HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (5.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (5.)

#81 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 20. 22:40

Idézet: Sumi - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 22:27

nincs valami tutorial, hogy hogy építsünk karaktert? mert már a másodikat baszom el:D

En mar vagy 25-ot elbasztam :D
Amugy van, rengeteg. Mondd el milyen karit szeretnel, es belinkeljuk a legjobb guide-ot hozza.

Altalanossagban nem konnyu tanacsot adni, az egyetlen minden karira ervenyes szabaly, hogy energy-re ne sok pontot (lehetoleg semmit, bar van keves kivetel).
Minden mas az adott karitol fugg, milyet akarsz es mire akarod hasznalni :)

#82 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 22:49

Idézet: szabinar - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 22:40

En mar vagy 25-ot elbasztam :D
Amugy van, rengeteg. Mondd el milyen karit szeretnel, es belinkeljuk a legjobb guide-ot hozza.

Altalanossagban nem konnyu tanacsot adni, az egyetlen minden karira ervenyes szabaly, hogy energy-re ne sok pontot (lehetoleg semmit, bar van keves kivetel).
Minden mas az adott karitol fugg, milyet akarsz es mire akarod hasznalni :)

van egy necrom, 80 as szint körül, most így fejből nemvágom, hogy mire raktam. de kb 1 csapás hellen bármilyen szörnynek:) skeleton magi és revive skill fullon van.. de baszhatom.. szinte semmit nem érnek ezek hellen.

most csináltam egy barbariant, ez olyan 30 as körül van, de már látom, hogy szar irányba megyek vele:) szal első sorban ezekhez kéne valami jó kis guide:)
Per Aspera Ad Astra

#83 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 22:56

Idézet: Kraken - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 13:43

...a hekk mégis működött, szemmel láthatóan elég volt hozzá, hogy az ember loginját ismerjék + egy játékban legyen 1 alkalommal a tisztelt elkövetővel....

Velemenyem szerint a legfontosabb feltetelt kihagytad: az ingame hack hasznalatahoz kell az is, hogy a csalo nyissa a jatekot. Sehol sem olvastam erre vonatkozo informaciokat, de megis halal biztos vagyok benne, hogy igy mukodhet egyedul. Ha mas altal nyitott jatekban is mukodne a cuccos, akkor mar nem letezne Bnet az altalunk ismert formaban, es a seggfejeken kivul akik egymast raboljak ki senki nem jatszana.

#84 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 23:00

td!

azért köszönöm^^ megértelek, de ez meg sem fordult volna a fejemben, hogyha mégis átvernének számon kérjem rajtad.. végülis én kértem a segítséget  ;)

zeal palához kéne leírás.. pár istből szeretném megcsinálni, és h mennyire életképes hellen..  köszi srácok  ;)
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#85 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 23:10

Idézet: Sumi - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 22:49

van egy necrom, 80 as szint körül, most így fejből nemvágom, hogy mire raktam. de kb 1 csapás hellen bármilyen szörnynek:) skeleton magi és revive skill fullon van.. de baszhatom.. szinte semmit nem érnek ezek hellen.

most csináltam egy barbariant, ez olyan 30 as körül van, de már látom, hogy szar irányba megyek vele:) szal első sorban ezekhez kéne valami jó kis guide:)

Necrot illetoen ezt erdemes elolvasni, nagyon jo kis oldal. En most nem tervezek necrot, de megis vegigolvastam egyulto helyemben. Az egyik forumozo tasunk is reszt vett a kesziteseben.

Barbirol kerdezd td-t, O imadja oket, valamint ezeken az oldalakon van jopar guide ami segithet, miutan tudod milyen barbit akarsz es mire:

Battlenet guide-ok,

Diabloii.net guide-ok

:up: de a legjobb, ha itt kerdezel :D Bneten jatszol, vagy single playerben?

#86 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 23:36

Idézet: ecneB - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 23:00

...
zeal palához kéne leírás.. pár istből szeretném megcsinálni, és h mennyire életképes hellen..  köszi srácok  ;)

Dupla reget csunyan buntetik am errefele :) (Ha tevedek akkor sry :) )

Ami zeal palat illeti: az egyik kedvenc karim, szivesen segitek tanacsokkal.

