HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#1781 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 14. 21:46

Idézet: 007 - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 20:20

Ha jól gondolom, a "Make a Free Trial Call!" alatti telefonszám megadós módszerrel telefonáltál. Ez sajnos meg olyan, ami bizonyos mennyiségű hívást enged meg. Nem számoltad esetleg, hogy mennyit? Kíváncsi lennék rá.

Ezekről tudok:

www.webcalldirect.com
www.voiparound.com
www.voipstunt.com
www.voipdiscount.com
www.voipcheap.co.uk
www.internetcalls.com
www.netappel.com
www.poivy.com
www.sparvoip.de
www.voipbuster.com
www.voipcheap.com

Hát nem tudom, lehet máshogy is?

#1782 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 15. 09:24

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 21:46

Hát nem tudom, lehet máshogy is?

Teljesen ingyen nem lehet. Vagy csak korlátozottan. Mindenképpen be kell fizetni egy kis pénzt és akkor oldaltól függően kb. 120 napig ingyen telefonálhatsz heti 200-300 percet. Az x nap letelte után pénzbe fog kerülni a hívás, de még így is állati olcsó minden más szolgáltatóhoz képest.

Tehát befizetsz...

- letöltöd a kliensprogit és azzal telefonálsz. Hátránya, hogy _szerintem_ szar a hangminőség és a gépnek mennie kell hozzá.
- a weboldalukon vagy a kliensprogiban ugyanazzal a módszerrel telefonálsz, mint eddig. Hátránya, hogy ez a legdrágább megoldás. Ilyenkor van kapcsolási díj is, plusz hozzájön a percdíj.
- veszel egy ATA-t és azzal használod. Hátránya, hogy az ATA pénzbe kerül. Előnye a kitűnő hangminőség és a gépfüggetlenség. Az itt jelenlevők ez utóbbi megoldást részesítik előnyben.

#1783 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 15:28

Idézet: 007 - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 9:24

Teljesen ingyen nem lehet. Vagy csak korlátozottan. Mindenképpen be kell fizetni egy kis pénzt és akkor oldaltól függően kb. 120 napig ingyen telefonálhatsz heti 200-300 percet. Az x nap letelte után pénzbe fog kerülni a hívás, de még így is állati olcsó minden más szolgáltatóhoz képest.

Tehát befizetsz...

- letöltöd a kliensprogit és azzal telefonálsz. Hátránya, hogy _szerintem_ szar a hangminőség és a gépnek mennie kell hozzá.
- a weboldalukon vagy a kliensprogiban ugyanazzal a módszerrel telefonálsz, mint eddig. Hátránya, hogy ez a legdrágább megoldás. Ilyenkor van kapcsolási díj is, plusz hozzájön a percdíj.
- veszel egy ATA-t és azzal használod. Hátránya, hogy az ATA pénzbe kerül. Előnye a kitűnő hangminőség és a gépfüggetlenség. Az itt jelenlevők ez utóbbi megoldást részesítik előnyben.

Az ATA, az olyasmi mint a Skype telefon? Bocs, de eddig nem ismerem, mi az az ATA ;)

#1784 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 16:40

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 14:28

Az ATA, az olyasmi mint a Skype telefon? Bocs, de eddig nem ismerem, mi az az ATA ;)

Egy hardware ami a telefon analog jelet digitalisra alakitja ,igy azt az interneten tovabbitani tudod szamitogep nelkul.
1-2 markanev ami ismert Sipura,Fritzbox....
Aztan olvass egy picit. :)
Joeapi

#1785 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 10:06

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 16:28

Konkrétan EZ .
Vagyis én ilyet használok. 16 rugóért vettem tavaly.

Többiek: 3.1.12 firmware-n kívül valaki tud frisebbet, ezt fél éve nem frissítették.

#1786 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 23:40

:offtopic:
annak a kb. 2-3 szaktársnak, akinek Fritz van: nekem nagyon bejött ez a "Fritz! Reconnect" - max. 1,2 perc várakozási idő letöltésenként Rapidshare-ről - meg persze köztük egy Reconnect...
Nincs mese - Fritz! ist gut
:offtopic:

#1787 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 12:00

:offtopic: Hát, Doki mást mondana, most nagyon szídja a Fritzét az új firmware után. Igaz, az előző sem volt egy jó, konkrétan hibás. :offtopic:

Más: a Lowratevoipnál már csak heti 200 perc van, ugyanakkor ez szerepel:
"* Registered users get max 200 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address."
A kiemelt rész mit jelent, hogy IP címenként? Ez most jó, vagy rossz nekünk?
Pl. Ha én előfizetek és az accountot átadom másnak és az nyilván más IP címről használja, akkor 200-200 percet lehet beszélni?
Ha így lenne ez talán egy jó dolog, de akkor meg felmerül a kérdés, hogy ha én is magkapom más lowratevoip-os accountját, akkor mivel az én IP címemről lebeszéltem a lowratevoipon heti 200 percet, vajon enged a másik lowratevoipos accountal is 200 percet beszélni? Lehet, hogy nem, mert az én IP címem elhasználta a 200 percet, de lehet, hogy igen, mert az már egy másik account?

