HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#1821 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 29. 01:08

Idézet: csucsregop - Dátum: 2007. jan. 28., vasárnap - 13:45

Doki!

Egy frissítést általában a tapasztalt hibák kijavítására adnak ki.
Örültem, amikor megláttam, hogy fél év után végre frissítenek, csak azt nem értem, nekem miért nem akar "rámenni" az új firmware.  :think:

... ezt en nagyon jol tudom ... de nem igy szokott lenni valosagban mindig: nagyon gyakran (foleg VoIP) az uj verzio rosszabb mint elozo. Szamtalan peldat lehet adni erre, de csak egy: pont most kinlodok az uj frissitessel (Fritz) es nagyon banom, hogy belekezdtem ... Maga a gyarto elismeri, hogy ha nem megy a dolog lehet, hogy muszaj lesz a megelozo verziot viszallitani (ha lehetseges? nincs meg).
A tanacsom az, hogy ha nem akar "ramenni" akor plane ne eroltesd: nalam is igy kezdodott (legalabb 4x probalkoztam es nem akart ramenni, de sajnos utana rament es most ennek iszom a levet  :down:  :reklamacio:  )
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#1822 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 01:20

Idézet: adam.k - Dátum: 2007. jan. 28., vasárnap - 9:23

Japanba telefonalaskor (tengerentulrol) az orszagkod mogotti nullat el kell hagyni, kulonben az automata neni bemondja, hogy nem kapcsolhato telefonszam.  Vagy ez csak nekem volt ujdonsag? :)

Az informacio foleg akkor jo amikor idobe erkezik  :respect:  :up:
Pont most lehet ez nekem nagyon fontos: fiam masodik napja Thailandban van. Ott dolgozni fog egy orvosi egeyetemi klinikan kb. 4 honapig. Ott vett maganak egy SIM kartyat (ami hihetlenul olcso!!!) es most mar van ottani mobilszama is, adtam ezt a szamot PBX-hez es igy egyszeruen akar MO-rol (othon most van nejem) akar en tudjuk hivni fiam mobiljat Thailandban (ingyen!!!). Ha  fiam szeretne hivni anyat Mo-n akkor viszont O is hivhat PBX-t amerikai szamon (olcsob mint Mo-i) es a PBX adja neki a busteres vonalot es igy ingyen tovabb kap Mo-t ... raadasul mint rovid 3jegyu szmokklal ... Nagyon klassz!
De Thailandbol, onnan eppen megy Japanba ... es az altalad kozolt info nagyon idoben jott. Koszonom  :respect:
Ja, ha esetleg vki tudja hol lehet megkapni Japan VoIP szamot?  :think:
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#1823 Felhasználó inaktív   djsms 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 08:41

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 2:20

Az informacio foleg akkor jo amikor idobe erkezik  :respect:  :up:
Pont most lehet ez nekem nagyon fontos: fiam masodik napja Thailandban van. Ott dolgozni fog egy orvosi egeyetemi klinikan kb. 4 honapig. Ott vett maganak egy SIM kartyat (ami hihetlenul olcso!!!) es most mar van ottani mobilszama is, adtam ezt a szamot PBX-hez es igy egyszeruen akar MO-rol (othon most van nejem) akar en tudjuk hivni fiam mobiljat Thailandban (ingyen!!!). Ha  fiam szeretne hivni anyat Mo-n akkor viszont O is hivhat PBX-t amerikai szamon (olcsob mint Mo-i) es a PBX adja neki a busteres vonalot es igy ingyen tovabb kap Mo-t ... raadasul mint rovid 3jegyu szmokklal ... Nagyon klassz!
De Thailandbol, onnan eppen megy Japanba ... es az altalad kozolt info nagyon idoben jott. Koszonom  :respect:
Ja, ha esetleg vki tudja hol lehet megkapni Japan VoIP szamot?  :think:

http://www.voipproviderslist.com/country/v...roviders-japan/
Nézz körül itt, hátha.

#1824 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 14:54

Idézet: djsms - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 9:41

Nagyon koszonom!
Az a furcsa, hogy csak nehany Japan VoIP szolgaltato van ott ... Nem letezik, hogy Japanban kevesebb lenne mint US-ban. Nem nagyon talaltam meg sajnos olyant mely egy telefonszamot adna szolgaltatas nelkul (pl. mind a neophonex vagy akarmilyen US-i), de szerintem rosszul kerestem: nem egyszeru dolog ez egy idegen piacon gyorsan tajekozodni ...

