HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#591 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 23. 16:23

Irodalmi este elott emg meg akartam csinalni 1 tolvajos kuldit de vhogy ez ma nem az en napom. Gray Fox masodik kuldetese amikor vmi wizardtol kell lopnom vmit. Megtalaltam a nagy halat is ami baromira alul van es ahol van a  csapoajto az obolbe de annal se volt kulcs ahoz az ajtohoz ahol a conjurer all. Merre van a kulcs?

#592 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 17:54

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 14:45

Pedig egy ideig nőtt szépen, erre már vagy 4-5 szint óta meg sem moccant. Fura. :think:

Bug, de nem végzetes. Csináltál nemrég egy kvesztet (talán harcosok eleje Anvilban?), akkor kaptál +5 Merc skillt rewardként, emiatt. Ha utoléri magát a prog, akkor újra normálisan lesz jegyezve a fejlődés. Sajnos ismert bug, talán peccs javítja.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#593 Felhasználó inaktív   mzprox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 08:01

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 14:11

Skacok mar megint nemtom mi van. Csinalok vmi FG kuldit, emberek tunnek el 1 farmrol a kozeli tonal. Will`o wispek voltak a barlang bejaratanal, kaptam quest updatet is h a barlangban nezzek szet az eltun emberek utan. mar jartam ebben a barlangban regebben (lehet ez a gond) ezert a trollok hullajan kivul nem sok talalkozasban volt reszem. a mapon a zold nyil 1 zugba vezet ahol van 3 csonti meg 2 zombi hulla, mindent megneztem de mast nem talaltam ott. a nyil tovabbra is oda mutat de semmi nincs ott, vagy ha azok az eltuntek hullai akkor a francert nincs quest update? Volt amr 1X hasonlo mikor nem volt a wizardos gyuru a kutban, hanem additemeznem kellett. Most akkor semmijen barlangba fortba nem mehetek be amig nincs kikert hivatalos questem oda?! 5let?

szerk.: mar epp meguntam es jottem volna ki mikor kicsit eltevedtem es belebotlottam 1 trollba, nem volt nagy csata de a terdem izombol bevertem az asztalba ugy ram hozta a fraszt a motsok. Ekkor kiirta a quest upadte h ez volt az utolso troll, es most bizonyitekot kell keresnem arra h ok voltaka  felelosek az eltunesekert. A zold nyil tovabbra is ugyanoda mutat de a 3 csonti meg a 2 zombi tovabbra sem bizonyitek. Szoval nincs 5letem h mit es hol keressek.

Ez is bug. Én is belefutottam :( (a patch említi)
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak...

#594 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 08:43

Idézet: mzprox - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 9:01

Ez is bug. Én is belefutottam :( (a patch említi)

Csak ez igy mar kezd kicsit bosszanto lenni h akarmejik guild kuldijeit nyomom van vmi hatalmas fereg. A wizard toweres kuldi Bravilban meg sztem nem bugos csak kene a kulcs.

Amugy ha te is belefutottal akkor mit csinaltal? Jartal te is mar elotte a barlangban? Ha patchot felrakom akkor meg lehet csianlni a kuldit? Vagy nincs vmi koznol parancs a quest megoldasara. Sajnos 1X mar a 150  kilos gyurut be kellett addolnom mert nem volt a kutban.

#595 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:06

A hullánál is nézted a gyűrűt? A Wizard Tower-es küldetés nem nehéz csak hosszú szerintem. Elég sokfelé kell mászkálni, mire minden meg lesz. a kulcs azt hiszem ott lesz majd a rom egyik felső emeletén lévő "szobában" vagy a mágusnál. Én megöltem, aztán meg felfüggesztettek a mágus céhből - mondjuk utána visszatértem :) (érdekes, én vagyok a vezetője a mágusoknak, mégis kizárhatnak...).
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#596 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:28

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 18:54

Bug, de nem végzetes. Csináltál nemrég egy kvesztet (talán harcosok eleje Anvilban?), akkor kaptál +5 Merc skillt rewardként, emiatt. Ha utoléri magát a prog, akkor újra normálisan lesz jegyezve a fejlődés. Sajnos ismert bug, talán peccs javítja.

