HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#711 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 11. 15:46

Kereskedőknél nem próbáltad? Én épp az előbb voltam a "Three Brothers Trade Goods" boltban, ott volt 5 db. macibőr :Đ , de korábban  Leyawiinban is volt a "Best Goods and Guarantees"-nál. ;)

Az új karakteremmel most szereztem meg a Grand Champion címet, aminek pedig külön örültem az az, hogy a Gray Prince elleni harc is igazolta, hogy nem volt rossz választás a Lover birthsign, pláne az Akavari Sunderblade-del kombinálva. :cool: A taktika lényegében ugyanaz volt, mint Umbra ellen.. A harc kezdete előtt a Woad-varázslat fel (Nord karakter, 30% shield 60 s-ig), aztán Lover's kiss, majd a Sunderblade-del szétkapni a fegyverét és a páncélját, majd még egy Nordic Frostot rányomtam, utána az Umbrával végeztem vele. :] Nem volt igazán nehéz.. :D (Természetesen Umbra ebony páncéljában vonultam be a harcra. :cool: )
Ezután a jól megérdemelt pihenés következett a waterfronti házban.

Szerk.:

Holdvilágos este a Waterfronton:
(Katt a kis képre! ;) )

Kép

Szerkesztette: <Maverick> 2006. 06. 11. 15:54 -kor

#712 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 11. 17:29

Kereskedo jo 5let. csak rajottem igy vadaszas kozben is h 8as suja van  bornek es kell 20db es van mikor egy 0.1 suju Tiger Lilly nectart kell kidobnom mert diablosan szolva im overbörönd.

#713 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 08:26

Toltheto a 2. Qarl textura pack.

Innen
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#714 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 09:28

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 9:26

Toltheto a 2. Qarl textura pack.

Innen

En este szerintem kiprobalom... miken modosit a pack? Az elozo volt a 2048as talaj textura pack, igaz? Mer az jol sikerult, azt hasznalom. Bar lassu mint a dog... meg ugy is, hogy a fu" kivan kapcsolva. 7800GT-n így fut az azert mar eleg gaz... (szerk... nem a textura packtol lett lassu... az Oblivion nincs optimalizalva alapbol... :mad:  A textura pack-al nekem 1 fps-el se lett kevesebb, csak a toltesi idok lettek hoszabbak de igy sem veszes.)

Szerkesztette: Boba 2006. 06. 14. 09:29 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#715 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 10:24

http://qarl.rpgmods2.com/Qindex.html
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#716 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 11:26

Sziasztok!

Északon vagyok Brumánál.
És feladatom eljutni egy dragonclaw rock nevű helyre, de nemtom mit tegyek.
Esetleg valaki hátha.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#717 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 12:16

Ha nincs bejelölve a térképen, akkor biztosan elmondták, merre kell menned. Tehát, valami irányt csak megadtak, nem? Mi a küldetés neve, mit kell csinálni? Ha kell, megnézem a guide-ban. ;) :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#718 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 12:18

Idézet: GI - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 10:26

Sziasztok!

Északon vagyok Brumánál.
És feladatom eljutni egy dragonclaw rock nevű helyre, de nemtom mit tegyek.
Esetleg valaki hátha.

az elveszett hírnök naplóját megtaláltad?
Abban le van irva, amúgy egy félig benőtt, elhanyagolt utat kéne követned.
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

#719 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 12:24

Ja, ez az, amiben egy romot vagy mit kell megtalálni? Akkor menni kell felfelé, aztán majd egy Oblivonba vezető kapu is lesz ott a környéken. Egy szép márványos romot keress. 1-2 kisebb lény őrzi az utat, ha jól emlékszek.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#720 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:09

köszi!

Sikerült megoldani.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#721 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:27

Csak legyen vege a vizsgaidoszaknak, csak legyen......
:ninja:  :help:  :doom:  :paci:  :matrix:

#722 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 15:50

Na, Master of the Fighter's Guild. :smoker:  :D

#723 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 16:33

Nah foszal vegig vive... kicsit azert hmm... tobbet vartam... elmondasok alapjan nehezebbet vartam, sokkal monumentalisabbat. Na mind1... thief es Dark Brotherhood meg hatravan... meg a daedra shrine-ok...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#724 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 19:18

Nekem a főszál és a DB van csak hátra, no meg a Daedra Shrine-ok. Csak el ne felejtsek havonta visszamenni a főnöknek járó pénzért meg a cuccokért a Fighter's Guild-be. :D Már csak fel kell tennem a patch-et és reménykedni, hogy ezzel már be tudok menni a DB főhadiszállásra. Szeretném már végignyomni a bérgyilkos küldiket is...

SPOILER!!!

