HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco II Gazdaságos Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 07. 12:20

Idézet: biglaci - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 12:19

Ez előre csomagolt volt. Zsugorzacsiban. Nem pultból vásárolt.

Egy hülyeség :o

#1042 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 02. 07. 13:52

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 11:45

Húst, kenyeret sose vegyünk tescoban.

Meg seholse, vagy mi? Tudom, tudom, 270 kilométerre tudsz egy jó maszek péket, öblítőért a sarki kisbót, csokoládét Kecskeméten a gyártótól, műanyag árut IX. ker Vágóhíd utcából, estébé.
Make love not Wor.

#1043 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 20:35

Idézet: biglaci - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 10:34

A húsospult körül láttam, hogy egész jó árban vannak különböző előredobozolt virslik....  hát nem lejárt előző nap a szavatossága! ...
Szóltam a vevőszolgálaton, de ott elzavartak azzal, hogy most ne piszkáljam őket, mert éppen műszakváltás van.

Nem vagy elég rutinos. A terméket meg kell vásárolni. Utánna vevőszolgálat, elmondod mi bajod, az első ellenséges viselkedésre azonnal panaszkönyv. Figyeld meg jól látható helyen volt-e és van-e melette toll (ha nem akkor az is hibapont).
Pár hete venni akartam paprikát a gyöngyösi Tesco-ban. Kicsit elárazták- vevőszolgálat- a zöldségosztály szerint az ár jó- panaszkönyv- még nem volt időm átvenni a tértivevényes levelüket. SAJNOS elkövettem azt a hibát, hogy a terméket visszavetettem velük. Meg kelett volna tartani (megenni) akkor most utalhatnának 16 Ft-ot :D már a levélke is többe van :D

kimaradt: kétfajta cimke volt kirakva (és kétfajta paprika bár ez lényegtelen). Eleve bukták a dolgot, csak még nem ismerték be.

Szerkesztette: PcCave 2007. 02. 07. 20:40 -kor

#1044 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 20:37

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 11:45

Erről már beszéltünk korábban. Húst, kenyeret sose vegyünk tescoban. Bár múlt héten sikerült venni gyönyörű rántott húsnak való tarját. Azt gondoltam, hogy bár külsőre murva jól néz ki, biztos az alján van a mócsing, de nem volt. :)

kivéve 139 ft-os virslit. A legkiválóbb kutyaeledel ;)

#1045 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 20:40

Idézet: PcCave - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 20:37

kivéve 139 ft-os virslit. A legkiválóbb kutyaeledel ;)

nem szereted a kutyádat? :(

:D
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1046 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 20:57

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 20:40

nem szereted a kutyádat? :(

:D

- utálja a száraz kaját.
- minden otthoni hússzedeléket megkap, sőt néha akad színhús is.
- csont is
- az utóbbi idők kajabotrányai után (volt állateledel gond is) semmi biztosíték rá, hogy egy márkás gyári kutyaeledel bármivel is különb lehet mint ez a virsli.

#1047 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 07. 21:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 13:52

Meg seholse, vagy mi? Tudom, tudom, 270 kilométerre tudsz egy jó maszek péket, öblítőért a sarki kisbót, csokoládét Kecskeméten a gyártótól, műanyag árut IX. ker Vágóhíd utcából, estébé.

Hát igen, a legjobb lenne saját disznót tartani a nappaliban és egy búbos kemencét. :omg:

#1048 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 07:52

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 21:44

Hát igen, a legjobb lenne saját disznót tartani a nappaliban és egy búbos kemencét. :omg:

a saját disznó nem elég. ld. túlvegyszerezett, húsdarás, hallisztes, génmódosított takarmény. Meg kellene tehénke meg pár kapirgáló tyúk is. Mondjuk utóbbi van ;)

#1049 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 10:22

Nem bántja a kicsiket a Tesco  :omg:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#1050 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 17:57