Szóval sok kérdést felvet, kiváncsi vagyok ki hogy értelmezi. Számomra nem egyértelmű, hogy mit jelenthet ez a per unique IP address, de tény, hogy ez a Voipbuster fair use ploicy-jében is benne van. Hogy kezdettől fogva benne volt, vagy mostanában került bele oda is, azt nem tudom.

Mindenesetre én most nagyon várom a skype beharangozott tarifaváltozásait 13:00 (CET) órától, és még jobban a voipbuster lépését erre 18:00 órától. Ugye a CET az középeurópai idő?  :rolleyes:

#1788 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 12:56

Idézet: Buksika - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 12:00

Más: a Lowratevoipnál már csak heti 200 perc van, ugyanakkor ez szerepel:
"* Registered users get max 200 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address."
A kiemelt rész mit jelent, hogy IP címenként? Ez most jó, vagy rossz nekünk?
[...]
Ugye a CET az középeurópai idő?

Nekem rossz, mert fix IP-m van. Igaz, nem valószínű, hogy elérjük a 200 percet/7 nap.
[...]
Igen.

#1789 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 13:51

De ha nem fix IP-d lenne akkor meg tudnád többszörözni a 200 percet? Te hogy értelmezed?

A skype-nak megvan az új tarifastruktúrája, úgy látom csak roszabb lett. Azt hittem/reméltem csak kapcsolási díj lesz mint az egyik buster clónnál, de a percdíj is megmaradt, ezt tetézték meg kb. 4 centes kapcsolási díjjal. Bár mintha néhol csökkent volna a percdíj pl. Magyarország, bár nem tudom pontosan menniy volt előtte. Most 0,017 €.

A skype-ot nem szeretem különösebben, de azért fontos, mert Busterék velük versenyeznek. Ha emlékeztek a kliensprogiban mindig kiírja a skype-al menynibe kerülne a hívás.

Szerkesztette: Buksika 2007. 01. 18. 13:52 -kor

#1790 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 14:54

Idézet: Buksika - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 13:51

De ha nem fix IP-d lenne akkor meg tudnád többszörözni a 200 percet? Te hogy értelmezed?
[...]
A skype-ot nem szeretem különösebben, de azért fontos, mert Busterék velük versenyeznek. Ha emlékeztek a kliensprogiban mindig kiírja a skype-al menynibe kerülne a hívás.

Most, hogy jobban elgondolkodtam, csak lehet, amit írtál: hiába van esetleg másik accod is (vagy más kölcsönadta), akkor is max. 200 percet beszélhetsz. Máskülönben semmi értelme az IP címek figyelésének a részükről. De mivel az ADSL-nél mindig más IP-t kapsz (x óránként biztosan), így téged ezzel nem is tudnak megfogni. A magamfajta fix IP-s ügyfeleket már igen. Gondolom, ezzel is az ügyeskedőket próbálják szűrni.
(Akiknek nem elég pl. a heti 200 perc és ezért több accot is használnak)
[...]
Úgy látom, nem kell estig várni. A VB-nél mo újra ingyen van.

18.01.2007 SKYPE INCREASES ALL PRICES !
They kept millions of users waiting for more then a month, but today Skype (Ebay) finally announced their new "pricing strategy"....
Voipbuster could not believe it: instead of lowering their prices they decided to put a sneaky new charge of 3,9 eurocents on all calls!! For almost all Skype users this means a price increase of over 50%!
Time to switch, because Voipbuster, the biggest rival of Skype, announced today more new countries can be called for FREE. Making the price difference even bigger!

Szerkesztette: 007 2007. 01. 18. 14:59 -kor

#1791 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 14:59

VB-éknek leesett az áluk, miután meglátták, hogy gyakorlatilag Skype árat emelt ;-)

Azért ez még érdekes lesz:

"17.01.2007 Voipbuster announces Voipbuster Pro!
Voipbuster Pro is the easiest and most affordable way to get the best out of Voipbuster. This all-in-one package will be launching very soon for just €1 per month.
With Skype Pro you can ONLY make national calls for €0 per minute, butwith Voipbuster Pro you can make NATIONAL as well as INTERnational calls for €0 per minute!

