HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#731 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 17. 17:48

Vámpirosodás ellen tud valaki valami gyors megoldást?
Mert a boszorkánynak összeszedni 5 grand soulgemet, majd a sok marhaságot egy kicsit kimerítő.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#732 Felhasználó inaktív   SZaB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 17. 18:39

Ha még nem telt el 3 nap a vámpírság megkapása óta, akkor menj el egy közeli kápolnába és imádkozz az oltárnál és már meg is tisztultál.
Ha már régebb ideje vagy vérszívó :) akkor marad, hogy a boszinak össze kell szedned a cuccot. Ha ez marad és megvan a lötyi azzal menj el Skingard grófjához aki ad némi aranyat cserébe. Ezután érdemes csak meginni az ellenszert.

#733 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 20. 17:23

:up:  :(

#734 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 12:54

Most azt irja hogy 140 kuldetest completeltem eddig. Kb mennyi van meg? a trainingeseket nem szamitva?

#735 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 21. 17:56

The Elder Scrolls IV: Oblivion Realistic Rag Dolls and Force v2.0 Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Phoenix Equipment v0.9 Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Landmarks Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Archery Shop v1.0 Mod
:)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#736 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 10:26

A vámpíros dolgot sikerült megoldani.

Namost viszont újabb gondban vagyok.

Először is Aid for Bruma-ból már csak 1 dolog van hátra, meglátogatni SkinGradban Lord Manort, de egy erős egy keményebb (zár) ajtó fogad és nemtok bejutni.

A másik dolog pedig korábbról megmaradt egy weatherleah's-nál történő orkgyilkosság. Ahol egy "leégett" ház van és orkot kellene kinyírni, de senki sem találok ott, sem a környéken. Medoldást nem tud valaki? Legacy Lost a küldi neve..
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#737 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 12:29

Weatherleah: a közelben kell lennie néhány orknak. Keresd meg őket és öld meg a nagy kék mamlaszokat. :D Esetleg menj vissza 1-2x, hátha akkor ott lesznek.

Az Aid for Brumában nem csak beszélni kell a városok vezetőivel, bezárni egy kaput, és akkor segítenek. Mi ez a Lord Manor dolog?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#738 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 13:31

Na ez az, már bezártam a kaput.
Aztán beszélni kellene a főnökkel, de az ő ajtaja zárva van.
SkinGradi kastélyba kellene bemennem, de nemtom hogy, beszélni a főnökkel az ügyről.

Idézet

Weatherleah

Mennyire közel?
Mert már párszor bejártam a terepet, de se híre, se hamva a dolgoknak.
Talán valami bug?

#739 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 13:59

Elvileg ott kellene lenniük közel... :think: Lehet, hogy bug. Ha van mentésed ez előtt, akkor töltsd vissza és nézd meg újra. Vagy menj vissza más napszakban. De ha bug, akkor csak az előző mentés varázslat fog működni. :)

#740 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 19:11

Ha skingradban a goreval akartam beszelni akkor mindig a szemeji titkaranak kellett eloszor szolni es az kihivta.

Weatherleah: nagyon ismeros a neve de nemtom hovatenni.

#741 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 19:16

Ja amugy kezdtem uj karit, high elf, custom, mage bs. Hat hirtelen megtalaltam a jatekban a kihivast. Az imperial crusaderemmel setagalopp volt az egesz game. Ezzel viszont mar az arenaban gondok akadtak. Nem is tudtam 1 nap alatt az arenat vegignyomni. potionozni kelett meg ijenek. Minden franko skillt szinte minorba raktam. major skill: security, speechcraft, merchant, atletika meg hasonlok. :D

#742 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 19:26

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 20:11

Ha skingradban a goreval akartam beszelni akkor mindig a szemeji titkaranak kellett eloszor szolni es az kihivta.

