The Elder Scrolls IV II.
Elküldve: 2006. 07. 12. 20:50
Remélem ez a plugin kicsit komolyabb, mint az előzőek, mert őszintén szólva, nem voltam elájulva egyiktől sem, bár ez az utolsó azért hasznos holmival dobta meg az embert
Elküldve: 2006. 07. 13. 13:05
Valami becslése vagy határozott infoja van valakinek arról, hány oblivion gate-et kell bezárni? 16 síkról szól a fáma, de hogy ezekhez hány kapu tartozik... Most tartok a 21-ediknél, és már bizony rendesen elegem van belőlük.
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240
Elküldve: 2006. 07. 13. 13:23
Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 14:05
Valami becslése vagy határozott infoja van valakinek arról, hány oblivion gate-et kell bezárni? 16 síkról szól a fáma, de hogy ezekhez hány kapu tartozik... Most tartok a 21-ediknél, és már bizony rendesen elegem van belőlük. 
nem azzal haladsz a sztoriban hogy csukogatod őket, nem is muszály, csak amelyiket küldi írja elő
harcolni se kell, csak berohanni a sigil stone-ért és kész
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 07. 14. 18:52
Megérkezett és tölthető a kiegészítő.
HW:
Méregkertemben virágzik a döglesztő vadcseresznye..
HW:
Idézet
Oblivion: The Vile Lair Vámpírnak Tehénke
(HW Insider) Vízalatti barlangrendszerben szunyálhatunk vámpír karakterünkkel. Aki éhes, bármikor vért szívhat itt. Vámpír átokból is kigyógyulhatunk. Bérelhetünk gonosz szolgálókat és lehet imádkozni a feketeszívű Sithis istenhez. Lényegében többszintes lakóhelyről van szó. A Font of Renewal helyen kigyógyíthatjuk karakterünket a vámpír létből. Shrine of Sithis, tehát az istenünk oltára képes maxra emelni életerőnket és mindenféle betegséget kiűz testünkből. Dark Minionokat bízhatunk meg aranykereséssel. Pár tehénke szolgál ebédlőasztalként, ha kell már a vérecske. Van egy kert is, tele mérges növényekkel, mint például a Chokeberry, amelyet szépen megetethetünk az ellenfeleinkkel. Lakhelyünket dolgozószobával és raktárral bővíthetjük.
The Vile Lair letöltés
(HW Insider) Vízalatti barlangrendszerben szunyálhatunk vámpír karakterünkkel. Aki éhes, bármikor vért szívhat itt. Vámpír átokból is kigyógyulhatunk. Bérelhetünk gonosz szolgálókat és lehet imádkozni a feketeszívű Sithis istenhez. Lényegében többszintes lakóhelyről van szó. A Font of Renewal helyen kigyógyíthatjuk karakterünket a vámpír létből. Shrine of Sithis, tehát az istenünk oltára képes maxra emelni életerőnket és mindenféle betegséget kiűz testünkből. Dark Minionokat bízhatunk meg aranykereséssel. Pár tehénke szolgál ebédlőasztalként, ha kell már a vérecske. Van egy kert is, tele mérges növényekkel, mint például a Chokeberry, amelyet szépen megetethetünk az ellenfeleinkkel. Lakhelyünket dolgozószobával és raktárral bővíthetjük.
The Vile Lair letöltés
Méregkertemben virágzik a döglesztő vadcseresznye..
Szerkesztette: Necros 2006. 07. 14. 18:53 -kor
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 07. 15. 12:10
Most nézem mit tud, hááát, elég jó plusz bútorok vannak, az hétszentség
Elküldve: 2006. 07. 16. 01:42
A fő történetszál befejezésekor 11-es szintű volt a karakterem; nem akartam előtte rágyúrni, mert attól tartottam, hogy magas szintű karakterrel túl nehezek lesznek az ellenfelek.. Nos, mostanra 23-as szintű a Nordom, akinek a titulusait még felsorolni is nehéz, és azt tapasztaltam a hosszú és küzdelmekkel teli játék során, hogy az igaz, hogy egyre keményebb ellenfeleket kap az ember, amint halad előre a szintlépésekben, de egy jól fejlesztett karakter előnye is egyre inkább kidomborodik, és mostanra három Minotaur Lordot úgy intézek el az arénában, mint a játék elején három patkányt..
