Hi all!
szeretném a segitségeteket kérni! remélem imáim meghallgattatásra találnak.
tehát a dolog ugy áll,hogy tuladok a notimon,és össze szeretnék dobni egy asztali konfigot mac-hez. Tudom,hogy lehet találni a neten hardware listákat,amelyek támogatottak,de azért mégis csak szertném ha irnátok olyan hardware-eket amelyek full támogatottak,és itthon is biztos beszerezhetőek...
Valami jobb procira gondoltam,lehetne kétmagos,ha műxik a dulacore mac alatt,mert a notimon pl nem működött...

, a igen, Intel párti vagyok,sorry,de ez van

Valami GMA 950es lapra gondoltam,ha ehhez a prochoz létezik ien,mert igazából nekem az full megfelel,és olcsó,valamint full támogatott,legalábbis a notiban működött elsőre...
Hangkari bármiylen lehet,igazából akár minél olcsóbb is lehetne,mert nem használom túl sok mindenre zenehallgatáson kivül.
Hálókari persze.
Wi-Fi nem kell bele.
Elnézést,hoyg igy nem vagyok képbe,de már évek óta nem vágom mi a helyzet az asztali gépekkel,mert notim volt mindig is,de most nincs rá szükségem,és anyagilag viszont megéri a csere...
Ha esetleg van 5letetek,hogy hol tudnám ezeket a legjobb áron beszerezni az már csak külön hab lenne a kis alma-tortámon
Köszi a segitséget előre is...