HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 06. 08:34

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 7:32

Nem, szerintem 120 napig.

http://www.voipcheap.com/en/faq.html

"Credit in your VoipCheap balance remains valid for 90 days after your last purchase (unless stated otherwise if you for example buy credit by phone). If you buy new credit before your old credit expires any old credit left in your account will also remain valid."

#102 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 08:44

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 8:04

Ezt mar lattatok? Ez mar mint az uj Jajah-nal:

| xxxxxx | Remaining credit: € xxxx| 
Make VoipDiscount calls, using your normal phone!
You can now use your VoipDiscount credits to make calls with your normal phone (land line or mobile) with this simple new tool: Web activated calls (beta). Just enter your phone number and the destination number and press "Call!". Your phone will start ringing, pick it up and wait for the other side to pick up as well. 
Your phone number: 

Destination phone number: 
Make sure you enter both phone numbers in the international format, for instance for calls to UK phones: 0044 20 12345678

Costs for calling your phone number and the destination number are settled via your VoipDiscount account. You pay the regular VoipDiscount rates as advertised on our website. 
| Menu | Close window |

Ezek sz. oszekapcsolhatom masokat is  :up:
Bar mas sok hasznat nem latok ennek, ha csak nem az az esetben amikor gyenyge internetem van es igy tudok beszelni barkivel (dial-up eseten pl).
Tudjatok miert szeretem ezeket a "busterokat" mert mindig dolgoznak, kidolgoznak vmi ujat, latszik hogy igyekszenek ...
Tudjatok miert nem szeretm Oket? Mert mindig varialnak es valtoztanak ... foleg azert sem, hogy nincs ugyfelszolgalatuk ...

Igen össze lehet kapcsolni akár két idegen telefonszámot is, de mindez  a saját kontónkra.
Pl. (kicsit rosszmáju leszek  :D .) Van két ismerősöd, beírod a telefonszámukat, s indítod a hívást majd elvitatkoznak egymással hogy ki hívta a másikat és miért ;)
Inkább érdekességnek tartom, mintsem, hogy sok értelme lenne de működik már mindegyik buster klónon.

#103 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 09:01

hat pedig boven van ertelme!
1. en most firewall mogott csucsulok, es az istennek sem akar kimenni innen a hivas. na ezzel most (remelem.. majd beszamolok!) vegre tudom majd hasznalni.
2. elmegyek vendegsegbe, ahol van internet, de headset meg hasonlo dolgok nincsenek. igy meg lehet hasznalni.
3. varosban vagyok, beulok 5 percre egy internet kavezoba, megnezem a leveleimet, majd mobilrol hivom, akit szeretnek. (jo, ehhez nem art, ha olcso a mobil. szerencsere itt most az.)
4. vacakol a net. (wifinel azert elofordul..) ha nem azon keresztul hivom, akkor kikuszobolom a vacakolast.

eleg ennyi, vagy talaljak ki meg? ;) (ebbol a 4-bol engem 3 legalabb erint most..)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#104 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:03

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 10:01

1. en most firewall mogott csucsulok, es az istennek sem akar kimenni innen a hivas. na ezzel most (remelem.. majd beszamolok!) vegre tudom majd hasznalni.
2. elmegyek vendegsegbe, ahol van internet, de headset meg hasonlo dolgok nincsenek. igy meg lehet hasznalni.
3. varosban vagyok, beulok 5 percre egy internet kavezoba, megnezem a leveleimet, majd mobilrol hivom, akit szeretnek. (jo, ehhez nem art, ha olcso a mobil. szerencsere itt most az.)
4. vacakol a net. (wifinel azert elofordul..) ha nem azon keresztul hivom, akkor kikuszobolom a vacakolast.

eleg ennyi, vagy talaljak ki meg? ;) (ebbol a 4-bol engem 3 legalabb erint most..)

