Idézet: Mikeee - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 18:52
Nem erről van szó, egyszerűen utálom, ha valaki azt képzeli ő mindenkit helyreigazíthat.
Jöhet nekem itt akármilyen írással, azért mert valaki elvégzett valami tanfolyamot és "polgárőr" lett belőle nehogy már azt képzelje, hogy innentől ő az atyaúristen.
Valaki valami szemétséget csinál, és még ő van felháborodva, hogy csak rendőr szólhat érte, vagy mi a búbánat? Hát álljon már meg a menet azért, terjed a liberalizmus vagy mi a fene? Én nem vagyok polgárőr, de ha valaki valami szabájtalanságot csinál a szemem láttára, megpróbálom minden rendelkezésemre álló szeközzel a tudtára adni, hogy legközelebb ezt mégsem kéne. Én fejemre ne szarjon senki. De aki más fejére szarik a szemem láttára, azt sem hagyom szó nélkül.
Minap is, egy szakadt skodában egy olyan középkorú házaspár, először csak kissé zavaró volt, hogy annyira nem mentek, hogy feltartottak, aztán a piros lámpánál, meg kibassza a lehúzott ablakon a szemetet a nő. Én rögtön kaptam az alkalmon jó hangosan mondtam, hogy ej micsoda szar autó ez, nem elég, hogy nem halad, még a szemét is hullik belőle. Na következő zöldnél úgy ment padlógázzal a belső sávba át, hogy nem is láttam többet. Bár lehet a következő sarkon tovább szemetel, de ha 10-ből 1 legalább elgondolkozik a dolgon már megérte.