Igaz, ezt elfelejtettem mondani. :up:

#743 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 20:33

Basszus, gaz van. Ha alszok a karakterrel akkor a toltes kozben kiakad. lassan loadoz es a load kepernyonel a kepek (a "tipp of the day" vagy "did you know?!" szintu tanacsok) izom gyorsan prognek, majd szabajtalan muvelet. Tobb dolognak kene tortennie mondjuk alvas utan. Pl szintlepes de kivagtak 1 csonti miatt a DB-bol is, szoval vmi szellemmel is meg kene kozdenem alvas utan. auto es quicken kivul ezzel a karival nincs mas savem a kozelbol. 5let?

#744 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 20:47

Weatherleah: beugrott

Nincs ott semmi ork. Van Chorrolban 1 testverpar. (lehet oket kellett osszehozni mert halottnak hittek a masikat, volt vmi ikres kuldetes Cheydinhallban es Chorollban es volt 1 tok 1forma arc csak mas nevvel, de lehet az masik quest) Ok kernek meg hogy az OGRE-ket kergesd el a birtokrol. Ha ezt kikerted akkor lesz ott kb 3 ogre. Sajnos baromira linearis a game ezert ogre csak akkor lesz ott ha a tesok felkertek a takaritasra. Aztan ha ezzel megvagy (quest update) vissza a Chorrolba a krimoba, es ekkor ha kesz vagy akkor megkernek hogy kiserd oda oket. Ha ez megvan akkor utana ha legkozelebb arra jarsz mar rendbe lesz a haz. Majd meg a blade of Chorrol miat vissza kell meg nezned, de az odebb van.

#745 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 21:30

Nem csak akkor lesz rendben a ház, ha az apjukkal kapcsolatos küldetést megcsinálod? :think: :)

#746 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 22:29

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 22:30

Nem csak akkor lesz rendben a ház, ha az apjukkal kapcsolatos küldetést megcsinálod? :think: :)

Nem. Miutan odavezeted oket, ok rendbehozzak next time-ra a dolgokat szepen eldegelnek. Az apjuk miatt sokkal kesobb kerestem meg oket de hiaba. A csakonak odaadtam a tort (mondjuk jo darabig hasznaltam) a kocsmaban es sajna csak ez utan mentem el a tesokhoz. Igy bizonyitek hijan nem hittek el h fater tolvaj volt es csunyakat mondtak ram, meg minden es elkuldtek a fenebe. Nem volt mas valasztasom ugy megsertettek  es 1mm hianyzott a destruction skill upg-hez, igy kaptak egy kis shock damaget, nem szenvedtek sokaig :D

Mas:
alvas reinstallal megoldodott. Talaltam viszont 1 ujabb bugot (patcholt game). Gray princet kihivtam az arenaban egy kis fightra a grand chamion cimert. Az elso karimmal ez 1 sima mecs volt, utottuk 1mast es az o HP-ja hamarabb elfogyott. Most azonban mindent ugyanugy csinaltam, es nem harcolt. Hozzamszolt az arena kozeben mikor megutottem hogy o meg akar halni nem akar 1 vampir spawnkent elni, neki a halal megvaltas es fojtassam ussem. Hat szetvertem, egyet se suhintott a kardjaval. Hat mondom ettol bizony nem csak a koznseg de en is lelombozodtam. De aztan kiderult a kozonseg megse. Mindenkinek tetszett a "hatalmas" fordulatokkal teli mecs. Sokaknak ez volt az evszazad meccse. Hat nemtom de en biztos visszakernem a penzem ha 1 ojan boxmeccset latnek ahol az egyik hatratett kezzel all es agyonvereti magat. Nektem amugy volt mar ijen? Mitol fugg h harcol vagy sem? mind a 2X megcsinaltam a kuldeteset mivel baromira megeri a skillek miatt.

