Idézet: td - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 22:01
Ja és fiz. immunokat ott kell hagyni

Köszi Td!
Nem baj. Úgysem kulcsozni akarok majd vele

Persze mindez csak akkor érdekes, hogyha a zealos paladinom nem fogja bírni az überezést.
Még 1-2 dolog kell neki, és remélem ütős lesz.
Black rúnaszasvas scourge- t, azurewrath- ot tervezek swapra.
Ugye a scourge- ba lehet ilyen rúnszót rakni? Az arreat azt írja, hogy clubs/hammers/maces. Azok közül ez volt az 1etlen, ami very fast- os paladinnak. Azaz igazából ugye clubs/hammers típus nincs is külön (most itt arra gondolok , hogy van: Elite Axes, Elite Bows, Elite Crossbows, Elite Daggers, Elite Javelins, Elite Maces..., de így külön clubs/hammers az nincs)
Vagy szerintetek mibe kéne rakni? Jó a scourge? Igazából a leggyorsabb fegyverbe akarom rakni a rúnaszót, hogy minél gyakrabban legyen esélyem a + sebzésekre.
Ha esetleg valakinek van, hálásan +köszönném
A feketével 70% lesz a cb- m, és az ow pedig 88%. Persze maga a sebzés nem lesz túl nagy, de úgy tervezem, hogy leginkább a cb, és az ow fog odaverni.
Kiszámoltam, hogy ha szerencsés vagyok, és 1. ütésre rögtön összejön a cb, akkor übermefin 81.250- 82.500- at sebzek.

Van ias jewel a crown of agesomban, a black is ad +15- öt, és a zeal is viszonylag gyors 25. szint fölött. Tehát úgy gondolom, a sebességgel sem lesz baj.
Igazából 1* elbuktam már vele überezésen, de akkor még baranarja volt a tervezett black helyett, guardian angel a duress helyett, és blackhorn's face a coa helyett.
Remélem így már más lesz a helyzet...
Köszi.