A mára már Cyrodiil-szerte rettegett kardom, az Umbra továbbra is lényegében az egyedüli fegyver, amit használok; természetesen most nem a különböző destruction spellekre gondolok, amiket rendesen osztok az ellenfeleknek, ha a helyzet megkívánja.. Más fórumon -lehet, hogy külföldin- olyan véleményt is olvastam, hogy "nem olyan nagy szám az Umbra". Nos, ezt meg kell cáfolnom: az Umbra a legjobb kard a játékban!! Mikor még alacsonyszintű volt a karakterem, különösen felemelő érzés volt egy olyan karddal küzdeni, aminek a sebzése kb. kétszerese az akkori, azon a szinten egyébként elérhető legerősebb kardénak. 100-as Blade skillel, 100-as erővel (ezektől függ, hogy mennyi egy kard maximális sebzése) 125%-ra kikalapálva (expert -vagy master- armorer skillel) pedig 33 a sebzése, és quest item lévén nulla a súlya!! Összehasonlításképpen egy Daedric Claymore-nak ugyanilyen feltételek mellett csak 31 a sebzése, viszont 62 egység a súlya, ráadásul kétkezes.. Az Umbra enchantja a "Soul Trap for 120 secs on strike", ami alapján gondolom, nem kell mondanom, hogy milyen ideális hozzá az Azura's Star. (Martinnak a Skeleton Key-t adtam a főszál során az Azura's Star helyett. Igen, a Skeleton Key-t, mert az Open Very Hard Locks spell mellett lényegében fölösleges, ráadásul annyira megdobta a security skillt, hogy utána már jó sokáig kitartottak a lockpickek auto attempt mellett is..) Komolyan mondom, megértem a néhai Umbrát (a csajt), hogy úgy magával ragadta a kard, mert az én karakteremhez is szinte hozzánőtt; az a kard egy álom! 
A következő két képben az a pláne, hogy itt még csak Level 2 vagy 3 szintű volt a karakterem.
(Umbra legyőzéséről a játék legelején már írtam korábban, természetesen onnan van a full Ebony páncél is.)
Íme a hős Nord, teljes harci díszben, az Umbrával a kezében:
(Katt a kis képekre!)

És még egy kép ugyanonnan (Finger of the Mountain küldi), picit más szögből:

Ez már kép már jóval későbbi készült, a Nocturnal küldetés után, ahogyan az álomkard megvillan:

Van egy olyan érzésem, hogy ha új karatert indítok, az Umbra nevet fogom neki adni..
Rengeteg nagyértékű fegyvert, páncélt és egyéb dolgokat zsákmányoltam már, de ezeket vagy eladom, vagy beteszem a skingradi rezidenciám (a legdrágább ingatlan a játékban) gyűjteményébe..
Inkább ez utóbbi megoldást választom, mert nem szívesen adok oda a kereskedőknek 1200 aranyért egy olyan cuccost, ami amúgy 3-4000 vagy bizonyos esetekben akár 10-12000 arany..
Már azon is csak mosolyogni tudok, amikor néhány mágus képességű ellenfél idéz egy-egy Skeleton championt vagy feketemedvét.. Olyankor válaszul idézek nekik egy Frost Atronach-t, esetleg egy Spider Daedrat csak azért, hogy lássák, hogyan is csinálják az ilyesmit a nagyok..
A magas szint további előnye, hogy itt kezdenek el igazán értékes cuccokat potyogtatni a legyőzött ellenségek.. Egy jó ló ára pl. összejött a két város közti úton legyőzött banditáktól elvett páncélok és fegyverek eladásából..
