Idézet: Kory - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 13:25
A Control billentyű most se nagyon jó

mert ugyanazt linkelted az MR2-re

--
Ezt a cikket már linkeltem :Đ (írtam is, hogy mostanában a vezess.hu cikkei jobban tetszenek)
---
AUTÓMánia: dízel Logan

- kegyetlenül megfikázta a gyulai.
Ez van

Már nem keresem meg még egyszer, az MKIII is 1100 kg körül van. Ehhez a 140 paci több mint elég.
---
Nekem kimaradt

Van benne egy-két arany igazság, pl. (nem pontos idézet, nem vettem elő a cikket) "a Logant nem könnyű szeretni, de könnyű becsülni", valamit "ennél olcsóbban normális családi autó jelenleg nincs". Józan választás, az biztos.
---
Az egy ökör. Nem tudom, kinek a kicsodája, de mindenhol ott van, és semmihez sem ért. Mindemellett annyira szar a humorérzéke, hogy visszasírom Surányi Pétert
-----
Hétvégén Kedvessel elmentünk megnézni az SX4-et és az új Yarist. Vezetni nem vezettük egyiket sem (idő híján voltunk), csak nézegettünk.
Az SX4 nagyon pofás, meglepően jól néz ki minden irányból. Jól össze is van rakva, kár, hogy iszonyú fekete az egész. Az ajtók csapódása viszont egy életre elriasztott tőle (és a Swifttől is): mintha földhöz csapnál egy bádogdobozt, jujj. A Trabant szebben csukódott. Szörnyű. Hely elől van benne, hátul korlátozottabban, a csomagtartó egész jó méretű. Kár, hogy az összkerekes verziók igen drágák. Aszongya a használtautó-értékesítő gyerek: "ennyiért már autót veszel" és közben rámutat az ott álló, 3,9-be kerülő Grand Vitarára és az eggyel odébb parkoló RAV4-re (ez 2,6M, '97-es, egy papáé volt, 38e van benne, király). Igaza van... Használtan, 2 milláért viszont kéne.
A Yarissal még mindig csak egy baj van: k. kemény műamyagból van a műszerfal. Iszonyú. Viszont ötletes, a Swiftnél sokkal tágasabb és átláthatóbb, jobb hangulatú és minőségérzetű kiskocsi.