Idézet: Szőkéné - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 7:37
:confused: Ez így nagyon egyoldalú, mert a mi családunk éhen halhat? Sajnos a családi viták tárfya legtöbbször a csapat. Megértem én, hogy nem ér rá, csak a stilussal van gond, nézdd meg , hogy Delon tettestársal is milyen kurtán- furcsán el bánt, pedig házhoz menne. Ha nem ér valaki rá akkor közölje.
Mien stílussal? Nem szeretném hogy azér lennék én a köcsög, mert az illető, aki vinné el a cumokat a pincéből, rámtelefonál, és én meg pont nem vagyok otthon és ez elég gyakran megeshet, mivel sokáig van suli, meg egyéb elfoglaltásgok. Ha Szőke nem sértődik be azon hogy azt mertem irni hogy nekem 2-3 nappal elötte szoljanak, és nem kér a "köcsögösködésből" akkor talán értelmesen is meglehetett volna beszélni a dolgot.
Ahhoz hogy Delonnal hogy "bánok el" az meg az én dolgom. Aznapra amikor átvettem volna a cumokat közbejött valami nagyon fontos, sűrű bocsánatkérések közepette mondtam le az egészet, és szerintem nem utált meg ezér, a cuccost sikeresen átvettem azthiszem a tegnapi napon. A dolgok rám eső részét elintézem, de ne legyen már követelőzés, és hadne keljen egy felajánlott pl cdromér a világ tulvégére menni, ezt ne várja el senki. Na ennyi voltam.