HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco II Gazdaságos Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 19. 17:31

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:39

Campona-Tesco. külső parkoló, 1 db bevásárlókocsi tároló bizerga. kétoldalas a téma elvileg. A oldal full üres, B oldalon kb másfél sávnyit elfoglaló bevásárlókocsik, 3 sorban. mindez este, sötétben... franc se látja. drága apámmal tőle kb 50 méterre pakolunk, erre egy kisbusz-szerüség (lámpa, minden nélkül) belerohan ezerrel... kellemes látvány volt. illetékes csávó meg alig bírt kimászni, mert annyira részeg volt.

Egy dolog, hogy én is 36 Ft + ÁFA-val jutalmaznám a piásan volán mögé ülőket (ennyi 1 db parabellum lőszer olcsó helyen).

A másik, hogy az ilyen asszimetrikus kocsitárolási szokás azon balf*szok miatt alakult ki, akik abban élik ki magukat, hogy rongálnak. Mégpedig letörik az első kocsi rögzítéséhez szükséges láncot. Így csak a másik oldalra lehet rakni a kocsikat, ha az ember viszont akarja látni a százasát.
Gondolkoztál már ma?

#142 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 09:26

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 13:52

OFF:
Szerencse, hogy én nem vagyok hatóság, én a részeg vezetőket a helyszínen agyonlövetném.

+1 szavazat!
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#143 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 10:37

Idézet: Vulpes - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 9:26

+1 szavazat!

Ellenszavazatot szeretnék leadni!

Kötél a vonószemre, másik végére az elítélt és irány a temető.
Több előnye is van: a kötél többször felhasználható, nem kell a fegyvert kipucolni és ez a módszer tisztítja az utat.

#144 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 10:57

Fél oldallal visszább még mindenfélének kikiáltottátok aki felfalt egy túró rudit, erre mostmár golyókat és "kötelet" osztogattok? Nem szívlelem sem a bolti lopást, sem a részegen vezetést, de azért hálás vagyok, hogy nincs közötök ( :confused: ) az igazságszolgáltatáshoz.  :rolleyes:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#145 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:11

Idézet: Picur - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 10:57

Fél oldallal visszább még mindenfélének kikiáltottátok aki felfalt egy túró rudit, erre mostmár golyókat és "kötelet" osztogattok? Nem szívlelem sem a bolti lopást, sem a részegen vezetést, de azért hálás vagyok, hogy nincs közötök ( :confused: ) az igazságszolgáltatáshoz.  :rolleyes:

Mindaddig ílyen langyos közömbösséggel viszonyulsz az ittas vezetőkhöz, ameddig egy ilyen állat meg nem gyilkolt valakit a szeretteid közül. Aztán változik a helyzet, hidd el, saját tapasztalat, sajnos...
Gondolkoztál már ma?

#146 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:24

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 11:11

Mindaddig ílyen langyos közömbösséggel viszonyulsz az ittas vezetőkhöz, ameddig egy ilyen állat meg nem gyilkolt valakit a szeretteid közül. Aztán változik a helyzet, hidd el, saját tapasztalat, sajnos...

Valóban nincs ilyen jellegű tapasztalatom szerencsére. Valamilyen szinten igazad adok neked, iszonyú erős szankciók jöhetnének szerintem is pl: az életben többet nem vezethet, pár év börtön, jónagy bírság (talán ez ér legkevesebbet). Sajnos ezekkel sem lehet a dolgot már meg nem történtté tenni, de szvsz drasztikus csökkenés lenne az ittas vezetésben. Sajnos a golyó nem lehet megoldás, az életfogytiglan a társadalmat szivatja (hely/költség). Tudom, hogy nem vagyok érzelmileg érintett és sokszor az ember ilyesmit kíván (nem vagyok szent, én is) de ha jobban, kicsit nyugodtabban utánna gondolsz rájössz, hogy ez nem járható út.
Sajnálom, hogy meg kellett tapasztalnod a dolgot  :(
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#147 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:41

:offtopic:

