Hali!
Ugy nez ki megint felvevot kell neznem, mert a kis szeretett dr7500 -asom ugy nez ki szeriahibas (divx -eket osszenyomva jatsza le, igy zoomolni kell a tv -vel es csokken a kep vertikalis felbontasa, ezen kivul nem tv fuggetlen igy a lejatszas), szoval hasonlo cipoben jaro emberkek philips -re valtottak, viszont hdd mentes cuccnal szerintem fontos a DL irasi kepesseg (ez a philipsben nincs meg), ha masnem az ember szabira megy akar gagyibb minosegben is felferjenek ra a jobb "musorok" (ami DL lemeznel mar relative turheto minoseg es mennyiseg).
Szoval nezegettem, es vsz. valamilyen hdd -s cucc lenne az upgrade, szoba kerult pana eh50, 433as pio, esetleg 530, de ezek a MM -ban eleg dragak (nem tudom mennyire lesz korlatozva a bon amit az lg ad), es a hdd -n kivul nem igazan nyujtanak tobbet nekem... (nem akarok vagdosni rajtuk, meg szerkesztgetni, felvenni dvd -t, lejatszani dvd -t, divx -et, zenet, ... mindezt szepen, jol, szamitogep bekapcs nelkul)
Viszont megpillanottam egy samsung (jo, jo, tudom nem egy kaegoria) hr725ost, ami a kis 7500asomhoz hasonloan divx evo, ezen kivul dvd lejatszasnal felskalazza az anyagot, hdmi van rajta, 160as vinyo (nehol olyat is mintha lattam volna jogy sacd es dvda lejatszas is lenne benne, de ezt a MMban mar cafoltak), szoval tetszenek a kepessegei... (amugy egy lz55 -os lcd tv -re lenne kotve, amin szinten van hdmi, ja es upc a szolgaltato, elvileg holnap kineznek, lehet e jelerosseget emelni)...
Szoval itt a dilemmam hogy van x osszeg amit "kenytelen" vagyok meg raszanni a dologra, es ott egy specifikacioiban vonzo samu, illetve ott van 2 nagyon allat marka, ami viszont feature -okben nekem vissszalepes lenne...
Tapasznyalat samu ezen tipusaval valakinek? (esetleg pio 433 vs 530 vs pana eh50?)
Szerkesztette: Vertigo 2006. 03. 15. 09:08 -kor