HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali dvd felvevő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali dvd felvevő Milyet érdemes, tesztek esetleg? Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 06. 08:27

Koszonom a valaszokat sracok! Olvasgatok, aztan majd kerdezek meg... ;)

Ide kapcsolodik: Pioneer ejects DVD recorder business

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#242 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 08:21

Sziasztok.

Segitségeteket szeretném kérni hátha van itt valaki akinek SONY RDR-HX 525 vagy hasonló Dvd felvevője van esetleg vagy csak spontán ért hozzá.
A következő a problémám:
A DVD távirányitóján átálitottam a Command Mode ot dvd1-röl dvd3 ra és azóta meg se mukkan a a felvevőm.
Úgyértem nem tudom használni a távirányitot mert nem reagál semmire és az istennek se tudom visszaállítani.
Kép

Köszönettel...
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#243 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 15:41

Ezen a képen ami kint van te szerepelsz? Azt hiszem ezt a visszaállítást nem lehet így írásban elmagyarázni, túl komplikált.  :D
Egyébként: Sajnos fogalmam sincs.
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#244 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 17. 20:38

Idézet: Gurgula - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 16:41

Ezen a képen ami kint van te szerepelsz? Azt hiszem ezt a visszaállítást nem lehet így írásban elmagyarázni, túl komplikált.  :D
Egyébként: Sajnos fogalmam sincs.

Nem én vagyok a képen ,ő az online csajom :reklamacio: Éppen banánt eszik :wub:
Amugy megoldodott el kellet vinni szervizve saja ott kapcsolták át a cuccost.

Szerkesztette: Leslysw 2006. 06. 17. 20:39 -kor

"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#245 Felhasználó inaktív   jozsef30 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 18. 20:10

Üdv mindenkinek !

Szeretnék tőletek egy szivességet kérni...

Ha van valakinek lehetősége nekem e-mailba vagy egy oldalra felrakni a
Pioneer DVR-433H hasznalati utasítását magyar nyelven , az nagyon jól jönne....
ugyanis vettem egyet használtan és nem kaptam hozzá
használati utasítást és most szenvedek vele...

e-mail címem:
j0sipe10@yahoo.com

Elöre is köszönöm.

#246 Felhasználó inaktív   Szilvi00 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 25. 12:16

Sziasztok!

Én is DVD felvevők készülök vásárolni.
Úgy olvastam, hogy az új Sonyban úgynevezett GUIDE Plus+ elektronikus műsorújság van.
A legújabb Panasonicban pedig EPG - elektronikus programújság.
Tudja valaki hogy mi a kettő közötti különbség?
Egyáltalán milyen elven működnek ezek a programok?
Lehet hogy teljesen mindegy, de nekem fontos lenne hogy a felvett műsorok között majd könnyen eligazodjak.

Előre is köszönöm!

#247 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 08:17

Idézet: Szilvi00 - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 13:16

Sziasztok!

Én is DVD felvevők készülök vásárolni.
Úgy olvastam, hogy az új Sonyban úgynevezett GUIDE Plus+ elektronikus műsorújság van.
A legújabb Panasonicban pedig EPG - elektronikus programújság.
Tudja valaki hogy mi a kettő közötti különbség?
Egyáltalán milyen elven működnek ezek a programok?
Lehet hogy teljesen mindegy, de nekem fontos lenne hogy a felvett műsorok között majd könnyen eligazodjak.

Előre is köszönöm!

Lényegében ugyanaz. Viszont Magyarországon se az EPG se pedig a GUIDE Plus+ szolgáltatás nem elérhető azaz a hazánkban fogható analóg műsoroknál nem elérhetőek ezek a szolgáltatások.

#248 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 16:13

Én is mostanában szeretnék DVD felvevőt venni HDD-set. Sony, Panasonic, Samsung, LG és Pioneer és még egyéb gagyi márkájú DVD felvevők vannak. Azt szeretném megkérdezni milyen márkát érdemes venni. Pioneer kilőve mert DivX-et sajnos nem tud lejátszani pedig amúgy azt vettem volna. de a többiről fogalmam sincs melyiket érdemes venni

A Samsung-ot tudom csak pontosan megnevezni HR720-as volt a többire már nem emléxem. Az eladó nagyon ajánlotta az LG-t igaz az írt +-DVD-r/rw ramot a Samsung csak minuszosokat írt. Milyen márkájút vegyek.