A Te nézőpontodból biztos, hogy igazad van. Talán úgy helyesbíteném a korábbi beírásom, hogy ÉN "Inkább érdekességnek tartom, mintsem, hogy SOK értelme lenne"
1.Vettem ATA-t és nincsenek ilyen problémáim. (3 hónap alatt megtérült)  ;)
2.Elvből és a jelenlegi lehetőségem miatt nincs PSTN vonalam, tehát ha elmegyek vendégségbe a vendéglátónak kellene, hogy legyen internetje  és PSTN vonalla. Ilyenkor  a mobilom használom.
3.Net kávézóba pedig a mobilom számát tudnám csak beírni, ergo WEB-en keresztül többe kerülne a hívás
4.Nálam kábelon jön az adás ;) 

#105 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:21

bogdan
A 4. pontodból az jön le, hogy nincs PSTN vonalad. A 1.-ből pedig, hogy nincs ATA, vagy IP telefonod.
Akkor milyen telefon számodat írod be otthon illetve vendégségbe a WEB busterba, főleg, ha a vendéglátódnak is WIFIn , vagy kábelon jön a net  :confused:

#106 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:24

persze, en sem azt mondom, hogy ez mindenki szamara a megvalto! csak annyit mondtam, hogy van akinek hasznos. (es persze van akinek erdektelen.) de hat a valtozatossag gyonyorkodtet! :)
az 1-t azt hiszem nem ertetted: ha olyan haloban vagy, ami nem enged ki, akkor az ata sem fog tudni kijutni. a 2-esben persze hasznalhatod a mobilt, de hat ez csak olcsobb?? plane, ha kulfoldot hivsz.. a 3-asnal megint elfelejted, hogy esetleg kulfoldi szamnal megiscsak olcsobb.. es nem mindenhol olyan draga a mobil.

ja, eszembe jutott egy 5. ez ugyan engem nem erint, de ezt meg Te is el fogod tudni fogadni: ha ket rokont akarok osszekapcsolni, akik mas orszagban laknak, idosek, es nincs is szamitogepuk, nemhogy internetjuk. akkor ezzel meg tudom csinalni!! teljesen ingyen!!

igazad van, jol kiszurtad a kisse pontatlan nyelvhasznalatomat! :D az egyes pontban az "en most itt" egy magyarorszaghoz kepest kulfoldi pontot jelol, ahol hosszu ideig tartoszkodom. a 4-ben a ki nem mondott "itt" inkabb "otthon", azaz magyarorszagon. ott van matavos vonal. nekem itt meg van mobilom. (es itt is van ip telefon, csak az a skype.. hasznalhato, de azert neha kene a vonalas hivasi lehetoseg.) igy mar kezd ertheto lenni? :)

Szerkesztette: bogdan 2006. 05. 06. 10:28 -kor

a forum ma:

#107 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 11:00

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 11:24

persze, en sem azt mondom, hogy ez mindenki szamara a megvalto! csak annyit mondtam, hogy van akinek hasznos. (es persze van akinek erdektelen.) de hat a valtozatossag gyonyorkodtet! :)
az 1-t azt hiszem nem ertetted: ha olyan haloban vagy, ami nem enged ki, akkor az ata sem fog tudni kijutni. a 2-esben persze hasznalhatod a mobilt, de hat ez csak olcsobb?? plane, ha kulfoldot hivsz.. a 3-asnal megint elfelejted, hogy esetleg kulfoldi szamnal megiscsak olcsobb.. es nem mindenhol olyan draga a mobil.

ja, eszembe jutott egy 5. ez ugyan engem nem erint, de ezt meg Te is el fogod tudni fogadni: ha ket rokont akarok osszekapcsolni, akik mas orszagban laknak, idosek, es nincs is szamitogepuk, nemhogy internetjuk. akkor ezzel meg tudom csinalni!! teljesen ingyen!!