Mindez -hangsúlyozom- úgy, hogy a kereskedők uzsoraárakat adnak, és akkor még enyhén fogalmaztam.. 
Van pl. egy 16000 arany értékű pajzsom, ami egy jobb ház ára, persze berendezés nélkül.. (A Spell Breaker a Shrine of Peryite questből.) Ezt nem használom, mert a Reflect Damage enchanttal felruházott Ebony pajzsom, az Escutheon of Chorrol, számomra hasznosabb, de tudjátok, mikor fogja tőlem "lenyúlni" 1200 aranyért egy kapzsi, zsugori kereskedő?!? SOHA!! Inkább Nirnrootot eszem.
BTW, Nirnroot.. Száztizennégyet gyűjtöttem össze ebből a gazból.. Ez szvsz a legrosszabb "ráfordított idő per jutalom értéke" mutatóval rendelkező küldi..
(Ha már itt tartunk, szintén ezen mutató alapján és szintén szerintem a legjobb a Namira. Nem azt mondom, hogy a Ring of Namira a legszuperebb, leghasznosabb cucc, csak azt, hogy egy 10 perc alatt letudható, ráadásul vértelen küldi után egy ca. tízezer arany értékű gyűrű a jutalom, ami ráadásul még hasznos is..
) A Nirnrootra visszatérve: hogy mit jelent ebből száztizennégyet összeszedni, azt csak az tudja, aki megcsinálta ezt a küldit.. Lényegében végig kell menni az összes folyó, tó, tengerpart, tehát a Cyrodiilben fellelhető összes víz minden elérhető partszakaszán, persze figyelmesen, mert nem elég, hogy ritka, mint a fehér holló, sokszor még jól el is dugták a készítők sziklák mögé..
Természetesen megtehettem volna, hogy beírom a konzolba, hogy "player.additem 0004E940 <amennyi gazt akarsz>", de NEM tettem, mert hajtott a kíváncsiság, hogy vajon tényleg olyan nehéz-e összeszedni 100-at.. Hát tényleg! :Đ Természetesen a következő karakteremmel majd hagyom a francba; ha Nirnrootot látok, akkor hozzá sem nyúlok, különben bekerül az inventoryba a "Seeking your roots" nevü quest.. Egyébként becsapós a címe, mert az alapján én legelőször, amikor még csak próbálgattam a játékot, azt gondoltam, hogy esetleg fény derül arra, hogy ki is valójában a mindenkori játékos, hogyan és miért került oda, vagy valami ilyesmi, tehát a "roots" (gyökerek) szónak az elvont értelmére gondoltam, de nem.. A gyökér az volt, aki kitalálta ezt a címet a küldetésnek.. ![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
Azt hiszem, hogy a szintlépésekben rejlő előnyök elemzésével indult ez a hozzászólás, bár már nem vagyok benne biztos..
Mivel tudatosan fejlesztettem a Nordomat, így már kb. a 18-as szinten kimaxoltam minden fontos attributumot és skillt, továbbá megszereztem a számomra fontos rangokat is. Innentől kezdve már csak a puszta kíváncsiság miatt fejlesztettem tovább a karaktert, illetve azért, mert kettő vagy három küldi 20-as szinthez volt kötve, továbbá Daedric páncélokat és fegyvereket is csak ezen szinttől kezdve lehet lootokban szerezni. Még végigvittem a Fighters Guild küldetéseit, bár ez teljesen ellentétes a szerepjáték-felfogásommal, hiszen amúgy már enyém a Champion of Cyrodiil rang, továbbá én vagyok a Mage's Guild első embere, az Arch-Mage. Ezek után a harcos céhbe belépni kb. olyan, mintha egy főherceg, aki mellesleg mondjuk országa akadémiájának az elnöke, belépne újoncként a seregbe..
(Csak ki akarom tapasztalni ezt is, mert legközelebb inkább a Fighters guild karrierjét választom a Mages Guild helyett, és akkor legalább már rutinosan fogom csinálni a küldiket..
