HWSW Informatikai Kerekasztal: 3 C Adsl - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

3 C Adsl vélemények? Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 08:03

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 8:00

foxyr: Nekem is van hasonló gondom, percekig nem jönnek be oldalak, pingelésre sem érkezik válasz www.3c-hungary.hu oldalt sem lehet pingelni, e-mail sem megy ki közben. Azután egycsapásra működik minden.

Ez ellen valamit tenni kell, mivel Online jatekokat igy el lehet felejteni :mad: Nekem pedig sokkal fontosabb, mint barmi mas a neten...3. eve nyomom ugyanazt a bajnoksagot, s a legutobbit is elszarta a 3C....es ez csak most kezdodott, ugy latszik, hogy tul vannak mostmar terhelve...boviteniuk kellene a savszeljuket.

#382 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 09:59

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 8:03

Ez ellen valamit tenni kell, mivel Online jatekokat igy el lehet felejteni :mad: Nekem pedig sokkal fontosabb, mint barmi mas a neten...3. eve nyomom ugyanazt a bajnoksagot, s a legutobbit is elszarta a 3C....es ez csak most kezdodott, ugy latszik, hogy tul vannak mostmar terhelve...boviteniuk kellene a savszeljuket.

Nincs más megoldás lázadjatok!A fórumot ők úgysem olvassák! :reklamacio:Én már sokszor "zaklattam" őket de egyedül kevés az erölködésem!Lekopogom ,már 39 órája van netem! :D

Szerkesztette: willy1 2006. 05. 01. 10:00 -kor

#383 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 11:20

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 10:59

Nincs más megoldás lázadjatok!A fórumot ők úgysem olvassák! :reklamacio:Én már sokszor "zaklattam" őket de egyedül kevés az erölködésem!Lekopogom ,már 39 órája van netem! :D

Én már azokat a bizonyos ajánlott leveleket irogatnám ám.... :D

#384 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 12:32

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 9:59

Most pl. eleg szar...10percenkent nincs net 1-2percre :mad:

#385 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 02. 13:46

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 12:32

Most pl. eleg szar...10percenkent nincs net 1-2percre :mad:

Nálam már 70 órája folyamatos,eltekintve attól,hogy néhány másodpercig nem csinál semmit!Ez mitől lehet???

#386 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 21:53

Ma hivtam oket parszor...egyszer nem vettek fel azt a kibaszott vezetekes telefont :reklamacio:  :mad:

#387 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 22:03

Tegnap sikerult felhivnom oket...igertek egy visszahivast, ami persze nem tortent meg...na ma kaptak egy szaftos levelet...tolem egy fillert nem fognak latni, ha nem javitjak ki a hibat 3heten belul. :o  :reklamacio:

#388 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 05. 08. 17:18

na nagy nehezen talán végre én is szolgáltatót váltottam. no nem mintha elégedetlen lettem volna a trékommal (egybecsomag volt, papíron semmi közöm nem volt a tonlányhoz, igaz ők szolgáltattak), csak hát ugye az árak. amíg szükség volt fax/egyebek miatt isdn-re addig megérte, de most már analóg is elég, oda meg drága volt, de nagyon.
friss tapasztalatok:
a tengerentúlról télleg elég tré a letöltés. böngészni mondjuk elég. 1 megabites van, de mostani mérések (mértem cseh, holland sőt asszem még valami tunéziai oldalról is 380-600 kbit/s-ig mindenféle érték volt) lehet nem rendelkeznek túlontúl nagy referenciélis értékkel, mert mindenhol hallom, h szarakodik pár napja valami. a trékom féle előfiz még érvényben van, az sem volt az igazi mostanság, bár egy szálon látványosan jobban jött a cucc ott mint a 3c-nél.
ami pozitívum: a feltöltési oldal eleddig stabilabb volt és talán gyorsabb is valamivel különböző helyi szervereken + nálam főleg mjúl és torrent van használatban, és úgy vettem észre, h valamivel jobbak a letöltési átlagok. itt arra gondolok, h a trékom alatt ha sok kapcsolatom van érvényben látványosan lassabb  a letöltés/feltöltés. mivel roppant mód nem értek hozzá, ezért nem tudom ezért fogalmam sincs minek tudható be. mivel főleg régebbi/ritkább cuccokat szedek (ahogy elnézem azt sem túl sokat, mert gyakorlatilag lassan leszedtem szinte mindent ami érdekelt + a kiherélt letöltőgép is éjjel-nappal mehet, ha úgy akarom, ezért is mertem beleugrani egy ilyen szolgáltatásba), ezért nálma mondjuk annyira nem is jáccik az 1 megabit, valszeg ha lejár a kedvezményes időszak 512-es lesz belőle.
az helpdeskre eddig nem volt panaszom, mivel hamar reegálnak (én gyakorlatilag csak mélen keresztül érintkeztem velük ők pár órán belül küldtek választ vagy felhívtak), és mivel a szolg. váltásom sem volt egyzserű ügy (isdn/analóg átminősítés alatt volt a vonal mikor megrendeltem a szolg-t, de a trékomos ügyintézők is nagyon rendesek és segítőkészek voltak mind). szóval eléggé elhúzodott minden, a végére lehet h el is felejkeztek róla, de dobtam egy mélt azután egy hétre, hogy visszaküldték az én példányomat a szerződésből és mélyen hallgattak mellé, pár óra múlva felhívtak és közölték a fhnevet meg jelszót.
ami pozitívum és kellemes meglepetés h több kapcsolatot is tudok kezdeményezni, több gépről (nem kell rúterben gondolkodnom). egyelőre csak kettőről próbáltam, nem tudja valaki mennyi a limit? háztartáson belül megosztás engedáélyezett. bár a trékomnál a kezdetekkor akár 5 géppel is fent lehettem, aztán már csak kettővel engedett fel majd az utóbbi pár hétben megint többel. mondjuk a 3-al már bőven kiegyeznék...
ahogy elnézem a dolgokat, inkább azoknak ajánlott a 3c akik nem hardcore downloaderek és megelégszenek esetenként a kisebb sávszéllel is. cserébe kedvezmények, óccsó és szerintem egy segítőkész ügyfélszolg. (arról  nem ők tehetnek, hogy a sávszél milyen, vagy hogy a trékom szivatja mások ügyfeleit)
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#389 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 23:19

Idézet: avman - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 17:18

ahogy elnézem a dolgokat, inkább azoknak ajánlott a 3c akik nem hardcore downloaderek és megelégszenek esetenként a kisebb sávszéllel is. cserébe kedvezmények, óccsó és szerintem egy segítőkész ügyfélszolg. (arról  nem ők tehetnek, hogy a sávszél milyen, vagy hogy a trékom szivatja mások ügyfeleit)

En ezt jelen pillanatban pont forditva latom...ha kell, akkor 1 nap alatt 4 dvd-imaget leszedek a nettel, viszont online jatekra alkalmatlan. Nekem pedig az utobbi a legfontosabb....Egy 10 perces ping alatt legalabb 3szor lesz olyan, hogy 30-60mp-re nem kap valaszt a gepem a szervertol...es ez minden oldalra igaz...valaszoltak a levelemre, allitolag a heten cserelnek routert (ok is eszleltek a problemat, sokaig tartott amig rajottek, hogy hol a hiba, s 1 honapja megrendeltek az uj routert), remelem, hogy nem lesznek tovabb problemak vele.

#390 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 12:32

Ahogy latom, a PH-n sokkal jobban porog a topic, s olvashato, hogy rengetegen vagyunk az altalam emlitett problemaval. :(

#391 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 12:38

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 13:32

Ahogy latom, a PH-n sokkal jobban porog a topic, s olvashato, hogy rengetegen vagyunk az altalam emlitett problemaval. :(

Ott fiatalabbak vannak, ingyen hónap akció is több embert megmozgatott.
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

#392 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 15:51

Sajnos nálam is nagyok a pingek bár ez nem baj annyira de az hogy minden kb 30. sorban a kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül az már baj.

#393 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 18:53

mondjuk azért tegyük már hozzá, ha szolgáltatótól függetlenül akadozik jelenleg az egész trékomos rencer.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#394 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 19:01

Nincs sajna viszonyítási alapom. Mondjuk az tuti hogy 2003 ban mikor anno még az axeleros netet rendeltem sokkal stabilabb volt. Meg hiába 1 Mbps es a kapcsolatom napközben 40-45 el jön nem tom miért van ez????? Kezdek ideges lenni. Elején marha jó volt. Holnap lehet szerzek egy t-online os kódot egy teszt ereéig de az nekem ha stabil 130 Kb /s es letöltést hoz akkor tuti lépni fogok mert nekem ennyire gyenge net ami még böngészésre meg MSN-re sem jó ILYEN NEM KELL!!!!!!!! Ameddig ingyen van addig tűrök de utána........

