HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás IV. Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 28. 19:13

Idézet: Goodman - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 0:21

bar reg jartam arra (par honap) de emlekeim szerint a fovarosi szakasz egesz korrekt az m0-ig, 2x2 sav( az odébb van városon belül!!), sima burkolat( ez érden nem mondható el!), de vannak rajta szep nagy kanyarok. Egy legalabbis tuti.

Nem tudom de, én 2 alkalomból 2x mondtam azt, hogy  összevissza jár a kocsim segge, na ebből nem kérek!! Lassítottam a szabályos alá!

Más:
Február közepén kérdezte tőlem az engemet is oktatgató srác, hogy ki törte össze 11 én Siófokon a szeméttelepi -szabadi úton a Merci 200 SEL verdáját.

Most már tudom. Az egyik emberkével beszélgettem: (a lábam még most is remeg az idegtől!!)

Szitu a következő:

Szabadi diszkóból 2 ismerős ki: 3 ik éppen akkor jön arra a sportverdával,
mindhárman  persze rendesen italosak, a sofőr vérében 1,8 volt állítólag .
fárer fölveszi őket, irány haza, odébb persze rendőrök ellenőriznek,
emberkénk elszáguld az elenőrző pont mellett úgy, hogy állítólag a második rendőr rántja félre a kollégáját -megóvva az elgázolástól- nem merik üldözni az új, téligumis Octavia-val mert annyira csúszós az út!!

A kocsi kissé odébb elszáll 4 kerékkel, totálkár ,pár vékonyabb fa kitörik, verda fölborult : 180as tempónál nem is csodálom!!

Nos, mind a hárman túlélték, ez a csoda.

A gyerek azt mondta, átértékelte az életét 3 hete nem ivott, (nem csodálom valamiért én se !!  )
ő mutatta ugyan nem volt hátul bekötve(gyerekre méretezett helyen  ült a 100 kilójával) de pár horzsolással megúszta,
az elöl ülő másik emberke több helyen sérült(feje és lába szakadt föl), de jobban van már..
sofőrről a túlélésen kívül semmit nem tudok. 

Nem száguldozok, lassan megyek csúszos úton, és vigyázok mások életére is !!!
Ja és éjjel nem vezetek! ha nem muszály!

Szerkesztette: WEbshark 2006. 02. 28. 19:15 -kor

#422 Felhasználó inaktív   HBP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 19:14

Idézet: Mikeee - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 16:41

Az számít topikrombolásnak, hogy idejössz és a témához még csak nem is közelítő post/okk/al próbálsz offolást előidézni.

Számold meg a kis beszólásod miatt 5 olyan hozzászólás keletkezett ami nem ide való. Ennyi.  :offtopic:

Na bassz...elnézést. Nem fogja elbírni egy több száz hozzászolást látott téma.
Megyek, körbenézek a valós világban...
Octeh Rhino KT333, Creative SB Live!, AMD Athlon XP 2000+, 2x Hitachi T250K 160GB, Kingstone 512 MB,NVIDIA RIVA TNT2 Ultra 32 MB, Samsung SyncMaster 750s, GoldStar CD-R CRD-8484B, HL-DT-ST RW/DVD GCC-4521B, FSP 300W
Bővebben honlapon

#423 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 20:06

Idézet: WEbshark - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 19:13

Nem tudom de, én 2 alkalomból 2x mondtam azt, hogy  összevissza jár a kocsim segge, na ebből nem kérek!! Lassítottam a szabályos alá!

Más:
Február közepén kérdezte tőlem az engemet is oktatgató srác, hogy ki törte össze 11 én Siófokon a szeméttelepi -szabadi úton a Merci 200 SEL verdáját.

Most már tudom. Az egyik emberkével beszélgettem: (a lábam még most is remeg az idegtől!!)

Szitu a következő:

Szabadi diszkóból 2 ismerős ki: 3 ik éppen akkor jön arra a sportverdával,
mindhárman  persze rendesen italosak, a sofőr vérében 1,8 volt állítólag .
fárer fölveszi őket, irány haza, odébb persze rendőrök ellenőriznek,
emberkénk elszáguld az elenőrző pont mellett úgy, hogy állítólag a második rendőr rántja félre a kollégáját -megóvva az elgázolástól- nem merik üldözni az új, téligumis Octavia-val mert annyira csúszós az út!!