Elsőre azé nem akartam beleugrani mert azé 90-100e HUF azé nem kevés pénz.

előre is köszönöm a segítséget  :respect:
Alaplap: Asus A8N-E Processzor: AMD Athlon64 3200+ Venice Memória: Kingston 2x512MB Merevlemezek: Samsung 120 GB + 160 GB Videókártya: Gigabyte 6800GS Monitor: Samsung SyncMaster 930BF Ház: CoolerMaster Centurion 5 Egér: Logitech Mx510 Billentyűzet: EzKey Ez-8000

#249 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 16:44

Idézet: Steveke - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 17:13

Én is mostanában szeretnék DVD felvevőt venni HDD-set. Sony, Panasonic, Samsung, LG és Pioneer és még egyéb gagyi márkájú DVD felvevők vannak. Azt szeretném megkérdezni milyen márkát érdemes venni. Pioneer kilőve mert DivX-et sajnos nem tud lejátszani pedig amúgy azt vettem volna. de a többiről fogalmam sincs melyiket érdemes venni
A Samsung-ot tudom csak pontosan megnevezni HR720-as volt a többire már nem emléxem. Az eladó nagyon ajánlotta az LG-t igaz az írt +-DVD-r/rw ramot a Samsung csak minuszosokat írt. Milyen márkájút vegyek.
Elsőre azé nem akartam beleugrani mert azé 90-100e HUF azé nem kevés pénz.
előre is köszönöm a segítséget  :respect:

Én is nézegettem a HDD-s felvevőket, és úgy döntöttem, inkább elhalasztom a vásárlást :D
---
Múltkoriban amúgy láttam 160 (!) gigás "e-max" márkájú felvevőt, 49.900 ft-ért... illetve Samsung szintén 160 gigásat 69.990-ért (ezen már dv-in is volt),  ha így mennek le az árak...szóval már közelse a 100 ezres kategória ez.

Egy barátomnak LG 7500 (?)-asa van, 80 gigás, teljesen meg van vele elégedve, DivX-et is jól viszi, igaz a múltkor kapott egy írott lemezt (dvd-video), azt valahogy nem szerette, az én itthoni Philips játékosom meg igen, van ilyen.

Azért "csak mínuszos" írót nem vennék, sose lehet tudni mikor kell éppen valamit kiírni és pont nincs olyan lemez + az LG-nél ott van még a RAM-írás is.

Szerkesztette: Kory 2006. 06. 26. 16:45 -kor

#250 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 16:54

fél évvel ezelőtt is nézegettem akkor egy Pioneer 119e HUF volt mára lement ugyannak az ára 100e HUF-ra akciós lett :D ki tudja miért?

nem tudom már nem nagyon akarok várni  :think:

az egyik eladó azt mondta h. ezeknek az ára most megállt. most ezt nem tudom miért mondta azért mert igazat mond vagy azért h. vegyünk egyet  :confused:
Alaplap: Asus A8N-E Processzor: AMD Athlon64 3200+ Venice Memória: Kingston 2x512MB Merevlemezek: Samsung 120 GB + 160 GB Videókártya: Gigabyte 6800GS Monitor: Samsung SyncMaster 930BF Ház: CoolerMaster Centurion 5 Egér: Logitech Mx510 Billentyűzet: EzKey Ez-8000

#251 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:03

Idézet: Steveke - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 17:54

fél évvel ezelőtt is nézegettem akkor egy Pioneer 119e HUF volt mára lement ugyannak az ára 100e HUF-ra akciós lett :D ki tudja miért?
az egyik eladó azt mondta h. ezeknek az ára most megállt. most ezt nem tudom miért mondta azért mert igazat mond vagy azért h. vegyünk egyet  :confused:

Biztos hogy nem állt meg, persze  a márkásabb cuccok (ami nem minden esetben garancia a minőségre is) lassabban mennek lefelé ár-ügyileg.

Továbbá kell csökkenni az áraknak részben majd a digitális műsorszórás miatt (ezekben analóg tuner van), illetve majd az új formátumok miatt, no és persze a piaci verseny - egyre több gyártó kapcsolódik be.

Ha mindenképp Pioneert akarsz venni, itt a fórumon tán wpepinek van ebből a márkából, biztosan jó készülék - így látatlanban is.

(mily jó is lett volna, ha 18 éves koromban ez lett volna a "gond", hogy milyen HDD-s asztali DVD felvevőt vegyek.  :Đ )

Szerkesztette: Kory 2006. 06. 26. 17:05 -kor

#252 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:05

nem azt akarok venni mindenkép csak van 2db DVD író (számítógépes) és beváltak. de a Sony-ra is kíváncsi lennék h. milyen asztali DVD írókat gyárt?

#253 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:07

Idézet: Steveke - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 18:05

nem azt akarok venni mindenkép csak van 2db DVD író (számítógépes) és beváltak. de a Sony-ra is kíváncsi lennék h. milyen asztali DVD írókat gyárt?