Csak nagyon roviden:

Skillek:

Zeal
: max (errol szol az egesz kari ugye :D )

Fanaticism: max (orulet ez az aura, mindennel jobb)

Holy Shield: max (rengeteg statpontot megsporolsz, mert sokkal alacsonyabb dexterity kell a max blokkhoz, az mind mehet a vitality-be. Azonkivul ha Uberelni is akarsz, ez nyomja fel a Smite sebzeset)

Sacrifise: max, de en azt javaslom, hogy utoljara maxold csak. (12% plusz sebzes a Zealnek minden pontert amit ide nyomsz, de csak a tenylegesen elkoltot statpontok szamitanak bele, az itemekbol kapottak nem)

Blessed Aim: en szazszor inkabb maxolnam ezt mint a Defiance-t. (5% passziv Attack Rating bonusz, az auranak nem kell termeszetesen aktivnak lennie ahhoz, hogy megkapd a bonuszt, nem is lenne ertelme egyebkent)

Defiance: vannak akik szazszor inkabb maxolnak ezt, mint a Blessed Aim-et. Looserek :D (15% Defense bonusz a Holy Shieldhez, egyedul melee Vs. Melee PvP karin hasznos igazan)

Hasznos skillek a Charge es a Smite, de ezek elofeltetelei a Holy Shieldnek, es egy pont eleg is rajuk ennek a buildnek. Salvationba es Cleansingbe is tegyel egy-egy pontot, neha (Uberek, IM atkos magusok, PvP) hasznos lehet.

Statpontok a szokasos, annyi ero, hogy ne ess ossze a sajat pancelod sulyatol :D
Annyi dexterity, hogy max blokkod legyen (mikor a Holy Shield aktiv).
Minden mas a Vitality-be.

Ennyi kezdetnek, de ez sem kotelezo es nem az egyetlen jarhato ut, de garantaltan muxik es Hell kompatibilis kari.

#87 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 00:20

Idézet: szabinar - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 23:10

Necrot illetoen ezt erdemes elolvasni, nagyon jo kis oldal. En most nem tervezek necrot, de megis vegigolvastam egyulto helyemben. Az egyik forumozo tasunk is reszt vett a kesziteseben.

Barbirol kerdezd td-t, O imadja oket, valamint ezeken az oldalakon van jopar guide ami segithet, miutan tudod milyen barbit akarsz es mire:

Battlenet guide-ok,

Diabloii.net guide-ok

:up: de a legjobb, ha itt kerdezel :D Bneten jatszol, vagy single playerben?

bneten természetesen, ladder karikkal
Per Aspera Ad Astra

#88 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 21. 08:19

Zeal palát kiegészíteném cucc leírásal:

cuccok drága:
sisak: COA ber ber
amu: highlord
fegyó: grief pb vagy botd war spike
armor: forti Ap
pajzs: zaka
kesztyü: dracul
öv: verdungo
cipő: gorerider
ringek: raven + bk vagy dual leech ring

cuccok olcsóbb:
sisak: guillaume's face vagy low 1 sock-os COA, bele +ed jewel.(mal-ist kb az ára)
amu: highlord
fegyó: baranar star vagy nagyon low grief pb ez 2 ist vagy kevesebb vagy stormlash(kb 1 ist), de olcsón kijön egy jókis egykezes oath fegyver is
armor: Guardian A
pajzs: spirit  vagy sanctuary elite palapajzsban esetleg ha nincs verdungo akkor stormshield jó sok damred jól jön
kesztyü: dracul
öv: verdungo vagy ha stormshield-et hasznalsz akkor thundergod
cipő: gorerider
ringek: raven + dual leech ring

Sumi: a babával duelkedni is akarsz? Ez lényeges infó a fejlesztés szempontjából.

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2006. 02. 21. 09:16 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#89 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 08:57

Guillaume's Face sapkat, Highlords amut es Guardian Angel pancelt tudok is adni, valamint Heaven's light scepterct is.

#90 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 10:55

szabinar, hush, mikor lesztek fent, hogy átadjam a cuccokat?

