HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 11. 06:04

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 3:21

Háááááát az, hogy aranyos - ez enyhe túlzás.

ha nem nem lennék olyan amilyen, akkor most azt mondanám: "Anyátok..."

"2006-05-10 Újabb országok vonalas számait lehet hívni 0 Ft-os percdijért. Mivel a magyarországi törvények és a versenyszabályzat nem hagyja jóvá teljesen ingyenes hívások lebonyolítását ezért heti 5 óra ingyenes beszélgetés után kénytelenek vagyunk 3.2 Ft/ perc-es tarifával számolni. Cserébe az eddigi 56Ft /perces mobilhívások díját leszállítottunk 39 Ft/percre, és az előfizetési díj árát is lecsökkentettük. Komplett árlistánkat hamarosan felrakjuk az új árakkal."

Nem kellene belehazudni a szemembe  :reklamacio:

#142 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 10:28

Két hazai, akik úgy látom a GTS Datanet égisze alatt lépnek ringbe a voip piacon. Legalább is a GTS Datanet által lekötött számokat adják ki. A Megafone-nak kulturált jól áttekínhtető és kezehető a weblapja és az áraik is emberközeliek. Május végétől a híreik szerint beüzemelik a 06 21-et is.
https://www.megafone.hu/    +36 21 250 xxxx
http://www.tele24.hu/        +36 21 234 xxxx

#143 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 10:34

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 0:48

Igy van minden, de ammit megvettem az mar nem valtozhat ... elvileg es ha valaki nagyon eszes jogasz visz az ugyet birosagba (USA) akor a birosag akkor is szankciokat helyezhet kilatasba, akar mi van a szerzodesban: "tisztesegtelen szerzodes" neven ...

(azt nem igazan ertettem, hogy miert mondod, hogy az usa es a nyugat europa jognormaja kulonbozne..)

szoval persze, ez a szerzodes kozel all a tisztessegtelenhez, de kerdes, hogy tenyleg az-e. raadasul nincs szo kenyszerito erorol (monopolium, vagy hogy minden piaci szereplo igy tenne), tehat teljesen szabadon irtuk ala. tovabba pont ezert irtam a beta tesztet: szerintem mivel ezt fennhangon hirdetik, igy hivatkozhatnak ra, hogy a bevezeto idoszakban kisse korulmenyes a jogi hatter. nem vagyok meggyozodve rola, hogy akar az usa-ban is ebbol gondjuk lenne.

es persze igaz, hogy amit "megvettel", azaz 120 nap ingyen idokorlatozasokkal(!), annak illene megmaradni. eddig ezzel nem volt gond. az, hogy a szerzodes lehetoseget ad ennek a felrugasara es a valoban felrugas azert nem ugyanaz.. eddig senki sem mondhatja, hogy barminemu "kar" erte az eredeti szerzodeshez kepest. max kiderult, hogy mennyi is az a korlatozas, es mennyibe kerul, ha azt atlepte.

ez az aspydigital meg tenyleg gyomorforgato. :(
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#144 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 10:37

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 11:28

Két hazai, akik úgy látom a GTS Datanet égisze alatt lépnek ringbe a voip piacon. Legalább is a GTS Datanet által lekötött számokat adják ki. A Megafone-nak kulturált jól áttekínhtető és kezehető a weblapja és az áraik is emberközeliek. Május végétől a híreik szerint beüzemelik a 06 21-et is.
https://www.megafone.hu/    +36 21 250 xxxx
http://www.tele24.hu/        +36 21 234 xxxx

Tudod egy bajom van:

"Áraink Nettó Árak!
Cégünk mottója: nálunk nincs csillagos rész!"

