The Elder Scrolls IV II.
Elküldve: 2006. 06. 24. 19:16
Ja amugy kezdtem uj karit, high elf, custom, mage bs. Hat hirtelen megtalaltam a jatekban a kihivast. Az imperial crusaderemmel setagalopp volt az egesz game. Ezzel viszont mar az arenaban gondok akadtak. Nem is tudtam 1 nap alatt az arenat vegignyomni. potionozni kelett meg ijenek. Minden franko skillt szinte minorba raktam. major skill: security, speechcraft, merchant, atletika meg hasonlok.
Elküldve: 2006. 06. 24. 19:26
Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 20:11
Ha skingradban a goreval akartam beszelni akkor mindig a szemeji titkaranak kellett eloszor szolni es az kihivta.
Igaz, ezt elfelejtettem mondani.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 06. 24. 20:33
Basszus, gaz van. Ha alszok a karakterrel akkor a toltes kozben kiakad. lassan loadoz es a load kepernyonel a kepek (a "tipp of the day" vagy "did you know?!" szintu tanacsok) izom gyorsan prognek, majd szabajtalan muvelet. Tobb dolognak kene tortennie mondjuk alvas utan. Pl szintlepes de kivagtak 1 csonti miatt a DB-bol is, szoval vmi szellemmel is meg kene kozdenem alvas utan. auto es quicken kivul ezzel a karival nincs mas savem a kozelbol. 5let?
Elküldve: 2006. 06. 24. 20:47
Weatherleah: beugrott
Nincs ott semmi ork. Van Chorrolban 1 testverpar. (lehet oket kellett osszehozni mert halottnak hittek a masikat, volt vmi ikres kuldetes Cheydinhallban es Chorollban es volt 1 tok 1forma arc csak mas nevvel, de lehet az masik quest) Ok kernek meg hogy az OGRE-ket kergesd el a birtokrol. Ha ezt kikerted akkor lesz ott kb 3 ogre. Sajnos baromira linearis a game ezert ogre csak akkor lesz ott ha a tesok felkertek a takaritasra. Aztan ha ezzel megvagy (quest update) vissza a Chorrolba a krimoba, es ekkor ha kesz vagy akkor megkernek hogy kiserd oda oket. Ha ez megvan akkor utana ha legkozelebb arra jarsz mar rendbe lesz a haz. Majd meg a blade of Chorrol miat vissza kell meg nezned, de az odebb van.
Nincs ott semmi ork. Van Chorrolban 1 testverpar. (lehet oket kellett osszehozni mert halottnak hittek a masikat, volt vmi ikres kuldetes Cheydinhallban es Chorollban es volt 1 tok 1forma arc csak mas nevvel, de lehet az masik quest) Ok kernek meg hogy az OGRE-ket kergesd el a birtokrol. Ha ezt kikerted akkor lesz ott kb 3 ogre. Sajnos baromira linearis a game ezert ogre csak akkor lesz ott ha a tesok felkertek a takaritasra. Aztan ha ezzel megvagy (quest update) vissza a Chorrolba a krimoba, es ekkor ha kesz vagy akkor megkernek hogy kiserd oda oket. Ha ez megvan akkor utana ha legkozelebb arra jarsz mar rendbe lesz a haz. Majd meg a blade of Chorrol miat vissza kell meg nezned, de az odebb van.
Elküldve: 2006. 06. 24. 21:30
Nem csak akkor lesz rendben a ház, ha az apjukkal kapcsolatos küldetést megcsinálod?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 06. 24. 22:29
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 22:30
Nem csak akkor lesz rendben a ház, ha az apjukkal kapcsolatos küldetést megcsinálod?

