Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 22:18
En elejet akartam venni a dolognak ezert gondoltam benezek a bortonbe, Mr. jailornak odaszolok hogy visitalni jottem 1 prisonert (hajnal 2kor) es o keszsegesen ki is nyitotta az ajtot es kisergetett is. Meg is talaltam a mukit a racs mogott (amugy en 1 szimpla gyilokert 40 arany buntit kapok - persze waterfronton -50% diak kedvezmeny - szoval 1 kis korrupcioert se kaphatott sokat volna sokat, bar gondolom neki nem ajanlottak fel ezek szerint a pay fine es a resist arrest opciokat), ekkor az ort a jol bevalt modszerrel (megint beszelek vele es katt hogy visit prosoner-> erre kimegy es becsukja ma mogott az ajtot) elkuldom az ort, open hard lock, majd a lightingomat belenyomom a sracba, aki ezt tuleli es most jon a GIGA ATOM LOL -> Nobody breaks the law on my.... -> szoval a muki hivatalos szemej elleni eroszakert meg akart buntetni vagy le akart csukni! a rab! Hat mondom ijen nincs. Kinyirtam invis, majd ajton ki invis ujra fel. A bastion elott allt mindig 1 orc lovag, most is ott volt, es nemtom miert, lehet mert az orok nem talaltak engem elkezdtek az orkot csepelni, majd miutan vegeztek vele talaltak meg 1 dark elfet is. Lejart az invisem mondom beszalok en is a csepelesbe, erre beszol a watch hogy Im on your side, majd elf kimulik es mindinki megy a dolgara!!! Remelem a gep legalabb tudja kovetni hogy mit miert tesz, mert nekem ez mar sok. bevalt trukk meg a gueardok ellen, ha tudod hogy merrol fognak jonni es csak 1 fojoso felol tudnak akkor par lapatot grabbel lefektesz keresztbe, es a guardok beleakadnak es nem tudnak atjonni rajta. Ott toporzekolnak mint az arenaban a nagyobb lenyeg mikor nem fernek ki. Kicsit gagyi lett az AI sztem.

Súgó
A téma zárva.