Diablo II. (5.)
Elküldve: 2006. 02. 17. 12:57
Üdv
Tegnap összeszedtem a megmaradt cuccaim, de behalt a fórum mielőtt elküldtem volna. Így most amire emlékszem:
The oculus
Obediance eth CA
Natalaya armour (3soc), csizma, sisak
Mavina bow (Nef), kesztyű, öv
Lycander's Aim (Nef)
Myth Ornate plate (ezt nem tudom kitől kaptam)
Duriell shell
Buriza
2 * Shaftstop
Magefist
Frostburn
Blackhorn's Face
Que-Hegan's Wisdom (lyukas, pametiszt van benne)
2 * Rockstopper
Razors edge
Whitstan pajzs
Wizardspike
Jade talon (2,2,50,226)
Venom grip
Waterwalk
4soc Monarch (146)
4soc Dusk (441)
The Cat's eye
2 * Dwarf
The Mahim-Oak Curio
Skiller: ama bow, sorc light
Tudom, ez már csak a maradék, de hátha épp kell vkinek vmelyik. Még egy bő hétig él a dolog.
Egyébként eléggé hiányzik a játék, majd ha visszajöttem, lehet, hogy újra belekezdek, csak finomabban :Đ
Tegnap összeszedtem a megmaradt cuccaim, de behalt a fórum mielőtt elküldtem volna. Így most amire emlékszem:
The oculus
Obediance eth CA
Natalaya armour (3soc), csizma, sisak
Mavina bow (Nef), kesztyű, öv
Lycander's Aim (Nef)
Myth Ornate plate (ezt nem tudom kitől kaptam)
Duriell shell
Buriza
2 * Shaftstop
Magefist
Frostburn
Blackhorn's Face
Que-Hegan's Wisdom (lyukas, pametiszt van benne)
2 * Rockstopper
Razors edge
Whitstan pajzs
Wizardspike
Jade talon (2,2,50,226)
Venom grip
Waterwalk
4soc Monarch (146)
4soc Dusk (441)
The Cat's eye
2 * Dwarf
The Mahim-Oak Curio
Skiller: ama bow, sorc light
Tudom, ez már csak a maradék, de hátha épp kell vkinek vmelyik. Még egy bő hétig él a dolog.
Egyébként eléggé hiányzik a játék, majd ha visszajöttem, lehet, hogy újra belekezdek, csak finomabban :Đ
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2006. 02. 17. 13:43
Eth obedience-ert és a monarchért bejelentkeznék én, ha más nem.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2006. 02. 17. 13:51
Idézet: pig - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 12:57
Üdv
Tegnap összeszedtem a megmaradt cuccaim, de behalt a fórum mielőtt elküldtem volna. Így most amire emlékszem:...
Tegnap összeszedtem a megmaradt cuccaim, de behalt a fórum mielőtt elküldtem volna. Így most amire emlékszem:...
Ha a Jade Talon masnak nem kell, azt meg atvennem. Az enyem gyengebb. Bar lehet, hogy hasznalni nem fogom, igy tenyleg csak abban az esetben kellene, ha masnak nincs ra szuksege
Koszi a tegnapi cuccokat is!
Elküldve: 2006. 02. 17. 13:56
Idézet: Hush... - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 14:43
Eth obedience-ert és a monarchért bejelentkeznék én, ha más nem. 
Eddig is érkezési sorrend volt, szóval a tiéd. Priviben küldd az accod, mert már nem tudok, ki is vagy bneten :Đ
szabinar, tiéd a jade, nálam biztos lejár a karikkal együtt
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2006. 02. 17. 14:04
Idézet: pig - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 13:56
...
ok, koszi, a Natalya armort is lenyulnam, ezt viszont nem is vettem eszre eddig a felsorolasban.
Az a 3 socket sokat segitene
Elküldve: 2006. 02. 17. 15:09
Idézet: pig - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 14:56
Eddig is érkezési sorrend volt, szóval a tiéd. Priviben küldd az accod, mert már nem tudok, ki is vagy bneten :Đ
Húha, telepítenem kell, mert gépcsere volt. Küldök majd pm-et. Én itt mindig is tartottam az inkognitómat:).
Szerkesztette: Hush... 2006. 02. 17. 15:13 -kor
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2006. 02. 17. 16:53
Idézet: td - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 8:43
Erre a projektre igazán nem költök semmit(össz-vissz 7 lem) és így lesz 2000gf-em, ezzel versenyezz 
Eth forti megvagy borulva?
