HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen notebookot vegyek? - negyedik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen notebookot vegyek? - negyedik rész

#711 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 22. 14:14

Idézet: a t o s z - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 14:10

Igen. A legtobb manualban benne van az is, hogy kell szetszedni es hol helyezkedik el az elem.

Ennél csak annyi van írva, hogy keresd a supportot ilyen esetben.  :(

#712 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 15:16

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 14:14

Ennél csak annyi van írva, hogy keresd a supportot ilyen esetben.  :(

Sztem tuti kell lennie egy bovitett manualnak vhol. De ha van azert muszaki erzeked es nem garis a noti, sztem nyugodtan neki eshetsz magadtol is, csak jol csoportositsd a csavarokat es ovatosan mindennel, es emlekezz hogy kell osszerakni. Azert ez az elem a legtobb esetben nem igazan szokott elbujtatva lenni. Nagy esely van ra, hogy akar a bill alatt lesz, ami a legtobb esetben konnyen kiveheto, csak a szalagkabelre vigyazz. :)

#713 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 16:34

Idézet: vatai_b - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 19:35

Nagyon ajanlanam, hogy sxga, vagy uxga -s notit nezzel akkor magadnak, nem fogod megbanni a nagy felbontast. Foleg ezekhez a progikhoz amit irtal, kell is. Nem utolso sorban a nagy munkafelulet mellett, a kep is hihetetlenul eles lesz.
Dothan procikrol viszonyitaskeppen: en egy 2.4 -es (fsb 800) p4-et csereltem le egy dothanra, es majd' leesett az allam, amikor meglattam, hogy a kis noti mennyivel gyorsabb. 2 vallra fekteti siman a p4et. Nagyon jok a mobil procik teljesitmenyre, legyen dothan, vagy akar turion.

Az sxga és uxga mit jelent pontosan?

Ezek a 16:9-es kijelzőjű cuccok? Vagy az tök más tészta?

Köszi a segítséget! Megyek azért tájékozódni mi az a sxga, uxga...

#714 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 22. 16:45

Calibra: http://hu.wikipedia....ok#Kijelz.C5.91

#715 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 21:36

Idézet: special - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 17:45

Köszi:)
Megvilágosodtam:)

Megyek szétnézni ilyen kategóriákban milyen notik vannak, de valszeg nem fogok csúcsszuper notit venni, mert az asztali lesz a fő cucc, csak néha nem árt, ha nálam van a noti, mikor megyek vidékre melózni havonta eccer, és eddig mindig asztalit cipeltem. Na meg néha megmutatni a rajzokat, terveket, progikat cégnél, tervezőknek, stb stb. Szal nem ezen melózék igazából, ez csak perzentálná az eredményeket, arra meg jó lesz egy nem vér profi noti is olyan max 280 bruttóig...

#716 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 13:01

DELL gépekről mi a véleményetek? Minőségi felépítésű? Nem zörög, kattog, milyen halk, mennyire kopik a műanyagja, .....

Konkrétan ezt néztem ki:

http://www.notebook....atitude_d510_01

köszi!

#717 Felhasználó inaktív   nazgul 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 23. 14:13

Idézet: calibra - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 14:01

DELL gépekről mi a véleményetek? Minőségi felépítésű? Nem zörög, kattog, milyen halk, mennyire kopik a műanyagja, .....

Konkrétan ezt néztem ki:

köszi!

A Dell minőségileg jó,de mivel a Dell sem gyártó igy igazából nincs különbség maximum csak a szervizelésében.

#718 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 14:24

Idézet: calibra - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 13:01

Konkrétan ezt néztem ki:

köszi!

Ez sztem a Dell erosen konzumer modellje, minosegileg velemenyem szerint nem nyujt tobbet mint a kategoriatarsak, csak a tamogatasban lehet plusz. En nem eroltetnem annyira ezt a tipust, raadasul meg nagy is.