#395 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 20:09

nyugi bele, nekem még párhuzamosan él a trékom/tonlány előfiz. (trékom előfiz, de a tonlány szolgáltat, ugye). kb. 10-20%-al jobb csak (letöltési sebesség, de pingekben meg vmivel szarabb). több szálon jobban eltűnik a különbség. gondolom a mi kutyánk kölyke alapon előrébbrevaló, már ha ezt meg lehet  így jáccani. ja és a mjúl/torrent vmiért még mindig jobb. főleg a mjúl. eddig csak vánszorgott a ték alatt (10-20), de most 30-50-en gyün már régóta.

Szerkesztette: avman 2006. 05. 09. 20:10 -kor

#396 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 11:22

Speed testek belföldön milyen értéket adnak ki t-online re és milyent erre??? Nekem 600 és 800 között van  :mad:  :mad:  :mad:  :mad: Hol van itt az 1024?????? T-online alatt simán ment az 1024.

#397 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 14:01

akkor mázlistább vagy mint én.
300-600 a 3c
380-800 a trékom
hosszabb távon egyszálas flashgetnél ua-ról serverről és file-ról 10 perc alatt a 72 kb/s--os átlag míg a trékom alatt 78.
ha körülnézel pölö a sávszélemelés 2006 totyikban itt (amit lassan sávszécsökkenésnek is lehetne nevezni) láthatod nem egyedi a probléma és szolgáltatófüggetlen.

#398 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 14:10

Szal akkor a t-com/online sem jobb mint a 3c. Nem tom haver azt mondta hogy neki hozza az 124-127 kb/s -t a cucc. Nem baj ma kapok kódot aztán kiderül. Az bosszant nagyon hogy a voip használhatatlan a folyamatos lagoknak köszönhetően. MSN leszakad szal marhára unom emellett még tölteni is fos lassan ugráló sávszéllel.

Szerkesztette: Robi19 2006. 05. 10. 14:29 -kor

#399 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 15:18

nekem még szakadni nem szakadt, most egész nap ment a gaim, az vinnyogott volna érte kapásból.(+ a flashget sem szakadt és 4-5 szálon tartja a 90-100 kb/s-os átlagokat honi serverekről, legalábbis ma le kelett húznom olyan 300-500 megát, nem volt gondom. másik gépen meg most trékom alatt megy a mjúle búcsúzónak, de a feltöltési sebesség 12 fölé nem megy a 3c alatt meg stabil 16 volt még az 50 kb/s-os letöltés mellett is. és mondanom sem kell a letöltési sebesség továbbra sem kúszik 20 fölé nagyon.
de ha ha elkezd szakadni, akkor az én idegeim is szakadoznak majd. addig különösebben nem aggódom. a minimum garantált sebességek bőven megvannak, szakadás nincs, akkor most minek húzzam magam... lesz ez még így se. viszont ha én nem szakadok 3c-n és tudok olyanról akik nem szakadnak akkor most vagy a tékom a hunyó vagy majd a beígért rúter csere megoldja a dolgot.

#400 Felhasználó inaktív   Mátra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 16:42

Nekem 12 napja van 3C ADSL-em (március elején rendeltem meg, majd 5 hetet vártam a vonalbekötésre - köszi t-com, majd 2 hetet vártam a modemre).

2 megás csomagom van, mindig max sebességen. A nap bármelyik szakában próbálok letölteni mindig jön 275 kB/s-el, még a torrent is - ha van aki küldi ilyen sebességgel (ami eddig csak csordogált a mikrós neten).

A feltöltés ingadozó volt addig amíg nem használtam cfos-t, azóta fix 25KB/s-el megy.

Néha előfordul hogy 5-7 másodperce leáll az adatforgalom, de utána azonnal folytatja max sebességen. (pont egy ilyen pillanat van a képen)

Én nagyon meg vagyok vele elégedve, pláne azért mert előtte mikrós netem volt, és ez ahhoz képest egy álom !

Itt egy kép a jelen pillanatról, éppen torrent letöltés megy (dumeter és cfos látható)

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  du.jpg (0byte)
    Letöltések:: 0

Szerkesztette: Mátra 2006. 05. 10. 17:16 -kor

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21