Üdv: Dan
Eth forti megvagy borulva?
eth forti csak probakeppen volt rajta, teny, hogy sokkkkkal gyorsabban ol a csicso vele, de lecsereltem wealthra en is, mert ugy is siman megy...
masreszt nem igazan ertem, h miben is kulonbozik a 2 build?
az enyemen sincs semmi ertekes cumo, ezt ugy ertem, h max 1 darab istbol kijon a baba es a csicso osszes cucca, es meg marad is nemi apro fagyira:)
leirnad h milyen skillekre meg cumokra gondolsz?
Elküldve: 2006. 02. 17. 17:07
blizzard elmehet a búsba...
untápos barbimmal nagynehezen végigverem act1q1-et a sok élőholttal, amiből nincs life-stolen sem: az utolsót keresem, amikor CI. A játék meg naná hogy eltűnt
.
untápos barbimmal nagynehezen végigverem act1q1-et a sok élőholttal, amiből nincs life-stolen sem: az utolsót keresem, amikor CI. A játék meg naná hogy eltűnt
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Elküldve: 2006. 02. 17. 19:56
Ma este (kicsit kesobb) raer valaki egy gyors huzasra normal act 5-nightmare act 5 kozott? Hellen mar boldogulok egyedul is, vagy ha nem akkor torlom a karit. Szoval nem tartana sokaig
Elküldve: 2006. 02. 17. 20:48
ajajajajajajaj...account nevekkel nyílvános fórumon vigyázni
Elküldve: 2006. 02. 17. 21:36
Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 21:18
mert? meghekkelnek?
bingo
hwsw-ről csak három embert hekkeltek meg, ennyi infó elég volt hozzá a köcsögjének aki tette.
gf baba: A build a skillekben különbözik inkább, bár cuccokban is.
skill: bo,shout,natres,itemfind max
cucc:ik sapi, gf amu, wealth, duel alibaba, 2x dwarf, goldwrap, infernostride, chance, gheeds, gf charmok
ezek mind olyan cuccok amik minden 2. bokorban esnek, ezért mondtam hogy olcsó. Persze a d2jsp-s leírásban mp eni van, ami sztem túlzás.
Az ali babák helyet, ha csak a gf számít és nem kell mf jöhet két egyenként 6 lemes cs is.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 02. 17. 21:42
Lehet, hogy engem is meghekkelt a kis barátunk, csak én átálltam WoWra, így nem is léptem fel Bnetre hosszabb idő óta, de valaki írta, hogy whispeltem rá egyszer, és az *semmiképp* nem lehettem én, hanem valszeg a lenyúlt accom új ura volt.
Úgyhogy: SOHA ne írd ki ide, még az account neved sem, csakis PÜben közöld.
Úgyhogy: SOHA ne írd ki ide, még az account neved sem, csakis PÜben közöld.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide
Elküldve: 2006. 02. 17. 22:00
account nev teljesen nyilvanos, ne mondjatok mar hogy abbol meghekkelheto vki... bemesz barmilyen channelre vagy barmilyen game-be, es kiirja... jsp-n pedig egyenesen kotelezo, h tudjak a valos accod... szal ez kamu
sot, teljesen biztos vagyok abban, h nem is lehet senkit meghekkelni, ha jol valaszt passt, nem tolt le semmi szart, nem hasznalja a dnd-t, nem dol be kamu emaileknek, magyarul ha csak es kizarolag a pass rovatba irja be a passat es soha sehova mashova
amiket leirtal cuccokat azokat hasznalom en is kivetel nelkul... de ezek szerint neked elsodleges fegyo az alibaba? es mivel segited a csicsot?
20 az itemfindra? oriasi pazarlas szerintem, 10 skillpontert kapsz 5, azaz ot szazalekot...
sot, teljesen biztos vagyok abban, h nem is lehet senkit meghekkelni, ha jol valaszt passt, nem tolt le semmi szart, nem hasznalja a dnd-t, nem dol be kamu emaileknek, magyarul ha csak es kizarolag a pass rovatba irja be a passat es soha sehova mashova
amiket leirtal cuccokat azokat hasznalom en is kivetel nelkul... de ezek szerint neked elsodleges fegyo az alibaba? es mivel segited a csicsot?
20 az itemfindra? oriasi pazarlas szerintem, 10 skillpontert kapsz 5, azaz ot szazalekot...