Mas, amit a Buksika valamikor kozolt: www.futurephone.com meg mijndig viszonylag jol superal, sot ujabb hozzaferesi szamokat is ad ... Ahoz kepest, hogy telyesen ingyen van nagyon jo!  :up: Mostanaban mindig ezt hasznalom amikor fiam mobiljat hivom Thailandban: kivalo minoseggu hang es nagyon olcso, mert INGYEN  :) es semmi nem kell, sem ATA, sem PBX - semmi  :up:  Meddig fog ez igy mukodni? Majd latjuk, de biztos, hogy jelenleg ez a legjobb es legingyenesebb szolgaltatas a vilagon. Igaz neha foglalt volt, de csak idonkent es ritkan.
Szoval most mar kidobhatoma a dobozoimat? Majd kicsit varok es meglatjuk. Minden esetre ez egy nagon ugyes talalmanya  ;)  volt Prof. Buksikatol. KOzel olyan mint a z en PBX-em  :D , de az Ove abszolut ingyenes legalabb idaig  :up:

#1825 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 15:07

Idézet: adam.k - Dátum: 2007. jan. 28., vasárnap - 9:23

Japanba telefonalaskor (tengerentulrol) az orszagkod mogotti nullat el kell hagyni, kulonben az automata neni bemondja, hogy nem kapcsolhato telefonszam.  Vagy ez csak nekem volt ujdonsag? :)

Egyebbkent orszagkod mogotti nulla ez tulajdonkeppen a korzetszam elotti nulla lenne gondolom  :think: Ugy mint EU-ban is azt irjak pl. 0XX (ez korzetszam) xxxxxxx(ez mar maga telefonszam lenne). Ez az a nulla ami ami Mo-n egeszen furcsa es egyedulallo modon 06 ami egy szovjet maradvanynak tekintheto es szovjetunioi mintara keszult valanmikor. Egyebkent ez a jelenseg most nagyon zavaro es karos magyar telefoniaban: kulfoldiaknek felrevezeto, szakembereknek nagyon bonyolitja a dialplanok osszeallitasat ...
Japan ez 81, ha jol tudom es utana jon a korzetszam pl. 0XX es ezt a nullat kell lehagyni. Ez a nulla Japanban is azt jelenti, mint mas orszagokban, hogy orszagonbeluli (interurban) hivasok eseten elobb nullat kell tarcsazni (Mo-n ez 06). USA-ban nincs ilyen, itt csak nemzetkozi elvalaszto van: 011

Szerkesztette: Dr.Buster 2007. 01. 29. 15:10 -kor

#1826 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 15:11

Idézet: smelo - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 19:03

Az spa3000-esnel csak Auth ID van, pl:

GW1 Auth ID:

User ID nincs, legalabbis amikor vmelyik gw-rol hasznalnad a Betamax szolgaltatast. A Line1-nel lehet hogy muxik, de arra Betamaxot meg nem tesz a magyar ugye.  :rolleyes:

Igy van.
Nalam a rendes vonalon sem mikodik ez a dolog ...  :mad:

#1827 Felhasználó inaktív   djsms 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 16:10

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 15:54

Nagyon koszonom!
Az a furcsa, hogy csak nehany Japan VoIP szolgaltato van ott ... Nem letezik, hogy Japanban kevesebb lenne mint US-ban. Nem nagyon talaltam meg sajnos olyant mely egy telefonszamot adna szolgaltatas nelkul (pl. mind a neophonex vagy akarmilyen US-i), de szerintem rosszul kerestem: nem egyszeru dolog ez egy idegen piacon gyorsan tajekozodni ...

Mas, amit a Buksika valamikor kozolt: www.futurephone.com meg mijndig viszonylag jol superal, sot ujabb hozzaferesi szamokat is ad ... Ahoz kepest, hogy telyesen ingyen van nagyon jo!  :up: Mostanaban mindig ezt hasznalom amikor fiam mobiljat hivom Thailandban: kivalo minoseggu hang es nagyon olcso, mert INGYEN  :) es semmi nem kell, sem ATA, sem PBX - semmi  :up:  Meddig fog ez igy mukodni? Majd latjuk, de biztos, hogy jelenleg ez a legjobb es legingyenesebb szolgaltatas a vilagon. Igaz neha foglalt volt, de csak idonkent es ritkan.
Szoval most mar kidobhatoma a dobozoimat? Majd kicsit varok es meglatjuk. Minden esetre ez egy nagon ugyes talalmanya  ;)  volt Prof. Buksikatol. KOzel olyan mint a z en PBX-em  :D , de az Ove abszolut ingyenes legalabb idaig  :up:

Én elképzelhetőnek tartom, hiszen ha eleve nagyon alacsonyak a vezetékes díjak akkor sokan nem is gondolkodnak azon, hogy érdemes-e voipra átnyergelni.
Ismerősöm mesélte, hogy szinte mindenkinek van ott már mobilja és nagyon alacsony díjakon tudják egymást hívni. Így aztán én is meggondolnám, hogy indítsak-e INGYENES voip szolgáltatást vagy ne :)
Fizetős (kábelhálózatokon stb) gondolom van bőven.