és hát nem bp-i vagyok...

egyénként megint csak idézem magam: NE hazudjanak !!!
ami zöld az legyen zöld, ami piros arra ne mondja senki, hogy kék... a francért nem lehet bruttó árat mondani, írni, olyan sokan Ti is biztos visszaigénylitek az áfa-t a voip után mi?

a mottó sem tetszik pont ezek miatt! Legyen bruttó ár odaírva és akkor elfogadom a mottót. :mad:

#145 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 10:37

aspydigital: ja, a FAQ-ban mar massal magyarazzak az 5 orat:

"Ingyenesen annyit telefonálok amennyit akarok?

Nem. Mivel nagyon sokan visszaéltek az ingyenes telefonálás adta lehetőségekkel ezért egyenlőre egy heti 5 órás limitet vezettünk be."

UNDORITO!!! (es logikatlan.. havidijat szednek, es azt mondjak, hogy magyarorszagon nem lehet ingyenes telefonalast biztosiitani. de hat a UPC biztosit csucsidon kivul korlatlan ingyenesseget... szoval borzalmas.)

Szerkesztette: bogdan 2006. 05. 11. 10:41 -kor

a forum ma:

#146 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 10:40

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 11:37

ja, a FAQ-ban mar massal magyarazzak az 5 orat:

"Ingyenesen annyit telefonálok amennyit akarok?

Nem. Mivel nagyon sokan visszaéltek az ingyenes telefonálás adta lehetőségekkel ezért egyenlőre egy heti 5 órás limitet vezettünk be."

UNDORITO!!!

Már nincs erőm újabb email írni ilyenek miatt, csak azt kérdezném meg,

HOGY LEHET VISSZAÉLNI VELE?  :omg:

#147 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 10:43

ilyen buta kerdest!! alapitasz egy ceget. legyen aspydigital 2006 a neve, es ugy arulod, mintha a Te szolgaltatasod lenne. ;)
a forum ma:

#148 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 10:44

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 11:37

Tudod egy bajom van:

"Áraink Nettó Árak!

A tele24 valóban,de a Megafone szerintem korrekt 
A feltüntetett árak bruttó percdíjak, a számlázás másodperc-alapú.
https://www.megafone...oup=3&app=extel
ami pedig a közületire vonatkozik az mindehol netto 

#149 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 10:49

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 11:43

ilyen buta kerdest!! alapitasz egy ceget. legyen aspydigital 2006 a neve, es ugy arulod, mintha a Te szolgaltatasod lenne. ;)

Király vagy!  :respect:

#150 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 10:51

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 11:44

,de a Megafone szerintem korrekt 
A feltüntetett árak bruttó percdíjak, a számlázás másodperc-alapú.
[U

LeptisM:

Egyébként igazad van, a Megafone a legjobb (korrektség, weblap, költség) magyar ajánlat !

#151 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 12:01

Helyesbítek: A Megafone az Externeté és nem a GTS-é  :respect:

#152 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 16:22

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 7:04

Háááááát az, hogy aranyos - ez enyhe túlzás.

ha nem nem lennék olyan amilyen, akkor most azt mondanám: "Anyátok..."

"2006-05-10 Újabb országok vonalas számait lehet hívni 0 Ft-os percdijért. Mivel a magyarországi törvények és a versenyszabályzat nem hagyja jóvá teljesen ingyenes hívások lebonyolítását ezért heti 5 óra ingyenes beszélgetés után kénytelenek vagyunk 3.2 Ft/ perc-es tarifával számolni. Cserébe az eddigi 56Ft /perces mobilhívások díját leszállítottunk 39 Ft/percre, és az előfizetési díj árát is lecsökkentettük. Komplett árlistánkat hamarosan felrakjuk az új árakkal."

Nem kellene belehazudni a szemembe  :reklamacio:

Egyszeruen tiszta magyar szelhamossag, bar a szelhamossag nemzetkozi tulajdonsag  :confused:
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#153 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 16:37

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 11:34

(azt nem igazan ertettem, hogy miert mondod, hogy az usa es a nyugat europa jognormaja kulonbozne..)