Idézet: PcCave - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 7:52

a saját disznó nem elég. ld. túlvegyszerezett, húsdarás, hallisztes, génmódosított takarmény. Meg kellene tehénke meg pár kapirgáló tyúk is. Mondjuk utóbbi van ;)

Magyarországon tilos génmodositott terményeket termelni és behozni (legalabbis torvényileg)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1051 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 20:20

Idézet: charlie - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 17:57

Magyarországon tilos génmodositott terményeket termelni és behozni (legalabbis torvényileg)

törvényileg tilos:
- lejárt szavatosságú terméket árulni
- romlott terméket forgalombahozni
- vevőt tudatosan megkárosítani
- termékcimkét fel nem tünteni, átcimkézni, átcsomagolni, stb.

stb.

Még talán el is hiszem, hogy nem termelnek, de hogy nem hoznak be, ugyan már. Ki fog megvizsgálni pl 1 kutyakonzervet géntechnika szempontból?

#1052 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 21:03

Ha jol tudom azt eleg lathatoan fel kell tuntetni, (marmint nyugaton, ahol lehet) hogy génmodositott cuccok vannak benne...
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1053 Felhasználó inaktív   GrandMasTer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 11:00

Olcsó dvd-k között felfedeztem a Sin city-t. 750 HuF az ára. Persze csak a korong van a dobozban, semmi sallang, de legális  :)
master of puppets I'm pulling your strings

#1054 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 22:40

Asszem jövök egy jó kis hülye storyval.

Idézet

Százezres átverés, vonalkódos trükkel

Idézet

Hausmeister mikró
amit legariztattam, meg közben hülyének néztem a fél szombathelyi tuskót. Ők meg engem!
No akkor 180as vérnyomással (zsebben kinyílt bicskával) bementem a célba vett nagyáruházba.
Tyúkoknak előadtam a gondot, egy nap után megdöglött én nem próbáltam, de aki ajándékba kapta az fél napig használta. OK mondom mani vissza, Hardy megígérte , hogy akár karácsony után egy hónappal is visszavesznek terméket:
Én elégedetlen vagyok az áru minőségével, és nem állt módomban 2x 130 km-t utazni karácsony után csakhogy érvényesítsem a 3 nap vissza, de gyorsan garit. OK picsák hívták a reklamációs főbanyát, egy festett hajú ...... aki még levásárolni sem engedte, sőt le akart beszélni arról, hogy otthagyjam: miért nem én viszem a szervízbe? mondom CSAK, asszem nem keresgetem én a szervízt mikor ők simán úgyis összedobják a javításra váró dolgokat aztán vagy posta vagy furgon és egy körben többet is el tudnak vitetni/vinni.

Én azért kinyitottam a nagy pofámat és mondtam neki dolgokat (ja a párommal voltunk és én meguntam a várakozást a nagyságára [nagyságos ügyfélszolgálati osztályvezető őasszonysága] - és elmentem kávét és kólát venni 20 perc után- jött a teló. gyere itt van ,az üf vezető: OK most ő vár meg , mert ha nem, akkor sz@ar helyzetbe hozom.) mekkora nagy a különbség a brit és az itteni mentalitás és színvonal között.
Nagy duzzogva átvették, de előtte megjegyezték lesz vagy 2-3 hónap a javítás.
Igazán???? akkor jogszabály alapján kérem  majd a cserekészüléket, meg ha kicsúsznak az időből, akkor szépen az új darabot.
No erre azért annyit mondtak hogy nem tudnak adni cseredarabot. meg nincs kipróbálásra lehetőség.
(a TV-t azért ki lehet? ) Vasn valami jogszabály vásárlás előtti beüzemelésre és kipróbálásra?
Na mi azért bementünk vásárolni és nem keveset otthagytunk a kasszánál. Ennek ellenére.
Néztük a darabolt sajtokat és nocsak volt egy kb negyed kilós db egy tökéletesen passzoló EAN csíkkal :
3 Ft-ért:azt mondtam, vigyük ki ha tudjuk, (Máig is b@ssza a csőröm, hogy nem fotóztam le.) aztán odasazzézunk a üsz. részleghez és bemutatjuk hogy milyen balf. ok.