Szerkesztette: djsms 2007. 01. 29. 16:13 -kor

#1828 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 22:33

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 15:07

Japan ez 81, ha jol tudom es utana jon a korzetszam pl. 0XX es ezt a nullat kell lehagyni. Ez a nulla Japanban is azt jelenti, mint

Igen.  Az exem van kinn japanban, neki a szama igy kezdodik: +81 075 .... na innen kell a 0-t lehagyni, es csak 75 -ot hivni.

Ne tudjatok meg, mit szivtam.  Eloszor ip-n hivtam, es az MCI automataja mondta be, hogy nem jo szam.  Na mondom a voip szar.  Fogom a mobilom, felhivom onnan.  Nincs ilyen szam.  Na mondom szar magyar szolgaltato, nem kot osszekapcsolasi szerzodest.  Fogom a masik mobilom, onnan se megy.  Na itt elkezdtem vakarni a fejemet, mi a banat lehet.  Neztem, nem gepeltem el.  Gondoltam talan hianyzik egy szam, vagy el van irva... kerstem egy japan on-line telefonkonyvet.  Na azt nem talaltam, de kabe a negyedik oldalon, amig kerestem, megakadt a szemem egy icipici apro feliraton, ez mondta, hogy a nullat el kell hagyni 'overseas' hivasok eseten.  Es baszki bejott :)

#1829 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 13:49

Sikerült update-elni a PAP2 dobozom a legújabb firmware-re.

Utánna olvastam a dslreports fórumban, volt egy felhasználó aki chatelt a Linksys Supportal, jelezte nekik a problémát 01.23-án

Ebből kiderült, hogy maga a Linksys rakott fel hibás firmware-t a honlapjára  :omg:  :reklamacio:
Mai napon már a jó firmware volt fenn (3.1.20 LS), tehát csak nem az én készülékemben volt a hiba ;)

#1830 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 18:02

:up:

SIPphone, the Fierce 15 winner which gave the world the Gizmo Project, has launched a new spin on casual VoIP called GizmoCall. Rather than requiring users to download an entire application, GizmoCall requires only a web browser, Flash 9 and a 2MB-ish plug-in. You enter a phone number, Gmail account, gizmoproject ID, or SIP address, click Call, and you're on. Calls to landlines anywhere in the world are free for the first 10 minutes a day. If you register, your daily allotment rises to 20 minutes, and additional time can be bought at standard Gizmo Project rates, which start at 2 cents/minute. (Calls to the Thuraya satphone system, however, cost $4.06/minute.) The service is aimed at the casual customer, although company president Jason Droege told FierceVoIP that he expects future versions will support stored address books and will not require a downloaded plug-in.

https://www.gizmocall.com/

"Call Me" links are a quick and easy way to make calls. Simply type gizmocall.com/18005551212 (replace 18005551212 with the number you want to dial) into your browsers address bar. Click the "Call" button and you have made ona call. Also create a personalized "Call me" link that you can add to your website, email signature or blog and share FREE calling through Gizmo Call with friends and family.

:up:

Szerkesztette: Dr.Buster 2007. 02. 02. 18:06 -kor

#1831 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 18:09

Idézet: djsms - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 17:10

Én elképzelhetőnek tartom, hiszen ha eleve nagyon alacsonyak a vezetékes díjak akkor sokan nem is gondolkodnak azon, hogy érdemes-e voipra átnyergelni.
Ismerősöm mesélte, hogy szinte mindenkinek van ott már mobilja és nagyon alacsony díjakon tudják egymást hívni. Így aztán én is meggondolnám, hogy indítsak-e INGYENES voip szolgáltatást vagy ne :)
Fizetős (kábelhálózatokon stb) gondolom van bőven.

Jol gondolsz, ez a helyzet USA-ban is, bar akkoris itt sok az ingyenes szolgaltato is ...

