HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 30. 13:57

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 8:03

a mi csaladunk kb. 300 hivast intez es kb. 2000 percet hasznalunk havonta.
[...]
A gond nekem az ido korlatozasaval: 300 perc egy hetre nem biztos, hogy eleg nekunk. Ezert kenytelen vagyok tartani a elofizetett szolgaltatot (25$ navonta).
[...]
Felmerult bennem az is, hogy ha akar fizetem percdijakat busterknel akkor is kb ennyit fogok fizetni.

szerintem kevesebbet. 300 perc/7 nap az kb 1300 perc/ho (sok hivasnal gondolom eleg jol szetterul a dolog). ergo a maradek 700 percet kell kifizetni, ez 7 euro. 120 nap alatt ez 28 euro. ebbol 10 az elofizetes (mert ugye az lebeszelheto!) azaz ez havonta meg mindig 7 euro. az kb 10 USD. most meg fizetsz 25-ot.

na, melyik az olcsobb?? ;)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#902 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 14:03

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 13:46

jo kerdes.. de szerintem ott hibas a szamolas, hogy 300 perc INGYENES beszelgetes utan lesz fizetos. az meg nem telitodik a fizetos percekkel.. ha sokat beszelsz, akkor az azt jelenti, hogy kihasznalod fullra a 300 percet.

Teljesen a doktorék hívási szokásaiból indultam ki. Azt írta, kb. 2000 percet beszélnek havonta. Márpedig akkor csak az első 300 perc lesz ingyen, utána viszont soha az életben, mert mindig annyit használják, hogy állandóan meglesz a 300 perc / 7 nap. 31 napos hónappal számolva napi 64.5 perc. Ami 7 nap alatt 451. Egy lazább héten is simán megvan a 300 perc.  :)

Vagy állati nagyot tévedek?

Szerkesztette: 007 2006. 06. 30. 14:13 -kor

#903 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 14:18

Az előző hozzászólásomat kétszer szerkesztettem újra. Először beírtam, hogy tényleg hülyeségetz írtam.
Utána megint átgondoltam és megint arra jutottam, hogy márpedig havi 2000 perces beszélgetésnél mégiscsak az lesz az igaz, amit először írtam.

Úgyhogy most már nem tudom.

#904 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 14:21

Idézet: 007 - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 14:03

beszélnek havonta. Márpedig akkor csak az első 300 perc lesz ingyen, utána viszont soha az életben, mert mindig annyit használják, hogy állandóan

abban, hogy csak az elso haromszaz perc van ingyen es utana soha tobbet, igazad van, mert ha jol olvastam az aprobetut, akkor csuszoablakos szamlazas van.  Ellenben... miert nem lehet tobb accountja, es amikor az elson elfogyott a 300 perc, akkor jon a masodik?

#905 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 14:27

Egy kis magyar nyelvu iromany, a bookmarkjaim kozott akadtam ra, mar regota ott pihent.  Hatha van valaki akinek letisztazza a dolgokat.

http://nws.niif.hu/n...ehu/EHU-161.htm

#906 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 19:46

Lattam megint lavina irast inditottam :up:  ;) , de semit nem olvastam meg , majd amikor alszatok ...
Most csak ezt teszem ide: http://cgi.ebay.com/VOIP-ATA-SIP-PHONE-Ada...1QQcmdZViewItem
Semmi erdekes doboz mint doboz, de nem ismertem idaig valamint gyanus nekem, hogy call backkel tud banni  :confused: "...Tone: DTMF, Ring Tone, 4 selectable tone, Ring Back Tone (local and remote !!! ), Dial Ton,  Busy Tone, User Define Tone ..." Nincs e ennek valami koze ?  :confused:  :think:

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 06. 30. 20:12 -kor

VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#907 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 19:53

Talan megis igazam van, hogy a konkurencia viszi elore a vilagot (imadom kapitalizmus, de emberi arccal!! Valamikor harcultunk emberi arcu kommunizmusert Chehslovakiaban - ott voltam akor ...).
Itt van a konkurencia eredmenye:

"Jajah launches free international service

Jajah's innovative Web-based VoIP service is going free for some international calls. Jajah allows its customers to set up calls through a Web site; the service then calls the customer's phone (PSTN or VoIP) and the recipient's phone and bridges the call together. Free calling is available in the United States, Canada, China, Singapore, Taiwan, most of Europe and to and within Australia. There's no stated call limit, but the company's asking customers to not abuse the privilege . Jajah also announced solutions that allow one-click calling from Microsoft Outlook, Apple's Macintosh Address Book and the Firefox browser."

"...asking customers to not abuse the privilege..." - ez viszont kommunista maslag: mit fognak csinalni azokkal akik ezt fogjak csinalni? Hulyeseg.