Volt  uygan pár tétel de sajnos nagyon figyelt a pénztáros, asszongya :nem egedi kivinni.
Mondom : ha kevesebb van rajta mint ami ki van írva, akkor is a kisebb árat kell alkalmaznia,
nem, őá nem . Mondom ráérek, pénztárfőnök is jöhet. 2-2 sorral odébb is hallották és be beszóltak,
hogy nekem van igazam. Jöttek a biztonsági őrök. Mondtam nekik , hogy húzhatnak, mint Nils Holgersson a vadlibákkal.  Originál a kód és nem történt lopás. Az előző vén tyúk jött és már izzadt, mikor meglátott.
-Ugye direkt csinálom.
-Igen!
(Neki megvolt a napi norbi torna futkosás része, meg a fotelből felállás 2x)
- de ő nem engedi ki a 3 Ft-os sajtot. Én: de igen, kötelessége, főleg hogy a feltüntett ár valódi volt és át is ment a leolvasón (2x is megnéztem az árellenőrzön, ).  Félre van árazva, nem kiadható.
-de az hogy valaki félreárazta, az nem jelenti azt hogy nem eladható, főleg ha a polcon van.

Egy 10 percig húztam az idegeit, aztán engedtem, a számlán úgyis rajta marad a minuszolás.
Most nem tudom hogy hol a blokk.

Akkor nem ugrálnak, ha netán többet szednek be, mint ami ki van írva, sőt még fondorlatosan el is mennek a sorra és az alcsonyabb árat lecserélik gyorsan a gépen lévő magasabbikra, csak nehogy bukjon rajta az áruház.

btw: ma megjött a mikró, fölautóztam érte és vettem pár dolgot ami éppen kellett.
Egy pláza angyal volt soron : kérdeztem hogy mi volt a baja, 10 percig nézegette a papírokat, aztán én bementem, nem derült ki, valami rá volt írva a garilapra, de direkt olvashatatlanul.
MEGINT MENT a félig sprögető duma hogy ez nekik sokba (idő és pénz) van hogy én ide hoztam a
a hibás készüléket, a szervíz helyett. Mondom azért fizetnek, nem ?(Ha már ő letegezett.) Persze kipróbálin nem lehet, mert nincs mit belerakni mégha 220 is van (ottfigyelt a porcelén pohár a teával az asztalon)
Mielőtt beálltam volna ő meg egy másik tyúk nézegették a napi panaszkönyv beírásokat és jókedvűen röhögtek. Ez sem elfogadható viselkedés. Én sem venném jónéven, ha a személyes adataimmal meg a beírt panaszomon szórakoznának vadidegenek.

Légyszi, adjatok egy jó ötletet, hogy tudnám jól megfingatni őket?
Panaszkönyvbe írás egy dolog.
Kiket küldjek rájuk?
Legszívesebben (ha nem lenne btk.s) vennék egy roncs Ladát és beleszállnék terminátorosan a főbejáratba.

Idézet

Magyarországon tilos:
- lejárt szavatosságú terméket árulni
- romlott terméket forgalombahozni
- vevőt tudatosan megkárosítani

ebben a tescó egy új bűnőzési ágat indított el. NaM.e.g.a.trade is.

Vadásszuk le együtt a szabálytalanságaikat!