)
Megjegyzem, hogy a sok fényes rang mind szép és jó, de lényegében semmi előnnyel nem jár..
Ha egy fogadóban véletlenül a szék helyett egy almára nyomnám az Entert, akkor már "Őrség, segítség! Tolvaj!" kiáltással hívják a légiósokat, és az az őr, aki előtte "All hail the Champion of Cyrodiil!" felkiáltással üdvözölt az utcán (na, kb. ennyi az előnye a rangnak), az most "Megállj, te gaz bűnöző, most véged!" (egy almáért, a kétes erkölcsű anyukáját!) kiáltással tartóztatna le, illetve bírságolna meg..
Rendkívül illuzióromboló és teljesen életszerűtlen! Akartam még írni az ilyen és ehhez hasonlatos, bosszantó hibákról és anomáliákról, de talán majd egy következő hozzászólásban, mert legalább két órám ráment erre az írásra..
Remélem, hogy figyelmesen végigolvastátok..
A következő két képben az a pláne, hogy itt még csak Level 2 vagy 3 szintű volt a karakterem.
Íme a hős Nord, teljes harci díszben, az Umbrával a kezében:
(Katt a kis képekre!)

És még egy kép ugyanonnan (Finger of the Mountain küldi), picit más szögből:

Ez már kép már jóval későbbi készült, a Nocturnal küldetés után, ahogyan az álomkard megvillan:

Van egy olyan érzésem, hogy ha új karatert indítok, az Umbra nevet fogom neki adni..
Rengeteg nagyértékű fegyvert, páncélt és egyéb dolgokat zsákmányoltam már, de ezeket vagy eladom, vagy beteszem a skingradi rezidenciám (a legdrágább ingatlan a játékban) gyűjteményébe..
Már azon is csak mosolyogni tudok, amikor néhány mágus képességű ellenfél idéz egy-egy Skeleton championt vagy feketemedvét.. Olyankor válaszul idézek nekik egy Frost Atronach-t, esetleg egy Spider Daedrat csak azért, hogy lássák, hogyan is csinálják az ilyesmit a nagyok..
A magas szint további előnye, hogy itt kezdenek el igazán értékes cuccokat potyogtatni a legyőzött ellenségek.. Egy jó ló ára pl. összejött a két város közti úton legyőzött banditáktól elvett páncélok és fegyverek eladásából..
Van pl. egy 16000 arany értékű pajzsom, ami egy jobb ház ára, persze berendezés nélkül.. (A Spell Breaker a Shrine of Peryite questből.) Ezt nem használom, mert a Reflect Damage enchanttal felruházott Ebony pajzsom, az Escutheon of Chorrol, számomra hasznosabb, de tudjátok, mikor fogja tőlem "lenyúlni" 1200 aranyért egy kapzsi, zsugori kereskedő?!? SOHA!! Inkább Nirnrootot eszem.
Azt hiszem, hogy a szintlépésekben rejlő előnyök elemzésével indult ez a hozzászólás, bár már nem vagyok benne biztos..
Mivel tudatosan fejlesztettem a Nordomat, így már kb. a 18-as szinten kimaxoltam minden fontos attributumot és skillt, továbbá megszereztem a számomra fontos rangokat is. Innentől kezdve már csak a puszta kíváncsiság miatt fejlesztettem tovább a karaktert, illetve azért, mert kettő vagy három küldi 20-as szinthez volt kötve, továbbá Daedric páncélokat és fegyvereket is csak ezen szinttől kezdve lehet lootokban szerezni. Még végigvittem a Fighters Guild küldetéseit, bár ez teljesen ellentétes a szerepjáték-felfogásommal, hiszen amúgy már enyém a Champion of Cyrodiil rang, továbbá én vagyok a Mage's Guild első embere, az Arch-Mage. Ezek után a harcos céhbe belépni kb. olyan, mintha egy főherceg, aki mellesleg mondjuk országa akadémiájának az elnöke, belépne újoncként a seregbe.. Megjegyzem, hogy a sok fényes rang mind szép és jó, de lényegében semmi előnnyel nem jár..