#719 Felhasználó inaktív   vatai_b 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 14:45

utolagos engedelmeddel ajanlanek neked egy gepet, amit itt arulnak: link
tipus: HPQ nc8230 (PV406)
specifikacio: • 15.4"WSXGA+ (1680x1050pixel) TFT LCD • ATi mobility Radeon X600  /64MB video
• Intel Pentium-M (2MB) 1860MHz • 512MB DDR2 • 60GB HDD • multibay-II DVD/CD-RW
• Wi-Fi (802.11b/g) • Bluetooth • (MgAl) fémház • FreeDOS
• asis • 1év garancia (akku is)
eredeti bruttó ár:    734.388,--
• akciós nettó ár: 259.900,-
akciós bruttó ár:    311.880,--

Ez nem vadiuj gep, asis kategoria, nezz utana a bolt honlapjan, hogy mit jelent pontosan.
Ezek altalaban kifogastalan allapotu gepek, es teljes koru garival adjak. Nezd meg az eredeti arat, majd azt amiert eladjak. Utana menj be a boltba, ha kulsore rendben van, akkor ennel jobb vetel nemigen van. Szerintem. :)

#720 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 19:03

Idézet: vatai_b - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 15:45

specifikacio: • 15.4"WSXGA+ (1680x1050pixel) TFT LCD • ATi mobility Radeon X600  /64MB video
  • akciós nettó ár: 259.900,- 

Ez nem vadiuj gep, asis kategoria, nezz utana a bolt honlapjan, hogy mit jelent pontosan.
Ezek altalaban kifogastalan allapotu gepek, es teljes koru garival adjak. Nezd meg az eredeti arat, majd azt amiert eladjak. Utana menj be a boltba, ha kulsore rendben van, akkor ennel jobb vetel nemigen van. Szerintem. :)

Ez kinek ment? :)

Én pl. nem igen találtam ezt a notit a fenti helyen :(
De használt nem nagyon kéne :( Pl. ebben csak DVD/CDRW van, nincs DVD író. És csak 60 gigás a vinyója. Igaz az utóbbi nem annyira fontos.

Én kinéztem egy HPQ NX61xx akármilyen sorozatot. MEgláttam a MM-ban, és hát mit mondjak nem nagyon tetszett! Nagyon gagyi műanyag, tiszta fekete, ami nem lenne baj, de elég ronda műanyagból van.

Esetleg egy hasonló kategóriájú Asus-al jobban járnék?

Bár HPQ azért talán kicsit minőségibb.

Nehéz dolog ez gyerekek:)

#721 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 19:48

valakinek Ilyesmi LG GE50-el van valami tapasztalata?

----atyuska----

#722 Felhasználó inaktív   Feco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 20:48

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 10:58

Van itt egy amilo L asztali alkatrészes konfig. A cmos setupját elfelejti kikapcsoláskor. Ebben is normál 3V elem van? Essek neki, szedjem szét?

Amilo L6820

Csatolt fájl:

IBM ThinkPad 390E l 256 MB RAM l Intel PRO/Wireless 2200 BG Mini-PCI
IBM X60 1706-8AG l 4 GB RAM l Kingston SNM225-S2B/160GB (Intel SSDSA2M160G2GC) l X6 UltraBase l Plextor PX-608CU
ThinkPad X301
Netgear WNDR3700, iPhone 3G, HTC TyTN II, Plantronics Voyager 510

#723 Felhasználó inaktív   evo87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:08

Idézet: calibra - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 19:03

Ez kinek ment? :)

Én pl. nem igen találtam ezt a notit a fenti helyen :(
De használt nem nagyon kéne :( Pl. ebben csak DVD/CDRW van, nincs DVD író. És csak 60 gigás a vinyója. Igaz az utóbbi nem annyira fontos.

Én kinéztem egy HPQ NX61xx akármilyen sorozatot. MEgláttam a MM-ban, és hát mit mondjak nem nagyon tetszett! Nagyon gagyi műanyag, tiszta fekete, ami nem lenne baj, de elég ronda műanyagból van.

Esetleg egy hasonló kategóriájú Asus-al jobban járnék?

Bár HPQ azért talán kicsit minőségibb.

Nehéz dolog ez gyerekek:)

Nekem nx6125 van, és egyáltalán nem gagyi műanyag. Tapasztalatból mondom. A suliban van Asus notebook, amit használtam is, az pl jóval gagyibb mint az én kis HP-m, az Acerről pedig ne is beszéljünk, mert az meg tényleg olcsó hatású műanyagból van összerakva. A műanyagok közül atalán  HP az egyik legjobb, az összerakottság érzése is jobb mint egy Asus, egy Acer vagy egy FUSI esetében. MM-ban ott vannak mellette az Acerek, nézd meg azokat is, közvetlenül hasonlítsd össze a kettőt és meglátod miről beszélek, én is elmentem, megfogdostam őket és onnantól kezdve nem volt kérdés hogy HP-t veszek magamnak.

