról újratenni, de a biosban nincs benne az a menüpont ami ehhez kellene, lehet, hogy rejtett. Nem tudja vki, hogy hogyan kell előcsalogatni?
tudom, hogy nem annyira ez a téma, de talán itt értenek hozzá a legjobban...

köszi!

on:

#379 Felhasználó inaktív   psg5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 18:46

Idézet: psg5 - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 16:37

rettentő tuttkráj!!
Már egy egész napot és egy éjjszakát nyúztam (honlapszerkesztés, PS alakítgatás, filmnézés, Pokoli szomszédok játék:),nettelefonálás,stg )
Amire kellet azzal nagyon úgy néz ki hogy kiállja a próbát!!
Nagyon jó!!
Az zavart csak hogy nem látta az összes 512 ramot de itt is felvilágosatottak, hogy a videókaresz miatt, de a Bios-ban nem hiszem hogy állítgatom, egyenlőre símán megy minden így is!

egyedűl talám a hangszóró nem a legtökéletesebb, vagyis a hangerőt filmeknél nem igazán lehet feltolni, rlég halk még max-on is.
Ezen lehet valamit változtatni?

#380 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 20:57

Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 16:35

Üdv!
A szituáció: két laptopot kellene beszerezni 1-2 héten belül (céges vásárlás), ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, amikre visszaolvasva nem nagyon találtam választ.
Szóval:

- a gépek várhatóan a nap nagy részében hálózatról, valszeg "rendes" (úgy értem asztali) monitorral és billentyűzet-egér párossal üzemelnének, azok nélkül ugye elég kényelmetlen lenne a munka.
A dokkoló azért jó, hogy ezt a "csak rányomom a laptopot és már dolgozok is"-ügyet megkönnyítse, vagy van valami extra tudása?

- dokkolót csak bizonyos típusokhoz lehet kapni? IBM-ekhez tudom hogy van, de pl. [CENZÚRA] weblapon csak a HP gépekhez láttam hogy kínálnak - szóval ezen a téren mi a helyzet?

- fontos ugye a minél hosszabb garancia - garibővítést is csak bizonyos márkák esetén lehet vásárolni? Csak mert ezt a lehetőséget sem láttam minden márkánál feltüntetve.

- a garancián belül vannak olyan verzió hogy a sima "hozza be aztán ülünk rajta pár hétig" módszer helyett 24 órán belüli javítást, cseregépet vagy akármit ajánljanak?

- 2 db-os vásárlás esetén van ahol adnak valami kedvezményt?  :cool:  (mittomén, mondjuk annak a reményében hogy a cég további gépek beszerzésénél is ugyanonnan fog vásárolni)

- ha Windows XP Home jár a géphez, lehet kérni helyette Professional változattal, a különbözet megfizetése mellett? Vagy ez is márka/kereskedő függvénye?

Később majd írok géptípusokat, egyelőre csak gyűjtöm a lehetséges változatokat  :think: 

Egy dolgot nem ertek. Miert lenne kenyelmetlen a munka "rendes" monitor + bill + eger hianyaban? En most is dolgozom, bent hever a taskaban az eger, de jobban tudok dolgozni eger nelkul. Ez persze csak egy pelda, de miert nem jo a noti monitora es billentyuzete?

Dokkolo? Amit irtal az igaz vegul is. De nehogy mar olyan megerolteto legyen bedugni ket kabelt a gepbe hasznalat elott. :) Annyit sztem nem er meg az arahoz kepest. Persze sok esetben novekszik a portok szama, avagy subok eseteben elofordul, hogy itt kap helyet az ODD.

Ha munkara lesz amugy is es fontos a gar, akkor sztem mindenkepp vmi business classt neznek, amikre altalaban eleve 3 ev gar jar es kisebb szazalekben hibasodnak meg es termeszetesen olyan markat aminek nagyon jo a szervizhattere. En ez ugyben nem igazan tanacsolnek semmit sem, mert hulyeseget nem akarok mondani. Jahh es ha mar business class, akkor ugye alapbol a PROF jar es nem a HOME verzson.

2 db eseten en nem hinnem hogy kapnatok komolyabb kedvezmenyt, legfeljebb vmi minimalisat...

#381 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 23:01

Idézet: a t o s z - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 21:57

.

Kösz az infót  :cool:

Tehát a dokkoló nem tud semmi extrát, ha jól értem. (Egyébként hármat kell bedugni: monitor, billentyűzet, egér :p) Azt hittem van valami specialitása is.

A monitor - billentyűzet téma meg főként személyes tapasztalatokon alapszik. Egy "átlagos" laptop billentyűzet eszméletlen kényelmetlen tud lenni egy "átlagos" asztali billentyűzethez képest, főleg ha tíz ujjal gépelne az ember. Nekem átmenetileg volt laptopom (sztori nem lényeg), főleg szövegszerkesztéshez, és szenvedős nagyon volt nagyon a beépített billentyűzet. Na meg egy egérrel sem ér fel akármilyen pöcök vagy tapipad.
Ha meg ott a klaviatúra a gép előtt, akkor már valszeg túl messze kerülne a kijelző ahhoz, hogy rendesen látni lehessen, szóval miért ne legyen monitor is?

