HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#611 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 25. 10:31

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 11:16

szerk.: ehh  :reklamacio: Lassú vok :(

Azzal a billzettel ne is csodálkozz!  :Đ
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#612 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 10:39

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 11:31

Azzal a billzettel ne is csodálkozz!  :Đ

Nem otthonról írok, itt zsír jó billentyűzet van :D  :think: lehet viszem is magammal, Necros fedezz, amíg kicsempészem :Đ  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#613 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 12:22

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 11:39

Necros fedezz, amíg kicsempészem :Đ  :Đ

Ok.  :ph34r:  Tiszta,  Kép  mehetsz. :Đ

Szerkesztette: Necros 2006. 05. 25. 12:23 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#614 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 15:58

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 13:22

Ok.  :ph34r:  Tiszta,  Kép  mehetsz. :Đ

:up: Megvan! :banana:  :Đ  :respect:  :cool:
Faster! Harder! Cadaver!

#615 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 16:46

Mi is jól elvagyunk... :omg: :D

A végleges patch-ről nincs infója valakinek?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#616 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 16:55

:o A HW-n volt; Oblivion Domino Day :omg:  :D  [kett ööö... akarom mondani katt :D ]
Faster! Harder! Cadaver!

#617 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 16:58

Idézet

Oblivion: Domino Day Videó

(PC Games) Ügyes játékosok dominó döntő videót készítettek az Oblivionba épített Havok fizikai motor felhasználásával. Kissé álomszerű a lendület, de látványos, leleményes megoldások sorakoznak három percben. Most meglátjuk, millió könyv segítségével mit lehet alkotni:  Dominó Múvi Link.

:omg:  :D  :smoker:

szerk.:  :reklamacio: A francér' kellett segítenem megszerezni azt a jó billentyűzetet! Most te írtad be előbb.  :mad:    :Đ

Szerkesztette: Necros 2006. 05. 25. 17:01 -kor

#618 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 17:27

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 17:46

Mi is jól elvagyunk... :omg: :D

A végleges patch-ről nincs infója valakinek?

:wtf:
olyan nem létezik angyalbögyörő. :D

szerk.: video  :respect:

Szerkesztette: acu 2006. 05. 25. 17:32 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#619 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 18:01

Mármint a béta végleges verziója. Semmi kétségem nincs, hogy lesz még néhány. :D

#620 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 26. 08:39

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 17:55

:o A HW-n volt; Oblivion Domino Day :omg:  :D  [kett ööö... akarom mondani katt :D ]

Hát ez nagyon beteg! :eek:  :D  :D

#621 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 26. 09:37

ArchiveInvalidation.txt-t hol találom?
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#622 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 26. 10:06

Idézet: Frosty - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 9:37

ArchiveInvalidation.txt-t hol találom?

Oblivion gyökerében. Más kérdés, hogy alapban nincs ilyen file, ezért hozd létre manuálisan, és másold bele  azok a fileokat, amelyeket a mod readme-je ír, mint instrukció.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#623 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 26. 11:17

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 9:39

Hát ez nagyon beteg! :eek:  :D  :D

Hat ez tenyleg nagyon allat! :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#624 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 09:18

Kép
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#625 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 12:07

Hali!

Csinalta mar vki az Imperial corruption kuldit? Az 1ik watch captain nyulja a kereskedoket. Talaltam is 2 tanut, akik tanuskodnak ellene, kisertem is el az 1iket egy masik kapitanyhoz aki kert 2 tanut (mondjuk eloszor ezt sem akarta de elovettem a targyalo ruhamat: black hand cuccot ott van speechcraft +11 meg vmi amuletett is felraktam kicsit beszelgettem vele lefizettem, meg charmot is kapott 24 pontosat) de mikor az elven garden kerulet bejaratahoz jutottunk atment az ajton a tanu aztan en is de nem volt sehol se. a Kapitany azt mondta (kesobb a tanuk is, mert mashol megtalaltam oket) h le fogja csukni a korrput szemetet meg koszi meg minden. De quest update nem volt. Meg mindeg le kene csukatnom es a boltos is azt modnja ha 1 rossz szot szolok a kapitanyrol akkor letagad mindent.