#1832 Felhasználó inaktív   petoth 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 04. 10:32

Elindult a voipbusterpro változata:

http://www.voipbuste.../en/splash.html

10 euró egy évre, viszont van 3,9 cent kapcsolási díj. A heti free limit 300 perc, a legtöbb klónhoz hasonlóan. Mindenki számolhat, hogy melyik verzió éri meg neki jobban. Aki 256-nál kevesebb hívást kezdeményez 4-5 hónap alatt - és benne van a heti limitben mindig - annak megéri pro-ra váltani. Aki viszont ennél több hívást kezdeményez, az maradjon a "hagyományos" klónoknál.

#1833 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 14:56

Idézet: petoth - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 11:32

Elindult a voipbusterpro változata:

http://www.voipbuste.../en/splash.html

10 euró egy évre, viszont van 3,9 cent kapcsolási díj. A heti free limit 300 perc, a legtöbb klónhoz hasonlóan. Mindenki számolhat, hogy melyik verzió éri meg neki jobban. Aki 256-nál kevesebb hívást kezdeményez 4-5 hónap alatt - és benne van a heti limitben mindig - annak megéri pro-ra váltani. Aki viszont ennél több hívást kezdeményez, az maradjon a "hagyományos" klónoknál.

Koszi! Ez erdekes ... barmeg nem fogtam fel telyesen  :think: Ez azt is jelenti, hogy van korlatozas hivasok szamara is ... Igazsag sz. en azt hittem amikor beharangoztak, hopgy lesz Pro, hogy lesz egy havidijas mint a tobbi "rendes" szolgaltatoknel, csak a dij lenne sokkal olcsobb valamint korlatozasok megszunennek. Itt viszont ugy nezki, hogy a korlatozasok fokozosna, bar az osszeg is nagyon alacsony: 10 EU egy evre - ez semmi, de itt azert vam kapcsolasi dij, ami nem semmi ...  :confused: Szerintem ez nekem nem jo,lehet masoknak jo ... Nekem "sima" "rendes" havidijas megoldas korlatozasok nelkul jobban tetszene ...
Koszi az infot  :respect:

Szerkesztette: Dr.Buster 2007. 02. 04. 15:25 -kor

#1834 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 15:06

Valami szuletik - vmi meghall ... ez a vilag rendje ... de barmilyen "halal" szomoru esemeny ...
Sajnos orokre (?) elhunyt a Buksika talamanya is: http://www.futurephone.com Oszinte reszvetem ... En nagyon sajnalom mert nagyon jo volt es abszolut ingyen ... Miert szunt meg? Mi tortent? Miert jott letre egyaltalan? Fogalmom sincs ...  WEB oldalon egy szo sincs errol ... De ilyen nagybetus ertesiot meg nem lattam internetben, plane semmi magyarazat nelkul. Altalaban a WEB oldalak csak csondesen szoktak eltunni, de ez viszont elege korektul tajekoztat megszuneserol es nagyon feltunoen ... Nezetek sajat magatok is: http://www.futurephone.com Pedig 3 evig ingyenes hivasokat igertek ingyen, bejelentkezes nelkul ... Mi tortent veluk  :think:

Szerkesztette: Dr.Buster 2007. 02. 04. 15:13 -kor

#1835 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 15:14

Idézet: petoth - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 11:32

Aki 256-nál kevesebb hívást kezdeményez 4-5 hónap alatt - és benne van a heti limitben mindig - annak megéri pro-ra váltani.

Előszöris, ha 10€-t feltöltesz, csak 5€-t ad az egyenleghez, tehát 500/3,9= az máris csak összesen 128 db. hívás.
Senkinek nem éri meg váltani rá! Elég csak végiggondolni. A feltételek ugyanazok: 120 ingyen nap, heti 300 perc, 1 óra után lebont, ingyenes napok után: kredit megmarad, ingyenesirány 1 cent/perc. De pluszban van minden hívásnál a 3.9 cent kapcsolási díj és 10 euró feltöltésnél csak 5-öt ad az egyenleghez. Szóval senkinek nem éri meg a Voipbuster pro a Voipbusterral szemben. Nem tudom mire volt ez jó, jó lenne ha nem majmolnák a skypeot. Ha konkurenciája akarnak lenni a skypenak, akkor maradjanak meg minimum az eddigi feltételekkel.

#1836 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 15:19

Hagy igy van (meg nem neztem meg  ;)  ) akkor az eszmefuttatasaid tokeletesek, szokas sz.  :up: Egyetertek Buksikaval ...