A business-class dolog terén én is igyekeztem művelődni még a fórum III. részéből. OK hogy valszeg strapabíróbbak a cuccok, de azért nem lehet elszaladni nagyon árban. Ez a vásárlósdi egy barátom feladata lenne (csak megkért hogy nézzek szét meg szerezzek infót, mert ugye utólag könnyű okosnak lenni  :omg: ), aki új ember az adott cégnél, viszont meg kell mondania hogy milyen gép kellene neki meg egy munkatársának. Na most túlzottan nem jönne ki jól azzal indítania, hogy akkor most kellene egy milla két szem laptopra...
Szóval mindenestül mondjuk 300 E legyen a konfigok darabja (aztán lehet hogy rábólintanak nagyobb összegre is)

Eddig első körre ezeket írtam össze:

- Acert TM4062WLMI
- ASUS A4708DU
- ASUS A6R-B002
- ASUS A6R-B007H
- ASUS A6U-5040
- FSI AMilo A1650G 01
- HP Compaq NX6110
- HP Compaq NX6125 PY419EA
- HP Compaq NX6125 PY421EA
- IBM-Lenovo Thinkpad R50E
- IBM-Lenovo Thinkpad R50E 05
- IBM-Lenovo Thinkpad R51
- MSI S270

Személyes tapasztalat útján érintett személyek nyugodtan bombázzanak az információkkal  :up:

#382 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 23:04

Idézet: special - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 13:30

A SiSM760 chipsetben egy Mirage 2 grafikus chip lakik, hardveresen DX8.1-es gyorsítást tud, és elvisz az elég sok mindent Q3-at is.

ITT ezt olvastam:

" (...) Az Aspire 5002WLMi 15,4 hüvelykes, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású kijelzője jó minőségű képet nyújtott, a kijelző képaránya mozifilmek lejátszásához is ideálissá teszi a gépet. A kijelzőt a SiS Mirage 2 típusú integrált vezérlője látja el képi adatokkal; ez a típus számos más integrált megoldáshoz hasonlóan a rendszermemóriából foglalja le a megjelenítéshez szükséges memóriamennyiséget. Csodát nem érdemes ettől a megoldástól várni; a hardveresen DirectX 8.1-kompatibilis, AGP csatolót használó vezérlő a mai modern játékprogramok által támasztott igényekkel már nem boldogul. (...) "

3D tesztet mondjuk nem szerepelt az oldalon, de hátha támpont (mondjuk egy google kereséshez  :D )

Szerkesztette: Uuncsiii 2006. 02. 11. 23:05 -kor

#383 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 23:23

Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 23:01

.

Amugy minek is noti, ha ugyis helyhez lesznek kotve? Ill milyen igenyeknek kell megfelelnie?

Vannak olyan wide DTR gepek is, ahol van numpad, azzal mar teljes erteku a bill. Es akkor nem kell monitor sem. :)

Sztem az IBM jo valasztas, ill a HPbol en inkabb az NC-kez nezegetnem. A felsoroltakra sztem amugy csak 1 ev jar alapbol, kiv az Asusokat, amire 2. A tobbire megkell kerdezni mindenkepp a garkiterjesztest.

#384 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 10:46

Idézet: a t o s z - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 0:23

Amugy minek is noti, ha ugyis helyhez lesznek kotve? Ill milyen igenyeknek kell megfelelnie?

Hogy miért noti? Mert jár a munkakörhöz  :D Mondjuk lehet, hogy néha el kell mászkálni ügyfelekhez, hivatalos ügyekben, ilyesmi, pontosan én nem tudom. Másképpen: A monitor-billentyűzet-dokkoló dolgot azért vetettük fel, mert talán kényelmesebb lesz így dolgozni.
A felhasználási kör alapvetően a szokásos irodai feladatok (office,net, stb.) + lehet hogy némi Oracle is bejátszik + munka után filmnézés :DDD (Nekem mondjuk annyi lenne pluszban a kicsi vágyam, hogy ha már egyszer osztott memóriás lesz a VGA-vezérlő, akkor legalább ne Intel legyen, hanem Ati X200 vagy X300, már az is dupla graf. teljesítmény, ha beizzítódna valami kis játék... - kár hogy az IBM-ek mind intelesek, ráadásul abból is főként a régebbi van bennük.)

Még annyi közben eszembe jutott, hogy felszereltségben jó lenne a WiFi és a Bluetooth is integrálva (de főleg a wifi), és ami még fontosabb, hogy ne kelljenek spéci szoftverek a gép használatához.
Arra gondolok hogy pl. ha újra kell telepíteni esetleg, akkor akármilyen WinXP felmenjen rá, ne csak a a spéci gyári változat, lehessen hozzá drivereket szerezni, meg ilyenek. :think: (Nem tudom jók-e az információm, de pl. a SONY-k macerásak ilyen szempontból - igaz azokat nem is néztük.)