Én sokkal inkább megbocsátok egy bolti tolvajnak, mint egy olyannak, aki szántszándékkal ártatlan emberek életét veszélyezteti, pusztán azért, mert a saját kényelme minden másnál fontosabb. Egy kis gyaloglás senkinek sem árt meg, vagy ha minden kötél szakad, hívni kell egy taxist, pár forintért hazaviszi az illetőt is meg a kocsiját is.
Ha lenne közöm az igazságszolgáltatáshoz, biztos hidegebb fejjel mérlegelnék, abban viszont biztos vagyok, hogy minimum azt javasolnám, hogy akit egyszer elkapnak ittas vezetésért, az soha a büdös életben ne ülhessen működőképes gépjármű volánja mögé. Emberi életekről van szó, és senki sem issza le magát véletlenül. Nincs "csak egy söröcske, csak egy borocska", ha kocsival van az illető, vagy igyon vizet meg gyümölcslevet, vagy dögöljön szomjan. Nem kötelező a piálás.

De ne offoljunk, mert szétcsapnak közöttünk :D

#148 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:47

Idézet: Picur - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 11:24

Valóban nincs ilyen jellegű tapasztalatom szerencsére. Valamilyen szinten igazad adok neked, iszonyú erős szankciók jöhetnének szerintem is pl: az életben többet nem vezethet, pár év börtön, jónagy bírság (talán ez ér legkevesebbet). Sajnos ezekkel sem lehet a dolgot már meg nem történtté tenni, de szvsz drasztikus csökkenés lenne az ittas vezetésben. Sajnos a golyó nem lehet megoldás, az életfogytiglan a társadalmat szivatja (hely/költség). Tudom, hogy nem vagyok érzelmileg érintett és sokszor az ember ilyesmit kíván (nem vagyok szent, én is) de ha jobban, kicsit nyugodtabban utánna gondolsz rájössz, hogy ez nem járható út.
Sajnálom, hogy meg kellett tapasztalnod a dolgot  :(

Eléggé fiatal lehetsz még, ha hiszel az ilyenekben.
Az életben többet nem vezethet? Ugyanmár, vesz magának jogsit!
Pár év börtön? Ugyanmár, sztárügyvédek jópénzért megoldják, hogy felfüggesztettet kapjon.
Jónagy bírság? Csikkzsebből kifizeti.

A golyó az igen, azután rakják össze a fejét a sztárügyvédek, meg a csókos rendőrhaverok!

A fizika a mai magyar valóságban az EGYETLEN KORRUMPÁLHATATLAN dolog!!!
Gondolkoztál már ma?

#149 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 12:08

Fél oldallal visszább még mindenfélének kikiáltottátok aki felfalt egy túró rudit, erre mostmár golyókat és "kötelet" osztogattok?

Mi bajod ezzel? Ez a következetesen arányosság elve  :D

#150 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 12:27

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 11:47

Eléggé fiatal lehetsz még, ha hiszel az ilyenekben.
Az életben többet nem vezethet? Ugyanmár, vesz magának jogsit!
Pár év börtön? Ugyanmár, sztárügyvédek jópénzért megoldják, hogy felfüggesztettet kapjon.
Jónagy bírság? Csikkzsebből kifizeti.

A golyó az igen, azután rakják össze a fejét a sztárügyvédek, meg a csókos rendőrhaverok!

A fizika a mai magyar valóságban az EGYETLEN KORRUMPÁLHATATLAN dolog!!!

Hááát, pont egy hete harminc  ;)
Tudom, hogy jónéhány esetben naív vagyok, elhiszem, hogy megtörténhet a dolog. Nem is a jelen helyzetről beszélek. Megfelelő rendszerrel megoldató lenne, hogy bármely közúti rendőr igazoltatásnál megtudja, hogy végleg elvették a jóember jogsiját. Nem épp reális, de ugyanígy lehetne megoldani, hogy ha alkoholt találnak a vérében, tárgyalás nélkül leül. Nem, asszem ez sem működik.  :(
Be kell lássam, nincs jogalkotói tehetségem. Abban tökéletesen egyetértek veled, hogy a mostani rendszer nem rendszer (lásd pl. Császár Előd), viszont azt is tudom, hogy nem lehet rögtön letérdeltetni az út szélén a delikvenst.