Sok kulonbseg van jogban, szabalyokban es alkalmazasoban ... es nem csak EU es USA kozott, hanem egyszeruen USA-n belul (tagallamok kozul) is. Az Amerikai jog legbonyolultabb (Angolnal is) a vilagon, nagyon sajatos, oriasi a kulnbsegek orszagon belul is. Itt legjobb jogasznak lenni: nagyon jol keresnek, senki nem erti a dolgukat, oriasi befolyasuk van politikaban, stb.
Ez mar tenyleg  :offtopic:  , bar erdekes tema lenne ... A jog annyire kulonbozik, hogy neha az amerikai emberek egyszeruen nem ertenek europai jogi intezkedeseket (forditva is igaz) ...
:offtopic:
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#154 Felhasználó inaktív   Rocksun 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 12. 10:16

Idézet: calocsay - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 17:42

A phone21 szolgáltatóról adott információd nem pontos, ők is bezárják a kapukat, más VoIP hálózatból nem elérhetőek! Ettől függetlenül létezik magyar VoIP szolgáltató, aki minden irányban nyitva van mylineglobal.hu. Át lehet irányítani 21-es számot az általad használt voip szolgáltató hálózatára, kivéve akik bezárták magukat, Pl: Neo, Mikroháló, stb... Inphonex-re ragyogóan működik az áthívás és a 21-es szám behívhatósága. További infokat a sipbroker.com oldalon találhatsz a nyitott hálózatú VoIP szolgáltatókról.

Szia Attila!

Nahát, micsoda dolog az, hogy annak a cégnek a szolgáltatását minősited, ahol nem régen még a kenyeredet kerested? Az általad közölt infók pedig nem állják meg a helyüket:-)

Sok sikert a MLG-hez!

#155 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 10:50

Idézet: Rocksun - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 11:16

Szia Attila!

Nahát, micsoda dolog az, hogy annak a cégnek a szolgáltatását minősited, ahol nem régen még a kenyeredet kerested? Az általad közölt infók pedig nem állják meg a helyüket:-)

Sok sikert a MLG-hez!

Köszönjük a hozzászólást!

hamár anyázol, esetleg magyarázd meg nekünk, miért nincs igaza...

(őt sem ismerem...)

#156 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 11:25

szerintem meg ne magyarazza. engem picit sem erdekel.

amugy jo hir! sikerult a web activated call!! nem tul jo minosegben, de azert vegre mukodik. (hogy a multkor miert nem, azt nem tudom..)
a forum ma:

#157 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 12:23

Idézet: Rocksun - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 11:16

Szia Attila!

Sok sikert a MLG-hez!

Ezek szerint ismered/ott dolgozol a phone21-nél.
Valamikor valóban még myphones (tavalyi) időszakban a Neon (PAP2) keresztül hívtam a mypone hálozatot,
ezzel a dial plannal  :up:
<#:636>xxxxx<:@sip.myphone.hu>
A taxi 2000-et pl. így hívtam: #20000 a központ pedig #00000 ezen a számon jött.
Akkor most ez a phone21 alatt miért is nem működik ? :confused:
Bezárja mindenki magát , ennek nem lesz jó vége föleg a kis szolgáltatók részére.  :D

#158 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 01:20

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 12:25

szerintem meg ne magyarazza. engem picit sem erdekel.

amugy jo hir! sikerult a web activated call!! nem tul jo minosegben, de azert vegre mukodik. (hogy a multkor miert nem, azt nem tudom..)

Szia Bogdan!
En is kiprobaltam: kivaloan mukodik, mindenkit oszekapcsoltam mindenkivel (kulonbozo orszagokat), kitono a hangminosig is. Annyire gyorsan kapcsol, szinte azonnal.

#159 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 19:53

Mobil web-callback béta beindult:

http://www.voxalot.c...play&itemOID=41

#160 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 20:39

nálatok se műxik a voipdiscount?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.