Idézet: Goodman - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 0:21
Nem tudom de, én 2 alkalomból 2x mondtam azt, hogy összevissza jár a kocsim segge, na ebből nem kérek!! Lassítottam a szabályos alá!
Más:
Február közepén kérdezte tőlem az engemet is oktatgató srác, hogy ki törte össze 11 én Siófokon a szeméttelepi -szabadi úton a Merci 200 SEL verdáját.
Most már tudom. Az egyik emberkével beszélgettem: (a lábam még most is remeg az idegtől!!)
Szitu a következő:
Szabadi diszkóból 2 ismerős ki: 3 ik éppen akkor jön arra a sportverdával,
mindhárman persze rendesen italosak, a sofőr vérében 1,8 volt állítólag .
fárer fölveszi őket, irány haza, odébb persze rendőrök ellenőriznek,
emberkénk elszáguld az elenőrző pont mellett úgy, hogy állítólag a második rendőr rántja félre a kollégáját -megóvva az elgázolástól- nem merik üldözni az új, téligumis Octavia-val mert annyira csúszós az út!!
A kocsi kissé odébb elszáll 4 kerékkel, totálkár ,pár vékonyabb fa kitörik, verda fölborult : 180as tempónál nem is csodálom!!
Nos, mind a hárman túlélték, ez a csoda.
A gyerek azt mondta, átértékelte az életét 3 hete nem ivott, (nem csodálom valamiért én se !! )
ő mutatta ugyan nem volt hátul bekötve(gyerekre méretezett helyen ült a 100 kilójával) de pár horzsolással megúszta,
az elöl ülő másik emberke több helyen sérült(feje és lába szakadt föl), de jobban van már..
sofőrről a túlélésen kívül semmit nem tudok.
Nem száguldozok, lassan megyek csúszos úton, és vigyázok mások életére is !!!
Ja és éjjel nem vezetek! ha nem muszály!
Szerkesztette: WEbshark 2006. 02. 28. 19:15 -kor

Súgó
A téma zárva.