igazad van, jol kiszurtad a kisse pontatlan nyelvhasznalatomat! :D az egyes pontban az "en most itt" egy magyarorszaghoz kepest kulfoldi pontot jelol, ahol hosszu ideig tartoszkodom. a 4-ben a ki nem mondott "itt" inkabb "otthon", azaz magyarorszagon. ott van matavos vonal. nekem itt meg van mobilom. (es itt is van ip telefon, csak az a skype.. hasznalhato, de azert neha kene a vonalas hivasi lehetoseg.) igy mar kezd ertheto lenni? :)

Igen mindenki más szituációkból és más szemüvegen kersztül látja és vizsgálja a dolgokat. Ettöl kerek a világ. (Kinek a pap kinek a sipura "papné")
Látom  abban Te is hasonlóan gondolkodsz, hogy szereted ütköztetni a véleményedet,. Ez persze jó, mert ez viszi előre a fejlődést.
Az 5. pontodra reagálva. Biztos, hogy sok embernek lehetősége van erre, de sajna nekem sincs.
Az ingyenesség pedig a (még) free vonalakra érvényes. Amikor a WEB telefonálást választod azért arra fel kell készülnöd, hogy amennyiben nem free vonalról nem free vonalat hívsz, (erre egy pl. Mo-i mobilról Mo-i mobilra megy a hívás, akkor mindkettő után fizeted a 18€cent/perc díjat.) mindkét telefonköltség a TE creditedet terheli.

A másik pedig hiába van otthon Matávos vonal, attól, ha máshonnét akarok telefonálni a WEB-en nem írhatom be az otthoni számot, mivel nem tudom felvenni a otthoni telefont. ;)
Na léptem, megyünk egy kis kiruccanásra. A bal oldalon lévő kutyusom is velünk tart
Bocsi akiket untatunk  :offtopic:

#108 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 15:14

ha mashonnan telefonalsz, akkor persze, hogy nem az otthoni, hanem a vendeglatod szamat irod be! igy neki sem kerul penzbe, es Te is olcson telefonalsz..

most kiprobaltam. :( nem megy. "The call was disconnected" uzenetet kapok, akarhanyszor probalom. valahogy nem akar ez nekem mukodni.
a forum ma:

#109 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 15:46

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 16:14

ha mashonnan telefonalsz, akkor persze, hogy nem az otthoni, hanem a vendeglatod szamat irod be! igy neki sem kerul penzbe, es Te is olcson telefonalsz..

most kiprobaltam. :( nem megy. "The call was disconnected" uzenetet kapok, akarhanyszor probalom. valahogy nem akar ez nekem mukodni.

Az elöbb az foglalkoztatott, hogy tudnák 3. félként ( ATA segítségével) bekapcsolódni a WEB-en hívott két fél beszélgetésébe, olyan konferencia beszélgetés formában, de nem jutottam  megoldásra, mivel ennek az a gátja, hogy 1 accountot egyidőben akár többször is lehet használni. 

#110 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 16:10

szerintem ugy, hogy Te vagy kozepen. azaz az ATA-rol hivod mindket felet. (semmi web!!)
a forum ma:

#111 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 18:18

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 9:34

http://www.voipcheap.com/en/faq.html

"Credit in your VoipCheap balance remains valid for 90 days after your last purchase (unless stated otherwise if you for example buy credit by phone). If you buy new credit before your old credit expires any old credit left in your account will also remain valid."

Ja, de a voipdiscounton 120 nap ... legalabb idaig ez volt ... ha megint nem volt vmi valtozas ... kliens meg mindig 120 napot mutagat ...
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#112 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 18:23

Telyesen igaszad van, foleg a gyenyge internet a lenyeg es esetlegesen masok oszekapcsolasa. Gyenyge internettel minden vilagos... A masok oszekapcsolasarul: Pl. fiam (USA) szeretne anyanak telefonalni (Hu) mobilrol. Mit kell tennem/tennije? Akarmilyen internet, oszekapcsolas, mar is csongenet a telefonok es ingyen raadasul. Nagyon fontos lehet. Kar, hogy nincs egy ingyenes telefonszamuk, hogy azon keresztul lehessen ezt osszekotni ... igy lenne meg jobb: internet sem kelllene. Pl. igy van az ICH cegnel, de ot egy kicsit mas a szerkezete ...

