Idézet: Satriani - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 14:33
A Corollák biztos, hogy kintiek, ugyanis itthon csak 90 lovas dízel volt. Túl sokat én nem láttam belőle, azok is elég drágák voltak. Az Avensisbe viszont itthon is rakták a 110 lovas motort, olyat valóban elég sokat lehet látni.
Km? 92e

Meg kell nézni, annyit megér.
---
Nem drága ez

Ha nem a Laguna értékvesztését nézed, teljesen árában van.
No és másrészt?

Igen azt tudom, hát a Focusokban annyi szokott lenni

--
Ja, igen: közben valamit még akartam írni, és így kimaradt a másrészt

-------
Infók: Altea-törés: hogy hogy terjed a pletyka cégen belül: nem borult fel, kép ugyan továbbra sincs, hanem:
Nyálkás volt az út, egy kanyarban egyszerűen kifarolt a hátulja (kb. 60-as kanyar, és állítólag 90-100 körül ment, de akkor már gáz nélkül, téli gumi), szóval próbálta megfogni, de nem tudta, ekkor már keresztben csúszott, majd - mivel teljesen az út jobb szélén ment- a sáros padkában az első kerekek "megakadtak" és magával rántották a hátulját, így a saját sávban már menet irány szerint "tolatva csúszott", ekkor már fullra fékezett, de hátrafelé becsúszott egy bozótos domboldalra, és félig oldalazva, orrával kifelé állt meg.
Eredmények: amikor átpördült, a padka és a süppedős sáros útszél elkapta az első lökhárítót és leszakította a ködlámpákkal együtt, mint később kiderült, a fényszórók tartóit is eltörte (csere), ezen kívül: leszakította a vízhűtő, az Intercooler, és a klímahűtő tartóit is (leereszkedett az egész)
szerk: minden CSERE (azt mondták egyben van az egész a tartókkal)
Amikor tolatva bezúgott a dombos árokpartra, a bal hátsó gumi kidurrant, a felni tönkrement, lengőkart és lengéscsillapítót is javasolnak cserélni, és a bal hátsó ajtó összekarcolódott a bozótoktól.
CASCO.
Szerkesztette: Kory 2006. 04. 03. 13:49 -kor