Idézet: evo87 - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 18:37
Nekem Hp notim van, integrált x300-zal, nagyon jól boldogul nfs5-tel, de írta valaki hogy a nfsu-t is elég jól viszi.
Ha ennyit szánsz rá akkor van két jó tippem: HP intel és HP Turion.
Szerintem ezek közül mindkettő nagyon megéri. Ha szoftverekkel akarod akkor intelest válaszd, ha meg nem fontosak a szoftverek mert be tudod őket szerezni akkor meg az AMD-set mert az teljesítményben jobb, meg 64bites. Ebben az árkategóriában szerintem nem találsz jobbat, a HP minőségre is nagyon jó, össze sem hasonlítható egyes márkákkal.
Szerintem az 512 mindenképp kell, főleg ha xp-t akarsz használni. Ráadásul mivel a vga-k ebből a memóriából csípnek le, minél több kell. 256 elég kevés.
Amit belinkeltem két gépet nézd meg, kicsit drágábbak mint amit te szabtál meg, de a kis többlet megéri.
(Asus-t szerintem ne vegyél, sokan írtak róla rosszat.)
Ha minőségi notit szeretnél akkor IBM/Dell/HP/MSI márkákat nézegesd.
Azért én még erőszakoskodnék, mert olyan előnyös árakon vannak főleg ASUS notebookok, csak intel 910 chippel, meg intel 900-zal. Ráadásul ezekben már DDR II 533MHz 512 memória van. Csak sajnos sehol nem prezentálnak egy hasonló árfekvésű notebookversenyt. Amiből a videovezérlő képességeit kideríthetném.
A HP a ddr 1 memóriája ellenére is jobb, mint egy másik típus? 80Giga vinyóra nincs szükségem és elég processzorból is a Semptron. A HP-ről én is hallottam már, hogy különlegesen válogatott alkatrészekből rakják össze - protekciójuk van a chipgyártóknál.
A honlap is, amit adtál nagyon jó. Kösz

Súgó
A téma zárva.