Nem. Miutan odavezeted oket, ok rendbehozzak next time-ra a dolgokat szepen eldegelnek. Az apjuk miatt sokkal kesobb kerestem meg oket de hiaba. A csakonak odaadtam a tort (mondjuk jo darabig hasznaltam) a kocsmaban es sajna csak ez utan mentem el a tesokhoz. Igy bizonyitek hijan nem hittek el h fater tolvaj volt es csunyakat mondtak ram, meg minden es elkuldtek a fenebe. Nem volt mas valasztasom ugy megsertettek es 1mm hianyzott a destruction skill upg-hez, igy kaptak egy kis shock damaget, nem szenvedtek sokaig
Mas:
alvas reinstallal megoldodott. Talaltam viszont 1 ujabb bugot (patcholt game). Gray princet kihivtam az arenaban egy kis fightra a grand chamion cimert. Az elso karimmal ez 1 sima mecs volt, utottuk 1mast es az o HP-ja hamarabb elfogyott. Most azonban mindent ugyanugy csinaltam, es nem harcolt. Hozzamszolt az arena kozeben mikor megutottem hogy o meg akar halni nem akar 1 vampir spawnkent elni, neki a halal megvaltas es fojtassam ussem. Hat szetvertem, egyet se suhintott a kardjaval. Hat mondom ettol bizony nem csak a koznseg de en is lelombozodtam. De aztan kiderult a kozonseg megse. Mindenkinek tetszett a "hatalmas" fordulatokkal teli mecs. Sokaknak ez volt az evszazad meccse. Hat nemtom de en biztos visszakernem a penzem ha 1 ojan boxmeccset latnek ahol az egyik hatratett kezzel all es agyonvereti magat. Nektem amugy volt mar ijen? Mitol fugg h harcol vagy sem? mind a 2X megcsinaltam a kuldeteset mivel baromira megeri a skillek miatt.
Elküldve: 2006. 06. 24. 22:42
Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 23:29
Nem. Miutan odavezeted oket, ok rendbehozzak next time-ra a dolgokat szepen eldegelnek. Az apjuk miatt sokkal kesobb kerestem meg oket de hiaba. A csakonak odaadtam a tort (mondjuk jo darabig hasznaltam) a kocsmaban es sajna csak ez utan mentem el a tesokhoz. Igy bizonyitek hijan nem hittek el h fater tolvaj volt es csunyakat mondtak ram, meg minden es elkuldtek a fenebe. Nem volt mas valasztasom ugy megsertettek es 1mm hianyzott a destruction skill upg-hez, igy kaptak egy kis shock damaget, nem szenvedtek sokaig 
Mas:
alvas reinstallal megoldodott. Talaltam viszont 1 ujabb bugot (patcholt game). Gray princet kihivtam az arenaban egy kis fightra a grand chamion cimert. Az elso karimmal ez 1 sima mecs volt, utottuk 1mast es az o HP-ja hamarabb elfogyott. Most azonban mindent ugyanugy csinaltam, es nem harcolt. Hozzamszolt az arena kozeben mikor megutottem hogy o meg akar halni nem akar 1 vampir spawnkent elni, neki a halal megvaltas es fojtassam ussem. Hat szetvertem, egyet se suhintott a kardjaval. Hat mondom ettol bizony nem csak a koznseg de en is lelombozodtam. De aztan kiderult a kozonseg megse. Mindenkinek tetszett a "hatalmas" fordulatokkal teli mecs. Sokaknak ez volt az evszazad meccse. Hat nemtom de en biztos visszakernem a penzem ha 1 ojan boxmeccset latnek ahol az egyik hatratett kezzel all es agyonvereti magat. Nektem amugy volt mar ijen? Mitol fugg h harcol vagy sem? mind a 2X megcsinaltam a kuldeteset mivel baromira megeri a skillek miatt.
Mas:
Akkor elsőre volt bug, mert az a lényege, hogy hagyja magát.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 06. 24. 22:42
Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 23:29
Nem volt mas valasztasom ugy megsertettek es 1mm hianyzott a destruction skill upg-hez, igy kaptak egy kis shock damaget, nem szenvedtek sokaig 
A kis gonosz.
Idézet
Mas:
Gondolom, előzőleg nem beszéltél vele a kutatásod eredményéről. Most elmondtad neki, ezért nem harcolt. Ez nem bug, ez lustaság.
Elküldve: 2006. 06. 24. 22:43
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 23:42
Akkor elsőre volt bug, mert az a lényege, hogy hagyja magát.
