Idézet
Felénk 2-3 golf, 1-2 4es, elsősorban F astrák, pár G, meg Swiftek
Helyileg hol laksz? Mert Gy-m-s & BP útvonalat nem tudom elképzelni.
Idézet
1-2 Barvo van még megcsinálva... punto itt a hölgyeké.
Bravo van nálunk is, itt a faluban is van egy.. persze csak esztétika.. piros,
citromságra féknyereggel, meg hátul is a dobon

Persze motor az alap, de 400Le-s V8-hoz illő hajtani akarás.
Citromsárga puntócsentóból is szaladgál jópár szánalom, ilyen 1.2-es csodák. Hátul spoler, hangos sportdob. "Jobbakon" még sötétített üveg is van

Kemény alfásokkal főként pályákon találkoztam, meg főúton próbálnak agresszíven előzgetni.
Sofőr mindig ugyanolyan.
Francia tuningcsoda nem rémlik. Egyátalán. Környékünkön nem hinném, hogy lenne.
Golfok már elvétve. 3-asból 1-2, 2-esből is szintén. Szó se róla, ilyen csillás k*cs*ggyereknek már többre tartják magukat, minthogy egy ilyen régi autójuk legyen. Akinek meg csak arra futja ma már, az meg nem fog fénycsövezni és spojlerezni. Persze kivétel az van.
3
16-os régi bömmös csinálása is már kiment a divatból.
Ignist 1-et láttam, hát félóráig sokkhatás alatt voltam. Nem gondolhatja az Ignis tulaj komolyan, hogy ő egy sportos kocsit vezet.
Civikből is van pár, de már az is kikopóban. Még abból a régi lapos, széles normális generációsból. Az valahogy ki is nézett.
Ma már a divat, apuci pénztárcájától függően a puntócsentó, seat, alfa.
Persze szó se róla, vannak ma is nagyobb autók megcsinálva, amelyek komolyak, inkább komolyabbak, de ez is csak az eleve jobb gyári állapoton múlik, azokat álltalában a kopaszok szokták vezetni.
A motorosutánzósdzsekis nídforszpídesneonos keménygyerekek ma már fiatokkal, seattal és aflákkal keménykednek. Meg még van 1-2 Fabia is.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector