HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? VIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? VIII. Értékeld a témát: -----

#2261 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:04

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:14

Pár hónapja rendeztél itt pár topikban egy szolid ámokfutást rózsaszín PSA szemüvegen keresztül, szal' után a már szerintem felesleges jönni a nagy dumával, hogy ilyen meg olyan elfogulatlan vagy.

Szeretem a Citromot, tény. De szerintem nem istenítem. Jobbakat írtam mint te az Omegáról?
És semmire nem mondom hogy hibátlan,tökéletes, etc. Vagy mondtam? :think:

Valszínű BX lesz :) . Drágák és ritkák a csövek hozzá, és szép sorban elmennek. Persze ez enm csk a rugózásra van kihatással, mert féket, van amelyikbél kuplongot is egy rendszer nyomatja. Amíg nincs komplett csőfelújítás, addig sorba, x időnként járnak el cseréltetni, mert így biztos jobb meg olcsóbb... de nem, 2-3× annyiba is kerülhet szerelési ktgvel, többszöri kiesés, etc.

Engem a sebesség, meg az ehhez kapcsolódó/hasonló izgalmak nemmozgatnak meg, különbözőek vagyunk. Borzasztó, de betartom helyben a 40et (bár ilyen utaknál nem is baj), másutt az 50et, lkotton kívűl a százat, pályán a 130-150et. Nem gyorsulok (néha, de akkor is 1-2 lámpai dinamikusabb elindulás, ennyi), inkább urasan megyek. Nekem másak a szempontjaim. Tudom, Hondát kellene vennem, ami amellett hogy megy mind az őrült, termeli vissza a benzint :) . Azt néztem, hogy ahogy mostanában egyre többet én járok fater helyett a Pikacsuval, a (téli) átlag (90-95% város) fogyi megy lefele, már 7,8 (8,6 volt mikor ő járkált). Na, ő pl nem kifejezetten urasan megy :). Tudom, puding/hangulatrontó vagyok.

GI, látom a bunkók zavarnak téged is :) . Ez errefele is előfordul, csak csóróbb környéken sokan tolják golfokkal meg swiftekkel. És azokkal erőlködnek. Meg dudálnak, villognak mögötted mikor tudnak, pl kikanyarodásnál... mert biztosan poénból nem megyek még, mert élvezem hogy ott dekkolok, etc. :omg: Vagy mikor villognak úton, hogy menjek. Ma is egy volvós csaj, villoopt rám, és mutatta, hogy menjek. Mutattam hogy menjen ő. Bazze, ha siet... én nem. 500m múlva trafi :D. Remélem örült neki :evil2: . Régebben felvettem a bunkók irritáló magatartását, de leszarom őket. Kicsit felhúznak, érzem, hogy felmegy a pumpa, de 1-2 perc múlva nyugis vok. Ha kereszteződésnél  dudálnak, már nem kilövök mikor már lehet, hogy kabbe; hanem bemutatok és mosolygok. Idegeskedjen a hóhér... :).

Szerkesztette: MC Pite 2006. 02. 23. 13:25 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#2262 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 23. 13:09

Idézet: Syner - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 12:47

szomszédnak, aki kisstílű autónepper van egy 94 körüli, már szögletes hűtőrácsú Audi 80 kupéja, 2.3E, öt henger, kicsit nehezen indul, de szép hangja van, és formailag is tetszik, szóval szép. Egy ilyet, vagy az S2 változatát simán elfogadnám :respect:

Ja még van amit kifelejtettem.
Renaultra visszatérve
Azért autószerelő ismerősöknél pl a Renault 19 futóművéről nem illik beszélni.

Meg aztán szerintem egy kocsinak nem formailag és belsőre kell izgalmasnak lennie.
Beljeséjébe 3 pedál kell, pár kapcsoló, 1 váltó, 1 kormány, óra sem, fordulatot hallani. Sebességet meg érezni. Szóval egy kocsi izgalmas motorral és izgalmas futóművel rendelkezzen. :)

