HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? VIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? VIII. Értékeld a témát: -----

#2281 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:47

OFF!

Idézet

Egyébként volt egy nagyon jó leírásom a magyar elektronikus zenei életről.

Miről?!  :eek:

Azt hittem ilyesmi nem létezik. :D

Kérlek, küldd, el azt a leírást emilben nekem!

ON

Miért kell az Alfát szidni? Nekem tetszik pl a 156-os.

A kopaszkák amúgy is 20éves sötétített üveges Audival, az éretlen uborkák (tudod, akiknek farokhosszabítónak van az autó) hangfallá átalakított törpe gófokkal stb. repesztenek, utóbbiak kizárólag belvárosban, autópályán, forgalomban nem igazán találhatók. Ott gyorsan fogynak.  :( 
Asztalravissza!

#2282 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:55

Idézet

Felénk 2-3 golf, 1-2 4es, elsősorban F astrák, pár G, meg Swiftek

Helyileg hol laksz? Mert Gy-m-s & BP útvonalat nem tudom elképzelni.

Idézet

1-2 Barvo van még megcsinálva... punto itt a hölgyeké.

Bravo van nálunk is, itt a faluban is van egy.. persze csak esztétika.. piros,
citromságra féknyereggel, meg hátul is a dobon  :omg: Persze motor az alap, de 400Le-s V8-hoz illő hajtani akarás.
Citromsárga puntócsentóból is szaladgál jópár szánalom, ilyen 1.2-es csodák. Hátul spoler, hangos sportdob. "Jobbakon" még sötétített üveg is van :D
Kemény alfásokkal főként pályákon találkoztam, meg főúton próbálnak agresszíven előzgetni.
Sofőr mindig ugyanolyan.

Francia tuningcsoda nem rémlik. Egyátalán. Környékünkön nem hinném, hogy lenne.
Golfok már elvétve. 3-asból 1-2, 2-esből is szintén. Szó se róla, ilyen csillás k*cs*ggyereknek már többre tartják magukat, minthogy egy ilyen régi autójuk legyen. Akinek meg csak arra futja ma már, az meg nem fog fénycsövezni és spojlerezni. Persze kivétel az van.

316-os régi bömmös csinálása is már kiment a divatból.

Ignist 1-et láttam, hát félóráig sokkhatás alatt voltam. Nem gondolhatja az Ignis tulaj komolyan, hogy ő egy sportos kocsit vezet.
Civikből is van pár, de már az is kikopóban. Még abból a régi lapos, széles normális generációsból. Az valahogy ki is nézett.

Ma már a divat, apuci pénztárcájától függően a puntócsentó, seat, alfa.

Persze szó se róla, vannak ma is nagyobb autók megcsinálva, amelyek komolyak, inkább komolyabbak, de ez is csak az eleve jobb gyári állapoton múlik, azokat álltalában a kopaszok szokták vezetni.
A motorosutánzósdzsekis nídforszpídesneonos keménygyerekek ma már fiatokkal, seattal és aflákkal keménykednek. Meg még van 1-2 Fabia is.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#2283 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:56

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 15:55

citromságra féknyereggel, meg hátul is a dobon  :omg: Persze motor az alap, de 400Le-s V8-hoz illő hajtani akarás.
Citromsárga puntócsentóból is szaladgál jópár szánalom, ilyen 1.2-es csodák. Hátul spoler, hangos sportdob. "Jobbakon" még sötétített üveg is van :D
Kemény alfásokkal főként pályákon találkoztam, meg főúton próbálnak agresszíven előzgetni.
Sofőr mindig ugyanolyan.

Golfok már elvétve. 3-asból 1-2, 2-esből is szintén. Szó se róla, ilyen csillás k*cs*ggyereknek már többre tartják magukat, minthogy egy ilyen régi autójuk legyen. Akinek meg csak arra futja ma már, az meg nem fog fénycsövezni és spojlerezni. Persze kivétel az van.

Ignist 1-et láttam, hát félóráig sokkhatás alatt voltam. Nem gondolhatja az Ignis tulaj komolyan, hogy ő egy sportos kocsit vezet.
Civikből is van pár, de már az is kikopóban. Még abból a régi lapos, széles normális generációsból. Az valahogy ki is nézett.

