HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 21. 09:57

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 9:40

... es miert Doki es Buksi vastag betuvel? Ez jo vagy rosz?

Hát mert tegnap Buksi osztott ki valakit és vallotta be, hogy rossz napja volt, ma meg Te.

#722 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 10:00

Idézet: leslie-sz - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 9:56

500 Ft-ot kockáztattam. Azért jól bevállaltam!?

én "mocsok" és bunkó Magyar voltam: most paypaloztam el 1 azaz egy EUR-t (és megjelent 270 Ft az új egyenlegemen)

Szerkesztette: blackbile 2006. 06. 21. 10:00 -kor

#723 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 10:27

Idézet

azert nem kell a voip-hoz szelessav! en mar 5 eve is voipoztam tisztam modem alapon. (speakfreely, ha valaki hallott rola.) a mobil GSM tomoritese meg ugye 9600bit/sec. 

Na, stop! Errol bovebbet kerek! 

Én is nyomtam a Windowsba beépített NetMeeting-el, lekértük az IP címünket, és direktben kapcsolódtunk egymáshoz. Még a ma Doki által belinkelt VNC-t (képernyőátvétel) is tudta, mászkáltunk egymás gépén, közösen rajzolgattunk, még a kamerával is próbálkoztunk a hang mellett.

Vezetékes irányba is telefonáltam, a HotTelephone-al hívtam Kanadát. Ez ingyenes volt, de az ICQ-val is lehett telefonálni fizetősen bárhova a Net2Phone-on keresztül.
...régi szép idők  :D

A Netmeeting egyébként még ma is benne van a Windows XP-ben, ha valakit érdekel hogy lehet előcsalogatni: start/futtatás conf majd enter

Szerkesztette: Buksika 2006. 06. 21. 10:32 -kor

#724 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 10:35

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 7:50

Na, stop! Errol bovebbet kerek!  ;)

nos ez igazabol az emlekemben el. de a wikipedian rakeresve azt talalhato, hogy 2.4 es 14.4 kbit kozott van a GSM "savszelessege":
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devic...hone_interfaces

vagy a speakfreely-t kerdezted? hat azt meg beirod a google-be, es kopi az oldalt: http://www.speakfreely.org/ a history-ban ott szerepel, hogy 91-ben kezdte a fejlesztest, es 95-tol volt nyilvanos. ami kulon szep volt benne: nem csak windows-os, de linuxos kliens is volt! :)

Szerkesztette: bogdan 2006. 06. 21. 10:41 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#725 Felhasználó inaktív   leslie-sz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 21. 15:18

A fonline "segítség" menüpontban olvastam:

Használhatok-e több IP telefont egy fonline hozzáféréssel?
Igen, ha Önnek több, mint egy IP telefonja van, akkor ezek a készülékek is használhatók a meglévő
accountal. Például különböző épületben, városban is telepíthetők ezek.

Kíváncsi voltam, hogy egyszerre lehet-e (ezt olvastam ki belőle)? ATA már korábban regisztrált, softphone-t indítottam. Gond nélkül regisztrált, és nem ütötte ki az ATA regisztrációt. Doki írt erről korábban, hogy USA-ban több eszköz is regisztrálhat ugyan azzal az account-tal egyszerre, amit mi csak hümmögve fogadtunk, mert errefelé nem nagyon tapasztaltuk. Lehet, hogy itt van Amerika? Érdekes lehet átgondolni milyen lehetőségeket biztosít ez! (Legkézenfekvőbb, hogy megspórol az ember 1-2 hívásátirányítást pl)
Befelé nem tudtam kipróbálni, mert nincs "helyi földrajzi számom".

#726 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 16:32

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 11:27

Én is nyomtam a Windowsba beépített NetMeeting-el, lekértük az IP címünket, és direktben ...

Ja, ezt ismerem ... en is hasznatam, telefonaltam is valamint AOL AIM-t hasznaltunk allandoan 36-s modemmel es majd nem normalisan beszeltunk USA es Mo-g kozott, jo volt semmit tobbet elvieleg nem nyujt mai Skype, csak megbizhatobb es jobb a hang. Tegnap nagyon hulye volt az es ... test sem mukodott.
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#727 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 16:54

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 9:55

Azért továbbra is fenntartom a kérdéseimet Adam-mal ...

... a vezetékes vonalat is át lehet irányítani, persze ez nem egy olcsó megoldás.

Attol fugg ... nekem ez is ingyen van ... remelem mukodik is, emletettem uj szolgaltatom vam. Nagyon fiatal (lehet csinos is  ;) ) es ezert nagyon sok hianyossaga van, semmi ingyen jaro luxus funkciok nem mukodnek  :reklamacio:
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#728 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 17:00

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 10:02

Ha engem kérdezel, korrekt.

A Fonline meg akármilyen kis vagy nagy vállakozás legyen ...