A kocsi kissé odébb elszáll 4 kerékkel, totálkár ,pár vékonyabb fa kitörik, verda fölborult : 180as tempónál nem is csodálom!!

Nos, mind a hárman túlélték, ez a csoda.

A gyerek azt mondta, átértékelte az életét 3 hete nem ivott, (nem csodálom valamiért én se !!  )
ő mutatta ugyan nem volt hátul bekötve(gyerekre méretezett helyen  ült a 100 kilójával) de pár horzsolással megúszta,
az elöl ülő másik emberke több helyen sérült(feje és lába szakadt föl), de jobban van már..
sofőrről a túlélésen kívül semmit nem tudok. 

Nem száguldozok, lassan megyek csúszos úton, és vigyázok mások életére is !!!
Ja és éjjel nem vezetek! ha nem muszály!

MuszáJ, bocsi.

Ha nem szállsz el magadtól, van önkontrollod, akkor már csak egyvalamibe halhatsz bele: ha a szembejövő híján van ezeknek az erényeknek.

A közlekedés egy halálos társasjáték, olyan, mint az oroszrulett. Csak itt nem lövedékek jelentik a potenciális életveszélyt, hanem agyatlan, felelőtlen, embernek csúfolt barmok.
Gondolkoztál már ma?

#424 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 20:13

Eh, már megint..... :bolond:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#425 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 20:15

Bocs tudom nem vicces, de hirtelen azt olvastam biciklis gázolt halálra vonatot  :omg:

#426 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 01. 11:53

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 21:15

Bocs tudom nem vicces, de hirtelen azt olvastam biciklis gázolt halálra vonatot  :omg:

Hááát ha Chuck Noris biciklire pattan bármi megtörténhet.......
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#427 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 18:47

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 20:15

ez tényleg nem:

1x majdnem elkaszált egy vonat, mert ködben nem figyeltem az átjárónál...

#428 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 19:30

Idézet: WEbshark - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 18:47

ez tényleg nem:

1x majdnem elkaszált egy vonat, mert ködben nem figyeltem az átjárónál...

Ráadásul a ködben még a vonat is hangtalanul suhan, ugye?
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#429 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 20:01

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 20:30

Mágnes vonat is van a világon. :p
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#430 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 20:05

Idézet: jrpryv - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 20:01

Mágnes vonat is van a világon. :p

Biza van, csak a mágnesvasút pályáját nem keresztezi közút. :p  :D
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#431 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 21:21

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 19:30

Legalább is eléggé ködbe vész a hangja... :D

#432 Felhasználó inaktív   Deras 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 02. 23:53

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 21:33

Ha meg nem az asszony miatt, akkor más miatt kell sajnálni. Azért nemáááá!!!

NINCS MENTSÉG!
Ha ivott, menjen taxival!!!

Ha a söröző előtt egy kétgyerekes anyuka sétált volna (vagy bárki élőlény!), akkor is kéne izzadságszagúan kitalálni valamit, ami mentségére szolgál???

Meg kellene érteni, hogy ittas vezetés esetén NINCS mentség!

Helló! Én vezettem a hondát a sörözőbe. Szerintetek, ha ittas voltam, miért ment el a rendőrség délben, én miért maradhattam ott 1/2 négyig, amikor is a kocsimat elszállítattam? Miért nem vették el a jgosítványomat és miért nem vittek rögtön előzetesbe???

#433 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 01:33

Idézet: Deras - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 23:53

Helló! Én vezettem a hondát a sörözőbe. Szerintetek, ha ittas voltam, miért ment el a rendőrség délben, én miért maradhattam ott 1/2 négyig, amikor is a kocsimat elszállítattam? Miért nem vették el a jgosítványomat és miért nem vittek rögtön előzetesbe???

Ha nem voltál ittas, miből gondoltad, hogy Neked át szabad menni a piroson? Vagy piros sem volt?

Egyébként nem én írtam, hogy ittas voltál, hanem egy posttal előttem hallotta a topictárs a rádióban (én nem hallgattam rádiót aznap).

Erre írtam, hogy HA ivott, akkor nincs mentség, menjen taxival! És ezt továbbra is fenntartom.