Persze szó se róla, vannak ma is nagyobb autók megcsinálva, amelyek komolyak, inkább komolyabbak, de ez is csak az eleve jobb gyári állapoton múlik, azokat álltalában a kopaszok szokták vezetni.
A motorosutánzósdzsekis nídforszpídesneonos keménygyerekek ma már fiatokkal, seattal és aflákkal keménykednek. Meg még van 1-2 Fabia is.

Esztergom mellett, Nyergesújfalu.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#2284 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:59

Idézet: Dzsano - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 14:47

Miért kell az Alfát szidni? Nekem tetszik pl a 156-os.
A kopaszkák amúgy is 20éves sötétített üveges Audival, az éretlen uborkák (tudod, akiknek farokhosszabítónak van az autó) hangfallá átalakított törpe gófokkal stb. repesztenek, utóbbiak kizárólag belvárosban, autópályán, forgalomban nem igazán találhatók. Ott gyorsan fogynak.  :( 

Szived joga hogy tetszen. Nekem nem tetszik.
De most a márkát követő mentalitásról van szó.

kopaszok ma már új 5-ös bömmös (szegény lord mit kap mindig, sorry) alá nem adják.
Malacszínű plázacica 20 éves audiban nem képzeeld hogy beül.
Menj el plázázni. :D
Tuning Golfok 5-10 éve kihalóban vannak. 4-es tuninggolf ritka mint a fehér holló.

Idézet

Esztergom mellett, Nyergesújfalu.

Hm. Érdekes...

Szerkesztette: GI 2006. 02. 23. 15:05 -kor

-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#2285 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:07

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 14:59

Malacszínű plázacica 20 éves audiba nem képzeled hogy beül.

Rugdosnám is kifele :D
Ciciman is on borda

#2286 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:08

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 14:55

szívemből szólsz...tényleg így van
van példa errefelé arra is, hogy családtagonként van egy kocsi a háznál, de 3,8m alatt semmi :rolleyes:  :D
errefelé lőrincen amúgy van pözsó, brava, alfa, skorpió és egy rakat lada többek közt :)

Szerkesztette: FragMaster 2006. 02. 23. 15:09 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2287 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:08

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 14:59

Tuning Golfok 5-10 éve kihalóban vannak. 4-es tuninggolf ritka mint a fehér holló.
Hm. Érdekes...

FÚÚ mekkora ász volt amikor ausztriában belecsöppentünk egy hatalmas VW-tuning találkozóba a Wörthi tó mellett :D

Egy dízel Alfával voltunk :D

Bár azt hiszem, ezt már egyszer írtam, még szerencse nem lincseltek meg :)

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:14

jah igen a malacszínű plázacicák :D

had ne mondjam hogy a carina hátsó ülését már ki akarja velem próbálni egy csaj, ha megveszem :Đ no comment, pedig nem is gazdag autó, csak kinéz valahogy és nagy...

#2289 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 23. 15:24

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:23

Hála isten, hogy izlést és stílust pénzért nem lehet venni. :D

kár hogy egy akármilyen szar alfába több stilus szorult mint az utobbi 20 év összes volkswagenjébe...

#2290 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:37

Idézet

kár hogy egy akármilyen szar alfába több stilus szorult mint az utobbi 20 év összes volkswagenjébe...

Te figy, nézz meg egy 20 éves Golfot és egy 20 é.. ja bocs, ezt nem tudod. :D
Mindegy.

Maradjunk annyiban, hogy neked stílusosabb egy Alfa.
Egyébként sem arról írtam, hogy az alfa formavilága mennyire stílusos, hanem az alfa tulajok stílusát és izlését kommentáltam. Mert szó se róla, azt átlag alfatulaj bizony érdekes egy állatfaj, de tisztelet a kivételnek.

#2291 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:45

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 14:15

Hol éltek ti?
Tuning Golfok a 2-es idejével szépen áldoznak le.
Swift is hasonlóan, kora miatt. Opelt? Elvétve egy-két G-s aszta.

Minden 5. fiat puntón, civicsen, alfán ott feszít a másfélcolos kipufvég.. meg két kilóméterről hallani a sportdobot.. Alfa annyiban más, hogy annak tény és való, ebben igazat adok, nem látni az oldalán oly gyakran lángokat, spoilert.. de ugyanaz..