Az Infiltration küldetés elég durva volt a FG-nél. :eek: Az a Hist sap vagy mi elég durva cucc. Elég rossz érzés volt visszamenni a tett színhelyére... :(

szerk.: Ja, a lovam, amire eddig nagyon vigyáztam (Prior Marborel's Paint Horse), meghalt. Muszály volt vennem egy fekete lovat Cheydinhall mellett. :D Kár, hogy nem lehet elnevezni. :reklamacio: :) Talán veszek egy fehéret is. :) Úgy is belejöttem a vásárlásba, ma vettem egy házat Choroll-ban, elég szép viskó. :D

Szerkesztette: Necros 2006. 06. 14. 19:22 -kor

#725 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 09:44

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 19:18

SPOILER!!!

Az Infiltration küldetés elég durva volt a FG-nél. :eek: Az a Hist sap vagy mi elég durva cucc. Elég rossz érzés volt visszamenni a tett színhelyére... :(

Ugyan már, ne érzékenykedj. A DB hidd el, sokkal fincsibb  :Đ
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#726 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 10:34

Tudom, de itt a "jófiú" vagy, nem bérgyilkos. ;)

#727 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 17:44

DB a legfaszabb!

Szerkesztette: Mulder 2006. 06. 15. 17:44 -kor

#728 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 16. 15:37

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 12:07

Van vkinek 5lete h honnan a fenebol szerrezzek 20DB maci ovet/bundat? A master destrukcio oktato ker tolem, de medvet is alig talalok.

Szerintem hagyd a fenébe a trainert! :) A destruction skillt a legegyszerűbb úgy növelni, ha készítesz egy olyan spellt, ami a saját fatigue-odat sebzi. Kép Nekem legalábbis ez volt az első dolgom, amint bejutottam az Arcane Universityre. :D Elkészítettem a "Damage Fatigue 3 pts for 1 sec on self" nevű spellt (a billentyűzeten a space-hez van rendelve a cast), így amikor játék közben van más dolgom is, akkor csak ráteszek egy nehezéket (egy doboz 3,5"-es floppyt :D ) a space gombra, és mire visszatérek, már nőtt is pár ponttal a destruction skillem.. :] :D (Lehet kombinálni is: ha beállítod egy sarokba a karaktered, és benyomod a folyamatos mozgás gombot, akkor az athletics is növekszik.. ;) )

Végre rászántam magam Kvatch ostromára, mert addig ugyebár Martin nem követ.. Aztán amint betársul Martin is, megyek, és megszerzem a segítségével az Azura Start, mert nagyon jól jönne az Umbra mellé; mondhatni, hogy ideális párosítás. :cool:
(Mindig örülök, hogy az első dolgom volt az Umbrát és a full ebony páncélt megszerezni. :p Nagyon sok kemény helyzetből vágtam már ki magam vele.. Szó szerint.. :] )

#729 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:08

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 16:37

Szerintem hagyd a fenébe a trainert! :) A destruction skillt a legegyszerűbb úgy növelni, ha készítesz egy olyan spellt, ami a saját fatigue-odat sebzi. Kép Nekem legalábbis ez volt az első dolgom, amint bejutottam az Arcane Universityre. :D Elkészítettem a "Damage Fatigue 3 pts for 1 sec on self" nevű spellt (a billentyűzeten a space-hez van rendelve a cast), így amikor játék közben van más dolgom is, akkor csak ráteszek egy nehezéket (egy doboz 3,5"-es floppyt :D ) a space gombra, és mire visszatérek, már nőtt is pár ponttal a destruction skillem.. :] :D (Lehet kombinálni is: ha beállítod egy sarokba a karaktered, és benyomod a folyamatos mozgás gombot, akkor az athletics is növekszik.. ;) )

Végre rászántam magam Kvatch ostromára, mert addig ugyebár Martin nem követ.. Aztán amint betársul Martin is, megyek, és megszerzem a segítségével az Azura Start, mert nagyon jól jönne az Umbra mellé; mondhatni, hogy ideális párosítás. :cool:
(Mindig örülök, hogy az első dolgom volt az Umbrát és a full ebony páncélt megszerezni. :p Nagyon sok kemény helyzetből vágtam már ki magam vele.. Szó szerint.. :] )

Hmm. Ez jo modszer. Minden mas varazslatot igy szoktam novelni, csak destructionra nem volt ijen jo 5letem meg. Kinomban summonoltam amig nem volt max a conjuration skill es amit csinaltam azt le flare-ztem vagy lenyilaztam, mikor mire volt szukseg. En a DB szentejeben szoktam block light es heavy armor vmint nehany egyeb skillt upg-zni. Meg arena is jo szokott lenni, sneakre foleg. Atlitikazni ue a modszer csak vizben 1 kavicsban. 40%al kb gyorsabb, igaz nekem az major skill szoval ritkan alkalmazom. Kedd utan annyit jaccok ezzel amennyi csak belefer.  :]

#730 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 17. 08:55

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Uj verzio jott ki a Natural Enviroment modbol. :lollypop:

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.