Kéne nekem segítség egy problémás asztali felvevő ügyében!
Adva vagyon egy
Panasonic DMR-EH60 asztali felvevő. Na mostel kéne magyaráznom valakinek, aki NEM egy műszaki szakember, hogy miként tud egyszerűen a HHD-n lévő anyagok közül kiírni valamit lemezre, és miként tudja
lezárni a lemezt.
A probléma az, hogy kismillió dolog a magyar nyelvű kézikönyvet (?) átolvasva SEM derült ki akár hogy is görcsöltünk vele.
A következő problémák adódtak:
1. Bármit is próbáltunk állítani az írási sebességgel kapcsolatban a gép közli, hogy márpedig ez az anyag NEM írható ki High Speed-ben

majd nekiáll rávésni az adott filmet a lemezre potom 140 perc alatt!
2. A kézikönyv több helyen írja (és én értem is miért), hogy ne felejtsük el lezárni a lemezt. Viszont a megoldás leírása olyan volt a könyvben, mint egy rosszul fűzött lapozgatós Kaland Játék Kockázat füzet, ahol végtelen ciklusba kerülsz ... infó egy sor sem. Arra rájöttem, ha a felvételt megszakítom, akkor felajánlja a lezárást, de ha magától végigírja, akkor NEM!
Nem urizálásról van szó, mer' nekem nincs pénzem ilyen felvevőre, ez egy hozzám közeli személy munkájához kellene amit így nem nagyon tud elrendezni ...
(Megjegyzem a testvérem által vásárolt gagyi Lazer DVR-5000 pár gombnyomásból megoldja ezeket a dolgokat, még kézikönyv se kell hozzá. Igaz az nem ilyen drága, lehet a drága dolgoknak bonyolultnak KELL lenniük?

)
Előre is köszönök minden építő jellegű hozzászólást!
U.I. Milyen lemezt ajánlotok ilyen íróhoz, mert a tulaj TDK-t vett és én arról PC fronton sok nem jót hallottam, én meg Verbatime párti vagyok ...
Szerkesztette: Inquisitor 2006. 05. 23. 18:38 -kor