HP NC? Hááát... a ************* oldalon egyet láttam, de az már négyszáz, igaz minden benne van, még a három év gari is (és intel VGA brrrr)

#385 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 11:30

Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 23:01

Kösz az infót  :cool:

aTehát a dokkoló nem tud semmi extrát, ha jól értem. (Egyébként hármat kell bedugni: monitor, billentyűzet, egér :p) Azt hittem van valami specialitása is.

Eddig első körre ezeket írtam össze:

- Acert TM4062WLMI
- ASUS A4708DU
- ASUS A6R-B002
- ASUS A6R-B007H
- ASUS A6U-5040
- FSI AMilo A1650G 01
- HP Compaq NX6110
- HP Compaq NX6125 PY419EA
- HP Compaq NX6125 PY421EA
- IBM-Lenovo Thinkpad R50E
- IBM-Lenovo Thinkpad R50E 05
- IBM-Lenovo Thinkpad R51
- MSI S270

Személyes tapasztalat útján érintett személyek nyugodtan bombázzanak az információkkal  :up:

Bár nem derült ki, milyen notebookra van szükség (az sem, hogy egyáltalán arra lenne szükség), napi legalább 6-10 órás üzemre kihúzhatod a listádról az Aspire-eket, az Amilókat, az NX-eket, ha mozgatni kell sokat, akkor az Thinkpad R-eket is, ha az asztalon áll és csak néha el kell tüntetni, vagy ritkán vinni valahova, akkor maradhat. Az MSI-ről nem tudok nyilatkozni, annyi bizonyos, hogy rendkívül masszív háza van, jó benyomást kelt. Nem tudom, hogyan van megoldva a szervízháttere, ennek utána kellene nézni.

Összefoglalva:

Acerből Travelmate
Fujitsuból LifeBook
Thinkpadből T és X
HP-ból NC

sorozat való munkára, de itt is vannak különbségek.

a billentyűzettel kapcsolatban szerintem sokan nem értenének veled egyet. én most egy 12,1"-es formátumú gép billentyűzetét használom több mint egy éve, és sokkal jobbnak találom, mint az asztali billentyűzeteket. természetes, hogy szenvedés volt rövid ideig használnod egyet, hiszen más. Két notebook között is szokni kell 1-2 napot legalább. érdekes, hogy gépre csak 300 van, de külön monitorra van még 50+ ezer forint? vagy azok már vannak? hacsak nem extrém nagy felbontásra és több kijelzőre van szükség, akkor egy notebook kijelzője tökéletesen megfelel. nem a méret a lényeg, hanem a felbontás. az XGA (1024*768) ma a sztenderd, SXGA-ért vagy jobbért többet kell fizetni, az ebbe a keretben új gépnél nem igazán fér bele.

Két gépre nem hiszem, hogy sok kedvezményt fogtok kapni, legalábbis nekem nincs ilyen irányú pozitív tapasztalatoam. az egyik helyen 700+ ezer forintos vásárláskor nettó 8 ezer forint kedvezményt akartak adni egy külső DVD-író árából. hát furcsán vettük.

#386 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 11:33

Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 0:04

ITT ezt olvastam:
a hardveresen DirectX 8.1-kompatibilis, AGP csatolót használó vezérlő a mai modern játékprogramok által támasztott igényekkel már nem boldogul. (...) "

3D tesztet mondjuk nem szerepelt az oldalon, de hátha támpont (mondjuk egy google kereséshez  :D )

starcraft az nem egy mai játék :)
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#387 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 11:33

Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 10:46

HP NC? Hááát... a ************* oldalon egyet láttam, de az már négyszáz, igaz minden benne van, még a három év gari is (és intel VGA brrrr)

Tessék használtat, renew gépeket nézni. Az Intel VGA pedig irodai munkára nem hogy elég, de sok is. Akiknek a hordozhatóság fontos, azok a mostani egyre izmosodó Intel grafchipekre is csóválják a fejüket, mert minek? Csak a fogyasztást, hőtermelést növeli feleslegesen, nem fogok tőle gyorsabban böngészni, vagy gépelni, sem a gondolataim nem pörögnek fel tőle.

#388 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 11:59

Idézet: special - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 12:33

.

Használt, renew nem játszik, viszont kösz az infókat.

#389 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 12:02

Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 11:59

Használt, renew nem játszik, viszont kösz az infókat.

Alapvető hiba.

#390 Felhasználó inaktív   Gecco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 12:25

A business class notebookok megbizhatosagarol csak annyit, hogy az en FS Lifebook T4010-em most fejezte be a neki kijaro szelet rendereleset egy animaciobol, 60 ora folyamatos 100%os prociterheltseg. Tulmelegedesnek nyoma sincs, fagyas sehol...

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.