Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 12:07
Van vkinek 5lete h honnan a fenebol szerrezzek 20DB maci ovet/bundat? A master destrukcio oktato ker tolem, de medvet is alig talalok.
Szerintem hagyd a fenébe a trainert!

A destruction skillt a legegyszerűbb úgy növelni, ha készítesz egy olyan spellt, ami a saját fatigue-odat sebzi.

Nekem legalábbis ez volt az első dolgom, amint bejutottam az Arcane Universityre.

Elkészítettem a "Damage Fatigue 3 pts for 1 sec on self" nevű spellt (a billentyűzeten a space-hez van rendelve a cast), így amikor játék közben van más dolgom is, akkor csak ráteszek egy nehezéket (egy doboz 3,5"-es floppyt

) a space gombra, és mire visszatérek, már nőtt is pár ponttal a destruction skillem..

(Lehet kombinálni is: ha beállítod egy sarokba a karaktered, és benyomod a folyamatos mozgás gombot, akkor az athletics is növekszik..

)
Végre rászántam magam Kvatch ostromára, mert addig ugyebár Martin nem követ.. Aztán amint betársul Martin is, megyek, és megszerzem a segítségével az Azura Start, mert nagyon jól jönne az Umbra mellé; mondhatni, hogy ideális párosítás.

(Mindig örülök, hogy az első dolgom volt az Umbrát és a full ebony páncélt megszerezni.

Nagyon sok kemény helyzetből vágtam már ki magam vele.. Szó szerint..
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
)