Idézet: a t o s z - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 21:57
Kösz az infót
Tehát a dokkoló nem tud semmi extrát, ha jól értem. (Egyébként hármat kell bedugni: monitor, billentyűzet, egér
A monitor - billentyűzet téma meg főként személyes tapasztalatokon alapszik. Egy "átlagos" laptop billentyűzet eszméletlen kényelmetlen tud lenni egy "átlagos" asztali billentyűzethez képest, főleg ha tíz ujjal gépelne az ember. Nekem átmenetileg volt laptopom (sztori nem lényeg), főleg szövegszerkesztéshez, és szenvedős nagyon volt nagyon a beépített billentyűzet. Na meg egy egérrel sem ér fel akármilyen pöcök vagy tapipad.
Ha meg ott a klaviatúra a gép előtt, akkor már valszeg túl messze kerülne a kijelző ahhoz, hogy rendesen látni lehessen, szóval miért ne legyen monitor is?
A business-class dolog terén én is igyekeztem művelődni még a fórum III. részéből. OK hogy valszeg strapabíróbbak a cuccok, de azért nem lehet elszaladni nagyon árban. Ez a vásárlósdi egy barátom feladata lenne (csak megkért hogy nézzek szét meg szerezzek infót, mert ugye utólag könnyű okosnak lenni
Szóval mindenestül mondjuk 300 E legyen a konfigok darabja (aztán lehet hogy rábólintanak nagyobb összegre is)
Eddig első körre ezeket írtam össze:
- Acert TM4062WLMI
- ASUS A4708DU
- ASUS A6R-B002
- ASUS A6R-B007H
- ASUS A6U-5040
- FSI AMilo A1650G 01
- HP Compaq NX6110
- HP Compaq NX6125 PY419EA
- HP Compaq NX6125 PY421EA
- IBM-Lenovo Thinkpad R50E
- IBM-Lenovo Thinkpad R50E 05
- IBM-Lenovo Thinkpad R51
- MSI S270
Személyes tapasztalat útján érintett személyek nyugodtan bombázzanak az információkkal

Súgó
A téma zárva.