[ASUS Rampage IV Extreme] | [Intel® Core™ i7-4930K] @ [4500 MHz] | [Cooler Master Hyper 412S] | [4x4 GB Corsair Vengeance DDR3-1866 MHz, CL9, CR1] | [ASUS Radeon R9 290 DirectCU II]
[Corsair Force 3 240GB SSD] | [Samsung 840 Pro 256 GB SSD] | Toshiba 3 TB SATA 3.0 HDD | [Cooler Master HAF X] | [XFX Pro 850W (Seasonic SS-850HT)] | [Dell S2740L 27" IPS monitor]
[Corsair Force 3 240GB SSD] | [Samsung 840 Pro 256 GB SSD] | Toshiba 3 TB SATA 3.0 HDD | [Cooler Master HAF X] | [XFX Pro 850W (Seasonic SS-850HT)] | [Dell S2740L 27" IPS monitor]
Elküldve: 2006. 07. 16. 03:44
Idézet: Mulder - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 9:18
Nem, nem olheted meg oket. Eszrevenni eszrevehetnek, ok tamadhatnak, meg is utheted oket de kinyirni nem szabad. Futottam mint atom, de a szuk fojosokon max smasszer tudott mogem ferni es ha utott akkor le is maradt. szoval -p alatt kifutottam. Na de olni azt nem szabad mert bonus nyislu.
ly-okat, ember!
Én is folytatom a gammát, de a DB azért nem szimpatikus, mert csak ugy, indok nélkül kell benne likvidálni embereket. Ha legalább rossz v. más klánhoz tartozó emberek lennének...
Elküldve: 2006. 07. 16. 09:05
Mondjuk ez a lényege, anno a Morrowindbennis megesett, hogy kiscserkészeket kellet lecsapni a Morag Tong-ban, ugyebár...
Amugy, a DB-ben ha az ember ráérez a lényegre, korántsem olyan rossz érzés csinálni, a legjobban kidolgozott küldetések vannak itt, annyire észnél kell lenni néha, hogy az hihetetlen. Akit meg az Infame pontok aggasztanak, na és...előtte végig kell nyomni a Thieves Guildet, és minden gyilkosság előtt felrántani a Gray Cowl-t, onnantól az infame máris az alteregónknak megy, nem nekünk
Mellesleg egy zsák jó fegyver, páncél, pénzt, satöbbivel gazdagodunk, hogy a játék legjobb lovát, Shadowmere-t meg se emlitsük.
Amugy, Umbra Sword, szerintem csitelés 0 súlyú quest itemmel mászkálni, az azért olyan, mert nem fejezted be a küldetést igy vagy ugy. Ugyanis, ha visszaviszed a kardot, Clavicus Vile ugyan jól bepöccen és nem kapod meg a maszkot, de a kardot megtarthatod. Az Umbra ugyanis nem olyan cucc, ami beáll az inventoryba mint quest tárgy, valami bug miatt, bár, ha jobban meggondolom, elvileg a Boots of Springhael Jak-ot is elvileg el kellene bukni a Thieves Guild záróküldetésénél, az más kérdés, hogy nekem akkor már akkora annyi HP-m volt, hogy simán leugrottam a kéményen

Az biztos, hogy annyira nem kell reszelni a karaktert, mint anno a Morrowindben, bár azt is végigtoltam elsőre valami hót csumpi összedobált karakterrel, de végső soron igazándiból itt sokkal inkább maga a játékélmény számit, minthogy minden 100ra legyen maxolva, és én legyek az übertáp. Nekem most 39. szintű a Khajiit-om, de a willpowerje még mindig 35, és egy kezemen meg tudom számolni, hány spellt lőttem el, már ami nem Heal volt, mondjuk az igaz hogy azt is, hány percet NEM lopakodtam, vagy ugráltam
