persze, en sem azt mondom, hogy ez mindenki szamara a megvalto! csak annyit mondtam, hogy van akinek hasznos. (es persze van akinek erdektelen.) de hat a valtozatossag gyonyorkodtet!

az 1-t azt hiszem nem ertetted: ha olyan haloban vagy, ami nem enged ki, akkor az ata sem fog tudni kijutni. a 2-esben persze hasznalhatod a mobilt, de hat ez csak olcsobb?? plane, ha kulfoldot hivsz.. a 3-asnal megint elfelejted, hogy esetleg kulfoldi szamnal megiscsak olcsobb.. es nem mindenhol olyan draga a mobil.
ja, eszembe jutott egy 5. ez ugyan engem nem erint, de ezt meg Te is el fogod tudni fogadni: ha ket rokont akarok osszekapcsolni, akik mas orszagban laknak, idosek, es nincs is szamitogepuk, nemhogy internetjuk. akkor ezzel meg tudom csinalni!! teljesen ingyen!!
igazad van, jol kiszurtad a kisse pontatlan nyelvhasznalatomat!

az egyes pontban az "en most itt" egy magyarorszaghoz kepest kulfoldi pontot jelol, ahol hosszu ideig tartoszkodom. a 4-ben a ki nem mondott "itt" inkabb "otthon", azaz magyarorszagon. ott van matavos vonal. nekem itt meg van mobilom. (es itt is van ip telefon, csak az a skype.. hasznalhato, de azert neha kene a vonalas hivasi lehetoseg.) igy mar kezd ertheto lenni?
Szerkesztette: bogdan 2006. 05. 06. 10:28 -kor