HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#831 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 17. 12:47

Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 12:14

ezt az egyik küldi adja nem?

Na de melyik? :D
Faster! Harder! Cadaver!

#832 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 13:00

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 13:47

Na de melyik? :D

Az egyik Daedra shrine quest. Kezdesnek a Cheydinhali Magusguildben beszelj a Trayvond nevu Redguarddal.

#833 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 17. 16:54

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 7:22

Az is móka, hogy csak beállok védekezni, a szörnyek meg kinyírják magukat. :Đ A pajzsomnak van egy kis reflect damage tulajdonsága, ha nincs kedvem ütni vagy épp másra figyelek, akkor elő a pajzsot, majd meghal az ellen.

Az Escutcheon of Chorrol? ;) Az tényleg az egyik legjobb cucc, én is állandóan magamnál tartom. :) Egyrészt gyönyörű (alapvetően Ebony pajzs, de egy kicsit más, még szebb a kidolgozása, mint a standard Ebony pajzsokénak), másrészt a 25% reflect damage igen hasznos, ráadásul még van egy Fortify Endurance 8 pts effectje is. :cool: (Ehhez még hozzájön a Ring of Namira 12%-os reflect damage hatása, amit szintén általában viselek.) Direkt kipróbáltam, még egy Ogre is simán megpusztul, ha szimplán csak kitartom a pajzsot és blokkolok. :] Kb. 75%-ra tudja csak közben levinni a HP-met (szintén úgy, hogy semmit nem teszek), úgyhogy abszolút rizikómentes.. :D

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 8:15

Lehet, hogy vótmá, de ezt az Azure's start honnan lehet szermányolni?

A Shrine of Azura helyszínt kell felkeresned (a cheydinhali lóstabilizálótól :Đ nyílegyenesen észak felé haladsz, elhagyod a Lake Arriust, és onnan még kb. ugyanakkora távolság), majd bizonyos napszakban (alkonyat vagy hajnal, de a pontos időpontot meg nem tudom mondani így hirtelen..) glowdustot ajánlasz fel a szobornak, ekkor megkapod a küldit. :) A glowdust az a will-o-the-wispek (vagy hogy a csudába hívják) standard kelléke, de én simán elhoztam a brumai Mages Guildből, mivel 2. vagy 3. szinten, amikor ezt a küldit csináltam, még (szerencsére) nem találkoztam will-o-the-wisppel, bár nem kizárt, hogy már akkor is van.. :rolleyes: Ezután egy ocsmány barlangban öt vámpírt kell eliminálni, majd visszatérni a szoborhoz, és megkapod az Azura's Start.
Egyébként ez a küldi része a főszálnak is, bár kiváltható, ha más Daedric cuccost adsz oda Martinnak, mert neki mindegy, csak Daedric "artifact" legyen.. Kép

#834 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:53

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 17:54

A Shrine of Azura helyszínt kell felkeresned...

:respect: Majd ha egyszer lesz kedvem játszani vele megcsinálom. ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#835 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:27

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 16:54

Egyébként ez a küldi része a főszálnak is, bár kiváltható, ha más Daedric cuccost adsz oda Martinnak, mert neki mindegy, csak Daedric "artifact" legyen..

Így van, én valami gyűrűt adtam oda neki.
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240

#836 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 01:37

Én a Skeleton Keyt adtam Martinnak, mire valami olyasmit mondott, hogy most már nyugodtabbak lehetnek Cyrodiil kereskedői.. :D

#837 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 18:43

Én a Volendrungot :D Mekkora xar az :D Amugy, én meg a Speed/Luckot maxoltam ki, meg az Endurancet, nekem eddig ez a nyerő. Amugy, az Escutcheon of Chorrol tényleg nyerő, párositva valami Magebane cuccal, ami Spell Absorbtionos, verhetelen, mellesleg, ha tápolni akar az ember, elég beállni egy regiment patkány elé, előbb-utóbb elhullanak, és közben még az Armor skillek is nőnek :D

#838 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 18. 21:44

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 18:43

Én a Volendrungot :D Mekkora xar az :D

Egyetértés! :taps: Tényleg jó méretes... :Đ Én is azt adtam volna így utólag (ráadásul a blunt a hanyagolt skillek közé tartozik), csak akkor még nem volt meg.. (Esetleg a Wabbajacket, bár azt adott esetben lehet használni a Will-o-the-wispek ellen, mielőtt megrongálnák valamelyik tulajdonságot.. :rolleyes: )

#839 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 22:45

Will-o-wispek ellen az instant szájonvágás a nyerő, én a trollokkal vagyok haragban, mert mindig otthon marad a Goldbrand, ha trollölni megyek, pedig a tűztől pusztulnak a rendvesek mocskosul :D
Wabbajack poén, akárcsak a Sanguine's Rose, vétek elpazarolni, de a Volendrung az csak egy szutyok vaskó. Igaz, nem is nagyon bővelkedik normális fegyverben a játék,ha jól meggondoljuk.