Errol tobbet itt lehet olvasni: http://voipforsmb.tmcnet.com/news/articles...tered-users.htm

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 06. 30. 20:11 -kor

VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#908 Felhasználó inaktív   leslie-sz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 30. 19:58

:offtopic:  Egy Skype vetélytárs. http://www.globe7.com/index.php :offtopic:

#909 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 20:08

Idézet: leslie-sz - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 20:58

:offtopic:  Egy Skype vetélytárs. http://www.globe7.com/index.php :offtopic:

De miert  :offtopic:  :think:  Egyaltalan nem!  :respect:
Nem sipes ?

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 06. 30. 20:09 -kor

#910 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 20:14

Egyebkent Jajah SIPes es volt nekem valaho a proxyja is. Lehet, hogy dobozrol is rakenyszeritjuk mukodni?  :think:  :up:

#911 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 20:19

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 20:14

Egyebkent Jajah SIPes es volt nekem valaho a proxyja is. Lehet, hogy dobozrol is rakenyszeritjuk mukodni?  :think:  :up:

sip.jajah.com
A SIPBroker száma: *371
Még egy okosság

Szerkesztette: 007 2006. 06. 30. 20:21 -kor

#912 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 20:39

Idézet: 007 - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 21:19

sip.jajah.com
A SIPBroker száma: *371
Még egy okosság

Tenyleg ... errol elfelejtkeztem. :respect:
Lehet, hogy ez a szolgaltatas eppen valaszt arra mit elobb irkaltunk itteni kapcsolatunkrol: mindenki koztunk aki szeretne bejelentkezik Jajahhoz es igy registralt tagok kozott lehet ingyen telefonalni rendes telefonrol rendes telefonra (ha az egyik pl. offline). VAgy ha igazad van lehet *347-el elerni a dobozat? VAgy akar barmilyen (?) vagy csak registralt (?) vezetekes szamot? Igen, elsosorban a PSTN fontos mert egymast kozott igy is tudjuk kapcsolatot teremteni nagyon egyszeruen pl. Efonican keresztul (dobozokkal) es nem kell computer egyaltalan.

#913 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 20:45

Jajah:
Zone 1 (mobilok is ingyenek)
USA, Canada, China, Singapore, Hong Kong, Taiwan

Zone 2 (ingyenesek csak vezetekesek)
Argentinia, Australia, Austria, Belgium, CzechRepublic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary , Ireland, Israel, Italy, Japan, Korea South, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, San Marino, Spain, Sweden, Switzerland, Thailand, UK, Venezuela

#914 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 20:51

Idézet: leslie-sz - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 20:58

... Egy Skype vetélytárs. http://www.globe7.com/index.php ...

Gyerekek ez is SIPes  :think:  Nekem most mar tul sok ... :think:  Mit tudunk kezdeni vele? Nem volt eleg Efonika, most mar ez is ... melyik jobb nekunk (dobozra !!! Computerbol ingyen telefonalni nagymama, hulye is tudja ... mostanaban)?

#915 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 20:59

007, Te Buksit hívtad már egyszer is Sipbrokeren keresztül?

Ugyanis Xproval én is elértem Őt.

#916 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 21:09

Ha vki mar beregisztralt Jajaba szoljon, en mar megcsinaltam, probaljuk ki. 3$ kreditet is adnak :up:

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 06. 30. 21:17 -kor

#917 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 21:13

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 20:59

007, Te Buksit hívtad már egyszer is Sipbrokeren keresztül?

Ugyanis Xproval én is elértem Őt.

Aha. Tegnap. Azért hívott, hogy próbáljuk már ki, hogy jól állította-e be. Jól.  :)

#918 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 21:14

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 22:09

Ha vki mar beregisztralt Jajaba szoljon, en mar megcsinaltam, probaljuk ki.

Doki: Azért nem olyan szép a leányzó fekvése!

Azaz, csak akkor ingyenes, ha a hívó és a hívott fél is JAjah regisztrált!!! Ez így nekem nem tetszik már annyira... pl. nagymamám nem fog Jajah reggelt lenni  :D

(szerintem, vagy nem jól értelmezem?  :think: )

#919 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 21:16

Idézet: 007 - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 22:13

Aha. Tegnap. Azért hívott, hogy próbáljuk már ki, hogy jól állította-e be. Jól.  :)

holnap ha nem zavarok, felhívlak valamikor sipbroker számodon ... de úgysem zavarok, mert még csak ki sem fog csöngeni  :Đ

#920 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 21:19

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 22:14

Doki: Azért nem olyan szép a leányzó fekvése!

Azaz, csak akkor ingyenes, ha a hívó és a hívott fél is JAjah regisztrált!!! Ez így nekem nem tetszik már annyira... pl. nagymamám nem fog Jajah reggelt lenni  :D

(szerintem, vagy nem jól értelmezem?  :think: )

Miert nem?  :confused:  Eppen ezt most csinalok, hogy egyik ismerusemet Mo-n regisztralok. Neki e-mailje sincs, de megcsinalom, beregisztralom es hivhatom ingyen barmikor.
Sot van lehetoseget akar 3 telefonszamodat is beregisztralni: otthon, office, mobil

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 06. 30. 21:20 -kor

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.