Mondjuk zegen csak párszor voltam, király hely, főleg a piac.. de az azért elég más világ, mint GY-M-S megye.
De ma már a tuning Golf 2 és Golf 3 nem menő, alig van. Gazdagapuci k*csög fiainak ennél azért már többre futja. Nemtom ti milyen világban éltek.

Először nem értettem.
Most már értem. Úgy látszik itt tényleg kemény legény kell a gátra. :D

felénk meglepően sok 4-es Golf van lyuggatott kilincsekkel, kályhacsővel, orbitálisan torzító mélynyomóval és kék bizbasszal az abalktörlőn, Polo is elég sok teljesen átalakított idomokkal, de már egyre több ötös Golf is
aztán van egy Suzuki sedános oktató, akit mindennap látok, sötétített üveg, hátsó aluszárny, spoilerek, meg peres gumi, lexus lámpákkal és egy nagy T-vel a tetején, nem is tudom, hogy ilyen kocsival hogy engedik oktatni
van egy régi ötajtós Megane, hasonlóan felöltöztetve, 1.4 Eco felirattal az oldalán
van egy új Megane limuzin koromfeketében hasonlóan
Bravo is van néhány
meg rengeteg szutyok széthajott A vectra spoilerezve
a sötéttített Seat Cordobákat lassan-lassan mindet szarrátörték már
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2292 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:52

Ez tipikusan az az effekt, amit feltételes szűrésnek hívnak felénk. :)

Tehát azt veszed észre jobban, amiben valamiért érdekelt vagy. Ha te szereted az egyik autótípust (netán neked is olyan van), abból akaratlanul is többet veszel észre, mint a többiből, többnek tűnik. Ha valamiért nagyon nem szereted, akkor is.

#2293 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:06

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 15:52

Ez tipikusan az az effekt, amit feltételes szűrésnek hívnak felénk. :)

Tehát azt veszed észre jobban, amiben valamiért érdekelt vagy. Ha te szereted az egyik autótípust (netán neked is olyan van), abból akaratlanul is többet veszel észre, mint a többiből, többnek tűnik. Ha valamiért nagyon nem szereted, akkor is.

Nahát akkor én az összes ilyen halálosirambanos autóst szűröm. :D
Akár akár fiat, akár seat, akár alfa, akár golf. Mindegy mely típus, annyira szánalmasak. De a tulajai leginkább.
Mindenesetre felénk tényleg mostanában a kombináció a menő, amit leírtam.
Ettöl függetlenül tévedhetek, de én úgy veszem észre azok az idők már elmúltak régen, amikor a német kocsikat csinálgatják apuci pénzén.

#2294 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:56

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 15:55

Sofőr mindig ugyanolyan.

Felénk akad. Főleg 206osk vannak, az agyonmatricázottól a WRC spoileresen át az igényesen megcsináltig :). De azokat nem soroltam ide a kopasz/hülyegyerek kategóriába, mert azok ritkán feszítenek, és már a német-francia kibékíthetetlen ellentét miatt is elzárkóznak a kopaszoktól, akik meg ugye német ... autó pártiak.

Én összvisz egy matricás, optikai kiegészítős meg asszem 90@110Le chiptuningos 206ost próbáltam... hát... pfű. Esküszöm a ZXben 3× ellenőriztem utána a kéziféket, pedig elég sok autóban ültem már - de az volt az első kicsi erős autó amit kipróbáltam. Annyira pofátlanul könnyen ment feelingre is, hogy na :) . Jól kilátni (pláne a kombinkhoz képest akkor), kis helyen fordul, és mikor táti egyenesben 150et mentem vele (többle nem megyek semmivel, lakotton kívűl pláne, de pályán se megyek a Pikacsuval se többet) a srác azt mondja lépj neki oda. Mondom nem. Azt mondja lépjek oda. És basszus elkezdett húzni mintha csak 70ről gyorsítanék... :eek: Tetszett.. (jó, az furcsa volt hogy 4500 környékén már kezdet vége lenni a mókának) pláne hogy ezt 6 lityis fogyasztással viseli az autó. De nekem erős... nem kellene ekkor a moci bele...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#2295 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:57

