Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 16:29
A konfigurátort. A linkjei bemásolva nem működnek, de leírtam, hogy milyen autókat jelöltem be.
Azt nem tudtam, hogy 65 ló az induló; egyébként tökmindegy, az is elviszi a kasztnit A-ból B-be, és többre a 68 lovas dízel sem képes.
A konfigurátort minden márkánál el kell felejteni, van egy hivatalos árlista minden autó-honlapon listaár gyanánt, általában PDF-ben, ez a mérvadó, így a különbség 510 ezer, illetve ha a 75 lovashoz nézem, akkor 410 ezer Ft.
A 68 lovas dízelt a mindennapokban jobb vezetni, mint a 65 LE-re lebutított, amúgy meg ráadásul 16 szelepes 1.2-es benzinest, az fix. Hiába nem számít a nyomaték, de akkor is.

Erre most vezetés nélkül is a nyakamat teszem.
Én csak a 86 lovas dízellel mentem az újban, de papíron valamivel erősebb 1.4 16V sem kéne helyette.
Szerintem amúgy a kutya nem vesz új Clioban 65 lovas benzinest (főleg hogy 100 ezerrel drágább a 75-ös), ugyanúgy mint Meganeban se vették a 80 pacis 1.4-es benzinest, mint alapmotort, a 98 LE-s az "ismert".
Szerintem egy amúgy gyenge CR dízelnél kevés dolog rosszabb, mint egy még gyengébb benzines
Szerkesztette: Kory 2006. 05. 18. 15:42 -kor