Amiről még volt szó régebben és csak olvastam, akkor nem válaszoltam.
Széles gumik vízen úszásáról, és az ABS kapcsolatáról.
Ótópályán szeretem, ha esik az eső.
Debica ótvar 175-ös téliek vannak fent, de jó a mintázata és esőben istenkirály.
Kb pár hónapja pestről haza menet kezdett el szakadni.. új kocsisok szépen gondolom fele nyári gumis volt, de toltak le 150-nél is, pedig annyinál már szerintem álltalában csak a xeonlámpás 500m-röl is villogó kopaszok szoktak nagyrészt, de az egy ilyen nap volt.
Megjött az eső, hirtelen változtak a dolgok, minden kis csíra kopasz szépen kiállt a külsőbe, belsőben pedig tartva a korábbi sebességet mindenféle megúszás nélkül úgy toltak a kamionok közé beállt km-es sort, hogy öröm volt nézni.
Igazán nagy élmény volt.  Egyetlen akadályozó tényező az volt, hogy olyan erősen esett, hogy leggyorsabb fokozatban (pedig a golfon ez igazán gyors) sem bírt rendesen törölni a lapát. De aki ismer az tudja, hogy én a szinte kiláthatatlan esős ablaknál is vezeket, ügyesen trükkösen "átlátok" rajta.
Ennél jobb már csak a bakonyban volt jobb, amikor az egész falu kiment az út mellé szurkolni, hogy felmenjünk, üvöltve, hogy nyomjad neki... :D
Amúgy is, egyszer veszek kocsit, az azért lesz igazán erős, hogy a sok évi kopasz célnélküli villogtatásért bosszút álljak, büntessem a sok b*zit a pályán. Újat úgysem fogok, mert nem tetszenek.. valami hasonló régi trbós audit, jó szakadtat, amiböl nem nézik ki hogy megy, rá valami TD feliratot.
Aztán ki a pályára büntetni a kopaszokat. :D Ezek a malacszínű kopasz célnélküli villogósok irritálnak legjobban az emberi társadalomban, külön gettót nyitnék nekik, meg krematóriumot. :D
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#2263 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:09

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 12:41

ez egy költői kérdés, melyre valójában a költő (én) és a közönség is tudja a választ, de azért elárulom, hogy nem. :D

a költő  :D
Ciciman is on borda

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:17

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 12:37

Vigyázz, mert nem fogsz hozzá alkatrészt kapni. Én is alig kaptam Kedvesem Coltjához, kész csoda, hogy nem kellett Pokióig hajóznom egy toronycsapágyért.

tudom, ha elromlik akkor 1 évig áll, mert ki kell mennem tokijóba alkatrészért...

toyotaklub-on érdeklődtem most, hogy milyen típushibákat mondanak és mit nézessek át extra figyelemmel a szerelőmmel.

#2265 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:19

Idézet: keton - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 22:53

Ártani mindenesetre nem árt. Elromlani meg nem nagyon tud... nekem egyszer leszakadt az egyik érzékelő vezetéke, ingyen megcsinálták. De ha elromlik, akkor is van egy tökéletesen működő autód, csak nem üzemel benne a blokkolásgátló. Ha annyira zavar, nem kötelező megcsinálni. Ugyanúgy fog menni. Nem értem, hol itt a baj?
Az eggyel nagyobb gumikkal, fékekkel adott helyzetben még ronthatsz is a helyzeteden. A nagyobb felületű gumi a hozzá képest könnyű autóval könnyebben felül a vízfelületekre, a nagyobb fék pedig könnyebben blokkolja is. Ha lenne ABS ilyenkor..... nem piruetteznél neki az útmenti fáknak. :) Továbbra sem értem, hogy bizonyítottan hatásos biztonsági felszerelésben mi kivetnivaló van?

Amit itt már GI is pedzegetett, mi a fontosabb: az ABS vagy az, h a fékek hogyan működnek, ill. Kormoran van fent vagy nem sajnálod azt a 4x 5-10k plusz befektetést a jobban teljesítő gumikra?

