Asszem jövök egy jó kis hülye storyval.
Idézet
Százezres átverés, vonalkódos trükkel
Idézet
amit legariztattam, meg közben hülyének néztem a fél szombathelyi tuskót. Ők meg engem!
No akkor 180as vérnyomással (zsebben kinyílt bicskával) bementem a célba vett nagyáruházba.
Tyúkoknak előadtam a gondot, egy nap után megdöglött én nem próbáltam, de aki ajándékba kapta az fél napig használta. OK mondom mani vissza, Hardy megígérte , hogy akár karácsony után egy hónappal is visszavesznek terméket:
Én elégedetlen vagyok az áru minőségével, és nem állt módomban 2x 130 km-t utazni karácsony után csakhogy érvényesítsem a 3 nap vissza, de gyorsan garit. OK picsák hívták a reklamációs főbanyát, egy festett hajú ...... aki még levásárolni sem engedte, sőt le akart beszélni arról, hogy otthagyjam: miért nem én viszem a szervízbe? mondom
CSAK, asszem nem keresgetem én a szervízt mikor ők simán úgyis összedobják a javításra váró dolgokat aztán vagy posta vagy furgon és egy körben többet is el tudnak vitetni/vinni.
Én azért kinyitottam a nagy pofámat és mondtam neki dolgokat (ja a párommal voltunk és én meguntam a várakozást a nagyságára [nagyságos ügyfélszolgálati osztályvezető őasszonysága] - és elmentem kávét és kólát venni 20 perc után- jött a teló. gyere itt van ,az üf vezető: OK
most ő vár meg , mert ha nem, akkor sz@ar helyzetbe hozom.) mekkora nagy a különbség a brit és az itteni mentalitás és színvonal között.
Nagy duzzogva átvették, de előtte megjegyezték lesz vagy 2-3 hónap a javítás.
Igazán???? akkor jogszabály alapján kérem majd a cserekészüléket, meg ha kicsúsznak az időből, akkor szépen az új darabot.
No erre azért annyit mondtak hogy nem tudnak adni cseredarabot. meg nincs kipróbálásra lehetőség.
(a TV-t azért ki lehet? )
Vasn valami jogszabály vásárlás előtti beüzemelésre és kipróbálásra?
Na mi azért bementünk vásárolni és nem keveset otthagytunk a kasszánál. Ennek ellenére.
Néztük a darabolt sajtokat és nocsak volt egy kb negyed kilós db egy tökéletesen passzoló EAN csíkkal :
3 Ft-ért:azt mondtam, vigyük ki ha tudjuk, (Máig is b@ssza a csőröm, hogy nem fotóztam le.) aztán odasazzézunk a üsz. részleghez és bemutatjuk hogy milyen balf. ok.
Volt uygan pár tétel de sajnos nagyon figyelt a pénztáros, asszongya :nem egedi kivinni.
Mondom : ha kevesebb van rajta mint ami ki van írva, akkor is a kisebb árat kell alkalmaznia,
nem, őá nem . Mondom ráérek, pénztárfőnök is jöhet. 2-2 sorral odébb is hallották és be beszóltak,
hogy nekem van igazam. Jöttek a biztonsági őrök. Mondtam nekik , hogy húzhatnak, mint Nils Holgersson a vadlibákkal. Originál a kód és nem történt lopás. Az előző vén tyúk jött és már izzadt, mikor meglátott.
-Ugye direkt csinálom.
-Igen!
(Neki megvolt a napi norbi torna futkosás része, meg a fotelből felállás 2x)
- de ő nem engedi ki a 3 Ft-os sajtot. Én: de igen, kötelessége, főleg hogy a feltüntett ár valódi volt és át is ment a leolvasón (2x is megnéztem az árellenőrzön, ). Félre van árazva, nem kiadható.
-de az hogy valaki félreárazta, az nem jelenti azt hogy nem eladható, főleg ha a polcon van.
Egy 10 percig húztam az idegeit, aztán engedtem, a számlán úgyis rajta marad a minuszolás.
Most nem tudom hogy hol a blokk.
Akkor nem ugrálnak, ha netán többet szednek be, mint ami ki van írva, sőt még fondorlatosan el is mennek a sorra és az alcsonyabb árat lecserélik gyorsan a gépen lévő magasabbikra, csak nehogy bukjon rajta az áruház.
btw: ma megjött a mikró, fölautóztam érte és vettem pár dolgot ami éppen kellett.
Egy pláza angyal volt soron : kérdeztem hogy mi volt a baja, 10 percig nézegette a papírokat, aztán én bementem, nem derült ki, valami rá volt írva a garilapra, de direkt olvashatatlanul.
MEGINT MENT a félig sprögető duma hogy ez nekik sokba (idő és pénz) van hogy én ide hoztam a
a hibás készüléket, a szervíz helyett. Mondom azért fizetnek, nem ?(Ha már ő letegezett.) Persze kipróbálin nem lehet, mert nincs mit belerakni mégha 220 is van (ottfigyelt a porcelén pohár a teával az asztalon)
Mielőtt beálltam volna ő meg egy másik tyúk nézegették a napi panaszkönyv beírásokat és jókedvűen röhögtek. Ez sem elfogadható viselkedés. Én sem venném jónéven, ha a személyes adataimmal meg a beírt panaszomon szórakoznának vadidegenek.
Légyszi, adjatok egy jó ötletet, hogy tudnám jól megfingatni őket?
Panaszkönyvbe írás egy dolog.
Kiket küldjek rájuk?
Legszívesebben (ha nem lenne btk.s) vennék egy roncs Ladát és beleszállnék terminátorosan a főbejáratba.
Idézet
Magyarországon tilos:
- lejárt szavatosságú terméket árulni
- romlott terméket forgalombahozni
- vevőt tudatosan megkárosítani
ebben a tescó egy új bűnőzési ágat indított el. NaM.e.g.a.trade is.
Vadásszuk le együtt a szabálytalanságaikat!
Szerkesztette: WEbshark 2007. 02. 09. 23:19 -kor