Másnak nem kell semmi? Azért van még egy-két használható dolog. Vagy akár könnyen eladható cucc (light skiller, ocu,...)
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#91 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 21. 11:09

Idézet: pig - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 10:55

light skiller, ocu,...

ok ezek jöhetnek is nekem :) meg ha maradt akkor shaftstop, akár több is.

thx

Szerkesztette: td 2006. 02. 21. 11:10 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#92 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 13:11

srácok nagyon köszi ^-^ ... el is kezdem ma  :cool:
a cuccokat meg megköszönném ( pm )
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#93 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 13:14

Idézet: pig - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 11:55

szabinar, hush, mikor lesztek fent, hogy átadjam a cuccokat?

Másnak nem kell semmi? Azért van még egy-két használható dolog. Vagy akár könnyen eladható cucc (light skiller, ocu,...)

Pig, megkaptad az üzimet az account nevekkel? :confused:  Ma este 8 fele fellépek, de várom a te javaslataid is.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#94 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 13:40

Dan
Akartam már mondani de lusta voltam eddig írni teccik nagyon a Gf babád.
Über jó kis kari és ahogy elnéztem elég szépen elboldogul travinál is egyedül ill.pl2 ben.
Ami nagyon teccet az a sok-sok lové ami potyog a szörnyekböl ki.
Ha esetleg gamblezol és sikerül egy necro tiara ami nagyon gosu és legalább 10 HR t ér szívesen megveszem tőled egy pul ért  :rolleyes: Megérné neked nagyon nem?Legalább nem lesz rá gondod a pul runának mégiscsak hasznát veszed :p
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#95 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 14:14

Egy Natalya karom nem lenne véletlenül valakinél fölösben? Már csak az hiányzik, de az lassan egy fél éve nem akar esni...

szerk: bár ezen kívül egy csomó egyéb sem akar esni  :reklamacio:  :D

Szerkesztette: vaakuum 2006. 02. 21. 14:16 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#96 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 14:22

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 14:14

Egy Natalya karom nem lenne véletlenül valakinél fölösben? Már csak az hiányzik, de az lassan egy fél éve nem akar esni...

szerk: bár ezen kívül egy csomó egyéb sem akar esni  :reklamacio:  :D

Van td-tol egy egesz Nat set nalam, viheted az egeszet, td azt mondta nem keri vissza, az en assa buildemhez pedig nem jo sajnos ez a set :(

#97 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 14:24

Pig, Bence, Vaakuum, a hetem zuros egy kicsit, de megprobalok minden este fellepni egy kicsit, hogy utkozzunk cuccugyben mindenkivel :up:

#98 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 21. 14:28

Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 13:40

Dan
Akartam már mondani de lusta voltam eddig írni teccik nagyon a Gf babád.
Über jó kis kari és ahogy elnéztem elég szépen elboldogul travinál is egyedül ill.pl2 ben.
Ami nagyon teccet az a sok-sok lové ami potyog a szörnyekböl ki.
Ha esetleg gamblezol és sikerül egy necro tiara ami nagyon gosu és legalább 10 HR t ér szívesen megveszem tőled egy pul ért  :rolleyes: Megérné neked nagyon nem?Legalább nem lesz rá gondod a pul runának mégiscsak hasznát veszed :p

thx :)
épp most szereztem neki um-ért egy +2 babask +27 lightres +9dex +70%gf amut :D eddig egy sima magic 70%gf amu volt rajta.

Tegnap kipróbáltam hell bocipályán(előbb javazonnal leradíroztam a bocikat), annyi item potyogott hogy nem fért ki a képernyőre  :eek: biztos ott maradt vagy kettő ber a nagy tumultusban :Đ

Les, ígérem ha gamblezok gosu nec tiarat feltétlen megmutatom neked pulért :nevet: ;)

Kép

#99 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 15:07

Hush, megkaptam, akkor este 8 körül fellépek.
Szabinar, nem tudsz ezidőtájt fent lenni? Azért lenne jó egy kb konkrét időpont, mivel én csak ezért lépek fel.
td, veled tudunk ütközni akkor? Vagy mondd, mikor leszel fent!
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#100 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 21. 15:20

Idézet: pig - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 15:07

Hush, megkaptam, akkor este 8 körül fellépek.
Szabinar, nem tudsz ezidőtájt fent lenni? Azért lenne jó egy kb konkrét időpont, mivel én csak ezért lépek fel.
td, veled tudunk ütközni akkor? Vagy mondd, mikor leszel fent!

Este 8 körül nekem is tökéletes!

Kép

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.