Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 8:19
Nincs vmi skill vagy karakter XP kalkulator? Jo lenne tudni hogy ha tudom h hany szintel nottek bizonyos skilljeim akkor megkapom e alvaskor a +5 bonust vagy meg gyurnom kell ra. Ha pl destruction restoration es alternation kell a willpowerhez akkor mennyit kell ezeknek fejlodiuk a +5hoz? mind1 h 1 skill fejlodik 10et a tobbi semmit? szamit hogy vmejik majorban van vagy minorban?
Mindegyik alaptulajdonságnak három vonatkozó skillje van. Az, hogy szintlépéskor a kiválasztott alaptulajdonságokat mennyivel (0-5) tudod növelni, attól függ, hogy a vonatkozó skilljeiket
összesen hány ponttal növelted. Például a Strength vonatkozó skilljei a Blade, a Blunt és a Hand to hand. (Bocsánat, tudom, hogy ezeket Te is tudod, csak olyan választ szeretnék írni, ami
esetleg később másnak is hasznos lehet..

)
Ahhoz, hogy szintlépéskor 5 ponttal növelhesd a Strength értékét az kell, hogy ezekből
bármilyen kombinációban összeszedjél 10 pontot. (Az is jó, ha csak a Blade skilledet növeled 10-zel, de az is, ha pl. 6-tal növeled a Blade-et, és 4-gyel a Bluntot, vagy kettővel a Bluntot és kettővel a Hand to handet, stb..)
NEM számít, hogy majorban vagy minorban vannak-e az adott skillek, a lényeg, hogy az alaptulajdonság vonatkozó skilljeit
együttesen tízzel növeld, és akkor megkapod rá szintlépéskor a plusz 5-öt.

Természetesen szintet csak akkor léphetsz, ha a major skillekből -szintén bármilyen kombinációban- összejön 10, de az adott attribútumra kapható pontok szempontjából érdektelen, hogy a vonatkozó skilljei majorban vagy minorban vannak, a lényeg, hogy együttesen, még egyszer mondom,
bármilyen kombinációban 10 ponttal növeld őket. Ill. annyit hozzáteszek -szintén csak a teljesség kedvéért

-, hogy majorban gyorsabban fejlődnek a skillek, viszont én direkt nem tettem semmilyen fontos skillt majorba, hogy mindig tervezhető legyen a szintlépés. (Bár az armorert legközelebb beteszem majorba, maximum eleinte mindig csak azzal fogok szintet lépni, mert egy idő után baromi lassan fejlődik, ráaádsul nehezen is fejleszthető..

Én már csináltam olyan spellt is, ami a saját fegyvert sebzi, az ellenfelek páncélját, fegyvereit is mindig kikalapálom, de így is baromi lassan fejlődik, pláne 50-es skill után..)
Szerk.: Elnézést, ha túl "kimerítő" lett volna a válasz.. :o
Szerkesztette: <Maverick> 2006. 06. 27. 02:49 -kor