Hello!
Kéne egy kis segitség. Van 1 dimarson dvd felvevőm. DVD-R lemezre vettem fel több napon keresztül dolgokat SLP (6ora) módban. Többször vissza is néztem akorábban felvetteket. Majd mikor már csak 1 perc volt rajta,gondoltam lezárom. Benyomtam,hogy Finalize, el is kezdte zárogatni, aztán 98%nál behalt! Aztán jött a probléma: Visszaraktam, de üresnek érzékelte, rávenni sem lehett már semmit. Szoval dvd-recorder kilöve. Gondoltam berakom a sima dvd lejátszóba, az se vitte. Aztán beraktam a divxesbe (kiváncsiságbol), de az se birta felfogni mit raktam bele. Szoval maradt a szamitógép. Viszont ez se csinált vele semmit. A nero az valahogy a disc infonál felfogta,hogy valami mocorog odabenn, fel is ajánlotta,hogy: close dvd (aminek nagyon megörültem), ám kb 20%nál hibát irt ki,és leállt.Aztán jött a gondolat!:installáljuk a badcopy-nkat!

Nos, ez a badcopy program valahogy (cirka 1,5ora alatt) leszedte a dolgokat rendesen a dvdről a HDDre.Ennek is örültem. Ott volt a video_ts a 4,2 gigájával, látszólag minden ifo,vob,bup fájl rendesen a helyén.Na meg a video_rm,amiben kb1mega foglalt helyet.De sajnos a windvd nevű lejátszóm,nem birta elinditani a videot,meg se moccant.Kiváncsiságomtól vezérelve a bsplayer-ben megnyitottam a vob fájlokat,és csodákcsodájára, rendesett játszotta a felvett dolgokat.Persze az eltelt idő megbolydult kicsit,meg menü sem volt,de ez mindig igy van a bsnél,ha vobot játszok.(ez ugye nem dvd lejátszó).Najo,fogtam egy RW-t,és gondoltam kiirom.Neroban, dvd-video, aztán video_ts ből összes fájlt áthuztam.Video_rm-et nem irtam ki.Kezdés előtt 2 hibaüzi is jött,először csak figyelmeztet,h unable to play lesz, aztán a következőben már vissza is számol, meg hogy defective write!,vigyázzak.De végülis engedtem.Mikor kész lett,ujra nem játszotta semmi.Nem szabványos dvd!-szolt az üzenet.Szoval a kérdésem az lenne, hogy hogy tudnám ezt kiirni,hogy ujra normális dvd-video formátumom legyen,és lejátssza bármi.??Valaki itt a forumban a ulead-ot javasolja. Nekem van ulead9.0, de azzal mit,és hogy csináljak?
Összefoglalva:Van Egy lezáratlan -R lemez,amit már nem lehet lezárni,de az adatot hiánytalanul leszedtem rola, viszont nem tudom megnézni,kiirni. ennyi.

) Légyszi segitsetek, nagyon fontos lenne a cucc ami rajta van. előre is köszi
-todymano
ja, és légyszi ne azzal kezdjétek, hogy hát a dimarson az dimarson, meghogy milyen tréj. Nincs mindenkinek 60-70ezre egy márkásra. Ez 34 volt,és az USB,meg a DV bemenet is nagyon fullos.
kösz,hogy elolvastad, minden jót.