HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás IV. Értékeld a témát: -----

#2161 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 20. 07:34

Őszintén szólva, ha piros lámpánál állok, szarom le, hogy elém áll a motoros.
Mire a sárgát látva egyet pislantok, már rég elhúz a rákba előlem. Még ha versenyrajtot is hajtok végre, akkor se szoktak az utamba állni. Egy robogó is úgy legyorsul nulláról, hogy na.

Amit utálok és amiért be is szólok nekik, ha tudok:

1. ha olyan jön elém, aki tudja, hogy elindulás után rögtön szenvedhetek a kikerülésével (pl. bicajos, v. robogós ha hosszú útszakasz előtt teszi, ahol tudja, hogy utolérem nagyon hamar)

2. ha akármilyen lassan is, de megyek és közben jobbról bemászik mellém. Na ettől elszáll az agyam.

#2162 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 07:37

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 8:34

Mire a sárgát látva egyet pislantok, már rég elhúz a rákba előlem. Még ha versenyrajtot is hajtok végre, akkor se szoktak az utamba állni. Egy robogó is úgy legyorsul nulláról, hogy na.

1. ha olyan jön elém, aki tudja, hogy elindulás után rögtön szenvedhetek a kikerülésével (pl. bicajos, v. robogós ha hosszú útszakasz előtt teszi, ahol tudja, hogy utolérem nagyon hamar)

2. ha akármilyen lassan is, de megyek és közben jobbról bemászik mellém. Na ettől elszáll az agyam.

Detto.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2163 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 07:41

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 8:29

Nekem még csak szemeteskocsi vitte el a tükrömet, az sem kellemes élmény... főleg, hogy a jobb első futómű egy részét is magával vitte.

Ezek a tükrök nagyvárosi problémák. Sokkal több motoros hullik el, mert nem adják meg nekik az elsőbséget, valamint a természetes kiválasztódás miatt önkezűleg.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2164 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 08:20

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 8:34

Jó neked, én nem így tapasztalom.
Fentebb beraktam egy képet három motorosról.
A mopedes, -akinek semmi keresnivalója nincs a belső sávban-, kis híján a kocsi alatt végezte, pedig én még elpakoltam a "kámérásmobilt", felengedtem a kuplungot, stb...
Napközben 1500-nél nagyobb, személykocsi méretű furgonokkal járok.
Sűrűn van, hogy a motoros, aki becsurog elém-mellém, felháborodik, hogy legyorsulom, netán fel akarom lökni.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2165 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 08:42

Idézet: csozsi - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 9:20

Sűrűn van, hogy a motoros, aki becsurog elém-mellém, felháborodik, hogy legyorsulom, netán fel akarom lökni.

Csakhogy én általában nem akarom legyorsulni. Csak azért toljam neki, hogy megmutassam, nem kellett volna elém állni, mert akadályoz?
Ha elém állnak, ha nem, ugyanazt a rutint végrehajtva indulok tovább és ennél a helyzetnél simán otthagynak induláskor. De az ügyesebbje még akár kilőve is megalázna.

Másik oldalról: néha Simsonnal szoktam bemenni a céghez. Elég retro kinézetű, de 4 sebességes, 70-es hengerrel és simán eldöcög akár 70-el is.
Én is elé állok a sornak, ha hosszú. 4-5 autónál még nem, mert minek.
Ha előre megyek, kilövök, oszt hali. Nem zavarok senkit. Kvéve 1-2 kecseget, akinek esze ágában nem volt addig sportosan vezetni, sokszor látja a kocsisor végét magunk előtt, de azért elrúgja az autót, nehogy már egy motoros "alázza". Na ilyenkor ki is a paraszt?

#2166 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 08:49

Idézet: Omega - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 21:35

Kiderül, minden esetre ez így van...

Mumia, mélyen egyetértek. A szar az, hogy mindenhol csak pár hőgető van, akik különc koloncok és mindig csak megszívják. Ilyen miatt melóhely függhet kockán... tudom.