Telyesen egyet ertek. Csak egy kis tuske: naluk nem adnak bejovo telefonszamot ami szokas adni akar ingyen is az ugyfelnek. De ha masodikat akarsz akor ez altalaban nem tobb mint 2-5 $. Ok viszont az elso vonalert 10 EUROT kernek es ez nagyon-nagyon sok  :reklamacio:  Ez nem egyszeri befizetes ami szokott elofordulni ez HAVI dij.  :reklamacio:

#729 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 17:03

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 11:00

én "mocsok" és bunkó Magyar voltam: most paypaloztam el 1 azaz egy EUR-t (és megjelent 270 Ft az új egyenlegemen)

Tudom, buta vagyok de mit csinaltal ezel a penzzel? Hova fizettel? Es mi a gond?

#730 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 17:07

Idézet: leslie-sz - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 16:18

A fonline "segítség" menüpontban olvastam:
...
Gond nélkül regisztrált, és nem ütötte ki az ATA regisztrációt. Doki írt erről korábban, hogy USA-ban több eszköz is regisztrálhat ugyan azzal az account-tal egyszerre,...

Regebben a Neophonexxel is lehetett ezt csinalni, de most vki mondta hogy nem ...

Szerkesztes: nem letezik, hogy mara megusztam csak ennyi irassal  ;) Olvasni sem volt tulsok ...   :cool:

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 06. 21. 17:10 -kor

#731 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 17:40

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 17:00

Telyesen egyet ertek. Csak egy kis tuske: naluk nem adnak bejovo telefonszamot ami szokas adni akar ingyen is az ugyfelnek.

Ez valószínűleg nem rajtuk múlik. Inkább a T-Com lehet a hunyó.

#732 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 18:05

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 8:27

Most, hogy ez a fórum leszűkült kb. (Doki, Buksi, 007, bogdan, adam, leslie és én) 7 főre - az következik, hogy ma valamelyikönknek rossz napja lesz kettőjük kivételével...  :D  :D  :D

Bocs, en is itt vagyok, csak idom nincs irni.
:offtopic:
Ma peldaul egy tipli befurasaval szetfurtam egy vezetekkoteget. A rossz nap ma nekem jutott.  :mad:

#733 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 18:10

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 10:02

Ha engem kérdezel, korrekt.

A Fonline meg akármilyen kis vagy nagy vállakozás legyen, eleve szempont, hogy hogy állnak hozzá a dologhoz. Doki is, Leslie is, én is beszéltem már a képviselővel, és csak pozitív benyomásaink voltak. A hozzáállással azt szeretném még kiemelni, hogy tudomásom szerint a Fonline egy nyílt szolgáltató. Legalábbis befel biztos! Nem egy utolsó szempont.
A minimum összeg meg nem határozása lehet hogy csak meggondolatlanság, de lehet ez is szolgáltatói korrektség jele, ahogy a Megafonnál is az, hogy nem "jár le" a befizettett összeg. Neophonnál is pl. 6 hónap után lejár.

Laszlo Zoltan annyira korrekt, hogy amikor beszeltem vele, hogy a friss spa3000-emmel vmi nincs rndben, gond nelkul intezte a cserejet. Korrekt volt a hozzaallasa. En tegnap 100 Ft-ot utaltam, de meg semmi az egyenlegemen. Mennyi ido utan irodik ra ez?

#734 Felhasználó inaktív   leslie-sz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 21. 18:28

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 18:10

Mennyi ido utan irodik ra ez?

Én késő délelőtt utaltam, éjjel 2-kor jött email, hogy feltöltötték.

#735 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 19:00

Idézet: leslie-sz - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 19:28

Én késő délelőtt utaltam, éjjel 2-kor jött email, hogy feltöltötték.

En  az ejjel utaltam, de ma meg semmi...

#736 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 19:17

solved

Szerkesztette: Asker 2006. 06. 21. 19:38 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#737 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 20:38

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 19:10

Mennyi ido utan irodik ra ez?

én Paypallal fizettem nekik (DOKI: www.fonline.hu) 1EUR-ot, azonnal ott volt az egyenlegemen a pénz.

CSAKHÁT

nem működik semmi, Buksinak előbb ecseteltem, hívok kifele és valamiért saját magamat (mint telszámot) hívja ???  :think:

#738 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 20:50

Azta mennyit irkaltatok.  Ma egesz nap offline dolgoztam, epitettem a halozatot jol.  Nekiallok megirni a valaszokat.  Sok kicsit vagy egy nagyot kenyelmetlenebb olvasni?

#739 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 23:17

Sziasztok!

Én is feltöltöttem próbaképp 135 ft-al (0,5 Euro), azonnal meg is jelent az egyenlegemen, bekonfiguráltam, az ATA-m, Online státust ír, mégsem lehet hívást kezdeményezni.
Nem tudom mi lehet a gond.

#740 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 03:08

Idézet: 007 - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 18:40

Ez valószínűleg nem rajtuk múlik. Inkább a T-Com lehet a hunyó.

Nem hiszem mert mas cegek adnak 5$-ert Mo-i szamokat ezek viszont kerek 10 Eurot!

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.