Amugy, a DB-ben ha az ember ráérez a lényegre, korántsem olyan rossz érzés csinálni, a legjobban kidolgozott küldetések vannak itt, annyire észnél kell lenni néha, hogy az hihetetlen. Akit meg az Infame pontok aggasztanak, na és...előtte végig kell nyomni a Thieves Guildet, és minden gyilkosság előtt felrántani a Gray Cowl-t, onnantól az infame máris az alteregónknak megy, nem nekünk
Amugy, Umbra Sword, szerintem csitelés 0 súlyú quest itemmel mászkálni, az azért olyan, mert nem fejezted be a küldetést igy vagy ugy. Ugyanis, ha visszaviszed a kardot, Clavicus Vile ugyan jól bepöccen és nem kapod meg a maszkot, de a kardot megtarthatod. Az Umbra ugyanis nem olyan cucc, ami beáll az inventoryba mint quest tárgy, valami bug miatt, bár, ha jobban meggondolom, elvileg a Boots of Springhael Jak-ot is elvileg el kellene bukni a Thieves Guild záróküldetésénél, az más kérdés, hogy nekem akkor már akkora annyi HP-m volt, hogy simán leugrottam a kéményen
Az biztos, hogy annyira nem kell reszelni a karaktert, mint anno a Morrowindben, bár azt is végigtoltam elsőre valami hót csumpi összedobált karakterrel, de végső soron igazándiból itt sokkal inkább maga a játékélmény számit, minthogy minden 100ra legyen maxolva, és én legyek az übertáp. Nekem most 39. szintű a Khajiit-om, de a willpowerje még mindig 35, és egy kezemen meg tudom számolni, hány spellt lőttem el, már ami nem Heal volt, mondjuk az igaz hogy azt is, hány percet NEM lopakodtam, vagy ugráltam
Elküldve: 2006. 07. 16. 16:24
Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 9:05
Amugy, Umbra Sword, szerintem csitelés 0 súlyú quest itemmel mászkálni, az azért olyan, mert nem fejezted be a küldetést igy vagy ugy. Ugyanis, ha visszaviszed a kardot, Clavicus Vile ugyan jól bepöccen és nem kapod meg a maszkot, de a kardot megtarthatod.
Szerintem pedig semmi sem cheat, amivel pusztán csak kihasználjuk a játékban egyébként meglévő lehetőségeket.
Ha már itt tartunk, akkor írok egy tippet is a nulla súlyú páncélokra és fegyverekre.
Szerk.: Ez a kép mutatja, hogy milyen kedves is tud lenni Umbra:

Szerkesztette: <Maverick> 2006. 07. 16. 16:37 -kor
[ASUS Rampage IV Extreme] | [Intel® Core™ i7-4930K] @ [4500 MHz] | [Cooler Master Hyper 412S] | [4x4 GB Corsair Vengeance DDR3-1866 MHz, CL9, CR1] | [ASUS Radeon R9 290 DirectCU II]
Elküldve: 2006. 07. 16. 16:57
Attól még, hogy ezek a dolgok nincsenek rendesen megoldva a játékban, még nem számit oké dolognak, ahogy a bound móka is, mivel ez majdhogynem bugnak számit a játékban. Remélem, valami későbbi patchben ezt rendezik, mert valóban móka dolog, mint anno a Morrowindben a Robe of St Roris, csak elb*szarintja a játékélményt, szerintem.