Szerintem megkaptam a 5 mercantile skill-t. Viszont, ha ez ismert bug, akkor csak bízni tudok a javításban. Köszi az infót azért! :up:

#597 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:41

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 10:06

A hullánál is nézted a gyűrűt? A Wizard Tower-es küldetés nem nehéz csak hosszú szerintem. Elég sokfelé kell mászkálni, mire minden meg lesz. a kulcs azt hiszem ott lesz majd a rom egyik felső emeletén lévő "szobában" vagy a mágusnál. Én megöltem, aztán meg felfüggesztettek a mágus céhből - mondjuk utána visszatértem :) (érdekes, én vagyok a vezetője a mágusoknak, mégis kizárhatnak...).

Az volt a bug h nem volt hulla. :D

A wizard tower is meglett kozben, volt a viz alatt 1 atjaro. Nem nyirtam ki de csak azert mert irtak h ez lesz a walkthroughban ahol a tunelrol is olvastam :)

Tenyleg vicc mert ugye te vagy az arch mage csak ti 2-en vagytok ott, meg az is letagadhatnad h jartal ott, de onvedelemre is hivatkozhatnal ha 1altalan barki szamom meri kerni az arch maget. Sot en 1 apprenticet odakuldenek kivizsgalni a halal esetet a dark brotherhoodbol meg kuldenek 2 murderert hogy nyirjak ki az apprenticet :D

#598 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 12:13

:D :up: Jó gondolat. :]  Amúgy ez tényleg elég érdekes. A főnöki cím megszerzése után már nem is tudsz semmit sem tenni. Ez elég szívás. Miután a tolvaj céh első embere lettem, a cuccokon kívül semmit nem kaptam. A mágusoknál vihetek magammal csicskákat, de azok nem sokra jók. A gladiátoroknál egy "rajongó" csapódik mellém - otthagytam valahol, talán visszamegy az Aréna közelébe :).

Idézet: Mulder

Az volt a bug h nem volt hulla.

Ja... :D Az érdekes volt azért. Felvettem, erre nem tudok mozdulni a súlya miatt, kicsit meglepődtem. :) Még jó, hogy volt olyan gyűrű rajtam, amivel víz alatt tudtam lélegezni. :D De aztán egyszerűen megoldottam - kézben fogva vittem oda. Még jó, hogy akkor nem számít a súlya... :omg:

Szerkesztette: Necros 2006. 05. 24. 12:16 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#599 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 12:18

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 13:13

:D :up: Jó gondolat. :]  Amúgy ez tényleg elég érdekes. A főnöki cím megszerzése után már nem is tudsz semmit sem tenni. Ez elég szívás. Miután a tolvaj céh első embere lettem, a cuccokon kívül semmit nem kaptam. A mágusoknál vihetek magammal csicskákat, de azok nem sokra jók. A gladiátoroknál egy "rajongó" csapódik mellém - otthagytam valahol, talán visszamegy az Aréna közelébe :).

Idézet: Mulder

Az volt a bug h nem volt hulla.

Ja... :D Az érdekes volt azért. Felvettem, erre nem tudok mozdulni a súlya miatt, kicsit meglepődtem. :) Még jó, hogy volt olyan gyűrű rajtam, amivel víz alatt tudtam lélegezni. :D De aztán egyszerűen megoldottam - kézben fogva vittem oda. Még jó, hogy akkor nem számít a súlya... :omg:

Ja, a night mother is 1 kuldit ad  1 hetre azt se neked. Ha ez ezelott is igy ment akkor nem eltt volna ennyi kuldim, vegkepp nem lett volna szukseg annyi emberre a "csaladban". A vazsiknal a council nem ul ossze 1X sem? legalabb a sok ujanc tanitasat vagy vmi poen kuldiket kitalalni. A gyurunek en "nekivetkoztem" de ez nagyon allat hogy kezben grabbelve nincs sulya :D

Amugy lassan 100as lesz a imperial crusaderem IQ-ja, most 220 mannam van (mage bithsign) de jol erzekelem h ha 100as lesz az IQ-m akkor annal mar tobb manam nem lesZ? Mert eleg sok varalzsat igenyelne akar 300-400 manat is.

Szerkesztette: Mulder 2006. 05. 24. 12:24 -kor

#600 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 13:00

Szerintem szintlépésenként még nőni fog, de ha max szintű leszel, utána nem tudom mi lesz.