Sonyhoz nem tudok hozzászólni, én annyit tudok hogy ritka a DivX-es belőle, illetve a DivX -es lejátszóik alapján lehet hogy ezek sem viszik az XVid-es filmeket.

#254 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:18

a Panasonic és a Samsungról vélemény?

#255 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 06:34

Idézet: Steveke - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 17:54

A 2006-os Pioneer felvevők már lejátszák a DIVX-et is. Ráadásul már + lemezekre is képesek rögzíteni  :D

"Recording  Media
DVD-R/DVD-RW/DVD-R dual-layer
DVD+R/DVD+RW/DVD+R dual-layer
DVD-RAM
"

Szerkesztette: wpepi 2006. 06. 27. 06:38 -kor

#256 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 07:32

az ami ki volt állítva az nem tudott az biztos :(

Samsung LG és Panasonic közül melyiket érdemes venni? mi jó ? meg olvastam a JVC-ről is h. jó vélemény? igaz azt nem tudom h. a boltban van-e vagy nincs mert ezt a márkát nem néztem :)

Szerkesztette: Steveke 2006. 06. 27. 07:54 -kor

#257 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 09:07

Idézet: Steveke - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 8:32

Samsung LG és Panasonic közül melyiket érdemes venni? mi jó ? meg olvastam a JVC-ről is h. jó vélemény? igaz azt nem tudom h. a boltban van-e vagy nincs mert ezt a márkát nem néztem :)

2006-os Pioneer modellek: DVR-440H-K, DVR-440H-S,  DVR-540H-S,  DVR-540HX-S (ez digitális tunerrel is fel van szerelve mely a DVB-T vételhez kell /ilyen lesz hazánkban is az összes TV műsor majd 2010-2011-től /jelenleg kísérleti sugárzás van melynek részleteit az AH oldalán lehet megtalálni/). Ezek a Pioneer 2006-os új típusai és mind tud DIVX-et és DVD+R/RW, DVD+R DL írást.

Részleteket lásd a Pioneer európai oldalán ( http://www.pioneer.eu/eur/product_overview...onomy_id=45-133 )

Samsung, LG, Panasonic közül a Panasonic-ot javaslom. A JVC is kiváló pld. DR-MH200 ( http://jvc-online.hu/bolt/product_info.php...products_id=422 )

Szerkesztette: wpepi 2006. 06. 27. 09:13 -kor

#258 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 09:12

Idézet: Steveke - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 8:32

Picit olvass vissza!

Amugy en 2 lg -rol valtottam (dr7500, rh7500, mind2 szarul jatszik le divx -et, szeriahibas, igaz utobbi csak 16:9 -es TV -n szar, ellenben joval csunyabb a kepe a kistesojahoz kepest, es hangos is, meg az orat is elfelejti, es neha vagasnal torli az allomanyt, nem beszelve, ha bajod van vele honapokat izmozhatsz az lg szervizekkel), tudtommal a samuknak is nagyon hasonlo a belso felepitese, es a szervizeik mentalitasa is, szoval en pio -t vettem (440h), ezidaig elegedett vagyok vele, csodak csodoajra mukodik, amit rairnak azt tudja, ugy ahogy rairtak (divx lejatszokent azert nem a top, de alt. lejatssza a dolgokat)

Amiket irtal a jvc -k nem eszik a  divx -et, igy kizarasos alapon azok kozul a panat valasztanam, avagy ha listadba lenne pio, akkor azt... :)

#259 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 09:15

nagyon szépen köszönöm a választ utána nézek hátha tudok valahol venni Pio-t ha nem akkor Pana lesz a nyerő :)

#260 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 09:26

Idézet: Steveke - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 10:15

nagyon szépen köszönöm a választ utána nézek hátha tudok valahol venni Pio-t ha nem akkor Pana lesz a nyerő :)

Nezd meg mind2 -t...

Panat is dicserik, elvileg picit jobb a divx lejatszasi kepessege, igaz kicsit dragabb, nagyobb a vinyo benne (a legkisebb modelleknel), 12bites dac van benne, mig a pioba csak 10, ellenben csak 2 ev gari, mig pional 3, pana tunere azt modnjak neha problemakba utkozik egyes adoknal (pl. tv2), es a pioneer talan egy lehelettel jobb nev ebben a temaban...

Szoval probald ki mind2 -t, en a gari, meg a korabbi gagyikkal valo szivas miatt valasztottam ezt (na meg nagyjabol eleg nekem a 80as vinyo), es eziadaig bevalt...

Pana, pio, izles dolga... (szamok alapjan pana erne meg jobban, en inkabb biztosra mentem)...

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.