Csak akkor hagyja magát, ha elvállalod a küldetést és teljesíted.
szerk.: Tehát nem bug.
Szerkesztette: Necros 2006. 06. 24. 22:44 -kor
Elküldve: 2006. 06. 25. 08:19
Hozzaszolasom utolso mondtataban ott van h mind a 2X megincsaltam a kuldeteset. A gray prince training (3blade athletics es meg vmi)miatt megeri. Azert csinaltam most viszonylag koran meg ezt a kuldit mert emlekeztem ra h jo a jutalom. De elsore tenyleg nekem jott. Lehet fugg attol mijen viszonyban vagy vele, mijen a speechcraft skill meg hasonlok. Most ezeket majorba raktam igy 25rol indultak alapbol es szintlepesre is ezeket hasznaltam meg a DB cucc volt rajtam, nem ugy mint az elso karival. De ez csak tipp.
Mas:
Nincs vmi skill vagy karakter XP kalkulator? Jo lenne tudni hogy ha tudom h hany szintel nottek bizonyos skilljeim akkor megkapom e alvaskor a +5 bonust vagy meg gyurnom kell ra. Ha pl destruction restoration es alternation kell a willpowerhez akkor mennyit kell ezeknek fejlodiuk a +5hoz? mind1 h 1 skill fejlodik 10et a tobbi semmit? szamit hogy vmejik majorban van vagy minorban?
Mas:
Nincs vmi skill vagy karakter XP kalkulator? Jo lenne tudni hogy ha tudom h hany szintel nottek bizonyos skilljeim akkor megkapom e alvaskor a +5 bonust vagy meg gyurnom kell ra. Ha pl destruction restoration es alternation kell a willpowerhez akkor mennyit kell ezeknek fejlodiuk a +5hoz? mind1 h 1 skill fejlodik 10et a tobbi semmit? szamit hogy vmejik majorban van vagy minorban?
Elküldve: 2006. 06. 27. 02:44
Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 8:19
Mindegyik alaptulajdonságnak három vonatkozó skillje van. Az, hogy szintlépéskor a kiválasztott alaptulajdonságokat mennyivel (0-5) tudod növelni, attól függ, hogy a vonatkozó skilljeiket összesen hány ponttal növelted. Például a Strength vonatkozó skilljei a Blade, a Blunt és a Hand to hand. (Bocsánat, tudom, hogy ezeket Te is tudod, csak olyan választ szeretnék írni, ami esetleg később másnak is hasznos lehet..
Ahhoz, hogy szintlépéskor 5 ponttal növelhesd a Strength értékét az kell, hogy ezekből bármilyen kombinációban összeszedjél 10 pontot. (Az is jó, ha csak a Blade skilledet növeled 10-zel, de az is, ha pl. 6-tal növeled a Blade-et, és 4-gyel a Bluntot, vagy kettővel a Bluntot és kettővel a Hand to handet, stb..)
NEM számít, hogy majorban vagy minorban vannak-e az adott skillek, a lényeg, hogy az alaptulajdonság vonatkozó skilljeit együttesen tízzel növeld, és akkor megkapod rá szintlépéskor a plusz 5-öt.
Szerk.: Elnézést, ha túl "kimerítő" lett volna a válasz.. :o
Szerkesztette: <Maverick> 2006. 06. 27. 02:49 -kor
[ASUS Rampage IV Extreme] | [Intel® Core™ i7-4930K] @ [4500 MHz] | [Cooler Master Hyper 412S] | [4x4 GB Corsair Vengeance DDR3-1866 MHz, CL9, CR1] | [ASUS Radeon R9 290 DirectCU II]
[Corsair Force 3 240GB SSD] | [Samsung 840 Pro 256 GB SSD] | Toshiba 3 TB SATA 3.0 HDD | [Cooler Master HAF X] | [XFX Pro 850W (Seasonic SS-850HT)] | [Dell S2740L 27" IPS monitor]
[Corsair Force 3 240GB SSD] | [Samsung 840 Pro 256 GB SSD] | Toshiba 3 TB SATA 3.0 HDD | [Cooler Master HAF X] | [XFX Pro 850W (Seasonic SS-850HT)] | [Dell S2740L 27" IPS monitor]
Elküldve: 2006. 06. 27. 07:29
Koszi, hasznos valasz volt. Mindig felirom majd szintlepeskor h mejik skill h all es probalok 10nel nem fejleszteni tobbet. Nekem is kokany skillek vannak majorban, kikeve az atletikat meg a heavy armort de ezek kontrolalhatok.
