HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic V. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2441 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 06. 06:59

TroppauerHümér!

Kérlek légyszives E-mailban saját E-mail címedet szíveskedj már megírni, mert néhány felajánlás terén már komoly levelezés folyt és ezeket továbbítanám részedre a küldendő címre.

Tibsó!

Megkérnélek, hogy a felajanlasok.hu oldalon lévő felajánlások adatait légyszives már megadni TroppauerHümér cimborának, mert ahhoz én nem férek hozzá. Köszönöm.

Szerkesztette: Szőke 2006. 09. 06. 07:02 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2442 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 08:17

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 7:54

Hóember! Honlappal kapcsolatos levelet továbbítottam részedre.

az lehet,de nem kaptam semmit :think:
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2443 Felhasználó inaktív   --==Delon==-- 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 06. 11:36

Idézet: Szőkéné - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 7:37

...nézdd meg , hogy Delon tettestársal is  milyen kurtán- furcsán el bánt, pedig házhoz menne...

Nem bánt el velem, legfeljebb 1 kicsit elhúzódott az átadás. Nekem csak az volt a fontos, h a félév kezdete előtt megoldjuk. Tegnap amúgy letudtuk a dolgot, ott vannak a felajánlott cuccaim Csepelen.
Epox EP-8RDA+, AMD Athlon XP 2000+, Glacialtech Igloo 2470, 2x256 MB Samsung DDR333, Abit Siluro GF2 MX400, Samsung SP0411N + SP0822N, Toshiba SDM-1802, NEC ND-3500A, Coolink CFY012B + Silent Blade 12cm, Enermax EG325AX-VE, Compucase LX-6A21U, A4Tech WOP-35, A4Tech KBS720H, Samsung 730BF, Logitech Z-3e

#2444 Felhasználó inaktív   Szőkéné 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 11:56

Idézet: --==Delon==-- - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 11:36

Nem bánt el velem, legfeljebb 1 kicsit elhúzódott az átadás. Nekem csak az volt a fontos, h a félév kezdete előtt megoldjuk. Tegnap amúgy letudtuk a dolgot, ott vannak a felajánlott cuccaim Csepelen.

Nem szószerint az elbánásra gondoltam, nekem a stílussal volt gondom, de lehet hogy másnak is....
Lehet azt érthetöen is közölni, hogy megváltoztak a körülményeim, és ne zargassatok nem érek rá

#2445 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 12:18

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 9:17

az lehet,de nem kaptam semmit :think:

Az első 07,53-kor ment el az én gépem szerint, de most is továbbítottam, igaz már kiegészítéssel a KÖVET levelét.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2446 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 13:17

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 13:18

Az első 07,53-kor ment el az én gépem szerint, de most is továbbítottam, igaz már kiegészítéssel a KÖVET levelét.

most megjött :)

Bannerre kapcsolatban. Elöször is kellene egy logó, amit a bannerre fel lehet tenni.
Szólj légyszi a csipetéknek hogy feküdjenek neki, és rajzoljanak egyet, ezt tényleg nekik kell kitalálni, rajzolni meg nem nehéz a gépen
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2447 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 15:08

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 7:59

...Megkérnélek, hogy a felajanlasok.hu oldalon lévő felajánlások adatait légyszives már megadni TroppauerHümér cimborának, ...

Megtörtént!  :respect:  P.Ü-ben elküldve.
Kivéve a vízágyat. Azzal mi legyen?  :think: Igaz, nem a profilunkba tartozik, de ha van valakinek gerincsérült, hátfájós ismerőse...
Szerk: :offtopic:
Ma sikerült 11-től 15 óráig röpke 4 óra alatt a suli következő szemeszterére.
Ez nem informatikai suliban gondolom megvan negyed óra alatt. De mi használjuk a technikát!  :D
"A számítógéppel könnyedén megoldhatóak azok a problémák, amik számítógép nélkül nem is léteznének!"

Szerkesztette: Tibsó 2006. 09. 06. 15:15 -kor

#2448 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 16:53

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 16:08

Ez nem informatikai suliban gondolom megvan negyed óra alatt. De mi használjuk a technikát!  :D

"..., oszt mire megyen vele?" :Đ

U.i.: És a vízágynak mi köze a computerokhoz? :confused:

Szerkesztette: zoltánszól 2006. 09. 06. 16:55 -kor

#2449 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 17:49

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 14:17

most megjött :)

Bannerre kapcsolatban. Elöször is kellene egy logó, amit a bannerre fel lehet tenni.
Szólj légyszi a csipetéknek hogy feküdjenek neki, és rajzoljanak egyet, ezt tényleg nekik kell kitalálni, rajzolni meg nem nehéz a gépen

Pénteken, vagy szombaton (atol függően, hogy a suli beosztsuk hogy engedi) szólok nekik és rá egy hétre biztosan meg is lesz, ha nem aznap. Majd pofozom őket, hogy iparkodjanak.