#747 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 22:42

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 23:29

Nem. Miutan odavezeted oket, ok rendbehozzak next time-ra a dolgokat szepen eldegelnek. Az apjuk miatt sokkal kesobb kerestem meg oket de hiaba. A csakonak odaadtam a tort (mondjuk jo darabig hasznaltam) a kocsmaban es sajna csak ez utan mentem el a tesokhoz. Igy bizonyitek hijan nem hittek el h fater tolvaj volt es csunyakat mondtak ram, meg minden es elkuldtek a fenebe. Nem volt mas valasztasom ugy megsertettek  es 1mm hianyzott a destruction skill upg-hez, igy kaptak egy kis shock damaget, nem szenvedtek sokaig :D

Mas:
alvas reinstallal megoldodott. Talaltam viszont 1 ujabb bugot (patcholt game). Gray princet kihivtam az arenaban egy kis fightra a grand chamion cimert. Az elso karimmal ez 1 sima mecs volt, utottuk 1mast es az o HP-ja hamarabb elfogyott. Most azonban mindent ugyanugy csinaltam, es nem harcolt. Hozzamszolt az arena kozeben mikor megutottem hogy o meg akar halni nem akar 1 vampir spawnkent elni, neki a halal megvaltas es fojtassam ussem. Hat szetvertem, egyet se suhintott a kardjaval. Hat mondom ettol bizony nem csak a koznseg de en is lelombozodtam. De aztan kiderult a kozonseg megse. Mindenkinek tetszett a "hatalmas" fordulatokkal teli mecs. Sokaknak ez volt az evszazad meccse. Hat nemtom de en biztos visszakernem a penzem ha 1 ojan boxmeccset latnek ahol az egyik hatratett kezzel all es agyonvereti magat. Nektem amugy volt mar ijen? Mitol fugg h harcol vagy sem? mind a 2X megcsinaltam a kuldeteset mivel baromira megeri a skillek miatt.

Akkor elsőre volt bug, mert az a lényege, hogy hagyja magát.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#748 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 22:42

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 23:29

Nem volt mas valasztasom ugy megsertettek  es 1mm hianyzott a destruction skill upg-hez, igy kaptak egy kis shock damaget, nem szenvedtek sokaig :D

A kis gonosz. :]

Idézet

Mas:

Gondolom, előzőleg nem beszéltél vele a kutatásod eredményéről. Most elmondtad neki, ezért nem harcolt. Ez nem bug, ez lustaság. ;) Nem írtak plusz 1-2 sort a nép szájába, hogy mondják azt, ha lényegi harc nélkül győzöl. Én is furcsálltam eleinte, de megszoktam. :Đ

#749 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 22:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 23:42

Akkor elsőre volt bug, mert az a lényege, hogy hagyja magát.

Csak akkor hagyja magát, ha elvállalod a küldetést és teljesíted. ;) Ha nem vállalod, akkor le kell hentelni. :D

szerk.: Tehát nem bug. :)

Szerkesztette: Necros 2006. 06. 24. 22:44 -kor

#750 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 08:19

Hozzaszolasom utolso mondtataban ott van h mind a 2X megincsaltam a kuldeteset. A gray prince training (3blade athletics es meg vmi)miatt megeri. Azert csinaltam most viszonylag koran meg ezt a kuldit mert emlekeztem ra h jo a jutalom. De elsore tenyleg nekem jott. Lehet fugg attol mijen viszonyban vagy vele, mijen a speechcraft skill meg hasonlok. Most ezeket majorba raktam igy 25rol indultak alapbol es szintlepesre is ezeket hasznaltam meg a DB cucc volt rajtam, nem ugy mint az elso karival. De ez csak tipp.

Mas:

Nincs vmi skill vagy karakter XP kalkulator? Jo lenne tudni hogy ha tudom h hany szintel nottek bizonyos skilljeim akkor megkapom e alvaskor a +5 bonust vagy meg gyurnom kell ra. Ha pl destruction restoration es alternation  kell a willpowerhez akkor mennyit kell ezeknek fejlodiuk a +5hoz? mind1 h 1 skill fejlodik 10et a tobbi semmit? szamit hogy vmejik majorban van vagy minorban?

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.