Elküldve: 2006. 06. 27. 08:10
Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 3:44
Én már csináltam olyan spellt is, ami a saját fegyvert sebzi, az ellenfelek páncélját, fegyvereit is mindig kikalapálom, de így is baromi lassan fejlődik, pláne 50-es skill után..)
Szerintem az armorer nagyon jól fekleszthető, sőt igazából túl jól.
Amíg 50-es szint alatt voltam veszettül kalapáltam minden utamba kerülő tárgyat, azóta csak a saját cuccomat, és már így is 90-es szint körül járok; 25. szintű a karakterem asszem.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 06. 27. 10:00
hardwireden van hir valami multiplayer modról.
Nézte már valaki? Nekem már nincs fent a játék...
Nézte már valaki? Nekem már nincs fent a játék...
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
Elküldve: 2006. 06. 27. 10:44
Elküldve: 2006. 06. 27. 12:24
Elküldve: 2006. 06. 27. 15:20
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 11:24
Még két kép a multi modról:
akkor ez most COOP?
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
Elküldve: 2006. 06. 27. 17:42
Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 16:20
akkor ez most COOP? 
Nézd meg a leírást.
Idézet
What can MultiTES4 actually do?
The current version (being only an alpha) is pretty limited in it's capabilities. It supports only 2 people running around Cyrodiil. The other players in the game are represented as NPCs to each individual on their computer. The NPC will move and travel to match the players that are connected to the server.
What can't MultiTES4 do?
At the moment, the following haven't been implemented: time/day/year synchronisation, quest sharing, deathmatch, cell/world synchronisation, err pretty much everything else you can think of. Console commands aren't blocked, either is fast travel. Animations aren't shared, neither is inventories or attributes. I wasn't kidding when I said it was the basics.
The current version (being only an alpha) is pretty limited in it's capabilities. It supports only 2 people running around Cyrodiil. The other players in the game are represented as NPCs to each individual on their computer. The NPC will move and travel to match the players that are connected to the server.
What can't MultiTES4 do?
At the moment, the following haven't been implemented: time/day/year synchronisation, quest sharing, deathmatch, cell/world synchronisation, err pretty much everything else you can think of. Console commands aren't blocked, either is fast travel. Animations aren't shared, neither is inventories or attributes. I wasn't kidding when I said it was the basics.
Elküldve: 2006. 07. 01. 10:44
Sziasztok,
Sajnos az én gépem kevés jelenleg még az Oblivionhoz, de hamarosan fejlesztés várható...
Addig is poénból kipróbáltam, 640X480 rulez
Ami feltűnt: a Morrowindhez képest mintha nagyságrendekkel egyszerűbb lenne a szövegkörnyezet?
Elég jól beszélek angolul, de a Morrowinddel néha elég rendesen megizzadtam, néha elég régies volt a szöveg. Az Ovlivionban viszont elég egyszerűnek tűnik... tényleg így van?
Sajnos az én gépem kevés jelenleg még az Oblivionhoz, de hamarosan fejlesztés várható...
Ami feltűnt: a Morrowindhez képest mintha nagyságrendekkel egyszerűbb lenne a szövegkörnyezet?
Elég jól beszélek angolul, de a Morrowinddel néha elég rendesen megizzadtam, néha elég régies volt a szöveg. Az Ovlivionban viszont elég egyszerűnek tűnik... tényleg így van?
Elküldve: 2006. 07. 01. 14:18
Idézet: nobela - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 11:44
Sziasztok,
Nem morrowindeztem, viszont a szoveg 1Xu. MM6 vagy Wizardry8 mejseg kb.

Súgó
A téma zárva.