#2450 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 17:53

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 16:08

Megtörtént!  :respect:  P.Ü-ben elküldve.
Kivéve a vízágyat. Azzal mi legyen?  :think: Igaz, nem a profilunkba tartozik, de ha van valakinek gerincsérült, hátfájós ismerőse...
Szerk: :offtopic:
Ma sikerült 11-től 15 óráig röpke 4 óra alatt a suli következő szemeszterére.
"A számítógéppel könnyedén megoldhatóak azok a problémák, amik számítógép nélkül nem is léteznének!"

A vízággyal kapcsolatban ötletem sincs, nem beszélve arrol (igaz foglamam sincs, hogy egy ilyen kütyü hogyan nézhet ki), hogy a szállítása is biztosan nagyobb rakteret igényelne.
Javasolnám, hogy ha nem lesz rá a csapatbol jelentkező (szombaton én is megkérdezem a gyerekeket, de nem emlékszek gerincsérült rokonra) akkor szépen meg kellene köszönni (én mivel az adatokhoz nem férek hozzá, nem tudom megtenni) a felajánlónak és tájékoztatni, hogy nem tartunk rá igényt.

#2451 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 17:55

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 17:53

U.i.: És a vízágynak mi köze a computerokhoz? :confused:

Mindössze annyi, hogy a mi Honlapunkon? ajánlotték fel.

#2452 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 18:00

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 18:53

A vízággyal kapcsolatban ötletem sincs, nem beszélve arrol (igaz foglamam sincs, hogy egy ilyen kütyü hogyan nézhet ki), hogy a szállítása is biztosan nagyobb rakteret igényelne.
Javasolnám, hogy ha nem lesz rá a csapatbol jelentkező (szombaton én is megkérdezem a gyerekeket, de nem emlékszek gerincsérült rokonra) akkor szépen meg kellene köszönni (én mivel az adatokhoz nem férek hozzá, nem tudom megtenni) a felajánlónak és tájékoztatni, hogy nem tartunk rá igényt.

Én is csak elképzelni tudom, de szerintem nem vízzel telten kell szálítani. Tehát üresen, mint egy föl nem fújt matracot, összehajtva igen könnyű szállítani. Csak kicsomagolva kell vigyázni vele, hogy ki ne lyukadjon. (Ha jól gondolom.)(Azért egy szőke 18 évessel sem semmi lehet az érzés.... :rolleyes:  De NEM azzal a Szőkével!!)

#2453 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 18:12

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 17:40

Szőke : https://forum.hwsw.h...?showuser=39866 -tól megy cucc.

Ha OK, megjött, jelezz PÜ -ben.

Még mindíg nem jött semmi, pedig de régen volt.

#2454 Felhasználó inaktív   Szőkéné 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 18:48

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 17:53

de nem emlékszek gerincsérült rokonra) akkor szépen meg kellene köszönni

:reklamacio: Hát nem azzal műtöttek?

#2455 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:27

Ehh! Akkor most mi is?  :think: Az én ismereteim szerint is olyasmi a vízágy, mint egy gumiatrac. És valóban nem számítógép!  :omg: De ez kizárja, hogy segítsünk vele valakinek?  :think:
Az enciánfa, kecstetej, lámpás, vizipipa sem számítógép.... :reklamacio:  :Đ

#2456 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:42

Idézet: Szőkéné - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 19:48

:reklamacio: Hát nem azzal műtöttek?

Híííííj! :oops:
Most látom, hogy az eredetit Szőke írta.  8)
No, míg a zasszony meg nem csillapul, ki lehet bírni azt a pár éjszakát a kert végében kutyákkal, macskákkal öszebújva is. Nincs még olyan hideg!
Tudom!
Nős barátaim mesélték!  :D 

#2457 Felhasználó inaktív   Malmsteen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 06. 21:07

Idézet: Szőkéné - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 7:37

:confused: Ez így nagyon egyoldalú, mert a mi családunk éhen halhat? Sajnos a családi viták tárfya legtöbbször a csapat.  Megértem én, hogy nem ér rá, csak a stilussal van gond, nézdd meg , hogy Delon tettestársal is  milyen kurtán- furcsán el bánt, pedig házhoz menne. Ha nem ér valaki rá akkor közölje.

Mien stílussal? Nem szeretném hogy azér lennék én a köcsög, mert az illető, aki vinné el a cumokat a pincéből, rámtelefonál, és én meg pont nem vagyok otthon és ez elég gyakran megeshet, mivel sokáig van suli, meg egyéb elfoglaltásgok. Ha Szőke nem sértődik be azon hogy azt mertem irni hogy nekem 2-3 nappal elötte szoljanak, és nem kér a "köcsögösködésből" akkor talán értelmesen is meglehetett volna beszélni a dolgot.

Ahhoz hogy Delonnal hogy "bánok el" az meg az én dolgom. Aznapra amikor átvettem volna a cumokat közbejött valami nagyon fontos, sűrű bocsánatkérések közepette mondtam le az egészet, és szerintem nem utált meg ezér, a cuccost sikeresen átvettem azthiszem a tegnapi napon. A dolgok rám eső részét elintézem, de ne legyen már követelőzés, és hadne keljen egy felajánlott pl cdromér a világ tulvégére menni, ezt ne várja el senki. Na ennyi voltam.

#2458 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 21:56

Idézet: Malmsteen - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 22:07

Mien stílussal? Nem szeretném hogy azér lennék én a köcsög, mert az illető, aki vinné el a cumokat a pincéből, rámtelefonál, és én meg pont nem vagyok otthon és ez elég gyakran megeshet,...
...Na ennyi voltam.

Malmos!

Ne izélj már! Nincs itt baj. Ha dolgod van, azt mindenki megérti. Elvégre Neked első az iskola kell, hogy legyen, nem a hülye, lepukant PI alkatrészek. Ez világos, érthető. Azt meg meg tudod válaszolni két másodperc alatt, hogy otthon vagy-e, vagy nem. Mi itt a gond? :confused:

U.i.: Lepukant CD-romért ne menj a világ végére, ha nem fér az idődbe. Majd lesz máskor másmilyen. Meg ne sértődj, mert megitatunk valami rettenetessel, hogy a szüleid sem ismernek rád. (Víz? Szóda? Na, mersz még szólni? :D ) :Đ

Szerkesztette: zoltánszól 2006. 09. 06. 22:00 -kor

#2459 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 06:35

TroppauerHümér!

Tegnap este E-mailben elment számodra az általam ismert felajánlások listája. Ezen jelenleg 13 tétel található, de nem mindegyikröl tudom, hogy mi lett a sorsuk. Elképzelhető, hogy ezek közül már landolt felajánlás a Csepeli pinyóban, de az is, hogy más már begyüjtötte. Elnézést, ha ilyenek is esetlegesen belekerültek, de én sem lehetek mindennel tisztában.
A levélben megírt 13 tételen kívül még ott van a Tibsó által megadott lista (a felajanlasok.hu -rol) és a Csepeli pinyó.
Amint néztem a felajánlások terjedelmét nem nagyon hinném, hogy mindent be tudnál gyümöszölni a kocsiba, ezért elsősorban azokat légyszi begyüjteni amelyek neked szimpatikusabbak.

A begyűjtést és a leszállítást köszönjük.

#2460 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 06:46

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 7:35

TroppauerHümér!

Tegnap este E-mailben elment számodra az általam ismert felajánlások listája. Ezen jelenleg 13 tétel található, de nem mindegyikröl tudom, hogy mi lett a sorsuk. Elképzelhető, hogy ezek közül már landolt felajánlás a Csepeli pinyóban, de az is, hogy más már begyüjtötte. Elnézést, ha ilyenek is esetlegesen belekerültek, de én sem lehetek mindennel tisztában.
A levélben megírt 13 tételen kívül még ott van a Tibsó által megadott lista (a felajanlasok.hu -rol) és a Csepeli pinyó.
Amint néztem a felajánlások terjedelmét nem nagyon hinném, hogy mindent be tudnál gyümöszölni a kocsiba, ezért elsősorban azokat légyszi begyüjteni amelyek neked szimpatikusabbak.

A begyűjtést és a leszállítást köszönjük.

Meglesem, csak este leszek netközelben, de a péntek a begyűjtésé, szombaton meg indulok, ahogy tudok.
th
Business as usual. We fucked up everything.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.