Szerkesztette: Dr.Buster 2007. 02. 04. 15:20 -kor

#1837 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 15:30

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 16:06

elhunyt a Buksika talamanya is: http://www.futurephone.com

Nem találmányom, csak felfedésem  :rolleyes:  De tényleg érdekes -és szomorú- ez a tábla.  :confused: :think:

#1838 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 15:38

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 16:06

Valami szuletik - vmi meghall ... ez a vilag rendje ... de barmilyen "halal" szomoru esemeny ...
Sajnos orokre (?) elhunyt a Buksika talamanya is:
...
Mi tortent veluk  :think:

:omg: Na, erre en sem gondoltam  :reklamacio:  pedig regi roka vagyok az uzletben ... Nem hiaba mar New York Times is foglalkozik vele ...
Na itt a [url="http://www.nytimes.com/2006/10/19/technology/19POGUE-EMAIL.html?ex=1170738000&en=1f536c2d3b092381&ei=5070"]LINK magyarazathoz (???)
Lehet, hogy ez a link nem enged elolvasni a cikket mert lehet, hogy szukseges a feliratkozas? Ha igy van es vki kivanja ezt a cikkett elolvasni akkor sziveszen segitem es elkuldom vagy akar ide is beteszem a szoveget (ami nem egeszem jogszeru lenne, de idezetetkent talan elmegy a dolog) mely azert hosszu lesz.
De ez annyire erdekes es sokat magyarazo cikk, hogy megkockaztatom azt is, hogy leszidjatok engemet ezert a hosszu idezett miatt, es beteszem ide (akinek angol miatt gondjai lenennek szivesen segitek):
--------------------------------------------------------------------------
" ... "So how do these services get paid, and why are the access numbers all in Iowa? The short answer is tax subsidies."

He goes on to explain that our government gives the states money to help them with maintenance and improvements to local telephone plants. There's also an invisible tariff involved, amounting to three cents per minute collected by the *terminating* phone company.

Alec speculates that Futurephone is performing a sort of tariff arbitrage.

"Let's take FuturePhone as an example...All you have to do is call 712 858 8883 (a number provided by the tiny Superior Telephone Coop in Estherville, Iowa), and then enter the international call you want to make using the standard 011 prefix.

"So how do they make money? ... Say that FuturePhone's cost to terminate the call is 1.25 cents. That leaves 1.75 cents per minute to split with the folks at Superior Telephone Coop. Give them half, which leaves you 0.875 cents per minute, and you've got a pretty attractive proposition ... Everybody wins! The good citizens of Iowa win (they've now got a fiber network joining up 150 of their independently owned telcos), FuturePhone has a seemingly profitable business model, and you win by getting cheap overseas calls."

Now, Alec goes on to imply that this plan is sneaky and that somehow you wind up shouldering the burden. Me, I don't see anything wrong with it. The Futurephone guy and his fellow Iowans have stumbled upon a clever scheme, if they are indeed using this arbitrage ploy. It's perfectly legal, and does, in fact, win us free overseas calls. (Alec ignores, for example, the fact that many people have cellphones or home phones with unlimited long distance for a fixed price. For us, these international calls are really, truly free.)

So is that what Futurephone is doing? I asked Futurephone's Tom Doolin point-blank this week.

All he'll say in response is that, "Our company is private and we do not disclose proprietary or confidential information."

But he did note that the company is now "actively pursuing potential advertising sponsors." That's a new bit of information, which I found explained in more detail on an ABC News Web article. "They'll listen to a 10-second commercial if they can make a free call," Mr. Doolin told ABC News. "In the middle of next year you might see something like that."

(He also, by the way, stressed that, "In response to your follow-up on personal privacy, let me assure you that Futurephone.com does not record people's telephone conversations.")

For now, I think a lot of the commenters and bloggers are being too cynical. My own reaction is much more along the lines of this reader's comment:

"It WORKS! I just called a relative in a small town in Greece from my cell phone and was connected immediately. (I have never been able to call using my cell phone before.)

"To those who think that Big Brother is monitoring the calls: if they are the least bit interested in my conversation -- in Greek -- with an 86-year-old aunt, so be it; you just saved me $50-$100 a month!"

..."
---------------------------------------------------------------------------
Elkepeszto!!! Ez az egesz nekem eszembe sem jutott  :rolleyes:  :smoker:

Szerkesztette: Dr.Buster 2007. 02. 04. 15:56 -kor

#1839 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 16:08

Meghalt a kitraly ... ilyen a kiray ! Itt van a masik: http://www.allfreecalls.net/ Mukodik is, kiprobaltam  :up:

#1840 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 16:15

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 17:08

Meghalt a kitraly ... ilyen a kiray ! Itt van a masik: http://www.allfreecalls.net/ Mukodik is, kiprobaltam  :up:

Itt meg egy : 218-339-1986  ;)  :up:

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.