Szerkesztette: WEbshark 2007. 02. 09. 23:19 -kor

#1055 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 20:34

Tegnap voltam a tacskóba, mert ilyen bőrszéket szerettem volna venni 10eHUF-ért. Volt ott 1 kiállított darab, de becsomagolva zacsiba. :) Megnézve közelebbről hibátlannak tűnt. Szólok a legközelebbi eladónak, hogy szeretnék venni 1db ilyen széket. Mondja, hogy nincs több, csak ez a kiállított darab, de ezt meg nem lehet megvenni. :omg: :( Holnap (azaz szombat) vagy vasárnap kapnak, elvileg. Ma nem mentem le, egyéb elfoglaltság miatt. Majd talán holnap. Azért 1 kissé felidegesített az, hogy miért nem vehetem meg azt a (hibátlan) kiállított darabot?! :think:

Kedden lesz máshol is ilyen főnöki bőrszék vagy mi a túró, :D legfeljebb megveszem ott. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1056 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 02. 10. 21:38

Idézet: WEbshark - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 22:40

Asszem jövök egy jó kis hülye storyval.

Tipikus köcsög vevő, még be sem lépett az ajtón, de már tyúkozik, picsázik, meg majd akkor most várják meg a kiskirályságát, míg visszajön kólázdából.

Meg panaszkönyv, rájuk küld, estébé. Stílusból ítélve előbb sajnálnám a Tecsót...
Make love not Wor.

#1057 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 01:05

Idézet: WEbshark - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:40

Legszívesebben (ha nem lenne btk.s) vennék egy roncs Ladát és beleszállnék terminátorosan a főbejáratba.

Ezért a kijelentésedért nem adok tippet!

#1058 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 11:11

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 21:38

Tipikus köcsög vevő, még be sem lépett az ajtón, de már tyúkozik, picsázik, meg majd akkor most várják meg a kiskirályságát, míg visszajön kólázdából.

Meg panaszkönyv, rájuk küld, estébé. Stílusból ítélve előbb sajnálnám a Tecsót...

No offense
:D  :D

Pár nappal előtte nyilatkozta a nagyfejű Hardy, hogy igen ők bármit visszacserélnek. Nem így lett.
azt ígérte a nagyhatalmú szakember hogy pár perc és lejön. Fél óráig álltunk mint a hülyék.(Ők azt várták megunjuk.) Mérgemben, benyögtem nekik, most mi (én és a terhes kismama! )elmegyünk folyadékot vételezni, várjon ránk ha mi tudtunk várni.

Akkor kezdtem igazán mérges lenni, amikor nagyon húzták a szájukat, hogy én visszahoztam a MIKRÓT, ami nem romolhatott el egy nap alatt. Utána kezdtem el nagyon tyúkozni. A stílus meg a tesco eredménye, sajnálom.
Tudok én korrekt lenni, sőt nagyon megbocsáthattam nekik, mert majdnem vettem egy HP D1360as belépő szintű nyomtatót. Kiderült, hogy a kiállított darab az utolsó, a műszakis kollégák nem ajánlották hogy megvegyem. (Pedig még patron is volt hozzá, az utolsó hozzávaló.) Tudom, normális ember nem vesz műszaki dolgot a tuskóban, de kenyeret sem!
Így maradt a pelenka, meg a babának és anyjának való egyéb dolgok.

Kb 2 éve sikerült egy 5 kilós sajttömböt kihoznom -eredeti címkézéssel- kb 1000 Ft os áron. 200 Ft/ kg brokkoliként.

Tudod milyen pofahúzás volt a telefonban, hogy 26án este [25 én du adtuk oda anyáméknak] már nem ment a karácsonyi ajándék?! Majdnem lenyeltek keresztbe. Na ezért a köcsög stílus...

#1059 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 14:22

Izé...szóval azért olcsó húsnak híg a leve, nem éri meg karácsonyra a legolcsóbb lóhugy műszaki berendezést megvenni. :)

#1060 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 00:59

Idézet: PcCave - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 20:20

Még talán el is hiszem, hogy nem termelnek, de hogy nem hoznak be, ugyan már. Ki fog megvizsgálni pl 1 kutyakonzervet géntechnika szempontból?

A kutya/macskatápok ugye nagyrészt szójából vannak és a szója az amit tulnyomó részt GM-es növényekkel termelnek meg, ahogy a csirkéket is etetik GM-es tápokkal -> eszünk mi is GM-et, ez van.
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

Téma megosztása:

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55