Nem mondom, hogy anno én nem toltam a Morrowindt az UESP-s komplett leirás alapján, az elérhető maximumig tápolva a karaktert, de valahogy szerintem a szerepjátéknak nem a tápolásról, gyakásról, harácsolásról kellene szólnia. Mondom ezt úgy, hogy kb fél percet kerreg a játék, mig az Imperial City-beli kecóban betölti a láda tartalmát
, és hogy már ledaráltam szinte minden elképzelhető és elképzelhetetlen küldetést mindenkinek
Nem mondom, hogy anno én nem toltam a Morrowindt az UESP-s komplett leirás alapján, az elérhető maximumig tápolva a karaktert, de valahogy szerintem a szerepjátéknak nem a tápolásról, gyakásról, harácsolásról kellene szólnia. Mondom ezt úgy, hogy kb fél percet kerreg a játék, mig az Imperial City-beli kecóban betölti a láda tartalmát
Elküldve: 2006. 07. 16. 19:16
Nekem a Blade of Woe tetszett meg, miután kicsit felturbózta az a kedves néni. :Đ A DB küldetések tényleg szuerek. De ha belegondolunk, biztos nem ok nélkül kell megölni az áldozatokat. Persze, biztosan voltak olyan megbízatások is, ahol a "rossz" oldal bízott ránk egy gyilkosságot, de ez benne van.
Engem amúgy a FG egyik küldetése "viselt meg" leginkább.
Mikor a Blackwood Company-ba kellett beépülni és "goblinokat" ölni...
Legalább a bosszú is hajtott a leszámolásnál.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 07. 16. 20:11
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 19:16
Engem amúgy a FG egyik küldetése "viselt meg" leginkább.
Mikor a Blackwood Company-ba kellett beépülni és "goblinokat" ölni...
Legalább a bosszú is hajtott a leszámolásnál. ![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
Engem kevésbé viselt meg az említett küldi, máris leírom, hogy miért. Aki még nem csinálta a Fighters Guild "Infiltration" küldijét, annak esetleg spoiler lehet, úgyhogy

Tehát jóval előtte volt ugyebár az Amelion's Debt nevű küldi, ahol a Water's Edge-ben élő és relatíve csinosnak mondható Biene Amelionnak segítettem kilábalni az adósságából. Nem cifráztam, örültem, hogy végre nem muszáj bemenni egy rohadt barlangba, ezért adtam a csajszinak 1000 aranyat. Természetesen szinte szárnyalt örömében, és nem győzte hangsúlyozni, hogy mindig hálás lesz ezért a nagylelkű tettért. Na igen, annyira hálás volt, hogy miután ottmaradtam még néhány másodpercig, hogy egy kicsit megskubizzam
Elküldve: 2006. 07. 16. 20:42
:o Ilyen beteges elmével nem csoda... :Đ
Azok az "anomáliák" tényleg elég kiábrándítóak tudnak lenni... Épp ezért van az, hogy nem sok játék ért a valódi, papír alapú RPG-k közelébe.
Elküldve: 2006. 07. 16. 22:27
Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 9:05
Ugyanis, ha visszaviszed a kardot, Clavicus Vile ugyan jól bepöccen és nem kapod meg a maszkot, de a kardot megtarthatod.
Tőlem elvette a kardot, a maszkot is megkaptam, és a kutyája (ami a quest befejezéséig az inventorymba költözött) is visszakerült mellé a talapzatra.
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240
Elküldve: 2006. 07. 16. 23:22
Igen, de dönthetsz ugyebár. Vagy a kard, vagy a maszk. Én is a maszk mellett döntöttem, az Umbra nekem túl nehéz és lassú, és amugy sem soul trapezek, szégyen és banánszag, de egy sima Daedric Short Sword-al nyomom az ipart.
Elküldve: 2006. 07. 16. 23:35
Nekem egy enchantolt (sk
) üvegkardom van, Necros' Longsword. :Đ Csak ritkán töltöm újra, anélkül is jó, a szellemeket/hasonlókat tudom vele sebezni.
Elküldve: 2006. 07. 17. 02:41
Én is készítettem azért egy saját, enchantolt fegyvert, de csak nagyon ritkán használom. Egy Daedric Longswordot ruháztam fel csapásonként 36 pontos elektromos sebzéssel. Ha "lemerül", csak megidézek egy Frost Atronach-t, legyakom az Umbrával, és az Azura's Starból már fel is töltöm a Longsword of Lightning nevű kardomat.
(Isteni dolog az Umbra és az Azura's Star együtt.