Mi, ha az utcan leszolom az ilyet attol hogy fugg a munkahely?

#2167 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 08:57

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 9:42

Csakhogy én általában nem akarom legyorsulni. Csak azért toljam neki, hogy megmutassam, nem kellett volna elém állni, mert akadályoz?

Ha robogóval vagy kerékpárral a sor elé áll valaki, akkor gondolhatna arra is, hogy ha nem halad, még nagyobb dugót fog okozni, mint ha a sor végén maradt volna. Mintezt azért, hogy előrébb kerüljön 5-10 autónyit a lámpánál.

#2168 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:04

Nem az utcán, hanem ha a melóhelyen kibukik belőled az önérzet.

#2169 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:04

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 9:57

Ha robogóval vagy kerékpárral a sor elé áll valaki, akkor gondolhatna arra is, hogy ha nem halad, még nagyobb dugót fog okozni, mint ha a sor végén maradt volna. Mintezt azért, hogy előrébb kerüljön 5-10 autónyit a lámpánál.

Ember! Olvasd vissza az előző írásaimat és rájössz, hogy ezt nem nekem kellett volna címezned.

Világosan leírtam autósként is, motorosként is, mi a véleményem és mikor mit csinálok.

#2170 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:14

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 9:42

Ha elém állnak, ha nem, ugyanazt a rutint végrehajtva indulok tovább és ennél a helyzetnél simán otthagynak induláskor. De az ügyesebbje még akár kilőve is megalázna.

Másik oldalról: néha Simsonnal szoktam bemenni a céghez. Elég retro kinézetű, de 4 sebességes, 70-es hengerrel és simán eldöcög akár 70-el is.
Én is elé állok a sornak, ha hosszú. 4-5 autónál még nem, mert minek.
Ha előre megyek, kilövök, oszt hali. Nem zavarok senkit. Kvéve 1-2 kecseget, akinek esze ágában nem volt addig sportosan vezetni, sokszor látja a kocsisor végét magunk előtt, de azért elrúgja az autót, nehogy már egy motoros "alázza". Na ilyenkor ki is a paraszt?

Tökmindegy ki a paraszt, szabálytalanul előzöd meg a sort. Ha meg a simsonoddal előttem tötymörögnél utána engem meg magadat veszélyeztetve, a következő lámpánál tuti elmagyaráznám a véleményem :cool:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#2171 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:21

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 6:34

ha akármilyen lassan is, de megyek és közben jobbról bemászik mellém. Na ettől elszáll az agyam.

nem egyszer sikerült _majdnem_ így hátulról felb@sznom motoros... mert az idióta miután besorolt, csak akkor rakja ki az indexet... én meg rángathatom a kormányt, nehogy az indexével együtt a temetőben kössön ki.
Amúgy semmi bajom a motorosokkal, és tudom hogy hátul nincs szemük, de könyörgöm, akkor legalább nézzen hátra mielőtt besorol.

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2006. 04. 20. 09:23 -kor

#2172 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:21

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 10:14

Tökmindegy ki a paraszt, szabálytalanul előzöd meg a sort. Ha meg a simsonoddal előttem tötymörögnél utána engem meg magadat veszélyeztetve, a következő lámpánál tuti elmagyaráznám a véleményem :cool:

Szabálytalanul, az tény. De elutazok ahhoz a kedves fórumtárshoz, aki mindig minden szabályt betartva közlekedik és nyugodtan megkövezhet.

Hol van tötymörgés? Akár egy 1.6-os benzines is maximum akkor gyorsulja le a "tötymörgő! Simsonomat, ha csak erre készülve spiccen várja a gyorsulást.
És szabálytalanul nyélgázon szoktam 70-el közlekedni vele, ha az út engedi. Még csak vissza se kell előzzön.
Magyarul, hacsak kekeckedni nem akar, egy tizedmásodpercre sincs feltartva. Akkor miről beszélünk?