(ja, nem arra gondolok, h nagyobb fékek, szélesebb gumik, hanem arra, h ami be van építve az autóba, azt beállíttatom-e, stb)

Szerkesztette: fram 2006. 02. 23. 13:22 -kor

Ciciman is on borda

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:22

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 12:46

Sok sikert hozzá.
Jól nézd meg. Én úgy nem mennék venni kocsit, hogy akkor ezt most megveszem.
Túlságosan is pozitívan állsz hozzá.. Lehet valami totálkár amőbából gyúrták vissza ilyen formára, vagy valami.
Szín nekem is számít. Piros autóért pénzt nem adnék normális esetben.
Persze egy McLaren F1 LM malacszínűben is jöhetne, piros 'i love schumaher" felirattal, persze aznap átfesteném a legolcsóbb hőálló ezüstel, vagy van itthon matt nitrós fekete festékem, lekenném. :D
Bár bizonyos kocsiknál nálam a kicsit rohadt kaszni és a totál napfakította festés is esztétikailag magas értéket képvisel. :D

csak akkor veszem meg ha minden okés vele, ez egyértelmű.

#2267 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:23

Idézet: szabinar - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:02

Hat, ez izles kerdese. Marmint, hogy van-e valakinek. Izlese :)

Most őszintén.
Kik az izlések emberek?

Az átlagalfa tulal? Nézz rájuk, elnézést a kivételnek.
sírvaröhögős, azt hiszik, hogy a konzervdobozukat kéken kivilágítva pirosan, fekete lángokkal majd elkenik az életben is a vipert, mint a halálos iramban.
Az átlagalfás ingerszegény környezetben nőt fel, kisebbségi komplexusban szenved, azt hiszi, hogy a sok pénzén igazi rendes sportautót vett és majd ő most megmutatja az 1000-es swiftesnek, mert ő aztán tökös gyerek a lenyalt hajával, meg a "divatos" motorosutánzó feliratos menődzsekikben. :D
Ezeknek az átlagalfásoknak kikellene tágítani intelektuális horizontuk bántóan szűk határait.
Hála isten, hogy izlést és stílust pénzért nem lehet venni. :D

Idézet

a költő

:D
Egyébként volt egy nagyon jó leírásom a magyar elektronikus zenei életről.
Elég hosszú, még Neurofirenak írtam le egyik levelemben. Namost ide is beakartam tenni, de szerintem az képpontot nem tűrne és bizonyosan eltiltással járna.
Igzaából Hifis részen már boncolgattam véleményemet az erősspigiboy és tsai remek minőségi munkájáról. :D
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#2268 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:26

Idézet

csak akkor veszem meg ha minden okés vele, ez egyértelmű.

Persze.  :up:
Egyik haver mondta még, hogy az olyan autót kell megvenni, az rossz nemlehet, ami üresben is erősen billeg gázadásra. Namost a wartburg...

#2269 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:27

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:23

Most őszintén.
Kik az izlések emberek?

sírvaröhögős, azt hiszik, hogy a konzervdobozukat kéken kivilágítva pirosan, fekete lángokkal majd elkenik az életben is a vipert, mint a halálos iramban.
Az átlagalfás ingerszegény környezetben nőt fel, kisebbségi komplexusban szenved, azt hiszi, hogy a sok pénzén igazi rendes sportautót vett és majd ő most megmutatja az 1000-es swiftesnek, mert ő aztán tökös gyerek a lenyalt hajával, meg a "divatos" motorosutánzó feliratos menődzsekikben. :D
Ezeknek az átlagalfásoknak kikellene tágítani intelektuális horizontuk bántóan szűk határait.

...

En ugy ertettem, hogy az Alfakrol mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy vonalzoval tervezte volna oket valami alulfizetett kenyszervallalkozokbol allo dizajner csapat :)
En imadom az Alfakat, de olyan gyogyszertari-kenocs modjara: "csak kulsoleg" :cool:

#2270 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:28

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:04

Szeretem a Citromot, tény. De szerintem nem istenítem. Jobbakat írtam mint te az Omegáról?
És semmire nem mondom hogy hibátlan,tökéletes, etc. Vagy mondtam? :think:

Ha ennyire rövid az emlékezeted nem tudok rajtad segíteni. Én soha sem tettem az Opelről olyan kijelentéseket (amit egyébként rajtad kívül minden épelméjű ember cáfol a statisztikák ismeretében) mint te a PSA termékekről. Idejöttél, gerjesztetted a flame-et és ennyi. Akkor sem és most sem akarok ilyesmibe belemenni.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2271 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:31

Idézet: fram - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 14:19

Amit itt már GI is pedzegetett, mi a fontosabb: az ABS vagy az, h a fékek hogyan működnek, ill. Kormoran van fent vagy nem sajnálod azt a 4x 5-10k plusz befektetést a jobban teljesítő gumikra?

