Skacok...
Volt szerencsém kipróbálni az anyukám vacsi új Swiftjét... Teljesen belezúgtam. Brutális mértékben változott a Swift az eddigi Suzukikhoz képest! Még az Ignist is magasan veri mind kényelmi, mind vezetési élmény szempontjából! (A biztonságot remélem sosem kell tesztelnem, de papíron az is jobb.)
Én a hétvégén megyek a helyi Suzukishoz, megnézem mennyiért számítanák be a kocsimat és milyen feltételekkel tudnék elhozni egyet... Aki nem családi méretű kocsit szeretne, de néha a barátokat is magával vinné és szeretne egy modern és megfizethető autót, annak ajánlani tudom! Én a 190 cm-emmel simán elfértem hátul is teljesen hátratolt első üléssel! (Van egy mélyedés a térdeknek.) A vezető ülésben teljesen hátratolva messze voltam a kormánytól és a pedáloktól! Simán kényelmes egy 195-200 cm-es embernek is! A fullos változat 3 milkáért nagyon sok kényelmi extrát tartalmaz, de akinek nem kell a kulcs nélküli indítás, a 15"-os alufelni, meg a tükörfűtés, az vegyen egy GLX-et, mert abban is minden benne van, ami halandóknak elegendő!
Komolyan csak ajánlani tudom, reméljük, hogy fél év, 1 év múltán sem lesz vele gond (bár eddig Suzukival nem volt gond a családban soha senkinek, akár Swift akár Ignisről volt szó).
Ha más nem, menjetek el egy szalonba. Üljetek be, esetleg menjetek egy próbakört... Megéri. Más lett a Swift, mint a régi. Semmi köze a lemezhanghoz és a halálfélelemhez... Aki meg régen is szerette a Swiftet, ettől be fog rosálni...