#2173 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:23

Attól tudok ideges lenni, ha valaki dudálgat mögöttem/Kedvesem mögött, mert nem 60-al megyek/megy egy kis szar egyirányú utcán, hanem csak 40-50-el. Általában ilyenkor még lassabban megyek :D (kb. 200-300 méterenként jobbkezes utcák, úgyis meg kell állni, még ha elvileg nekem is van elsőbségem, mivel nem lehet belátni, hogy megkapom-e az elsőbbséget).

#2174 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:25

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 10:21

Szabálytalanul, az tény. De elutazok ahhoz a kedves fórumtárshoz, aki mindig minden szabályt betartva közlekedik és nyugodtan megkövezhet.

Hol van tötymörgés? Akár egy 1.6-os benzines is maximum akkor gyorsulja le a "tötymörgő! Simsonomat, ha csak erre készülve spiccen várja a gyorsulást.
És szabálytalanul nyélgázon szoktam 70-el közlekedni vele, ha az út engedi. Még csak vissza se kell előzzön.
Magyarul, hacsak kekeckedni nem akar, egy tizedmásodpercre sincs feltartva. Akkor miről beszélünk?

Természetesen nem kekeckedésről beszéltem, hanem arról ahogy megelőz és utána hogyan közlekedik, sajna csak rossz tapasztalatom van a motorosokkal, iszonyat veszélyesek, ahogy hirtelen feltűnnek totál szabálytalanul, meg ahogy előzgetik a sorokat.

#2175 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:25

itt szimplán arról van szó, hogy a motoros megteheti, vagyis meg tudja tenni azt, hogy kocsisort jobbról kielőz és beáll legelőre (mint a marhák :D). erre ugyebár egy autós nem képes (kivéve kék fény, stb). Ez b@ssza legjobban az autósok csőrét.

-C0pp3rM!n3-

#2176 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:26

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 10:21

Én azért meg szoktam lepni a robogósokat. Meg is mutatom nekik hol a helyük. (Az úttest jobb szélén...)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2177 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:26

Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 10:23

Attól tudok ideges lenni, ha valaki dudálgat mögöttem/Kedvesem mögött, mert nem 60-al megyek/megy egy kis szar egyirányú utcán, hanem csak 40-50-el. Általában ilyenkor még lassabban megyek :D (kb. 200-300 méterenként jobbkezes utcák, úgyis meg kell állni, még ha elvileg nekem is van elsőbségem, mivel nem lehet belátni, hogy megkapom-e az elsőbbséget).

Te legalább tudod mi az a jobbkezes utca, a közlekedők 99%-a nem ismeri  :mad:

#2178 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:27

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 9:57

Múltkoriban a Petőfi hídon a két (egy irányban haladó) sávot elválasztó szaggatott vonalom ment egy biciklis, nem mertem elmenni mellette, mert kacsázott is egy kicsit (nem sokat, de pont eleget, hogy beleakadjon véletlenül a tükrömbe). Miért nem tudott az út szélén menni? Nem fogom fel...
(Dudálni sem akartam, a végén még megijed és beesik a kocsi alá, akkor meg mindketten b@szhatjuk.)

#2179 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 10:25

itt szimplán arról van szó, hogy a motoros megteheti, vagyis meg tudja tenni azt, hogy kocsisort jobbról kielőz és beáll legelőre (mint a marhák :D). erre ugyebár egy autós nem képes (kivéve kék fény, stb). Ez b@ssza legjobban az autósok csőrét.

-C0pp3rM!n3-

Szerinted. Engem az bosszant, hogy akadályoz és elvárja, hogy az ő szaros életére is én vigyázzak.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2180 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 10:25

-C0pp3rM!n3-

Nem, én is megtudnám előzni szabálytalanul az egész sort pl a szembejövő sávban vagy a síneken. Csak én nem teszem mert nem vagyok tapló, mint ezek a motorosok. Ugyanúgy szabálytalan mindkettő.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.