Sign up for our newsletter and we will let you know when Voipbuster Pro is available!"

#1792 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 15:13

Idézet: blackbile - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 14:59

Voipbuster Pro is the easiest and most affordable way to get the best out of Voipbuster. This all-in-one package will be launching very soon for just €1 per month.

Akkor lassan kezdhetünk számolni, hogy kinek melyik éri meg:
- a szokásos befizetés/x nap ingyenes hívás (amíg még van, persze)
- havi 1 Euro

#1793 Felhasználó inaktív   leslie-sz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 18. 15:21

Idézet: Buksika - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 12:00

:offtopic: Hát, Doki mást mondana, most nagyon szídja a Fritzét az új firmware után. Igaz, az előző sem volt egy jó, konkrétan hibás. :offtopic:

:offtopic: Alapjában sem a Fritz-zel, sem a firmware-rel nincs gond. Nekem uo. készülékem van, uo. firmware-rel, és nálam működik az a funkció, ami a Dokinál nem. Ezt vele együtt próbáltuk ki. Azt viszont nem tudjuk, mi okozza a problémát Nála. Megígértem, hogy előkeresem az általam letöltött firmware-t, csak sajnos egy kölcsön adott DVD-n van rajta. Talán holnap visszakapom.  :up: :offtopic:

#1794 Felhasználó inaktív   erdeklodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 10:31

Üdv!

Van olyan szerkezet (gondolom ata), amire két hagyományos telefont is lehet kapcsolni, azoknak különböző azonosítójuk van esetleg különböző sip szolgáltatóhoz, de a két elefon tudja egymást hívni a külső kapcsolat nélkül is?

Illetve találkoztatok-e olyannal, amelyik egyszerre tudja a SIP, és a skype alapú telefonyszolgáltatást.

Esetleg egy két link, ahol kütyüket árulnak  voip témában  (nem nagyvállalati szerkentyük érdekelnének).

Köszi

#1795 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 10:49

Idézet: 007 - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 14:54

Most, hogy jobban elgondolkodtam, csak lehet, amit írtál: hiába van esetleg másik accod is (vagy más kölcsönadta), akkor is max. 200 percet beszélhetsz. Máskülönben semmi értelme az IP címek figyelésének a részükről. De mivel az ADSL-nél mindig más IP-t kapsz (x óránként biztosan), így téged ezzel nem is tudnak megfogni. A magamfajta fix IP-s ügyfeleket már igen. Gondolom, ezzel is az ügyeskedőket próbálják szűrni.
(Akiknek nem elég pl. a heti 200 perc és ezért több accot is használnak)
[...]
Úgy látom, nem kell estig várni. A VB-nél mo újra ingyen van.

18.01.2007 SKYPE INCREASES ALL PRICES !
They kept millions of users waiting for more then a month, but today Skype (Ebay) finally announced their new "pricing strategy"....
Voipbuster could not believe it: instead of lowering their prices they decided to put a sneaky new charge of 3,9 eurocents on all calls!! For almost all Skype users this means a price increase of over 50%!
Time to switch, because Voipbuster, the biggest rival of Skype, announced today more new countries can be called for FREE. Making the price difference even bigger!

Hazánk a voipbusternél free megint ? Ja és ATA nélkül?

#1796 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 11:09

Mostanság az összes a Voipbuster cliens progija is ezt nyomja :

regisztráláskor:
Kép

#1797 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 18:36

Sziasztok!
Nam mondtam mar, hogy szeretem a Sipurat? Kar, hogy nem vettem felesegul ... Sajnos elvettem Fritzet ... pedig nem is vagyok buzi ...  :D
Gondom lett Fritzel (ATA 1020).
Hogy ne magyarzkadjak sokat kozlom tisztelt Forummal a levlemet AVM-hez (gyarto). Hat ha valakinek tisztel kollegak kozott lesz valami hasznalhato otlete.
Elvileg 5 eves garancia is van ... Na, majd kiderul mire ez jo:

"Dear AVM Support,

I bought this box few months ago… It worked fine up to a moment Firmware Update. I got this update (fritz.box_fon_ata.en.11.04.01.image) from your WEB site. From this moment Quick-Dial Number function does not working at all. If I dialing any Quick-Dial Number (everything was setup correctly and it is worked fine before with previous Firmware) I'm getting messages in the System/Event Log similar to this:

