Idézet: csozsi - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 11:04
Tudom, hogy kivétel vagyok Bp-n ezzel a szokásommal, de piros-sárgánál egyesben az autó, zöldnél kuplung fel + gáz.
Mindez azért, hogy egy lámpaváltáson, amelyiknél nyolc-tíz autó átfér zöldben, ne 4 (+ 3 pirosban).
70-nel Simsonnal közlekedni (rendszám nélkül mopedként, max. 50 ccm) kicsit több, mint szabálytalan. Még akkor is, ha manapság a 70 ccm-es mopedeket rendszám, és normális papírok nélkül adják-veszik.
40 km/h.
Még mindig nem mondtam egy szóval se, hogy szabályos vagyok.
Én a motorral piros-sárga villan, rögtön go. Mielőtt szólsz, ez is szabálytalan
Hozzátenném, Pécsen ámokfutok és az általam vázolt motorozási szokásaim a dugóban közlekedésre vonatkoznak.
Teljesen szabálytalan, az igaz, de minek kellene nekem is a sorban állnom 3 km-en 20 percet, amikor biztonságosan elférve el tudok húzni a balfenéken? A kutyának nem teszek vele keresztbe.
Én is ezért vetem motort. Tele lett a tököm a kocsiban ücsörgéssel, irigyeltem a motorosokat az előnyükért.
Vettem egyet, más is megteheti.
Ettől függetlenül nem ámokfutok a tragaccsal, nem célom beledögleni. De a dugóhelyzetben igenis kihasználom az előnyét.
Más szabadságát nem korlátozom vele, de nekem nagyobb lesz a mozgásterem. Miért fáj ez?