#724 Felhasználó inaktív   zsozso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 14:04

Idézet: vatai_b - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 13:45

• akciós nettó ár:   259.900,-     

Azért az fontos hozzáfűzni, hogy ezekre a termékekre ZÉRÓ hp garancia van. Vagyis a teljeskörű jótállást csak a forgalmazó garantálja.

#725 Felhasználó inaktív   zsozso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 14:06

Idézet: evo87 - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 20:08

Nekem nx6125 van, és egyáltalán nem gagyi műanyag. Tapasztalatból mondom. A suliban van Asus notebook, amit használtam is, az pl jóval gagyibb mint az én kis HP-m, az Acerről pedig ne is beszéljünk, mert az meg tényleg olcsó hatású műanyagból van összerakva. A műanyagok közül atalán  HP az egyik legjobb, az összerakottság érzése is jobb mint egy Asus, egy Acer vagy egy FUSI esetében. MM-ban ott vannak mellette az Acerek, nézd meg azokat is, közvetlenül hasonlítsd össze a kettőt és meglátod miről beszélek, én is elmentem, megfogdostam őket és onnantól kezdve nem volt kérdés hogy HP-t veszek magamnak.

Azért az ASUS-ra nem fogadnék, de a többit aláírom. Örvendetes, hogy az NX6xxx szériával a hp befejezte a "vizipisztoly műanyagból" gyártott noteszek forgalmazását.

#726 Felhasználó inaktív   vatai_b 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 14:23

Idézet: zsozso - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 14:04

Azért az fontos hozzáfűzni, hogy ezekre a termékekre ZÉRÓ hp garancia van. Vagyis a teljeskörű jótállást csak a forgalmazó garantálja.

asis kateoriaju hp gepem van, amikor vasaroltam, akkor azt mondtak, hogy ha baj van, akkor nyugodtan vihetem barmelyik hp szervizbe is, vagy hozzajuk vissza, teljesen mind1. A support mondjuk neten meg ugyanugy megvan. Mellesleg ezekben a gepekben szvsz siman meg lehet bizni.

#727 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 14:43

Idézet: zsozso - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 14:04

Ez jó kérdés, mert én emiatt beszéltem a HP-val, és kissé fogalmatlanok voltak abban, hogy lehet-e garbóvítést venni, de szerintük ők adják a gart. Akkor ebben is hülyék voltak? :think:
Üdvözlettel:
Gabi

#728 Felhasználó inaktív   zsozso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 15:13

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 13:43

Ez jó kérdés, mert én emiatt beszéltem a HP-val, és kissé fogalmatlanok voltak abban, hogy lehet-e garbóvítést venni, de szerintük ők adják a gart. Akkor ebben is hülyék voltak? :think:

Nem lehet hozzá garbővítést venni, lévén nincs rá gar. Garbővítést csak a renew kategóriához kaphatsz

#729 Felhasználó inaktív   zsozso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 15:16

Idézet: vatai_b - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 13:23

asis kateoriaju hp gepem van, amikor vasaroltam, akkor azt mondtak, hogy ha baj van, akkor nyugodtan vihetem barmelyik hp szervizbe is, vagy hozzajuk vissza, teljesen mind1. A support mondjuk neten meg ugyanugy megvan. Mellesleg ezekben a gepekben szvsz siman meg lehet bizni.

Csak azért, hogy tudjuk miről is vitatkozunk. Az alábbi bevágás a hp renew program aukciós felületéből ollóstam ki egy perce:

WK13-0046-NOTEBOOK-HP ASIS Program-Tested by HP-NO HP WARRANTY -- Commercial mix - mixed loc   
Current Bid: €610.00 Close Date: 28/03/2006 14:30
(UK Time)
Quantity: 12 No. of Bids: - 

#730 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 16:03

Idézet: evo87 - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 22:08

Na ez jó... mármint megnyugtató, h neked bejött... lehet h nem néztem meg annyira alaposan. na megyek talán ma is szétnézni:))) MM-ba.

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.