“19.01.07 02:51:51 Error in Internet telephony during connection with **702 over sip1.voipbuster.com. Reason for error: Temporarily not available (480)
19.01.07 02:51:16 Error in Internet telephony during connection with **702 over sip1.voipbuster.com. Reason for error: Temporarily not available (480)
19.01.07 02:50:56 Error in Internet telephony during connection with **702 over sip1.voipbuster.com. Reason for error: Temporarily not available (480)
19.01.07 02:50:24 Error in Internet telephony during connection with **701 over sip1.voipbuster.com. Reason for error: Temporarily not available (480)
19.01.07 02:49:54 Error in Internet telephony during connection with **701 over sip1.voipbuster.com. Reason for error: Temporarily not available (480)
19.01.07 02:49:18 Error in Internet telephony during connection with **701 over sip1.voipbuster.com. Reason for error: Internal server error (500) …”

This is looks like the Fritz erroneously dialing not a number which should be represent by Quick-Dial Number (replacement number i.e. xxxxxxxxxxx or, for example, my home phone number in USA: 134753xxxxx), but instead mistakenly dialing self Quick-Dial Number (in this case: **701, **702, etc. ). Of course, because of this we getting error message!
I tried everything what I could do more times again and again: reinstall Firmware, perform Factory reset, delete all parameters (Quick-Dial Numbers, Dialing Rules, etc.) and setup all again but nothing helped … Only what I was not able to try this is to install previous Firmware because I simply do not have this and could not find it anywhere. Of course I’m not professional with Fritz, but I’m familiar with other ATA’s and VoIP.
I desperately need Quick-Dial Number function for my work and every day live. Please help me to fix this Fritz Box malfunction. Of course, perhaps there are maybe we have more another problems also, because I did not tried yet all functions with new Firmware (after update), but this problem with Quick-Dial Numbers which I’m experiencing is plenty enough shocking issue for me.
So, please help me urgently fix my Fritz.
Thank you!

Sincerely,
Mike

Form was sent successfully: January, 18 2007 21:22
The form was sent successfully.
We will reply as soon as possible
Your AVM Team"

:reklamacio:

Szerkesztette: Dr.Buster 2007. 01. 19. 18:40 -kor

VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#1798 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 18:52

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. dec. 26., kedd - 0:53

Továbbra is Boldog Karácsonyt! :)

Amit írtál, az (sajnos) mind nyilvánvaló. A második rész "természetes" hogy nem működik, hiszen a megafone sem enged be más ip hálózatból hívást, ahogy a neo sem, -úgyhogy azzal sem érdemes próbálkozni. Így sajnos a Te 605-ös mellékű ip címeddel sem fog kivételt tenni.
Ha pstn-en próbáltad volna meg meghívni, azt beengedi, hiszen a végződtetési díjból (is) jön neki a pénz.
Az első rész is nyilván működik, hiszen a hívás pstn hálózatban (mobilodon) végződött volna, ami szintén pénz(edbe), kerül az egyenlegből.
Tehát a lényeg, hogy pstn-en lehet ki-be menni, ip-n nem.

...

:up:  Micsoda uzletember ebredezik benned  :smoker:    :respect:
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#1799 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 19:02

Idézet: 007 - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 21:20

Ha jól gondolom, a "Make a Free Trial Call!" alatti telefonszám megadós módszerrel telefonáltál. Ez sajnos meg olyan, ami bizonyos mennyiségű hívást enged meg. Nem számoltad esetleg, hogy mennyit? Kíváncsi lennék rá.

...

Kb. 6 orat ...

#1800 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 19:18

Idézet: blackbile - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 15:59

VB-éknek leesett az áluk, miután meglátták, hogy gyakorlatilag Skype árat emelt ;-)

Azért ez még érdekes lesz:

With Skype Pro you can ONLY make national calls for €0 per minute, butwith Voipbuster Pro you can make NATIONAL as well as INTERnational calls for €0 per minute!

Sign up for our newsletter and we will let you know when Voipbuster Pro is available!"

Na, ez lenne a chucs  :up:  Ez megoldana az osszes telefonos elvarasaim  :up:  Persze majd latjuk milyen korlatozasok lesznek (idoben, orszagokban), de mindig hianyoltam olyan csomagot ami ert fizetnek par $-t havonta es kapnek korlatlan lehetoseget telefonalni legalabb 2 orszagban: US es Hu. Hiaba volt nekem regebben olyan szolgaltatom aki 24 $/hoert adott nekem korlatlanul 100 orszagot - nem tudtam kihasznalni es igy drag volt.
Remelem hamarosan megtudjuk tobbet errol a csomagrol ...  :respect:

Skype viszont semmi esetben sem jo mert nem "dobozolhato" es telefon ez telefon es nem computer  :down:

Szerkesztette: Dr.Buster 2007. 01. 19. 19:20 -kor

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.