#840 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 23:19

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 23:45

Will-o-wispek ellen az instant szájonvágás a nyerő, én a trollokkal vagyok haragban, mert mindig otthon marad a Goldbrand, ha trollölni megyek, pedig a tűztől pusztulnak a rendvesek mocskosul :D
Wabbajack poén, akárcsak a Sanguine's Rose, vétek elpazarolni, de a Volendrung az csak egy szutyok vaskó. Igaz, nem is nagyon bővelkedik normális fegyverben a játék,ha jól meggondoljuk.

Goldbrand a király  :up:  Én is azzal nyomtam (ha úgy volt kedvem), asszem az umbránál is jobb.

de régen toltam már ezzel a játékkal... kicsit hiányzik  :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#841 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 00:10

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 22:45

Wabbajack poén, akárcsak a Sanguine's Rose, vétek elpazarolni..

Ez igaz! ;)

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 23:19

Goldbrand a király  :up:  Én is azzal nyomtam (ha úgy volt kedvem), asszem az umbránál is jobb.

Ez már inkább szubjektív.. ;) Magának a kardnak az alapsebzése picivel kevesebb, mint az Umbrának, viszont hozzájön a 22 pontos tűzsebzés, így tehát kétségtelen, hogy támadásban előnyt élvez. De az Umbra!...  :wub:
Én, ha nagyon kritikus támadás kell, akkor a saját magam által készített "Longsword of Lightning" nevű kardomat használom. :cool: Ez egy Daedric Longsword 36 pontos shock damage effekttel, ami elég "megrázó" a legtöbb ellenfélnek.. :] :D
Ezen a képen látszik mindhárom kard statja:
(Katt a thumbnailre!)

Kép

#842 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:08

Egy hülye kérdés. Mi értelme van olyan cuccokat betenni, amik mondjuk annyi plusz "szintet" adnak egy skill-hez, hogy a bonus-al már éppen apprentice lenne novice-ból, de nem lesz apprentice, ugyanúgy novice, csak a számérték tűnik többnek. :think:

#843 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 17:24

Mert a számérték számit az adott skill használatánál, az adott szint (apprentice-novice-akármi) csak bónuszt jelent, hogy kapsz ezt-azt a skillhez. Okos megoldás szerintem.

#844 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 05:49

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 0:10

Ez igaz! ;)

Ez már inkább szubjektív.. ;) Magának a kardnak az alapsebzése picivel kevesebb, mint az Umbrának, viszont hozzájön a 22 pontos tűzsebzés, így tehát kétségtelen, hogy támadásban előnyt élvez. De az Umbra!...  :wub:
Én, ha nagyon kritikus támadás kell, akkor a saját magam által készített "Longsword of Lightning" nevű kardomat használom. :cool: Ez egy Daedric Longsword 36 pontos shock damage effekttel, ami elég "megrázó" a legtöbb ellenfélnek.. :] :D
Ezen a képen látszik mindhárom kard statja:
(Katt a thumbnailre!)

Kép

Nálad hogyhogy 125 a tárgyak "egészsége"?  :eek:

#845 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 07:00

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 6:49

Nálad hogyhogy 125 a tárgyak "egészsége"?  :eek:

Ha az Armory-d Master szintű, akkor 100% fölé tudod kalapálni a cuccokat. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#846 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 09:25

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 18:24

Mert a számérték számit az adott skill használatánál, az adott szint (apprentice-novice-akármi) csak bónuszt jelent, hogy kapsz ezt-azt a skillhez. Okos megoldás szerintem.

Igen, de nekem pont az lenne a lényeg, hogy a plusz növekménnyel már meglehetne mondjuk a journeyman szintje a futásomnak.

#847 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 15:39

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 7:00

Ha az Armory-d Master szintű, akkor 100% fölé tudod kalapálni a cuccokat. :)

Na akkor ezért nem, arra még nem gyúrtam. :D

#848 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:29

Én igen :D Amugy nem Master, hanem Expert szinten kapod, azaz elég 75ig tolni. Master szinten sosem törik el a kalapács, igy elég egy egy életre :D
Amugy, a skillnövelés magic által. Hát épp ez a lényeg. Ha rendesen felfejleszted, az legyen is teljesen más, mintha simán varázslattól kapna egy löketet, de ez más szerepjátékoknál is igy van, nézd meg pl a Shadowrunt, hiába van képességhuzalozásod, attól még nem fogod ugyanazt kapni, mintha rendesen kifeljlesztenéd az adott képességet.

#849 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 19:18

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:29

Én igen :D Amugy nem Master, hanem Expert szinten kapod, azaz elég 75ig tolni. Master szinten sosem törik el a kalapács, igy elég egy egy életre :D

Igaz, elnézést is kérek tudatlanságom meg a lukas memóriám miatt. :(                                              :D  :Đ
Hmm... ha összeszedném a házaimban mindenfelé "elraktározott" holmikat, szerintem gazdagabb lennék, mint az uralkodó. :D  :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#850 Felhasználó inaktív   eVoodoo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 20:12

Ez egy lófasz  :reklamacio:
Ja és mi a tököm az a HDR? És nekem miért nincs olyan?  :reklamacio:
Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!
             --== Ments meg egy Életet!--==
Radio TDT 96kbps - DjG3R1 ->OFF!

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »