Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 8:58
Na, ebbol semmit sem ertettem :confused: Mirol is van itt szo?
Mas: most nem nagyon erek ra, de engemet is nagyon erdekelne ez a virtualPBX dolog... bar nem is tudom mire tudnam felhasznalni ... Talan Fritz box helyett?
A befizetési résznél választható a Voip Resellers rész is. Akik magyarországot jelölték meg lakóhelyként, azoknál 2 ember jelenik meg. Nálunk vannak a következők írva:
Egyik:
1750 Ft-ért 4 hónapig ingyen hívhatja Magyarország összes vezetékes számát + külföldöt is. Kérjen részletes információt a feltöltésröl és a használatról itt:
Másik:
Ha bankkártya nélkül töltené fel egyenlegét (VoipBuster / InternetCalls / VoipStunt / VoipCheap / VoipDiscount...) keressen meg a "xxxxx@xxxxxx.xxx" EMAILCÍMEN! >>>
Feltöltesi kód (Voucher) is rendelhetö 5 és 10 Euro értékben >>>
Az 5, 10, 25, 50 Euro-s lebeszélheto összeget 16%-os áfa is terheli. A meghatározott címletek többszörösei, variánsai is rendelhetök.
A feltöltés díja 25 euro-ig 200 Ft, a fölött 300 Ft. Lehetöség van banki vagy postai utalásra is. A feltöltés teljes ideje 1-3 nap.
Ui.: Semmilyen információval nem rendelkezem arról, hogy mikor melyik feltöltési lehet?ség miért nem m?ködik.
A lényeg annyi, hogy 10Eurónál kevesebbet is fel lehet tölteni. Ami abban az esetben, ha csak ingyenes számokat hív az ember, nem egy hátrány.

Ja és gondolom úgy működik a dolog, hogy a részükre kell átutalni az összeget. Vagy valami hasonló.
Az email címeiket én töröltem ki, de a buster oldalakon úgyis megtalálja mindenki, aki ilyen módon akar befizetni.
virtualPBX:
A Fritz!Box helyett tényleg lehet használni. Tegnap Buksikával már tesztelgettük a dolgot.
A weboldal mintegy ATA-ként használható. A lényege a következő:
- Beállítod a szolgáltatóidat az oldalon
- Beállítod az otthoni ATA-t, hogy ide regisztrájon be, aztán nagyjából kész.
Meg kell/lehet adni dial plan-szerű dolgokat is, hogy az általad kezdeményezett hívás melyik szolgáltató felé menjen ki. Van híváslista, nagyon jó status monitor is.
Tegnap már tesztelük Buksikával a szolgáltatást. Ő is, én is beállítottuk magunknál és a megafone-os accountunkat és simán fel tudott hívni. Na meg beszélni is tudtunk.

Ezen kívül beállítottam az fwd-s és klip-es accomat is és mindkettőt szg-ről meghívva csörgött a telefonon. Egyelőre ennyit próbáltunk.
Nagyon-nagyon jó dolognak tűnik! Jó, hogy ráakadtál!
Szerkesztette: 007 2006. 06. 16. 09:32 -kor