(ja, nem arra gondolok, h nagyobb fékek, szélesebb gumik, hanem arra, h ami be van építve az autóba, azt beállíttatom-e, stb)

Most gyk az ABS-t is vitatható hasznosságú? Default (jobb esetben) hogy jó fék, lehetőleg jó gumi. Ezen fellül szvsz jó az ABS. Nekem 2× jól jött már Pikacsuban is. 1× posttától kifele nem látszott, hogy csúszik az út-pedig csúszott, de így nem kicsúsztam a főútra, hanem félre tudtam kanyarodni. Máskor egy tuningos opelben 'kopasz' barátunk előzött a vak szerencsében bízva ~150el, de nem igazán fért volna el köztem meg a szembejövő között, mindketten csumafék... Éreztem a dobobálst a pedálon, és néztem mikor megálltunk és kiszálltunk(szembejövővel, ő is állóra fékezett hogy az a szemétláda elférjen) hogy 2 vízfolt is volt az úton ahol fékeztem...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#2272 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:31

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:23

Most őszintén.
Kik az izlések emberek?

:D
Egyébként volt egy nagyon jó leírásom a magyar elektronikus zenei életről.
Elég hosszú, még Neurofirenak írtam le egyik levelemben. Namost ide is beakartam tenni, de szerintem az képpontot nem tűrne és bizonyosan eltiltással járna.
Igzaából Hifis részen már boncolgattam véleményemet az erősspigiboy és tsai remek minőségi munkájáról. :D

már ne is haragudj, de kb 50-szer több ilyen stílusú Polós, meg Golfos futkos az utakon....szétoptikázva, kékfénnyel, meg neonnan, a Seatosokról ne is beszéljünk
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2273 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:33

Idézet: GI - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:26

Persze.  :up:
Egyik haver mondta még, hogy az olyan autót kell megvenni, az rossz nemlehet, ami üresben is erősen billeg gázadásra. Namost a wartburg...

ezt bármelyik hozzában beépített motoros autó megcsinálja nekd
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2274 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:36

Idézet: fram - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:19

Szerintem az egész együtt a fontos. Az ABS nem helyettesíti a jó minőségű gumikat, a jól beállított futóművet, a jól működő fékeket. Mint ahogy ezek sem helyettesítik az ABS-t. A "mi a fontosabb?" kérdés kicsit pontatlan szerintem, mert a legtöbb autóban vagy adott az ABS, vagy nem, tehát nem utólagos mérlegelés tárgya. Ha viszont van, az szerintem jó. Nem?

#2275 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:57

Idézet: Syner - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:31

már ne is haragudj, de kb 50-szer több ilyen stílusú Polós, meg Golfos futkos az utakon....szétoptikázva, kékfénnyel, meg neonnan, a Seatosokról ne is beszéljünk

Abszolúte egyetértek, iszonyat sok ingyen-Supershop-kártya pontból élő (kúton van egy eladó ismerős - és akinek nincs S. kártyája - vevő -  és így nem kéri felírni a pontokat - egy dugásért vagy akármiért cserébe ráírja a már bekészített övükére, amíg azok kint dekkolnak a kúton, hallgatják "nagy" zenét, ha 1-1 nap rámegy 2-3 ezer ft a kártyára, máris megvan a benzinre való, sőt még a Plusba is elugorhatnak belőle zsemlét meg piát venni), sötétített üveges, nagykipuffos Polo meg Golf van a városban, ezzel szemben egy sufnituning Alfát se láttam a környéken... :think:

Az, hogy minden Alfás kisebbségi komplexusban szenvedne, és igerszegény környezetben nőtt fel már elég poénos..... :)

Szerkesztette: Kory 2006. 02. 23. 13:58 -kor

#2276 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:07

Idézet

Ez is történetesen igaz.
Hidd el róluk is tudnék szép történetet mesélni, de szerintem arányaiban JÓVAL kisebb részt tesz kis ez a csoport (nemistudom hirtelen minek nevezzem a csoportot, figyelmeztetést nem szeretnék, ezért marad a csoport)
Az, hogy kb annyit, vagy többet látunk belőle az erősen az autók darabszámától függ.
Egyetértek, hogy nagyon sok ilyen VW-es járkál az utakon. De szerintem az átlag Vw-esre nem éppen az a jellemző, mint az átlag alfásra.
Szvsz...

szerk: mostanában szerintem nem oly divat amúgy sem német kocsikat megcsinálni. Ma már tényleg a kisebb fiatokat, seatokat, japókat meg ilyen kerek izéket csinálgatják. Szeritnem.
Golf 2-böl annó sokat megcsináltak ilyenre, de ezek már kikopóban vannak.