#601 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 14:03

Kép

Mekkora.... :omg:  :omg:  :Đ  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#602 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 14:11

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 14:00

Szerintem szintlépésenként még nőni fog, de ha max szintű leszel, utána nem tudom mi lesz.

Mar csak azert gondoltam h nem fog noni mert a hordhato cuccok suja se no meg a csak akkor ha a strengthre pakolok. Nyilvan nem az imperial crusader a legtobb manaval biro karakter. Kicsit osszekokanyoltam, de igy is jo amikor a magamnak krealt lighting varazslattal szinte barkit kinyirok es mar 2 loves is belefer a manaba.

#603 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 14:34

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 15:11

Mar csak azert gondoltam h nem fog noni mert a hordhato cuccok suja se no meg a csak akkor ha a strengthre pakolok. Nyilvan nem az imperial crusader a legtobb manaval biro karakter. Kicsit osszekokanyoltam, de igy is jo amikor a magamnak krealt lighting varazslattal szinte barkit kinyirok es mar 2 loves is belefer a manaba.

Viszont, ha jól tudom, akkor a különböző varázslatosztályokban való jártasság növekedésével csökken az adott típusú varázslat mana költsége. Szóval lehet, hogy a max. mana nem változik, mégis tudsz nagyobb mana igényű varázslatokat is elsütni, ha elég sokat fejleszted a megfelelő varázslatosztály szintedet.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#604 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 14:47

Idézet: hajsza - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 15:34

Viszont, ha jól tudom, akkor a különböző varázslatosztályokban való jártasság növekedésével csökken az adott típusú varázslat mana költsége. Szóval lehet, hogy a max. mana nem változik, mégis tudsz nagyobb mana igényű varázslatokat is elsütni, ha elég sokat fejleszted a megfelelő varázslatosztály szintedet.

Igen, ez igy van.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#605 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 14:48

Idézet: hajsza - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 15:34

Ez nagyon jo lenne, mert az alteration-om mar majdem 100-as. Most az a baj nincs idom ezt tesztelni mert zuzok BP-re 2 napnyi tomony vizsga, es puskat is csak a vonaton lesz kb idom csinalni, mert FG es TG kuldetesek nagyon elraboltak az idot. :D

#606 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 21:44

a pályákon talált drágaköveket, gyöngyöket fel lehet majd használni hasznosan (pl. diabloban) vagy csak eladásra valók?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#607 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 22:45

Ha nincs kiírva valamilyen tulajdonsága egy ékszernek, akkor csak eladni tudod. Vagy felaggatod magadra dísznek. :) (Gondolom, a Dio-ban is írnak valami tulajdonságot a felhasználható cuccok mellé - elég rég láttam/játszottam már.)

#608 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 10:10

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 23:45

(Gondolom, a Dio-ban is írnak valami tulajdonságot a felhasználható cuccok mellé - elég rég láttam/játszottam már.)

ott a kovekkel lehetet bizonyos fegyvereknek tüzes, fagyos, villámos, mérgezős sebzest adni, mig a pancélkonak ellenállást adod az adott természeti jelenség ellen.

visszaemlékezve, régebbi hsz-ben olvastam, h vkinek olyan a pajzsa, h ha ütik akkor az ellenfél is sebződik. mi ez a tuladonság (angolul is pls) és hogyan tudom megszerezni, illetve kb hol találta vagy ha csinálta, hogyan? (amugy van ilyen szörny is az oblivion gate -ben és körülötte: olyan mint egy dino, de ha megütöm elkezd sárgán izzani, ami az én életerömet is csökkenti :( )
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#609 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 10:16

Idézet: gene - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 10:10

visszaemlékezve, régebbi hsz-ben olvastam, h vkinek olyan a pajzsa, h ha ütik akkor az ellenfél is sebződik. mi ez a tuladonság (angolul is pls) és hogyan tudom megszerezni, illetve kb hol találta vagy ha csinálta, hogyan? (amugy van ilyen szörny is az oblivion gate -ben és körülötte: olyan mint egy dino, de ha megütöm elkezd sárgán izzani, ami az én életerömet is csökkenti :( )

reflect damage

Hasznos kis móka, konstans enchantként. A helyét illetően passzolom, Mágus Céh valamelyik kirendeltségén biztos lesz.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#610 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 10:16

szerk.: ehh  :reklamacio: Lassú vok :(

Szerkesztette: Cadaver 2006. 05. 25. 10:17 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első