A masik: Visszahoztam a brumai kirajlanynak (jo en igy hivom) vmi osregi akavari akarmit a vilag vegerol, de tettem szivesseget a Leyawiini kollegajanak is, majd mikor a hazavasarlasra akartam raterni akkor azt mondja hogy azt kerdezi magatol hogy szeret-e o engem annyira hogy errol velem beszeljen
?! hat anyad mondom :D Targyalo szerko elo, charm stb, erre azt modnja hogy bar kedvel engem de ne bizik annyira azert hogy hazat eladjon, ugye megertem?! Elotte fel percel meg hogy mekkora unforgetable great servicet tettem a varosert es erte szemejesen :D

Kicsit ojan erzes mint mikor keresek 1 quest karakter akihez vissza kell mennem a kuldetes vegen es hat van hogy este jutok vissza a dungeonbol ezert hat open very hard lock, bemegyek felebresztem, halalkodik mint atom, nincs a csorikamnak semmije, de halaja uldoz a siromig de miutan a parbeszednek vege, rohan ki a guardhoz es uvoltozik hogy betoro meg hogy nekem nem suppose to be here van. Mi lenne ha merges lenne?!

Szerkesztette: Mulder 2006. 05. 29. 12:15 -kor

#626 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 12:27

Imperial Corruption: egyszercsak majd valamikor feltűnik melletted a lecsukott őr egy szál fogpiszkálóval a kezében, és megpróbál kinyírni. Na szépen lecsapod, és akkor lesz quest update ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#627 Felhasználó inaktív   hsix66 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 29. 13:37

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 12:07

Kicsit ojan erzes mint mikor keresek 1 quest karakter akihez vissza kell mennem a kuldetes vegen es hat van hogy este jutok vissza a dungeonbol ezert hat open very hard lock, bemegyek felebresztem, halalkodik mint atom, nincs a csorikamnak semmije, de halaja uldoz a siromig de miutan a parbeszednek vege, rohan ki a guardhoz es uvoltozik hogy betoro meg hogy nekem nem suppose to be here van. Mi lenne ha merges lenne?!

Kicsit gyorsabb nyomni egy wait-et és várni reggelig, mint betörni, felkelteni, stb.  :D

#628 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 14:05

!!!!SPOILER!!!!

Mulder, ha elment, hogy letartóztassa a fickót, akkor az börtönbe is kerül rövid időn belül. Ezek után várnod kell min 10 napot, hogy megszökjön és megkeressen téged. Megpróbál majd megölni, ekkor te lekaszabolod és meg van oldva a küldetés. :) Vagy bemégy a börtönbe és ott támad rád, ott ölöd meg. :D

#629 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 17:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 15:05

!!!!SPOILER!!!!

Mulder, ha elment, hogy letartóztassa a fickót, akkor az börtönbe is kerül rövid időn belül. Ezek után várnod kell min 10 napot, hogy megszökjön és megkeressen téged. Megpróbál majd megölni, ekkor te lekaszabolod és meg van oldva a küldetés. :) Vagy bemégy a börtönbe és ott támad rád, ott ölöd meg. :D

Na en ezt a megoldast javasoltam volna elore is, ha lett volna ijen valasztek a kereskedoknel. A DB-nal megezdottem, nyirtam mar ki szigorubban orzott egyedeket is. Meg az adofizetoknek is ez a legolcsobb. A srac meg nemtom miert engem akar kinyirni?! Semmi kozom az egeszhez, ment 2 tanu 1 kapitanyhoz, terheloen valott ra es mindenki tette a dolgat, vagy a tanuk engem kevertek volna bele? Sracnak lenne esze akkor uzenne ertem hogy juttassam ki a bortonbol kis stex-ert vagy artifactert meg a kereskedoket meg a masik kapitanyt is eltennem lab alol. Amiota vege a guildos kuldteteseknek alig olok, unalmamban mar elkezdtem a fo story nyomni, mystic dawn agentek is jobbak a semminel...

Mindenesetre koszi az infot, 10 nappbol mar nincs sok hatra.

#630 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 21:18

Elvileg azt írták a guide-ban, hogy mindenkit meg akar ölni, aki a hűvösre juttatta. Csak persze veled kezdi. Kár. :] Ezért akár egy Oblivion kapun is utánad megy. :eek: Ezt a küldit én még a legelején csináltam meg. B*szta a csőröm, hogy szemétkedik egy kapitány, gondoltam segítek. Én is így voltam, hogy semmi update, hagytam is, de aztán azt hiszem Brumában talált meg. Nem bírta sokáig. :D

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.