Püff neki: http://www.a5.hu/cikkek/7/14136.shtml

Ennek meg egész jó az ára: http://www.origo.hu/...23szaguldo.html

Szerkesztette: Satriani 2006. 02. 23. 16:58 -kor

#2296 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 17:00

Idézet: Kory - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 16:08

FÚÚ mekkora ász volt amikor ausztriában belecsöppentünk egy hatalmas VW-tuning találkozóba a Wörthi tó mellett :D

Egy dízel Alfával voltunk :D

Bár azt hiszem, ezt már egyszer írtam, még szerencse nem lincseltek meg :)

Kb :D . Ha egy tuningos (ne adj isten még HDi- is) Peugeottal/Citrommal mentél volna be, ne félj, meg is lincseltek volna, Alfával se sokon múlhatott :D ! Útálják a VW-esek a franciákat. De ahogy elnézem, a németek is egyre inkább elfordulnak a VW/Mercitől, egyre több Toyota,Honda,Renault,Peugeot van.

Nem rossz amit belinkeltél satriani. Ennyit arról, amit páran állítanak, és nem mindenki ért velük. Ez a nem mindenkiék álláspontját erősíti. Én a Mercikről tudtam, hogy elég sok baj van velük (legalábbis Gyorskocsinál van pár céges E soztályos, akiknek magánszemélnyek volt 1-2 azok már másra cserélték), bömös ritka látvány errefele, és azokról nem tudok ~semmit (asszem egy hármas meg egy ötös jár ide, meg egy régi hetes), de jelexerint azért ott is megküzdenek a korai szériás cuccokkal.

Sajnos legyen HW, autó, SW, akármi, a mánágerek és a piac nyomásának engedve hamarabb kiadják a termékeket, mint kellene :( . Aztán peccs, javított revízió, új biosz, gyári visszahívások. Jobb esetben...

Szerkesztette: MC Pite 2006. 02. 23. 17:23 -kor

#2297 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 17:04

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 16:57

Audi vajon miért nem szerepel a listában?  :think: :)

#2298 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 17:05

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 17:00

De ahogy elnézem, a németek is egyre inkább elfordulnak a VW/Mercitől, egyre több Toyota,Honda,Renault,Peugeot van.

Ezt azért ne hidd el.  :)

#2299 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 23. 17:11

Idézet: Twelve - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 17:04

Audi vajon miért nem szerepel a listában?  :think: :)

Mert nem luxusautó. (Egyébként Lexus sincs; vagy azt nem hiányolod? :))

#2300 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 17:29

twelve: Nem hit kérdése, látom. nagyritkán eljutok németbe(vagy átutazunk) ill ha leülsz egy szép nyári napon a Blcsinl a strandra vezető útnál, merőben más a márkák összetétele mint 10 éve, és 5évvel ezelöttihez képest is sokat változott! Nyaranta 2-3× lenn vagyok balcsin, és lesem. (pl érdekes: számoltam hány német citromot látok. 1et láttam! Míg naponta sok renaultot (laguna és scenic főleg, relatíve sok lépcsős megane, nagyjuk dCi-s) régebbihez képest sok peugeotot (főleg 307SW, pár 406,407 és 206os, sima 307est nem is láttam csak egyet vagy kettőt), addig furi volt, hogy Citroen nuku. Érdekes. Ja, meg idei sláger volt Hyunadi terepjáróból elég sokat láttam - furcsa, hogy sokat láttam lefulladni, lehet hogy kezdő vezetők és/vagy légkondi lehetett a ludas. Semmit nem vonok le ebből, csak én ilyen vagyok, aki mindenütt lesi az autókat ( ajobbakat fényképezi is, mert szépek :Đ ). Max annyit, hogy megváltozott a németeknél az autópark. A nyaralni jövőké tutira, de kinn is 'hígul' a paletta.

(Audiknál nem nagyon hallani visszahívásról, de pl a futómű alaktrészeket egyes típusok -főleg A6os -eszik, 50-60ezrenként. Gondolom idővel ezt is orvosolták, de ez is kellemetlen...
Lexusról elhinném, hogy inkább titokban csinálta meg az ilyen dolgokat, mint az ólomsúly :); ez tetszett.)

Szerkesztette: MC Pite 2006. 02. 23. 17:34 -kor

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.