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 05. 06. 18:39 -kor

VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#113 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 18:27

... (jo, ehhez nem art, ha olcso a mobil. szerencsere itt most az.)
...

Szemlyes kerdes: hol ez itt? Hol vagy? Mit csinalsz "ott" (laksz? dolgozol?)
Itt (USA) ez tenyleg jo dolog lenne (mobil gyakorlatilag semmibe nem kerul), de ez itt senkit nem erdekelne: annyire olcso a telefonolas.

#114 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 18:53

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 19:18

Ja, de a voipdiscounton 120 nap ... legalabb idaig ez volt ... ha megint nem volt vmi valtozas ... kliens meg mindig 120 napot mutagat ...

Igen, egyedül a legfrissebb kiadásnál a voipcheapnál 90 nap a többinél 120. Reméljük nem lesz tendencia  az időkorlát csökkentése.

#115 Felhasználó inaktív   tzabo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 19:17

Hello!

Eddig a VOIPBustert használtam. Elég olcsók a percdíjak.
Van valami másik olyan progi, amivel még olcsóbban vagy akár ingyen lehet hívni magyar vezetékes számot?
Néztem ezt a Voipcheap-et, de itt fel kéne tölteni rá 10 euro-t, hogy ingyen legyen a hívás. Van olyan, ahol feltöltés nélkül működik a hívás és nincs lekorlátozva egy percre a dolog?

Üdv!
...

#116 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 19:31

Idézet: tzabo - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 19:17

Van olyan, ahol feltöltés nélkül működik a hívás és nincs lekorlátozva egy percre a dolog?

Nincs.

De nézd meg az összes klónt, mert azt hiszem, pont a Voipbuster a legdrágább a percdíjak szempontjából.

Szerkesztette: 007 2006. 05. 06. 19:33 -kor

#117 Felhasználó inaktív   tzabo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 11:52

Kipróbáltam a PoivY nevű programot, regisztrációkor ad egy euro lebeszélhető összeget. Le is beszéltem és szeretnék újra regisztrálni, de mindig hibát ír ki. Ez csak most van, hogy valami szervergond miatt nem lehet újra regisztrálni?
Ha nem, akkor tudja valaki, hogy mit kellene megbuherálni a gépen, hogy menjen rendesen? Most nincs kedvem nekiállni registry-t meg fájlokat figyelgetni.
...

#118 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 23:07

Tök jó a Web activated calls!  :D Nincs ATA-m, ADSL miatt viszont van vonalas telefon.
Szüleimet is össze tudom kapcsolni a rokonokkal, tehát bármilyen vonalas számot egy másik vonalas számmal.
Fel/le töltések mennek, akkor sem kell leállítani, gond nélkül lehet telefonálni.
Sőt így már unokaöcsém is tudja használni a VB klónokat, Miskolc melletti faluból, ahol nincs semmilyen széles sávú internet, csak betárcsázós van (csevegő díjcsomaggal amiből 1700 Ft nyílt internettel, le internetezhető), ha elmegyek hozzájuk akkor meg ismerőseimet tudom hívni így. :respect:
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

#119 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 17:26

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 23:07

Tök jó a Web activated calls!  :D  

Nekem is tetszik. Edesanyamat, akinel nincs internet ossze tudtam kapcsolni hugommal, aki Londonban el. Es a hivas dija 0 Ft.

#120 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 18:37

Idézet: smelo - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 18:26

Nekem is tetszik. Edesanyamat, akinel nincs internet ossze tudtam kapcsolni hugommal, aki Londonban el. Es a hivas dija 0 Ft.

Buszke vagyok magamra  ;)  hogy en vettem eszre ezt az uj functiot elsokent ...  :cool:
Tenyleg ez jo dolog. Jajahnak is van ilyen, de ott fizetni kell perceket.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.