#151 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 12:33

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 12:08

Mi bajod ezzel? Ez a következetesen arányosság elve  :D

Elrettentő hatása lehet, ja  :p

Tesco-ba való belépésnél a biztonsági őr hozzádlép és megérdeklődi, hogy miért lóg ki egy fél kéziágyú a farmerdzseki alól.
-Ah, múltkor is láttam valakit dézsmálni a Norbi rudakat, gondoltam benézek oda is.
-Az más, pörkölje ki a mocskokat.  :up:  :respect:

#152 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 12:57

Idézet: Picur - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 12:27

Hááát, pont egy hete harminc  ;)

Azért ne vedd szó szerint ezeket a betűket. Az ember túloz, hogy nyomatékosítsa a véleményét. Gondolom Te is sokszor mondod, ha valaki nagyon keresztbe tesz, hogy "dögölj meg", vagy hasonlót. Ettől még nem gondolod szó szerint.
Macika se hiszem, hogy szó szerint érti, bár az érzelmei most jobban kiérződnek, mint a józan gondolkodás. Biztos van oka, megértem.
Ezzel itt abbahagytam az  :offtopic: -ot (folyt. mehet esetleg ITT)

Isten Éltessen!  :kocc:

#153 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 13:15

Hát nálunk Kaposváron tényleg nincs pirospöttyös... :( Meg semmilyen Milli termék.

Azt mondták, hogy a Milli nem szállít a teszkónak, mert nem tudtak megegyezni. Biztos nem fizet eleget a polcért...

Szomorú.  :(

#154 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 13:30

Idézet: carcass - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:26

Ez nem tesco sajátosság, sokkal inkább magyar sajátosság. ;)

Ez kivitelező sajátosság....

#155 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:45

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 12:57

Azért ne vedd szó szerint ezeket a betűket. Az ember túloz, hogy nyomatékosítsa a véleményét. Gondolom Te is sokszor mondod, ha valaki nagyon keresztbe tesz, hogy "dögölj meg", vagy hasonlót. Ettől még nem gondolod szó szerint.
Macika se hiszem, hogy szó szerint érti, bár az érzelmei most jobban kiérződnek, mint a józan gondolkodás. Biztos van oka, megértem.
Ezzel itt abbahagytam az  :offtopic: -ot (folyt. mehet esetleg ITT)

Isten Éltessen!  :kocc:

Ez így igaz, én is írtam fentebb.
Gyorsan elkezdtem olvasni a másik topicot, hogy ne hülyén essek be :)
Köszönöm szépen! :)
Részemről is /OFF OFF

#156 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:53

Idézet: biglaci - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 13:15

Hát nálunk Kaposváron tényleg nincs pirospöttyös... :( Meg semmilyen Milli termék.

Azt mondták, hogy a Milli nem szállít a teszkónak, mert nem tudtak megegyezni. Biztos nem fizet eleget a polcért...

Szomorú.  :(

Elkezdett piszkálni a kíváncsiság, már többen írtátok, hogy nincs.

Küldtem egy érdeklődő mailt Milliéknek, kíváncsi leszek, válaszolnak-e és ha igen, mit?

#157 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:05

A gyöngyösi Tescoban változatlanul van egyébként pirospöttyös, meg Milli tej is, ha milli-tesco para lenne, gondolom, az kihatna az összes áruházra.

#158 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 20:06

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 14:30

Ez kivitelező sajátosság....

Úgy is lehet mondani.De attól még magyar.

Ja és az egri tescoban is van pirospöttyös.De tej asszem csak kunsági meg mizo.Ez utóbbi szót sem érdemel. ;)

Szerkesztette: carcass 2006. 03. 20. 20:14 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#159 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 20. 23:51

Tesco borok:
Kép

Kép

forrás

Szerkesztette: Netmaster 2006. 03. 20. 23:52 -kor

#160 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 00:12

ma este láttam a budaörsibe "mislen" gumikat  :D
így fonetikusan leirva :rolleyes:  :omg:

sajna lefényképezni nem tudtam ,mert körbe volt rakva az ártábla hegyekben álló gumikkal,és csak messziről készült volna a kép,zoom nélkül meg nem lehetett volna látni
HP Pavilion DV-5 1160eh

Téma megosztása:

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.