Egyébként abban igazatok van, hogy alfákat nem szokták olymértékben megcsinálni optikailag.. de hogy menőnek és keménynek érzik magukat, ezek mellett kissebségi komplexusban szenvednek, ez szerintem teljes mértékben áll rájuk. ;)
De ismétlem, tisztelet a kivételnek.

Idézet

ezt bármelyik hozzában beépített motoros autó megcsinálja nekd

Idézet

ami üresben is erősen billeg gázadásra

Nem kell hosszában beépített motor, a tied és a golf is billek, csak nem úgy és nem erősen. :)

Szerkesztette: GI 2006. 02. 23. 14:10 -kor

#2277 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:10

Felénk is folsziban feszítenek ált, vagy opel, suzuki. Más szóba se jöhet :). Alfás felénk sincs... 1-2 kemény csávó, de ők az Alfa - Szerelem klubbosok ;). Őnekik semmi bajuk...
Bár Kméten tényleg volt 2 kissebségi komplexusba szevedő alfás imerősöm: Minden, ami nem volt benne az alfjukban, az fölös, hülyeség, és esetleg a halálunkat okozza. Legyen az klíma,abs,kényelem akármi :). De ez nem feltétlen márkafüggő.. bár a "piszkált" márkákra jellemzőbb...

keton:Japp. Jó fék,gumi és ABS szerintem. Tudtommal csak murván nem előnyös...

Szerkesztette: MC Pite 2006. 02. 23. 14:15 -kor

#2278 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:15

Idézet

Felénk is folsziban feszítenek ált, vagy opel, suzuki. Más szóba se jöhet

Hol éltek ti?
Tuning Golfok a 2-es idejével szépen áldoznak le.
Swift is hasonlóan, kora miatt. Opelt? Elvétve egy-két G-s aszta.

Minden 5. fiat puntón, civicsen, alfán ott feszít a másfélcolos kipufvég.. meg két kilóméterről hallani a sportdobot.. Alfa annyiban más, hogy annak tény és való, ebben igazat adok, nem látni az oldalán oly gyakran lángokat, spoilert.. de ugyanaz..

Mondjuk zegen csak párszor voltam, király hely, főleg a piac.. de az azért elég más világ, mint GY-M-S megye.
De ma már a tuning Golf 2 és Golf 3 nem menő, alig van. Gazdagapuci k*csög fiainak ennél azért már többre futja. Nemtom ti milyen világban éltek.

Idézet

Az  Opera  és a Firefox a gyengék böngészője. Az igazi férfiak IE-t használnak. <-Ezt IE-vel és Firefoxxal NE nézd meg,böngészőteszt!

Először nem értettem.
Most már értem. Úgy látszik itt tényleg kemény legény kell a gátra. :D

Szerkesztette: GI 2006. 02. 23. 14:21 -kor

#2279 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:22

Felénk 2-3 golf, 1-2 4es, elsősorban F astrák, pár G, meg Swiftek :D .

1-2 Barvo van még megcsinálva... punto itt a hölgyeké. Errefele japo kevés van, tuningolt nincs is. 1-2 106os (egyik dízel :) ), R19, 405, Vectra, Calibra. Ja, meg van 3 Porsche is Nyergesen :) - de azok jó fejek.

It a régi BMW-k ált a szerelőnél vagy a garázsban állnak, nem nagyon domborítanak vele. Pár lepusztult 3as van.

Szerkesztette: MC Pite 2006. 02. 23. 14:37 -kor

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:28

itt felén is érdekes módon a fiat-ok vannak "megcsinálva" 1.2-es puntón 10 centis kipufogó :D és le akar tolni az útról, de 140-nél vége van teljesen... viccesek... suzuki van erre is 1-2 kemény legény új swift vagy ignis, golf semmi, régi bmw még akad 1-2 de nem sok... alfa is van 1-2

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.