Elküldve: 2006. 02. 17. 22:15
Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 22:00
account nev teljesen nyilvanos, ne mondjatok mar hogy abbol meghekkelheto vki...
sot, teljesen biztos vagyok abban, h nem is lehet senkit meghekkelni, ha jol valaszt passt, nem tolt le semmi szart, nem hasznalja a dnd-t, nem dol be kamu emaileknek, magyarul ha csak es kizarolag a pass rovatba irja be a passat es soha sehova mashova...
sot, teljesen biztos vagyok abban, h nem is lehet senkit meghekkelni, ha jol valaszt passt, nem tolt le semmi szart, nem hasznalja a dnd-t, nem dol be kamu emaileknek, magyarul ha csak es kizarolag a pass rovatba irja be a passat es soha sehova mashova...
Ne is tudd meg milyen könnyen. Itt nem arról van szó hogy beírja: hekk *account és ennyi.
Én sose írtam le sehova máshova a passomat mégis ellopták, van tűzfalam, vírusírtóm, e-maileket itt nem fogadok, szinte nem is töltök le semmit. Egyszerűen kihasználva a jóhiszeműségemet egy játékba kerültem a tolvajjal és érdekes módon a jelszóm ugrott, nahát hogy ilyen nem létezik...? Akkor ne hidd el, nekem mind1.
Alapvetően az itteni hangulatot és közösségi szellemet használta ki a tolvaj, hogy itt mindenki segítőkész és megbízik abban aki hwsw-s. Mondok egy példát, rádsúg a nevemben, elhiteti veled hogy ő én vagyok(hogy hogyan fogalmam sincs én is elhittem hogy ő egyik hwsw-s cimborám akivel már fél éve játszok), ez meredeken hangzik és most te felhörrenve pattansz fel a székedből, hogy áá az nem lehet te sose ugranál be, azt kell mondjam naiv vagy.
Ennek a csákónak elég annyi hogy egy játékba kerülj vele és már el is lopta a jelszavad, ha ez nem hekk akkor semmi sem az.
De ne hozzuk már elő ezt a témát kár az ördögöt a falra festeni. Tények vannak és a tények azok hogy három itteni ember accountja ugrott és nem hobbiból, nem mh miatt, olvass vissza ha jobban érdekel.
Kamu? Nos ha nem velem történt volna meg, hajlamos lennék én is ezt hinni.
más: item findot meggondolom valóban nem érdemes így maxolni.
Szerkesztette: td 2006. 02. 17. 22:34 -kor
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 02. 17. 22:32
Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 22:00
. jsp-n pedig egyenesen kotelezo, h tudjak a valos accod...
Ja jsp, nos pont azért scammereltek meg egyszer mert az aláírásomban ott volt az accom, szóval jobb ha nem nyílvános az.
Elküldve: 2006. 02. 18. 11:07
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 21:15
Nekem van egy summoner druidám, medvére és farkasokra maximalizálva. Kipróbáltam PvP-ben egyszer egy trapassa ellen, a lények életének hossza másodpercekben volt mérhető, hiába volt a medvének akár 4-5000hp-je. Mondjuk lehet, hogy brutálisan sok skillerel meg egyéb aurákat adó cuccokkal kemények lennének a jószágok...
Csodálkoztam egy picurt énis rajta de ténleg ku...nagy pofont lenyomott az a brumi a fejemre.Fana Aurája biztos ,hogy volt neki.Trapassával lelehet nyomni mert nem kell odamenned de babával nem volt esélyem.Ez a baba amugyis csak olyan olcsobb kategoria inkább csak uncsibol csináltam nem túl erős.
De a bone necrom!!Azasztán az űber killer:-)Nagyon jó vele duelezni csak nagyon kevés a manája ez miatt nagyon zavaro ,hogy arra is kell figyelni mikor fogy el a pálinka.
Screenshot Hot-Spagetti néven figyel a ficko

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2006. 02. 18. 11:10
Idézet: td - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 11:22
Mindenesetre ha csinálsz egy ilyet szívesen kiterítem a medvéd szűrét a babám nappalijába a kandalló elé. 
Adokén neked medve bőrt a kandalló elé
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2006. 02. 18. 12:52
Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 11:07
De a bone necrom!!Azasztán az űber killer:-)...
Peersze beálltál nk-zni
Szerkesztette: td 2006. 02. 18. 12:53 -kor

Súgó
A téma zárva.