Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 22:03
Ha azt mondod, hogy Te abból meg tudod állapítani egy sebességkorlátozásról ISMERETLEN HELYEN, hogy hogyan van kirakva a tábla, hogy az jogos-e, szükséges-e, fölösleges-e, háááát, megemelem a kalapomat előtted.
Te tényleg úgy vezetsz, hogy ha jön egy 30-as tábla (Te meg jössz mondjuk 50-nel, a megengedettel), akkor villámgyorsan körülnézel, mi oka lehet a táblának, van-e építkezés, útépítés, keresztbe vágott úttest, kinthagyott tereptárgyak a sáv szélén, stb? És ha nem találsz semmi olyat, ami miatt SZERINTED indokolt lenne a 30, akkor rongyolsz tovább 50-nel???
Én nem tartom ennyire tökéletesnek magamat. Elképzelhetőnek tudom tartani, hogy kihagyok valamit a számításból, és megszívnám. Igen, bevállalom, óvatosabb vagyok, lehiggadtam 40 éves koromra. Még csak azt sem mondom, hogy ez a helyes viselkedés, de ha 20-ból csak egyszer van hasznom belőle, hogy lelassítottam, nekem már megérte. Inkább elindulok negyedórával korábban, minthogy az legyen a felfogásom, hogy a 90 km/h-s maximálisan megengedett sebesség az a kötelező hakell-hanem sebességet jelentse. Sokan erre fizetnek rá, mostanában is hallottam nyilatkozni útról lesodródott autó életben maradt vezetőjét. A megengedett 90-nel ment, valószínűleg műszaki hiba okozhatta, hogy lecsúszott az útról (és szarrátörte a kocsiját). Az eszébe se jutott, hogy ha nem száraz, netalán síkos az út, akkor szart sem ér, hogy egyébként mennyivel lehet menni.
Én még mindig az figyelem, hogy az előttem haladók mennyivel mennek és azt a sebességet próbálom felvenni: utána/közben azért a táblát is okézom: de ha egyszer mennek, mint az állat.
Most voltam osztrákban : nem volt nehéz a sebességhatárokat betartani, sőt tmindenki így tett, nem villognak le!
lakott: 50 (és sok mérő van)
kint 100 ( nem is volt értelme gyorsabban menni )
autópályát kihagytam.