(Mellesleg megjegyzem, hogy senki sem tudta azt, hogy fél 4-ig a helyszínen maradhattál, sem azt, hogy nem vonták be a helyszínen a jogosítványodat (amire egyébként akkor volt mód 2006. márc 1-je előtt, ha a vezető véralkoholszintje 0,8 ezrelék feletti, vagy 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléses esetleg halálos balesetet okozott))

A lényeg: barommód felelőtlenül vezettél (ha valóban Te vagy az), én személy soha szerint többet nem adnék jogsit Neked.
Sajnos a magyar törvények és a jó pénzért bármilyen szinten megvehető/csókos rendőrök sokkal humánusabbak...

Szerk.:
Ja, és előzetesbe nem viszik a közlekedési balaeset okozóját, csak ha az általa elkövetett bűncselekmény súlya azt indokolttá teszi (>=2 ember halála, tömegkatasztrófa okozása, megafenetudjamégmilyen ok esetén)
Tehát csak azért, mert a felelőtlen közlekedéseddel laza 10 mp alatt okoztál (hasraütök) 10milliós anyagi kárt, azért nem kapod meg, amit megérdemelnél.

Szerkesztette: *Macika* 2006. 03. 03. 01:36 -kor

Gondolkoztál már ma?

#434 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 12:52

Idézet: Deras - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 0:53

Én sem értem, az ilyeneket a helyszínen szokták kivégezni, hóvége lévén valószínűleg benzin és lőszerstop van.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#435 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 19:29

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 1:33

(amire egyébként akkor volt mód 2006. márc 1-je előtt, ha a vezető véralkoholszintje 0,8 ezrelék feletti, vagy 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléses esetleg halálos balesetet okozott))

Azért vannak még ezen kívül okok, amiért el lehet venni a jogsit. :)

Tényleg Macika, mi változik március elsejével ezzel kapcsolatban? ;)

#436 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 23:58

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 19:29

Tényleg Macika, mi változik március elsejével ezzel kapcsolatban? ;)

Benéztem, bocsi.
A múltkor együtt voltam kint szoliban két jófej zsaruval, velük beszélgettünk ilyenről, és most, hogy rá akartam keresni a pontos szövegezésre, kiderült, hogy már >1 éves a szabályváltozás.
Én értettem félre, mert úgy értettem, hogy ezután fogják bevezetni, elnézést.
Gondolkoztál már ma?

#437 Felhasználó inaktív   HBP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 02:26

No onolok!

Vezessen mnidenki óvatosan délbuda térségében!
felújítani tervezik majdnem az összes főútvonalat arra fele. Áll a 7-es (vasúti) híd, fognak foltozgatni, sőt aszfaltozni a 6-oson, XXII.kerületnél, Érd felé, az autósok meg hepehupás mellék utcákba kényszerülnek, már ez is durva balesetfokozás!
Ez sem tudom mennyire illik ide, de gyakran látok balesetet az Osztapenkonál. Szerencsére van traffipax, korábban a Mc'Donaldos benzinkútnál havonta voltak koccanások, meg egy gázolás is. Persze hiába 3 tilos tábla, azon a rémesen éles kanyarú, szűk behajtón mennek be az autósók, a Budaörsi útról. :(

Szerencsés utat!
HB.
Octeh Rhino KT333, Creative SB Live!, AMD Athlon XP 2000+, 2x Hitachi T250K 160GB, Kingstone 512 MB,NVIDIA RIVA TNT2 Ultra 32 MB, Samsung SyncMaster 750s, GoldStar CD-R CRD-8484B, HL-DT-ST RW/DVD GCC-4521B, FSP 300W
Bővebben honlapon

#438 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 12:17

Idézet: Deras - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 23:53

Szia!

Inkább meséld el, hogyan történt. Gyorshajtottál, vagy műszaki hiba?

#439 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 23:09

Ismét két baleset, amiben a vétkes megúszta, a vétlen pedig életveszélyes sérüléses... :(
Gondolkoztál már ma?

#440 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 23:53

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 23:09

Ismét két baleset, amiben a vétkes megúszta, a vétlen pedig életveszélyes sérüléses... :(

Mint már olvashattuk, nincs olyan, hogy vétlen. Ő is csak egy balfasz, mert nem volt képes megoldani a másik barom által okozott, megoldhatatlan veszélyhelyzetet. :omg:  :confused:
Itt a másik eset: Négy autó ütközött a 10-es főúton

Szerkesztette: Lauda 2006. 03. 04. 23:55 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.