) De mondom, ezt a kardot csak kivételes esetekben használom, mint pl. a The Noble's Daughter questnél, ahol három Savage Ogre-t kellett egyszerre eliminálni. Nem volt gond egy pillanatig sem..
Azt az öt rusnya ogret is kinyírtam, akiket Malacath megbízásából először felszabadítottam a rabszolgaságukból..
Abban a küldiben nem a jutalom volt számomra az értékes, hanem az a sok Ebony és Daedric cucc, amiket az ogrek őrzőitől vettem el.
Gratulálok, hogy ezt tíz hozzászólásból ki tudtad következtetni!
Másoknak sokkal több időbe telik, mire rájönnek, ha rájönnek egyáltalán..
:Đ
Áááá, nem tudjátok, hogy mi a jó!
Ráadásul a Personalityt (amit a maszk 20 ponttal megdob) a legkevésbé fontos attribute-nak tartom..
Jó régen csináltam egy spellt, ami 50 ponttal megnöveli a "tetszésindexemet", ez eddig mindig elég volt, de ha mégsem lett volna elég, akkor később csináltam egy Love Me nevű spellt, ami 100 pontos charm.
Sokszor tudtam volna +5 ponttal növelni a Personalityt szintlépések alkalmával, mivel az Illusion skillre nagyon rágyúrtam (kész szerencse, hogy egy ilyen lényegtelen tulajdonság tartozik hozzá, nem pedig mondjuk az Intelligence), de egyszerűen pocsékolásnak tartottam.. Csak a 18. szint után növeltem a Personalityt, mert addigra a Strength, az Endurance, az Intelligence és a Willpower már mind 100-as volt.
(Skillekből 18. szinten pedig a Blade, Heavy Armor, Armorer, Alteration, Conjuration, Destruction, Illusion, Mysticism és a Restoration volt 100-as.) Azóta tényleg csak azért léptem szinteket, hogy megcsinálhassam a "Tournament of Ten Bloods" questet (Shrine of Boethia), ami szvsz az egyik legjobb küldi, illetve, hogy Daedric cuccosok legyenek lootban. Az egyik FG küldiben (azt hiszem, hogy a Mystery at Harlun's Watch, de nem vagyok biztos benne.. :? ) találtam egy jó kis gyűrűt, a "Ring of Perfection"-t, ami minden attribute-ot megdob 10 ponttal; mit mondjak, nem rossz, nem rossz.. 
Valamit még akartam írni, de már nem tudom, hogy mit...
Mindegy, már így is többet szövegeltem, mint Mankar Camoran, ami pedig nem semmi..
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 20:42
Ilyen beteges elmével nem csoda... :Đ
Gratulálok, hogy ezt tíz hozzászólásból ki tudtad következtetni!
Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 23:22
Igen, de dönthetsz ugyebár. Vagy a kard, vagy a maszk. Én is a maszk mellett döntöttem, az Umbra nekem túl nehéz és lassú...
Áááá, nem tudjátok, hogy mi a jó!
Ráadásul a Personalityt (amit a maszk 20 ponttal megdob) a legkevésbé fontos attribute-nak tartom..
Valamit még akartam írni, de már nem tudom, hogy mit...
Mindegy, már így is többet szövegeltem, mint Mankar Camoran, ami pedig nem semmi..
Elküldve: 2006. 07. 17. 07:22
Az is móka, hogy csak beállok védekezni, a szörnyek meg kinyírják magukat. :Đ A pajzsomnak van egy kis reflect damage tulajdonsága, ha nincs kedvem ütni vagy épp másra figyelek, akkor elő a pajzsot, majd meghal az ellen.
Elküldve: 2006. 07. 17. 08:15
Lehet, hogy vótmá, de ezt az Azure's start honnan lehet szermányolni?
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 07. 17. 11:14
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 7:15
Lehet, hogy vótmá, de ezt az Azure's start honnan lehet szermányolni? 
ezt az egyik küldi adja nem?
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

Súgó
A téma zárva.